Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

sâmbătă, 12 iulie 2008

Trafic de influenta in penitenciare

Foarte rar se întâmplă ca penitenciarele patriei să fie vizitate în baza unui mandat de executare a pedepsei de personaje importante ale lumii interlope, lumii afacerilor sau lumii politice. Nu le plângeţi de milă. Nu o duc deloc rău.
.
VIP-uri la penitenciar
.
Imediat ce oameni cu putere ajung într-un penitenciar banii şi influenţa acestor persoane învăluie într-o lumină caldă locul de deţinere. Regulile devin subit flexibile tocmai în ceea ce priveşte executarea pedepsei privative de libertate.
.
Presa începe să lăcrimeze de mila unor Sever Mureşan, Gabriel Bivolaru, Miron Cozma, Omar Haysam, Ion şi Vasile Balint sau altor infractori cu ştaif. Unii sunt personaje interesante iar alţii nu ştiu să lege trei vorbe, dar totuşi periodic apar ştiri despre cum sunt nişte deţinuţi disciplinaţi şi merituoşi. Comisia de liberare condiţionată trebuie impresionată cu orice preţ.
.
Regim 'special' de detenţie
.
Un fenomen interesant care va tulbura minţi savante ani de zile de acum înainte? Deloc. E aproape o regulă. Variabilele sunt puţine, iar ecuaţia e cunoscută. Solicitarea de favorizare vine din te miri ce direcţie (politic, afaceri, lume interlopă) şi deseori este acceptată.
.
Fiecare penitenciar are "VIP-uri". Au "capital", îşi plătesc bine serviciile şi o duc boiereşte. Către liberare se trag toţi în penitenciarele cu comisie de liberare condiţionată cunoscută ca fiind "de combinaţie". Şi uite aşa îşi plătesc datoria faţă de societate.
.
Trafic de influenţă sub pretextul apărării drepturilor omului?
.
Sub umbrela unor nume de organizaţii şi a unui scop 'nobil' apar şi traficanţii de influenţă. Mânuiesc abil legitimaţii şi nume influente şi, fără prea mari probleme, reuşesc să obţină un profit de pe urma infractorilor cu ştaif.
  1. Alexandrina Gavril - preşedinte, Asociaţia Liga Natională şi Internaţională pentru Apărarea Drepturilor Omului;
  2. Nati Meir - deputat, Parlamentul României;
  3. Grigore Ioan Prodan - comisar general, Comisariatul pentru Sociatatea Civilă;
  4. Florentin Scaleţchi - preşedinte, Organizaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului;
  5. Ştefan Rostaş - comisar/ secretar general/ vicepreşedinte, Organizaţia Europeană pentru Drepturile Omului.
Pentru oricine citeşte lista de mai sus, fără să ştie amănunte, faptul că aceşti oameni se îngrijesc ca drepturile omului să fie respectate este un lucru mai mult decât respectabil şi vrednic de toată lauda.
.
Aceste personaje sunt însă acuzate deseori de trafic de influenţă. Presa a povestit isprăvile câtorva dintre samaritenii VIP-urilor însă fenomenul are o amploare mult mai mare. Sub masca unor vizite de informare acest trafic de influenţă înfloreşte.
.
Samariteni cu cazier şi cont gras în bancă
.
Alexandrina Gavril a fost condamnată pentru delapidare şi a petrecut ceva vreme în penitenciar. Acolo şi-a descoperit vocaţia şi o sursă de profit. Asociată cu un general în rezervă bate penitenciarele patriei în căutare de muşterii pentru care să facă tot felul de comisioane bine plătite.
.
Nati Meir în calitate de parlamentar ţinteşte sectorul VIP Premium. Comisioanele cele mai grase atrag vizite apostolice din partea membrului Comisiei pentru Apărarea Drepturilor Omului din Camera Deputaţilor. Directorii primesc ordine când se poate, când nu rugăminţi sau după caz ameninţări în legătură cu favorizatul.
.
Meir promite graţieiri epocale dar fără suport doar ca să câştige voturi şi să facă profit. Deputatul naturalizat român a fost condamnat pentru infracţiuni săvârşite în ţara de origine şi este învinuit în mai multe dosare penale în România.
.
Ion Prodan are o problemă cu denumirile. Nu putea să fie Ion cel care interesat de deţinuţi. E ditamai comisaru' general cu legitimaţie, insigne şi toate accesoriile. Scopuri nobile declarate pe site-ul propriu. Acelaşi trafic de influenţă în penitenciare şi la ANP.
.
Florentin Scaleţchi a executat mai multe pedepse privative de libertate pentru găinării de tipul înşelăciunii şi delapidării. Conduce prospera OADO la care sunt asociaţi o serie de foşti colonei, generali din poliţie,armată, penitenciare.
.
În prezent este judecat în stare de libertate pentru faptele de luare de mită şi trafic de influenţă. A fost prins în flagrant primind 10.000 Euro pentru a interveni la DNA în favoarea unui puşcăriabil. Zice că e nevinovat, evident.
.
Ştefan Rostaş îşi alege funcţia la imaginara OEDO în funcţie de auditoriu. Individul vorbeşte franţuzit şi fabulează cât e ziua de lungă. Luat la bani mărunţi se pierde în minciuni despre foruri europene şi oameni politici români. Intervine constant pentru deţinuţi VIP şi are un tarif pe măsura 'acreditărilor'.
***
Lista celor care fac trafic de influenţă în penitenciare este desigur mai mare. Sunt avocaţi, poliţişti, oameni de afaceri, oameni politici şi, de ce să nu recunoaştem, angajaţi ai sistemului penitenciar. E ilegal dar e profitabil... pentru unii.

22 comentarii:

calaul spunea...

Cunosc cel putin 2 din vIP enumerate mai sus.... si scriitorul are dreptate... un VIP si interlop intr-o anumita unitate... brusc provoaca un foc si spirite incinse... Ades banditii stiu exact ce face VIPul respectiv, iar atunci cind il prinzi pe unul(un bandit de rand) ca incalca regulamentul si il bagi in"harti" brusc acesta se revolta si spune ceva de genul:"bine bre, dar si x a facut la fel... si nu ia-i facut nimic... ce el are 3 c____ie? si incep amenintari... etc... si s-a dus linistea...
Influenta intre cadre pentru un domn bandit.... exista:hai mai ca nu a facut mare lucru....sau il duc la cadrul medical si zic... vrea si el(banditul) antibiotic, da-l dracului ca il doare in gat...sau hai mai da-i scutire azi... ca a avut si EL o "treaba"(cu toate ca logic nu ar trebui) si cadrul medical ades(daca nu POTE REFUZA cerinta colegului)o face... ca doar nu vrea sa se puna rau cu supraveghetorul ... ca altfel acesta gaseste el o modaliate sa il nauceasca cu scosul ca cabinet a banditilor care nu au probleme medicale dar acre sunt "tari in clanta" si recalcitranti ....***Acesta ar fi un aspect***
***Un alt aspect ar fi cel al cadrului de la vizita-el este in contact mereu cu familia domnului bandit, cu banditul, poate inchide ochii cand vizitatorul plaseaza "ceva" banditului, pote umbla la cantar... si altele....dar daca ar fi un cadru" vertical" ar aplica strict regulamentul, stric sarcinile si aplica corect ordinul in legatura cu ceea ce poate primi domnul bandit....PS: la Panit.Margineni la o perchezitie au gasit intr-o camera un DVD-Player cu DVD-uri aferente pentru vizionat....oare cum a intrat un astfel de aparat ....(ca doar nu era minuscul..? si cum de nu l-au sesizat supraveghetorii de sectie-de pe 4 schimburi-si seful de sectie....ca doar intra zilnic prin camere sub diverse motive...(nu stiu ce s-a mai intamplat in continuare... dar cert este ca acesta a existat) si inca se mai gasesc la tomberoane cutii de bere, sticle de la diferite bauturi fine si altele....ma rog...
Atunci apare intrebarea fireasca: de ce nu suntem toti " verticali"?, de ce vrem ca domnul bandit sa iti spuna in fata: bre, mata nu ai vrut sa ma "ajuti" , dar X uite ca m-a ajutat.... si eu sunt bine....SiC!

Anonim spunea...

Bravo.

Anonim spunea...

aveti ca de obicei, perfecta dreptate
acesti "facatori de bine" pentru ppl isti si "supusi in pozitia ghiocel" , a se citi directori de penitenciare,sint personaje importante in sistemul pilelor

daca e ascultator, un director de penitenciar , poate deveni numarul unu si are "toiagul" facatorilor de bine

e alta forma de trafic de influenta ,dar bazata pe toate pilele politice,intr un turneu national

Anonim spunea...

aveti perfecta dreptate ,asa e si la Barcea, tu nu voie sa-l lasi pe hot sa i-a 2-3 tigari de la altul ,dar vine ofiterul baiat bun si aproba ca cele 2-3 tigari sa fie luate ....deci fara acea aprobare o pui de o pedeapsa sau de o morala de o jumate de ora...
la fel si cu rapoartele, noi le facem dar comisia, baieti buni le anuleaza....
asta e .....

Anonim spunea...

De vina sunt cei care le dau aprobare sa faca contoale in penitenciare. Unii deja au fost prinsi in fapt incercand sa introduca obiecte interzise si tot au mai fost primiti. De ce nu ia nimeni masuri?

Anonim spunea...

RAZBOIUL PSIHOLOGIC AL PENIFESTULUI.
Razboiul pshihologic sau al nervilor nu e o inventie a secolului ori mileniului nostru,nu se stie precis cine la inventat.Probabil ca omul primitiv s-a inspirat direct din natura,prelund de la unele animale tehnici de amenintare,inselare sau descurajare a inamicilor.Desigur in cazul animalelor ,nu avem de-a face cu razboi pshihologic propriu-zis,ci cu manifestari instinctive de aparare sau agresare.Razboiul pshihologic e forma inteligenta,superioara si ultima de razboi,la fel de periculoasa ca si razboiul nuclear sau clasic.Tortura psihica e mult mai cumplita decat cea fizica.Ca orice alta forma de razboi,confruntarea psihologica cuprinde doua laturi principale ,agresiunea (atacul) si apararea.
AGRESIUNEA
Agresiunea psihologica pare invizibila pentru majoritatea populatiei din urmatoarele cauze;
-se desfasoara in ascuns prin persoane care nu par deloc agresive si nu atrag atentia prin fapte iesite din comun.
-folosesc "arme" fara zgomot,imprumutate din viata omului obisnuit:informatia,cuvantul,imaginea.
-se grefeaza pe activitati umane nevinovate ,cum ar fi :informarea prin miijloace mass-media,asocierea cetatenilor pentru atingerea unor scopuri comune,lupta impotriva coruptiei,a sistemului ticalosit.
-vizeaza atingerea unor scopuri greu de baniut pentru cei neavizati.
Desi agresiunea psihologica e "invizibila" ea nu este incognoscibila sau autoputernica.Deoarece acest tip de agresiune urmareste distrugerea intregului sistem de cunoastre obiectiva a realitatii dintr-o societate data,fiecare om intreg la minte o poate descoperi si neutraliza.
Agresiunea psihologica este o forma speciala de agresiune,compusa dintr-un sir de actiuni de lupta psihologica,structurata unitar,vizand scopuri foarte precise.Actiunile diversionist-psihologice sunt organizate,conduse si controlate de catre un grup de putere impotriva altui grup.
FORME DE MANIFESTARE ALE AGRESIUNII PSIHOLOGICE
1.Prima si cea mai directa forma de agresiune psihologica e amenintarea directa sau insinuata.In functie de marimea tintei vizate,amenintarea poate imbraca diferite forme,ca de exemplu;
-actiuni de intimidare a unei persoane in scopul determinarii acesteia sa se comporte cum doreste agresorul.
-actiuni de intimidare a unui grup social legal constituit,care desfasoara o activitate utila(politica,morala,cultural=educativa,civic-cetateneasca,sindicala etc.
2.A doua forma de de agresiune psihologica,mult mai pervesa decat prima,ar pute fi denumita intoxicare sau confuzionare informativa.In ce consta aceasta forma de agresiune si pe ce isi bazeaza efectele.Intoxicatorul porneste de la o constatare foarte veche,utilizata inca de sofistii greci:nu trebuie neaparat sa spui adevarul pentru a convinge,deorece notiunea de adevar e relativa si definita in mod diferit.Intoxicatorul isi propune sa va zdruncine axele de rezistenta ale personalitatii,sa nege posibilitatea cunoasterii obiective,sa impuna o "realitate" construita de el,din iluzii,fictiunii,fabulatii,cu alte cuvinte intoxicatorul isi propune sa va zdruncine toate credintele si axele de tarie,semanand indoiala,confuzia,neicrederea si alte sentimente generatoare de slabiciune.
3.Cea mai perversa forma de razboi psihologic o constituie dezinformarea si manipularea.
Dezinformarea-manipularea constituie o forma de agresiune psihologica,organizata si aplicata pe baza de plan,de catre persoane specializate,in scopul modificarii constiintelor si comportamentelor umnane,prin prezentarea deformata ori tendentioasa a realitatii obiective.Persoanele si grupurile sociale care fac obiectul dezinformarii-manipularii sunt numite tinte.Dezinformare-manipulare a luat un deosebit avant,datorita urmatorilor factori favorizanti:
-descoperiri de varf in domeniul psihologiei si sociologiei au permis anumitor persoane cunoastrea mecanismelor de functionare a psihicului individual si colectiv(de grup) precum si a punctelor vulnerabile din personalitatea umana sau a grupurilor de oameni.
-dezvoltarea exploziva a mijloacelor de informare in masa a pus la indemana dezinformatorilor suporturi informationale diverse,internet,televiziune,radio,ziare,reviste prin care pot actiona la mari distante,inclusiv de pe un continent pe altul.
Care sunt scopurile dezinformarii-manipularii?Se oboseste manipulatorul in zadar,asa de amorul artei?
dezinformatorii profesionisti actioneaza pentru atingerea unor scopuri foarte precise dupa cum urmeaza:
1.Scopul fundamentalal agresiunii psihologice desfasurate prin dezinformare-manipulare este politic,economico-financiar, oneros,folositor dezinformatorului in favoarea tintelor si consta in
-subordonarea economic-financiara a tintelor
-anihilarea unor tinte concurente,odata cu impunerea intereselor proprii
-obtinerea unor avantaje pentru dezinformator-manipulator ,in defavoarea tintelor
2Scopuri intermediare.
-anihilarea persoanelor instruite cu privire la intentiile reale ale agrsorului,capabile sa organizeze rezistenta impotriva agresiunii psihologice de tip dezinformativ-manipulator
-distrugerea fizica sau psihica a specilistilor in razboi psihologic,a expertilor in cotracararea agresiunii dezinformativ-manipulatorii,a profesionistilor instruti pentru razboiul invizibil(ex.desfiintarea SIPA)
-slabirea sau distrugetrea sistemului de rezistenta si valori al grupului tinta.
APARAREA
Omul sanatos si informat nu reactioneaza reflex-conditionat la bombardamentul informational,ci adopta conduite si comportamente constiente,bazate pe operatiunile gandirii logice;judecata,rationamentul,analiza,sinteza,abstractizarea,compararia,generalizarea.Gandirea e arma cea mai temuta de manipulatori.
Nu primiti nici o informatie cu titlul de adevar absolut indiferent de sursa ei,internet,televiziune,radio,presa,carti.zvonuri etc.Dati mai multa crezare informatiilor stiintifice,prezentate pe canale specifice acestui domeniu(scoala,universitate,carti cu caracter stiintific etc) decat informatiilor servite cu caracter de adevar politice,mistice,filozofice.
Nu evitati in nicio ocazie dialogul,dezbaterile,discutiile cu membrii familiei dumneavoastra ,cu prietenii dar si cu adversarii ,cu orice alte persoane.
De indata ce ati inteles cat de periculoase sunt actiunile dezinformativ-manipulatorii pentru libertatea dumneavoastra de constiinta si de vointa,nu ezitati sa le explicati si altora mai putin iinformati.Daca veti studia istoria mondiala,veti constata ca marile necazuri ale omenirii au fost generate de indivizi cu un grad scazut de cultura si simtire,fanatizati,deveniti sclavi ai unor idei false,fara corespondent in realitatea obiectiva.Ce au facut astfel de indivizi? Au fabricat ideologii contrare legilor de dezvoltare ale omenirii,le-au testat pe natiuni si popoare nevinovate,le-au impus prin forta sau manipulare,au determinat razboaie pentru apararea ideilor false si impunerea lor cu titlu de adevar.Va las placerea de a studia istoria mondiala si nationala pentru a descoperi astfel de indivizi.Dupa aceea ,in mod sigur,veti actiona pentru pentru prevenirea dezvoltarii obscuranttismului,misticismului si fanatismului,veti ocoli cu grija extremele de orice fel,veti contracara manipularea personala dar si de grup.

Huginn spunea...

pentru anonim 12.07.2008 13:10:00

O prelegere interesantă. Poate că ar trebui să aprofundaţi. E o bună temă de doctorat.

Interesant mai ales modul în care aţi pus un titlu legat de blogul nostru iar restul este o compilaţie despre război psihologic din tratate de specialitate. Uitaţi însă să discutaţi şi conexiunea dintre titlu şi conţinut.:-) Asta e manipulare stimate coleg.

Conţinutul e aproape ok. Dar...mai aveţi de făcut legătura între teoria pe care aţi descoperit-o şi realitatea zilelor noastre. Ştiţi cum e... teoria ca teoria, da' practica contează?

Vă mulţumesc pentru implicare şi vă mai aştept.

Dacă sunteţi de acord, după ce mai finisaţi puţin teoria 'PENIFEST vs ANP. RĂZBOI PSIHOLOGIC', vom face un week-end special de dezbatere pe această temă. Ce spuneţi? Vi se pare o idee bună?

Vedem ce spun şi cititorii noştri şi mai învăţăm împreună câte ceva.

Anonim spunea...

Iti bati gura de pomana Huginn. E clar ca e de meserie si e montat de sefi sa bage strambe. Nici sa nu-i inchidem gura nu e bine dar nici sa-l bagam prea mult in seama. Macar sa n-aiba ce sa scrie in raportul de activitate, imediat deasupra lu "fata de cele raportate rog dispuneti".

Anonim spunea...

Inseamna ca Osama bin lan Den e nimic ,fata de cde poate penifest ??
sau nu am inteles eu??

Anonim spunea...

Nu uitati de alt escroc celebru anume Mihai Popescu de la Grupul Roman pentru Apararea Drepturilor Omului. Si asta bate puscariile in lung si/n lat pentru combinatii si accesari de fonduri europene pentru sic! monitorizarea aplicarii legii 275/2006 in penitenciare. Cine esti tu bai analfabetule sa monitorizezi? cu ce drept? O alta matracuca e Alexandrina Gavrila o fosta puscariasa, dar am vazut ca deja s/a scris de ea. Moldoveanca asta crede ca puscariile sunt gradini zoologice. Cum sa nu/si faca de cap in puscarii cand , la Jilava e exemplu, vestitul Comunisteanu/Rusiniiiiiiiiicaaaaaaaaaaaaa mai avea sa/i pupe picioarele si nu mai contenea cu laudele la adresa muncii deosebite pe care o face ea si Apador CH, rolul activ in reeducarea infractorilor beahh mi/e greata, iar asta numai pentru a scrie frumos in raportul vizitei. De unde sa aiba curaj marele C..Comunisteanu (mare iubitor de lanturi de aur...) sa/i dea un sut in cur la cucuvea si sa o dea afara pe poarta puscariei? Cand venea tuta asta prin parnaie mai ca nu batea agentii de fata cu ea idiotul susmentionat pt. ca e mizerie. Daca nu/i place sa ia matura/n mana sa faca curat ca si asa zici ca e bulangiu de la deservire.

Anonim spunea...

PENTRU ANONIMUL(A)
12.07.2008 13:10:00

Interesanta abordare dar pe linga a tot ceea ce s-a scris pe aici.
Intre orele 13-si 14 trebuia sa-ti iei tratamentul si sa faci nani.Ok ?
Apropo cei care sunt sub tratament ,luati-l ca nu e benefic pentru voi ci pentru noi ca nu va auzim. Pa.

Anonim spunea...

pentru psih_OLOGUL de serviciu....oricare ti-ar fi stapanul ;) :

materialul............... didactico-explicativ-instructiv are pretentia sa ne "deschida ochii" noua, ceu manipulati ( pe semne) de postarile de pe blog. Dupa metoda ca : "orice este permis intrun razboi" ....machiavelicul psih-OLOG, pus sau din proprie initiativa ( bat pariu ca este unul angajat de nadrag si compania de mitomani si paranoici), incearca sa ne induca imaginea ca am fi manipulati de initiatorii blogului care nu au facut altceva decat sa de-a o "gura de ...curaj" in a spune in cuvinte clare si raspicate ceea ce stiam mai mult sau mai putin si ceea ce se soptea intre oameni. Dragi colegi, si elitismul exacerbat care incearca sa ne ne demonstreze cat de manipulati suntem ( datorita lipsei noastre - presupuse - de analiza si cunostiinte de "inalte studii psiho) nu fac altceva decat sa incerce o "bagare a pumnului in gura" formala mizand pe bunul simt al agentului sau ofiterului care se ghideaza , in simplitatea vietii lui , de principiul : cel mai destept cedeaza. Aici, acum si din toate motivele din lume care s-au dezbatut si se vor dezbate deschis...... nu este cazul sa cedam prin retinerea de a dezvalui si a spune ce credem. Curaj , dragi colegi.

Anonim spunea...

Art. 30 din Constitutia Romaniei imi permite sa imi exprim opinia asa cum percep au realitatea. Acest drept este inviolabil si nimeni nu mi-l poate ingradi. Atat timp cat eu respect decenta in comunicare, nu vad de ce unii se irita ce spun eu si de ce exista acest blog. BRAVO celui care l-a infiintat. Am acum ocazia sa spun lucrurilor pe nume, iar in ce priveste manipularea, am destula minte sa discern ce este bun si ce este rau. Cred ca in asentimentul meu sunt cei mai multi.

Anonim spunea...

Pentru psihologul lu` peste care ne da lectii de manipulare si dezinformare si agresiune si bla, bla, bla: decat sa copii texte interminabile de prin cartile cumparate on-line si din care n-ai citit decat franturi, mai bine ne spui clar si raspicat care e problema ta si ce solutii aduci la problema. In plus- sa ma scuze colegii care au citit deja- indraznesc sa-i transmit acelasi text dedicat ieri, alaltaieri altui curajos anonim care ne batea obrazul ca scriem sub protectia anonimatului si ca autorii blogului calomniaza, manipuleaza, au culori politice si interese personale si alte aiureli:
"1- iti scad doua puncte pentru greselile de gramatica impardonabile chiar si pentru un psd-ist ca tine;
2- inca doua ti le scad pentru faptul ca ii acuzi pe bietii oameni de manipulare. Vad ca invoci manuale de manipulare. Ar fi trebuit sa stii ca, pentru a manipula, iti trebuie, in afara de informatii si putina stiinta de carte, si o masa de fraieri pe care sa-i asmuti intr-o directie sau alta. Iar eu unul- si sunt sigur ca si cei mai multi dintre cei care scriu pe blog- nu ma simt deloc manipulat, pentru ca stiu cine sunt si mai stiu si ce vreau, d-aia achiesez la cei care au inventat blogul asta;
3- pentru acuzatia de calomnie iar iti scad doua puncte. Dupa logica ta si a celor ca tine, prietene,n-ar mai trebui sa existe mass-media si ar fi totul ok, nu-i asa? Insa daca ar fi fost asa, Romania se afla si acum la nivelul aNILOR `90. Justitia din tara asta s-a urnit, de cele mai multe ori, datorita mass-media si a unor "turnatori si calomniatori" ca noi, cei care scriem pe blog si care mai avem curajul sa ne si revoltam din cand in cand. Cred ca nu ai cum sa nu fii de acord.
4- iti mai scad doua puncte pentru acuzatia nefondata cum ca administratorii blogului incurajeaza turnatoria. Stai sa-ti explic de ce. Pentru ca , deocamdata, in vremurile actuale si cu sistemul asta bolsevic, asta este singura metoda de lupta impotriva hotiei, coruptiei, abuzurilor si prostiei din curtea noastra, aia unde traiesti si tu.Dumneata , cum s-ar zice, ne ceri sa ne comportam ca niste lorzi intr-o jungla , sa vorbim frumos, sa nu ne scobim printre dinti, sa nu scuipam pe jos, sa intoarcem si celalat obraz, sa rugam frumos, sa ne cerem noi scuze, eventual, pentru toate mizeriile suportate din partea jigodiilor ordinare (scuzati expresia neacademica) din preajma noastra. Ei bine, colega, asta nu se poate. Eu unul nu sunt dispus sa suport nici prostia si nici obraznicia semenului meu atata timp cat eu nu-l deranjez cu nimic si atata vreme cat pot, macar, sa iau atitudine. In alta ordine de idei - sper ca ma urmaresti, da? - daca, de pilda, ti se imbolnaveste copilul si este nevoie de o operatie complicata, urgenta, dai sau nu spaga la medicul care urmeaza sa ti-l opereze? Bineinteles ca dai, nu-ti permiti sa faci pe legistu` lu` peste cand e vorba de viata si sanatatea copilului tau, nu-i asa? Ei bine, cam la fel este si cu noi, astia frustratii si turnatorii, care mai postam din cand in cand.Apelam la metode nu tocmai ortodoxe pentru asanarea - sau macar incercarea de asanare - sistemului penitenciar. Cat vom reusi, nu stim, dar macar incercam.
5- restul de 2 puncte ti le scad pentru aiurelile de genul culorilor politice si a intereselor personale. Da, colega, si noi, astia care sustinem penifestul, avem culori politice si interese personale. Exact la fel ca si tine. Si ni le facem cunoscute. Dar ne leaga cateva chestii comune: dorinta de-a scapa de coruptie, abuzuri, hotii etc si de a ne fi, tuturor, un pic mai bine. Chiar si tie si celor din clica ta. "

Anonim spunea...

Pentru psih-OLOGUL de serviciu, ala cu dezinformarea : nu ma fa sa rad ca sunt proaspat operat de apendicita. Pe cuvant, m*ai binedispus nemaipomenit si-ti multumesc. Bati campii la greu dar - si asta imi place la tine- tu chiar esti serios si crezi in demersul tau, nu-i asa? Prietene, nu reusesc sa ma opresc din ras. Gata, tre` sa-mi beau ceaiul si sa dorm. Noapte buna.

Anonim spunea...

care esti ala de zici ca nul lasi pe hot sasi ia 2 tigarete/poate o fi unul care tea suduit.ca pe smecheri siguri ii lasi de la tine putere, si faci chiar mai multe.visavis de rapoarte o las moarta ca mie lene sati scriu aku.te rog sa nu fi ipocrit pe blog, ca altii

Anonim spunea...

anonimul de la 13.10 "imi miroase"a Dumitrescu Simona

"cel mai bun psiholog din sistem adusa de mine" declara repetativ Limba Dulce Nadrag

materiale, nu macarale,materiale, si manipulare erau lectiile predate de Dumitreasca catre Limba Dulce Nadrag

aplicatibilitatea perfecta asupra prostilor de noi cu finala ,el director si ea , sef serviciu psiho - post infiintat dedicativ

cit priveste "marea familie" a lui Limba Dulce Nadrag si cum se mindrea el cu noi la Bucuresti si peste tot , in Spania in delegatia ANP ,cel ce de scrie ,ori face haz de necaz,ori e un mare legat la ochi

Anonim spunea...

Apropo de nea Izmana (Nadrag), din surse CIA, FSB si (bineinteles) Mossad am aflat, ca bea Sprite si canta: "sunt singurel bing bang, prin puscarii bing bang si sunt ranit bing bang ..."

Morala : Sprite te sprijina, dar nu te salveaza !!!
Aviz amatorilor, care mai au cate un "Sprite" la ANP, MJ, etc.

Anonim spunea...

Pentru Anonim 12.07.2008 13:10:00

Tentativa e interesanta dar esueaza lamentabil. Se spune ca cea mai buna aparare este atacul. Cu o singura conditie: sa fie bine gandit.

In cazul de fata nu avem nici atac, nici aparare. Doar o slaba incercare de manipulare.

Pacat de timpul irosit cu copiatul informatiei.

Apropo de doctorat: degeaba copiezi de pe unde gasesti daca nu ai capacitatea sa analizezi si sa sintezezi informatia. Nici o sansa cu doctoratul. Incearca altceva...

Anonim spunea...

Dar cei care l-au avut ca /Sprite/ pe Nadrag , cei care-l plangeau , il compatimeau -ce-au patit... Cumva au luat primele cele mari ...de ce oare ..au gasit pe altcineva pentru a pupa....

Anonim spunea...

Se putea si mai rau!!!!

Sunt escroci sadea, sunt escroci cititi, sunt escroci cu diplome platite ci INDOLENTA si INCOMPETENTA INSTITUIILOR STATULUI care nu au facut nimic ca sa-i opreasca, ba mai mult le-au facilitat ascensiunea , le-au netezit calea spre TRAFICUL DE INFLUENTA practicat ca o indeletnicire ca oricare alta, ca si cum laptarul ar duce sticlele dis-de- dimineata in cartier!!!

Asa este, acesta este profilul multora ce fac trafic de influenta in penitenciare si nimeni nu i-a vazut !!!

Un exemplu elocvent de ESCROC cu spate si cu tolba de diplome furate si manjite de rahatul banilor impinsi mita la diversi asa-zisi profesori universitari , incantati de titluri si asa-zise favoruri, ESTE INCOPMPARABILUL NESIMTIT SI ESCROC - CARE MAI COCHETEAZA SI CU SERVICII SECRETE STRAINE, PRODAN - EMINENTUL POPA , autointitulat acum CHESTOR * nu mai este comisar general, tocami in ideea confuziunii create cu structurile militare !!!!


Dar SRI DOARME, SIE DOARME , DGA doarme , si la noi doarme DPCMP - si asa au facut si inainte* cel putin la noi DGPA, SUIPA si cum dracu i-or mai fi chemat inainte !!

Preassfintia sa , raspopitul de PRODAN are tupeul zilnic de a cere pentru a intra in structurile sale paramilitare - de la 5000 de euro la 50.000 de euro- adica de la comisar de comuna , pana la asa zis comisar de // euroregiune// asa cum le-a denumit MARSAVIA SA .

VANZATORUL DE INSELACIUNE ZILNICA- adica PRODAN, ii momeste pe oamenii cu bani( si nu numai) cu asa zise contracte de asistenta judiciara - oferindu-le reteta traficului de influenta- Adica, eu, PRODAN, cunosc unde trebuie sa ungem rotitele , am eu oamenii mei de casa, lingaii care sa duca coruptilor sistemului judiciar --*- si nu numai ...

asa ca acei creduli ce cad in cursa sa platesc mii de euro pentru ca NESIMTIREA SA PRODAN sa se plimbe cu girofarul pus pe gip-ul sau de 2 mil de euro, ca sa ajunga din Walter Maracineanu 3 - unde s-a infipt ca plosnita in ochii ONCD * adica Oficiul National pentru Combatera discriminarii , ca sa ajunga , nu foarte departe , ci aproape de vila sa de 3 mil de euro - in apropiere de sediul MASSARO si de editura X ( editura doar ii publica tampeniile care nu au nici cap , nici coada , dar cica ar fi absolvit facultatea de drept la nu stiu care Institut Teologic din Ardeal ).

Ca sa aflati mai multe despre RASPOPITUL PRODAN cautati , cu ce motoare de cautare vreti si veti gasi MULTE , DAR MULTE MIRSAVII , inclusiv interventii in penitenciare, si nu numai , in 2007 a avut o interventie si la SCOALA DE AGENTI - SFPPA TG.Ocna si a incercat aceleasi manevre dolosive, cu sprijinul fostului director, care- prins cu mata in sac, dupa multe altele ,
s-a pensionat--- ASA-I CA SE POARTA????

Daca aveti curiozitatea sa-i accesati site-ul si ati vrea sa verificati ceea ce sustine el acolo, cel putin cu privire la interventiile sale fantastice in favoarea unor nevinovati de justitiabili, veti vedea ca informatiile respective au fost pur si simplu culese din biroul asazisilor sai comisari de pe portalurile instantelor de judecata , PENTRU CA NESIMTIREA SA RASPOPITUL NU CATADICSESTE SA FACA NIMIC PENTRU BANII SMULSI CELOR INSELATI

Un caz celebru si mediatizat mai mult a fost al Catalinei MIHALCEA de undeva de pe la Jiu, care a luptat cu toate caracatitele sistemului pentru a afla dreptatea pentru fiul sau, dar NESIMTIREA SA PRODAN A INSELAT-O , LUAND BANII SOTULUI SAU desi era insotit de avocata sa,, apoi totul a fost preluat de presa , una dintre publicatii parcas era Gazeta de Jiu.

Dar, cum v-am spus escroci ca PRODAN cresc in fiecare zi, unii au structuri chiar in penitenciare, ca Jilava sau Rahova , altii se strecoara prin sponsorizari si asa zise misiuni umanitare- putine ONG-uri pot sustine ca ajuta sistemul penitenciar- poate INITIATIVA PENTRU O JUSTITIE CURATA !!!!


Daca aveti rabdare cititi mai jos o parte din ceea ce PRODAN a putut face unei familii in impas!!

Discutii Juridice




Autentificare Inregistrare Profil Mesaje private Membri FAQ Cautare avansata


Dovada, judecata cazului Mihalcea
Mergeti la pagina Anterioara 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8


DISCUTII JURIDICE -> DESPRE LUMEA IN CARE TRAIM

Subiectul anterior :: Subiectul urmator

Autor Mesaj
Mihalcea Catalina
Maestru


Data inscrierii: 18/Sept./2006
Mesaje: 190 Trimis: Luni, Ianuarie 14, 2008 2:20 pm Titlul subiectului: CRIMINALI SI OAMENII LEGII


________________________________________

Dupa ce veti lua la cunostinta de cele scrise in acest articol , va veti da seama cum cerceteaza procurorul Nicodim Ioan un caz penal .
Am fost criticata de multe ori , pe acest forum , ca am adus acuzatii nefondate acestui procuror necinstit , dar nimeni nu a dorit sa-l cerceteze pe acest procuror care nu isi


Mihalcea Catalina
Maestru


Data inscrierii: 18/Sept./2006
Mesaje: 190 Trimis: Joi, Ianuarie 17, 2008 3:56 pm Titlul subiectului: VREM AFLAREA ADEVARULUI SI DREPTATE

________________________________________
'’Daca ti la adevar cu o darzenie de neclintit mai devreme sau mai tarziu dusmani tai vor fi invinsi . ‘’ STENDHAL

De ce oare nu reusim , in aceasta tara , sa scoatem ADEVARUL cazului Mihalcea la suprafata? Pentru ca suntem oameni de rand si nu reprezentam nici un interes pentru aceasta societate ?
Am mai spus si repet ,AM SPUS ADEVARUL 100%, cu privire la tot ce s-a intamplat in seara de 11-12-2004 si cu privire la tot ce se intampla in cazul Mihalcea !
Am fost nevoita si fortata de imprejurari sa fac pe detectivul pt. a strange probe utile si concludente ,care sa demonstreze justitiei romane ca acest caz a fost masluit inca din faza de urmarire penala . Am prezentat o parte din aceste probe judecatorilor , dar aceste probe au fost tratate cu dezinteres , deoarece scoteau la iveala infractiunile celor care ne-au batut pe strada ,asa din senin ,si ilegalitatile celor care ne-au anchetat si judecat cazul .
In data de 23-08-2007 avocatul nostru ,Ana Suciu Mocanu ,a depus o cerere la Parchetul de pe langa judecatoria Petrosani . (Cererea este postata pe site-ul ‘’APARATI DREPTURILE.'')
http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview
Aceasta cerere a fost respinsa ca fiind nefondata de catre Parchetul de pe langa judecatoria Petrosani .
Cand un om nu minte accepta orice test ,care poate fi un indiciu , in aflarea adevarului unui caz, dar unii oameni ai legii nu apreciaza acest fapt , laudabil si totodata si legal .
Martora ,Budala Luminita , care este martorul de baza a lui Argeseanu Valeriu ,in proces , este o femeie lipsita de scrupule , o mincinoasa si pe deasupra si bolnava psihic .
V-am adus la cunostinta faptul ca in cartier lui Budala Luminita i se mai spune ,’’lili nebuna ‘’.
Oare de ce ?
Daca in faza de urmarire penala cercetarea acestui caz decurgea conform Cpp , nu se ajunge cu acest caz in aceasta situatie dificila .
Cum se face ca Budala Luminita a fost audiata de procurorul Nicodim Ioan in data de 9-03-200 7, de la ora 10,50 pana la ora 11,05 , cand noi familia Mihalcea , la acea ora, eram prezenti la parchet , iar Mihalcea Andrei se afla in biroul procurorului Nicodim Ioan ,scriindu-si olograf declaratia , asistat si de avocata Cosma Sonia ,care l-a lasat pe procurorul Nicodim Ioan sa ne incalce nenumarate drepturi prevazute in Cpp ?
Argeseanu Valeriu – 10,10-10,40
Mihalcea Andrei 10,30-11,00
Budala Luminita -10,50-11,00.
Noi ,familia Mihalcea am aflat ca Budala Luminita are calitate de martor in cazul nostru tocmai in fata instantei de judecata a Tribunalului Hunedoara, cand aceasta a fost audiata de judecatorul Gherman Calin.
Nimeni din partile implicate in proces nu a vazut-o pe aceasta femeie la locul faptei , doar procurorul Nicodim Ioan a vazut-o ,care i-a si scris olograf declaratia acestei martore .
(Declaratia este afisata pe site-ul ‘’ APARATI DREPTURILE ‘’ http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview

In data de 4-09-2007, sotul meu ,Mihalcea Olavi, insotit de d-na avocat Ana Suciu Mocanu


In data de 4-09-2007, sotul meu ,Mihalcea Olavi, insotit de d-na avocat Ana Suciu Mocanu s-au prezentat la Comisariatul Societatii Civile pentru a le cere ajutorul ,crezand ca aceasta organizatie lupta ‘’pentru descoperirea adevarului , monitorizarea abuzurilor si impotriva actiunilor tendentioase ce sunt menite adesea sa ne descrediteze imaginea pe care o avem in societate.''
http://www.comisariat.ro/
Cum a decurs intrevederea sotului meu si ale avocatei noastre actuale , Ana Mocanu Suciu ,cu d-nii avocati de la CSC veti afla citind email-ul integral adresat Comisariatului Societatii Civile de catre Mihalcea Olavi, la care nu am primit raspuns nici pana-n ziua de azi .
Despre aceasta intrevedere a scris si d-na reporter de investigatii ,Liliana Delia Morariu , intr-unul din articolele scrise de dansa la ziarul ‘’ JUSTITIARUL'‘, in ultima editie a acestui ziar.)
http://www.justitiarul.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=119&Itemid=26
De asemeni veti lua la cunostinta si cum ne-a ‘’ajutat’’ aceasta organizatie .

''Domnule comisar general Ioan Grigore Prodan

Ma numesc Mihalcea Olavi si locuiesc in Petrosani , str Aviatorilor , Bl 66/25 sc2 , et 3, judetul Hunedoara .
In data de 04-09-2007 am fost impreuna cu d-na avocat Ana Suciu Mocanu la sediul Comisariatului Societatii Civile , unde am discutat cu dumnevoastra cazul nostru si al fiului nostru , Mihalcea Andrei .
Era vorba despre un caz penal , in care s-au savarsit nenumarate ilegalitati si fapte de coruptie ,de catre politie , parchet si justitie .
Atunci v-am lasat si o serie de documente si inregistrari audio care dovedesc cele afirmate .
Dumneavoastra mi-ati spus ca pentru a putea sa dati ajutorul trebuie sa va platesc suma de 500 RON (cinci milioane lei ) .
Nu am avut acea suma la mine ,dar am venit a doua zi , (05-09-2007) si am adus suma respectiva .
Pe dumneavoastra nu v-am gasit pentru ca erati plecat la Constanta ,in schimb am vorbit cu dl secretar general Adrian Valeriu Samoil .
Domnului Samoil i-am dat acei bani si in prezenta dansului am complectat o adeziune . In schimbul acelor bani am obtinut doua chitante si promisiunea ca la termenul urmator (14-09-2007) de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, va fi cineva in sala de judecata ,din partea CSC.
La termenul urmator, mentionat , nu a fost nimeni la ICCJ , din partea CSC .
Dupa sedinta de judecata am venit la sediul CSC ,sa vad care a fost motivul pentru care nu a fost nimeni din partea comisariatului .
Nu v-am gasit nici pe dvs si nici pe dl Samoil, in schimb am luat legatura cu dl avocat Bogdan Matei ,caruia i-am mai lasat niste documente doveditoare ale ilegalitatilor savarsite de catre institutiile statului .
La termenl din 14-09-2007, procesul a fost amanat din lipsa de procedura .Termenul urmator a fost dat la data de 24-10-2007.
La discutia avuta cu dl avocat Bogdan Matei , am intrebat de ce nu a fost nimeni din partea CSC ,in sala de judecata , asa cum mi s-a promis .
Dansul mi-a raspuns ca timpul a fost foarte scurt pentru a se pregati o aparare corespunzatoare , dar pana la urmatorul termen este timp destul pentru pregatirea apararii si la acel termen va fi cineva de la CSC , in sala de judecat de la ICCJ.
Pe 24-10-2007s-a judecat procesul fiului meu .
I s-au dat 3 ani cu suspendaere sub supraveghere ,
Supravegherea este pe 6 ani .
NU suntem multumiti de aceasta hotarare a judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie .
Fiul nostru este nevinovat de faptele de care a fost acuzat si condamnat .
Nici pe data de 24-10-2007 ,din partea CSC nu a fost nimeni in sala de judecata .
ACESTA ESTE ADEVARUL si pentru acest ADEVAR vom lupta in continuare .
Vreau sa va intreb , pentru ce mi-ati cerut acei 500 RON ?
Pentru o intrevedere de cateva minute, pe care eu si d-na avocat am avut-o cu dvs in birou ?
Nu credeti ca este cam mult pentru acele cateva minute de discutii ?
Nu suntem bogati , iar acest proces ,care dureaza de aproape 3 ani ne-a sacatuit financiar .
CAND AM APELAT LA CSC, AM FACUT-O PENTRU A NE AJUTA SA SCOATEM ADEVARUL LA IVEALA . ACEST SCOP L-AM AVUT CAND AM APELAT SI LA ALTE ORGANIZATII SI LA INSTITUTIILE ABILITATE ALE STATULUI ROMAN .
Nimeni insa nu ne-a ajutat. Am primit in schimb numai sfaturi , cu privire la faptul ca trebuie sa urmam caile legale prevazut de lege .
In data de 15-11-2007 ,la Curtea de Apel Alba Iulia se va judeca dosarul 1213/57/2007 ,dosarul politistilor corupti , pe care i-am acuzat de abuz in serviciu (art 246 Cp ) pentru ca nu au efectuat nici un fel de cercetari si verificari in acest caz si au masluit acest caz in interesul celor trei infractori , care ne-au batut pe toti membrii familiei Mihalcea ,fara sa aibe vreun motiv anume .
In curand va incepe si procesul martorilor mincinosi din acest caz .
Doi dintre martorii mincinosi sunt chiar complicii liderului grupului infractional , pe care Politia Petrosani si justitia romana nu i-au tras la raspundere pentru vatamarile aduse lui Mihalcea Andrei si subsemnatului .
Iar cu privire la loviturile de bata date intentionat sotiei mele , in cap ,de catre Argeseanu Valeriu , politia si justitia au ascuns acest fapt ,cu toate ca certificatul medico-legal si actele medicale ale sotiei mele atesta ca aceasta a fost lovita in zona temporala stanga , iar datorita acestor loviturii a urmat si urmeaza tratament ,suferind de un sindrom cefalezic .
Tinand cont de cele intamplate familiei mele ,tind sa cred ca in Romania primeaza intereselor celor cu bani si cu relatii , iar ADEVARUL si DREPTATEA nu mai au nici o valoare in aceasta tara .

Cu stima Mihalcea Olavi. ''



PETIŢII ,MEMORII ,PLÂNGERI ŞI COMUNICĂRI

În data de 27-02-2006 subsemnata Mihalcea Cătălina am trimis prin poşta prima petiţie adresată preşedintelui Consiliul Superior al Magistraturii. Confirmarea de primirea a petiţiei am primit-o în data de 2- 03-2006.
Petiţia a fost înregistrată de către Consiliul Superior al Magistraturii cu nr 3394/SR/2006 în data de 07-03-2006 ( dedesuptul nr de înregistrare a fost trecută şi o dată ştampilată , 21-03-2006.)

În data 27- 03-2006,familia mea a trimis Consiliului Superior al Magistraturii o nouă petitie ,în care au adus la cunoştinţă Consiliului Superior al Magistraturii noi infracţiuni săvârşite de către procurorul Nicodim Ioan şi judecătorul Gherman Calin , judecătorul care a soluţionat dosarul 2207/2005 la Tribunalul Hunedoara .
Prin comunicarea din 7-04-2006 cu nr 4918/SR/2006 , CSM ( sub care este o data ştampilată ;18 aprilie 2006), ni s-a adus la cunoştinţă că cea de a doua petiţie cu nr 4918/SR/2006 a fost clasată , potrivit dispoziţiilor Ordonanţei nr 27/30.01.2002, aprobată prin Legea nr 233/ 2002, conform cărora ‚’’dacă după trimiterea răspunsului se primeşte o noua petiţie cu acelasi conţinut , aceasta se clasează la nr iniţial.’’
Prima petiţie adresată Consiliului Superior al Magistraturii a fost trimisă pentru a fi soluţionată de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia de unde a fost trimisa la Parchetul de pe langă Tribunalul Hunedoara ,unde procurorul Velescu Adina în data de 18-04-2006,în prezenţa avocatului Filipescu Ioan a întocmit dosarul penal 1934/VIII/1 / 2006 împotriva procurorului Nicodim Ioan , pentru infracţiunea de abuz în serviciu prev .de Art 246 Cod Penal .

În data de 27-02-2006 subsemnata Mihalcea Cătălina am trimis un memoriu Institutului Naţional pentru Drepturile Omului .
Răspunsul de confirmare de primire la petiţia trimisă l-am primit în data de 20-03-2006. Cu Nr 30/10-03-2006 ;Raspunsul primit a fost următorul : ‘’ Suntem o instituţie de cercetare . Potrivit Legii 9/1991, IRDO nu are abilitatea legală de a efectua cercetări administrative de natură juridică , în cazuri concrete , nu putem efectua anchete sau cercetări locale , nu poate da dispoziţii unei instituţii publice sau private din România .’’


În data de 27-02-2006 subsemnata Mihalcea Cătălina am trimis prin poşta o petiţie adresată Direcţiei Naţionale Anticoruptie (DNA) , la care a primit confirmarea de primire a acestei petiţii în data de 2 -03-2006. Comunicare DNA a fost înregistrată cu nr 1331/2006 în data de 28-03-2006. Petiţia a fost trimisă către Curtea de Apel Alba pentru a fi soluţionată conform competenţei .


În data de 6-03-2006 familia mea a trimis prin poşta o petiţie către Direcţia Generală Anticoruptie Bucureşti ,la care a primit confirmarea de primire în data 8-03-2006. Nr de înregistrare a acestei confirmări e ; 347207 Deva 12-04-2006 . La începutul lunii aprilie eu, Mihalcea Cătălina şi sotul meu ,Mihalcea Olavi ,am fost chemaţi în audienţă la Direcţia Generală Anticorupţie Deva . În urma audierii noastre de către inspectorul GHERBEA, în data de 7-04-2006, Direcţia Generala Anticorupţie Deva a trimis o adresă cu nr 347207/7-04-2006 către firma SIMAR , şi a cerut să li se comunice în scris dacă Argeşeanu Valeriu Cosmin este angajatul acestei firme .


În data de 12-04-2006, Direcţia Generală Anticorupţie Deva a adus la cunoştinţă familiei mele faptul că în urma verificărilor efectuate în baza celor sesizate de familia mea nu au rezultat acte de corupţie .
În data de 19-04-2006 SIMAR SRL a trimis o confirmare scrisă către Direcţia Generală Anticorupţie Deva confirmând că Argeşeanu Valeriu Cosmin lucrează cu carte de muncă din data de 6-01-2006 în funcţia de zidar .Nr acestei confirmări e, 232/19/04/2006, fapt pe care Direcţia Generală Anticorupţie l-a făcut imediat cunoscut familie Mihalcea .


În data de 27-03-2006, Curtea de Apel Alba Iulia a adus la cunoştinţă familiei mele că memoriul trimis Consiliului Superior al Magistraturii a fost trimis către instanţa competentă ,spre a fi solutionat ,în cazul de faţă către Curtea de Apel Alba Iulia .
Citez’’ Dosarul penal nr 1279 /2006 al Curţii de Apel Alba Iulia se află pe rolul instanţei din data de 17 feb. 2006 şi are termen de soluţionare la data de 28-03-2006. Aspectele invocate în memoriu privesc probleme de fond legate de soluţionarea pricinii ,astfel ele sunt de competenţa exclusivă a completului de judecată legal investit. Conducerea Curţii de apel nu are competenţa de a interveni în soluţionarea cauzelor .
Toate cererile care privesc cauza urmează să le formulaţi în faţa completului de judecată .Vă informăm că memoriul dvs. a fost depus la dosar pentru a fi avut în vedere de completul de judecată’’


În data 31-03-2006 Parchetul de pe langă Curtea de Apel Alba Iulia a comunicat familiei mele , că plângerea adresată Direcţiei Naţionale Anticoruptie a fost trimisă către Parchetul Hunedoara pentru a fi soluţionată conform competenţei , de unde nu au primit niciun răspuns .( Nr.339/VIII/1/2006)
În data de 22-11-2006-Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a comunicat familiei Mihalcea . ’’Cu privire la memoriul dvs ,vă comunicam urmatoarele; Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie , ca instanţă de judecată soluţionează numai acele cauze cu care este investita . Instanţa supremă nu exercită atribuţii de control asupra activităţii de judecată a altor instanţe ,putând fi sesizată numai prin căile legale de atac prevăzute de lege . Impotriva hotărârilor judecătoreşti de care sunteţi nemulţumită aveţi posibilitatea de a exercita căile de atac (ordinare şi extraordinare ) ce constitue ,totodată şi singura modalitate de verificare a legalitaţii şi temeiniciei hotărarilor judecătoreşti pronunţate .’’Semnat -Magistrat Clemansa Enache.


În data de 9-02-2007, CSM Inspecţia Judiciară a trimis familiei Mihalcea o comunicare prin poştă , care a a ajuns în Petroşani în data de 14-02-2007. Pe această comunicare a fost consemnată data de 8-02-2006 şi are Nr 1973/IJ/1672/SIJ/21/SIP/2006 .
La data de 8-02-2006 subsemnaţii Mihalcea Cătălina, Mihalcea Olavi si Mihalcea Andrei Iulian nu au cerut ajutorul Inspecţiei Judiciare a CSM. Subsemnaţii Mihalcea Cătălina, Mihalcea Olavi si Mihalcea Andrei Iulian am trimis petiţia către Consiliul Superior al Magistraturii în data de 27-02-2006 şi a fost înregistrată de către Consiliul Superior al Magistraturii cu nr 3394/SR/2006 în data de 07-03-2006(dedesuptul nr de înregistrare a fost trecută şi o dată ştampilată , 21-03-2006.)
În această comunicare trimisă de Consiliul Superior al Magistraturii ,Inspecţia Judiciară , este consemnat că , Consiliul Superior al Magistraturii nu este competent să examineze aspectele expuse în plângerea noastră în care se plâng de neconsemnare adevărului în declaraţiile martorilor familei Mihalcea ,de nerespectarea drepturilor prevăzute în Cpp şi acceptarea minciuni în schimbul adevărului .
Citez ;
’’Atingerea principiului independeţei judecătorului consacrat de art 124 alin 3 din Constituţia României şi în dispoziţiile art 2 alin 3 Legea nr 303/2004.’’ Alt motiv pt care nu ne-a ajutat Consiliul Superior al Magistraturii este acela că nu pot interveni în modul de desfaşurare şi administrare a procedurii judiciare , orice demers ar fi contrar dispoziţiilor art 2 alin 4 din Legea nr privind statutul judecătorilor şi procurorilor , republicată şi modificată , precum şi prevederile art 46 alin 2 din Legea nr 304/2004 privind organizarea judiciară ,republicată şi modificată ,care interzice orice imixtiune în actul de justiţie. ’’
Ne-au sfătuit să urmăm căile de atac legale.
Iar în privinţa ilegalitaţilor săvărşite de procuror în dosarul 1014/2004 , nu este de competenţa Consiliul Superior al Magistraturii .
Referitor la ilegalităţile săvârşite de procurorul Nicodim Ioan li s-a comunicat că la data de 14-04-2005 a finalizat urmărirea penală , iar când a fost înregistrată sesisarea noastră de către Consiliul Superior al Magistraturii se implinise termenul de un an prevăzut de art 46, pct 8 din legea 317/2004,republicată cu modificările ulterioare ,în care intervine prescripţia răspunderii disciplinare .
Consiliul Superior al Magistraturi prin comunicarea din 7-04-2006 cu nr 4918/SR/2006 , CSM ( sub care este o data ştapilata ;18 aprilie 2006)a adus la cunostinţa familiei Mihalcea că cea ce-a doua petiţie a fost clasată. Deci ,conform primei petiţii adresate Consiliului Superior al Magistraturi , termenul de prescripţie al fapteleor infracţionale ale procurorului Nicodim Ioan nu se prescrisese . Cu toate că CSM ne comunicase că faptele procurorului Nicodim Ioan se prescrisese , parchetul de pe langă Curtea de Apel Alba Iulia şi Instanta Curţii de Apel Alba au judecat dosarul 1659/57/20006.


În data de 23-03-2007 subsemnaţii Mihalcea Cătălina Mihalcea Andrei Iulian şi Mihalcea Olavi am depus la Parchetul de pe langă Judecătoria Petroşani o plângere penală împotriva martorilor mincinoşi ,prin care am solicitat ca după administrarea probatoriului să dispună trimiterea acestora în judecată şi condamnarea acestora pentru infracţiunea de mărturie mincinoasă, prevăzută şi pedepsită de art. 260 Cod Penal ,Nr dosar 905/P/2007.


În data de 12-04-2007 subsemnaţii Mihalcea Cătălina , Mihalcea Olavi şi Mihalcea Andrei Iulian am depus la Poliţia Petroşani o cerere de probaţiune, pentru a demonstra adevarul cazului Mihalcea . În data 19-04-2007 ,Poliţia Petroşani ne-a comunicat;
Citez ;În referire la cererea de probaţiune pe care aţi formulat-o la această unitate de poliţie ,vă comunicăm că aceasta a fost conexată la dosarul penal cu nr. 122018/2007. ‘’ În data de 23-08-2007 agentul de poliţie Ionescu Adrian ne-a comunicat verbal nouă, familiei Mihalcea şi avocatului, Ana Suciu Mocanu, că aceasta cerere de probaţiune depusa in 12-04 -2007 la Poliţia Petroşani nu a fost aprobata, ci a fost clasată din ordinului şefului său Mihu. . Nu au primit un răspuns oficial de la Poliţia Petroşani nici până în momentul de faţă .


În data de 17-04-2007 subsemnaţii Mihalcea Cătălina , Mihalcea Olavi şi Mihalcea Andrei Iulian au adresat o plângere Serviciului Direcţiei de Investigaţie a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism ,Bucuresti . Nu am primit niciun semn de viaţă decât după un an, când au fost convocaţi la prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, ocazie cu care ni s-a cerut doar să precizăm împotriva cui am formulat sesizarea respectivă. (plângerea a fost depusă la 17 aprilie 2007, iar convocarea a fost la data de 3 martie 2008).Noi ,familia Mihalcea , impreună cu av. Ana Mocanu Suciu am cerut ca cercetările să se efectueze asupra stării de fapt menţionată în acea plângere .


În data de 20-06-2007, dl inspector Şef de Poliţie , Drăghici Roşioru Alexandru a adus la cunoştinţa nouă , familiei Mihalcea că s-au verificat dosarele 1014/P/2004 şi 905/P/2007 şi nu s-a găsit nimic în neregulă şi de asemeni nu s-a găsit nimic în neregulă şi când în urma verificărilor făcute cu ocazia audierii subsemnaţilor Mihalcea Cătălina si Mihalcea Olavi de către inspectorii de poliţie ai Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara în data de 15-02-2006 . (Nesecret Nr 176.194. Data 20-06-2007 .Ex.nr.2 )
Subsemnaţii Mihalcea Cătălina şi Mihalcea Olavi nu am fost audiaţi de dl inspector Gherbea în 15-04- 2006 ,deoarece în data de 7-04-2006 DGA Deva a trimis o adresa cu nr ; 347207/7-04-2006 către firma SIMAR prin care a cerut să li se comunice în scris dacă Argeşeanu Valeriu Cosmin este angajatul acestei firme ,iar în data de 12-04-2006.DGA Deva a adus la cunştinţă subsemnaţilor Mihalcea Cătălina şi Mihalcea Olavi faptul că în urma verificărilor efectuate în baza celor sesizate de noi ,familia Mihalcea nu au rezultat acte de corupţie .Nr 347207-Deva 12/04/2006.


În data de 15-05-2007 subsemnaţii Mihalcea Andrei Iulian , Mihalcea Cătălina şi Mihalcea Olavi am cerut ajutorul printr-o petiţie d-lui ministru , Cristian David , ministrul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative.
Petiţia a fost trimisa la Parchetul de pe langă Curtea de Apel Alba Iulia , de unde Cornel Herlea ,procurorul şef urmărire penală şi criminalistică la Parchetul de pe langă Curtea de Apel Alba Iulia a comunicat subsemnaţilor Mihalcea Andrei Iulian , Mihalcea Cătălina şi Mihalcea Olavi ;Neinceperea Urmariri Penale pentru săvărşirea infracţiuni prev. de art Cornel 246 din Cod penal faţa de Tudor Vasile ,subcomisar de poliţie şi Erneste Balint , agent de Poliţie judiciară ,ambii din cadrul Poliţiei municipiului Petroşani ,jud Hunedoara.
Disjungerea cauzei sub aspectul săvărşirii de către agentul principal de poliţie judiciară ,Ionescu Adrian ,din cadrul Poliţiei municipiului Petroşani ,a infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor ,prev de art 246 din Cod penal. ’’Rezoluţia având nr 220/P/2007din 28-06-2007
Şi prin rezoluţia nr 571/II/2 din 21-07-2007 procurorul general al Parchetului de pe langă Curtea de Apel Alba Iulia ,Vasile Luha ne comunică ; Citez; Prin plângerea formulată petenta apreciează că soluţia emisă în dosarul cu nr 220/P/2007, prin care , în baza prevederilor art 228 alin 4 şi art 10 lit g din Cpp ,s-a dispus Neinceperea Urmăriri Penale pentru săvârşirea infracţiuni prev. de art 246 din Cp ,fata de Tudor Vasile , subcomisarul de poliţie judiciară şi Ernest Balint ,agent de poliţie Judiciară , ambii din cadrul Poliţiei muncip. Petroşani , jud HD , este nelegală şi netemeinică .’’
În momentul de faţă pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia se află dosarul 1213/57/2007 . Nu a avut loc nicio sedinţă de judecată până în prezent ,deoarece avocatul aparator al subsemnaţilor , Mihalcea Cătălina şi Mihalcea Olavi am solicitat instanţei de judecată ca dosarul 928/57/2006 să fie trimis de la Înalta Curte de Casaţie şi Justţie pentru ca instanţa Curti de Apel Alba Iulia să ia la cunoştinţă de toate ilegalităţile din dosar savărşite de politiştii care au cercetat acest caz în 2004-2005 şi în 2007 .


În data de 11-07-2007 Consiliul Superior al Magistraturii a comunicat subsemnaţilor Mihalcea Cătălina , Mihalcea Olavi şi lui Mihalcea Andrei Iulian că petiţia adresată de noi ministrului Justiţiei în data de 21-05-2007a fost trimisă către Consiliul Superior al Magistraturii. Nr 6552/SR/2007.
’’Vă facem cunoscut că petiţia dvs adresată Ministrului Justiţiei ,de unde a fost trimisă către CSM şi înregistrată sub nr 6552/SR/2007 a fost înaintată ,conform legii, Inspecţiei judiciare din cadrul Consiliului ,de unde veţi primi răspuns .’’


În data de 19-07-2007, Direcţia Generală Anticorupţie Bucureşti a trimis subsemnatei Mihalcea Catalina, următoarele înştiintări ;’’Ca urmare a petiţiei dvs , adresată DGA şi înregistrate cu nr de mai sus (Nr 440491/S.R.P.P.C.A/19.07.2007, 440492/S.R.P.P.C.A /19.07.2007) , vă comunicăm faptul că aceasta a fost transmisă pentru efectuarea de verificări ,Biroului Anticorupţie pentru judeţul Hunedoara ,care vă va face cunoscut rezultatul acestora.


În data de 31-07-2007,Consiliul Superior al Magistraturii ,Inspectia Judiciara a trimis familiei Mihalcea o comunicare ( Nr 1629/IJ/547/SIP/2007) . În această comunicare sunt consemnate date greşite ale cazului Mihalcea .Data incidentului a fost 11.12.2004 ,nu 11.09 .2004 cum este consemnat în aceasta comunicare . Împotriva agentului de poliţie , Ionescu Adrian s-a disjuns cauza către Parchetul de pe langă Tribunalul Hnedoara ,nu cauza ag. de poliţie Ernest Balint, cum este consemnat în această comunicare .


În data de 8-08-2007 Mihalcea Olavi s-a prezentat la sediul Direcţiei Generale Anticorupţie Bucureşti cu probe audio şi înscrisuri ,care să demostreze că acuzaţiile familiei Mihalcea sunt fondate şi utile şi duc la aflarea adevărului acestui caz .

În data 30-08-2007 s-a prezentat la domicilul familiei Mihalcea
ofiţerul de poliţie Tirea de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei Hunedoara pentru a ne restitui toate probele pe care sotul meu , Mihalcea Olavi, i le-am înmânat unui ofiţer al Direcţiei Generale Anticoruţie din Bucureşti ,în data de 8-08-2007.
Dl ofiţer Tirea a cerut subsemnatei Mihalcea Cătălina să semnez un act oficial ,aparţinând Serviciului DGA al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara , de primire al acestor probe , spunăndu-i că trebuie să urmeze calea justiţiei .
Subsemnata Mihalcea Catalina când am văzut că probele nevinovăţiei noastre şi probele vinovăţiei poliţiştilor implicaţi în acest caz ne sunt înapoiate, i-am cerut d-lui ofiţer Tirea să îmi dea o motivare scrisă şi căteva explicaţii referitoare la acest fapt .
Dl ofiţer Tirea mi-a comunicat că sarcina dânsului este decât de a-mi înmâna acele probe şi atât , deoarece nu dânsul s-a ocupat de cercetarea acestora . În prezenţa ofiţerului Tirea am vrut să fac o copie xerox după documentul pe care am scris că REFUZ să primesc acele documente ,pe motivul că nu mi se înmânase nicio o motivare scrisă prin care să ni se comunice pe baza cărui motiv aceste dovezi ne sunt refuzate , dar ofiţerul Tirea nu mi-a permis să fac acest lucru ,smulgându-mi documentul din mână .

În data de 31-08-2007 , Direcţia Generală Anticorupţie din Deva a trimis o înştiinţare noua , familiei Mihalcea , aducându-ne la cunoştinţă că nu s-au constatat fapte de corupţie în cazul nostru ,săvârşite de poliţiştii din Petroşani , iar dovezile noastre trebuie să le prezentăm instanţei .
Nr 350215/B.A-HD , Deva 31-/08/2007.
Familia Mihalcea nu a trimis Direcţiei Generale decât 2 petiţii , restul sesizărilor au fost aduse la cunoştinţă Direcţiei Generale Anticorupţie de către subsemnata Mihalcea Cătălina postând mesaje pe site-ul Ministerului Internelor şi Reformei Adminstrative ,forumul Direcţiei Generale Anticorupţie.
http://forum.mai-dga.ro/viewtopic.php?t=4
Citez; Ca urmare a petiţiilor dvs adresate Direcţiei Generale Anticorupţie ,inregistrate cu nr ;
1) 440491/19.07.2007
2) 440492/19.07.2007
3) 440505/23.07.2007
4) 440527/01.08.2007
5) 440494.01.08.2007
6) 440491/01.08.2007(apare încă odată scris nr ,dar data este diferită )
7) 440543.09.08.2007(bonul de inreg.este din data de 08- 08-2007) la DGA .respectiv -adevărat
8- 350215/28.07.2007,
9) 350216/23.07.2007
10) 350217/23.07.2007
11) 350220/03.08.2007
12 ) 350218/03.08.2007
13) 350219/03.08.2007
14) 350221/15.08.2008(?) la B.A Hunedoara , vă comunicăm că, nu au rezultat acte de corupţie sau care să poată fi puse în legatură cu corupţia , în care sa fe implicat funcţionari din cadrul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative .
În conformitate cu art 385-14CPr.Pen, materialele trimise , care nu au fost prezentate instanţelor şi autorităţilor la care v-aţi adresat , pot fi prezentate instanţei de recurs care verifică hotărârea atacată .
Vă mai informăm că instituţia noastră desfaşoară , potrivit legii , activităţi de prevenire , descoperire şi combatere a faptelor de corupţie săvărşite de personalul Ministerului Internelor şi Reformelor Administrative.
(DGA-Serviciul Teritoral Anticorupţie Alba Iulia . B.A pt Jud. HD Nr347207 , Deva 12-04-/2006)


În data 5-09-2007 Mihalcea Olavi s-a prezentat la Comisariatul Societăţi Civile pentru a le cere ajutorul , aflând că această organizaţie monitorizează orice fel de abuz şi prin personalul său depune eforturi în scopul apărarii drepturior omului, diminuării fenomenului infracţional în general, a faptelor de corupţie în special şi a birocraţiei. În schimbul a 500 de lei (RON) această organizaţie a promis soţului meu , Mihalcea Olavi ,că îşi va pregăti o apărare pentru următorul termen al şedinţei de recurs din data de 12-09-2007. Această organizaţie nu şi-a respectat promisiunea, nici la termenul respectiv ,nici după aceea , pur si simplu ne-au luat 500de lei(RON) ,fără a ne ajuta cu nimic.



• Skip to content
• Skip to 1st column
• Skip to 2nd column









• Prima pagina
• Articole
• Forum
• Arhiva
• Redactia
• Revista
• Istoric
• Contact


Optiuni

Prima pagina Articole JUSTITIA SI ORORILE EI (V)
JUSTITIA SI ORORILE EI (V)



Evaluare utilizator: / 2
Slab Excelent
Bucuroşi că au lăsat în urmă frământările şi grijile lui 2007, uitând de sărăcie, de lipsuri şi de scumpirile anunţate pentru 2008, românii au ieşit în stradă pen¬tru a sărbători revelionul. Cu creierii îmbibaţi de alcool, vră¬jiţi de focurile de artificii or¬ganizate de primăriile ma¬ri¬lor oraşe, petrecăreţii stradali şi-au făcut de cap în mod bar¬bar.
În loc să ia cu asalt bise¬ri¬cile în care s-au oficiat slujbe re¬ligioase şi să se roage pentru propriile familii, românaşii noş¬tri, cu gândul la sticlă şi nu la Dumnezeu, au demonstrat cât de primitivi şi lipsiţi de minte sunt. Ba mai mult, Sfân¬ta sărbătoare a Naşterii Mân¬tuito¬rului au transformat-o în chiolhane răsunătoare...
Urmând exemplul marilor be¬ţi¬vani ai eşichierului politic gen Băsescu, Orban şi alţii din categorie, petrecăreţii au lăsat în urma lor tablouri apoca¬lip¬ti¬ce. Zecile de tone de gunoaie, sticlele făcute ţăndări, am¬ba¬la¬jele de tot felul aruncate în plin centru, m-au făcut să reflectez profund la soarta ţării. Încotro se îndreaptă o naţie compusă din asemenea indivizi? E clar că, cu astfel de specimene, pen¬tru România nu se întrevăd speranţe de redresare. Din con¬tră, societatea noastră, roasă de boli spirituale şi de mizerie, se îndreaptă cu viteză ameţitoare spre dezastrul final.
Ştiam de mult timp că ţara noastră este una dintre ţările cele mai corupte din lume. Şi mai ştiam şi că până în prezent niciunul dintre marii corupţi nu a fost trimis după gratii. Atâta timp cât magistratura este cel mai mare duşman al cetăţea¬nu¬lui de rând şi „hoţii anchetează hoţii” sub directa oblăduire a cla¬sei politice, nici nu poate fi vorba de o reformă a justiţiei. Aşa după cum cred că v-aţi convins, sloganurile care s-au vehiculat şi se vehiculeză cu neruşinare sunt doar praf în ochii celor care îşi caută drep¬tatea.
Şi în acest an mă voi ocupa de justiţia mureşeană, de per¬soa¬ne publice, cum ar fi pre¬fectul Ciprian Dobre, primarul din Beica de Jos, Gh. Ale¬xan¬dru Vladimir şi a sa se¬cretară, Ilieş Vergina; voi rea¬du¬ce în ac¬tualitate numele unor per¬so¬naje deja cunoscute dar şi nu¬me noi, cu care până acum nu ne-am întâlnit. În fine, vă voi ţine la curent cu toate nou¬tăţile urbei noastre, inclusiv cu cele legate de lupta pentru cio¬lan a „aleşilor” certaţi cu legea.
Ca ziarist de investigaţii pot afirma că justiţiabilul român este înşelat nu doar de repre¬zentanţii aparatului de stat, de avocaţi faimoşi şi de medici legişti, ci şi de acele faimoase or¬ganizaţii non-guverna¬menta¬le, precum Comisariatul Socie¬tăţii Civile (n.a: condus de Pro¬dan I. Grigore-comisar gene¬ral, Samoil Valeriu-secretar ge¬neral, finanţat de magnatul evreu-ungur George Sörös).
Înainte de a continua seria dez¬văluirilor care constituie te¬ma acestei anchete, doresc să pun în gardă orice persoană ones¬tă căreia i-ar trece prin minte să apeleze la serviciile acestor organizaţii mafiote. Aten¬ţie mare, căci repre¬zen¬tanţii lor, după ce te vrăjesc şi te aburesc cu „serviciile” pe ca¬re ţi le oferă, te tapează de bani, lasându-te cu ochii în soare.
Voi reda în ceea ce ur¬mea¬ză e-mail-ul pe care d-nul Mihalcea Olavi, din Petroşani, tatăl uneia dintre victimele oar¬bei justiţii, l-a adresat în 11.12.2007 comisarului gene¬ral al CSC, Prodan Grigore. Vă reamintesc pe această cale că, în urma agresiunii suferite din partea unui grup de infractori recidivişti din Valea Jiului, An¬drei Mihalcea, a fost trans¬for¬mat din victimă în agresor, fiind silit de oamenii legii să plă¬tească despăgubiri mate¬ria¬le celor care i-au distrus viaţa şi care s-au refugiat în străi¬nă¬tate (n.a: Argeşanu Cosmin, dat în urmărire generală, mar¬to¬ra mincinoasă şi bolnavă psihic, Budală Luminiţa).
„ În data de 04.09.07 am fost împreună cu d-na av. Ana Su¬ciu Mocanu la sediul CSC, unde am discutat cu dv. cazul nos¬tru. Era vorba de un caz penal, în care s-au săvârşit nenumărate ilegalităţi şi fapte de corupţie de către Poliţie, Parchet şi Justiţie. Dv. mi-aţi spus că pentru a putea să ne daţi ajutorul trebuie să vă plătesc suma de 500 RON. Nu am avut această sumă la mine, dar am venit a doua zi şi am adus suma respectivă. Pe dv. nu v-am mai găsit pentru că eraţi plecat la Constanţa, în schimb am vorbit cu dl. se¬cretar general Adrian Valeriu Samoil. D-lui Samoil i-am dat acei bani şi în prezenţa dân¬sului am completat o adeziune. În schimbul acelor bani am obţinut 2 chitanţe (vezi fac¬si¬mi¬lul) şi promisiunea că la termenul următor (14.09.07) de la ICCJ va fi cineva în sala de judecată, din partea CSC.
La termen menţionez că nu a fost nimeni din partea CSC. După şedinţa de judecată am venit la sediul dv., să văd care a fost motivul pentru care nu s-a prezentat nimeni din partea Comisariatului. Nu v-am găsit nici pe dumneavoastră şi nici pe dl. Samoil. În schimb am luat legătura cu dl. avocat Bog¬dan Matei... La discuţia avută cu dl.Matei am întrebat de ce nu s-a prezentat nimeni din par¬tea CSC în sala de judecată, aşa cum mi s-a promis. Dânsul mi-a răspuns că termenul a fost foarte scurt pentru a se pregăti o apărare corespunzătoare dar că până la următorul termen- 24 octombrie 07 - este destul timp şi va fi cineva de a CSC în sala de judecată de la ICCJ. Pe 24 octombrie 07 s-a judecat procesul fiului meu (n.a: dos. 928/57/06) căruia i s-au dat 3 ani cu suspendare sub supra¬ve¬ghere pe 6 ani. Nu suntem mul¬ţu¬miţi de această hotărâre, fiul nostru este nevinovat de fapte¬le pentru care a fost condamnat (n.a: tentativă de omor). ACES¬TA ESTE ADEVĂRUL şi pentru acest ADEVĂR vom lupta în continuare. Nici pe 24.10.07 nu a fost nimeni în sala de judecată din partea CSC. Vreau să vă întreb: pen¬tru ce mi-aţi cerut cei 500 RON? Pentru o întrevedere de câ¬teva minute pe care eu şi doamna avocat am avut-o în biroul dumneavoastră? Nu cre¬deţi că este cam mult pentru câteva minute de discuţii? Nu suntem bogaţi, iar acest proces care durează de aproape 3 ani ne-a secătuit financiar. Când am apelat la CSC, am făcut-o pentru a ne ajuta să scoatem adevărul la iveală. Acest scop l-am avut şi când am apelat la alte organisme şi la instituţiile abilitate ale statului român. Nimeni însă nu ne-a ajutat! Ţinând cont de cele întâmplate familiei mele, tind să cred că în România primează interesele celor cu bani şi cu relaţii, iar ADEVĂRUL şi DREPTATEA nu au nici o valoare în această ţară”.
Are multă dreptate domnul Mihalcea, al cărui caz a fost mo¬ni¬torizat de ziarul nostru! Întreaga sa familie a fost zgu¬duită de această crimă comisă împotriva adevărului. Şi nu doar din punct de vedere moral şi economic, ci şi din punct de vedere al sănătăţii (n.a: doam¬na Mihalcea suferă de poliar¬trită traumatică, sindromul Rey¬nould). Familia - secătuită financiar de lăcomia avocaţilor trădători (Victor Bleahu, Ioan Cornel Filipescu, Ioan Ştef) care au înghiţit peste 200 mi¬lioa¬ne lei vechi, a depus mai multe plângeri instituţiilor abi¬li¬tate (Parchet, DGA, DIICOT, MAI, preşedenţie) împotriva magistraţilor şi poliţiştilor care le-au încălcat dreptul la apă¬rare, însă...”organilii” s-au fă¬cut că plouă!
Până când ţara este condusă de reprezentanţii crimei orga¬niz¬ate, până când organizaţiile non-guvernamentale sunt înţe¬sate de hoţi şi impostori iar ma¬gistraţii-infractori gen An¬dreea Ciucă (n.a: cercetată pe¬nal alături de magistraţii mu¬re¬¬şeni Viorica Odobleja, Floa¬rea Găzdac, Marius Suciu în dos. ÎCCJ nr. 887/06 sub as¬pec¬tul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu, fals ma¬te¬rial în înscrisuri, favorizarea infrac¬torului) şi alţi colegi de breaslă sunt lăsaţi să acţioneze în favoarea bandiţilor, nu pu¬tem spune că România este un stat de drept. Din contră, este un stat bananier, în care legea este dictată de cel mai puternic, prin aplicarea pumnului. Re¬în¬tor¬¬cându-ne la ororile judiciare înfăptuite cu succes de magis¬tra¬ţii mureşeni, revin în atenţia onoratului cititor cu alte cazuri eclatante în domeniu.
Dosarul devalizării Electromureş SA nr. 503/P/2000

După 6 ani de tergiversare la Parchet, principalii învinuiţi pentru comiterea infracţiunilor de delapidare, gestiune frau¬du¬loasă, fals la legea conta¬bilităţii (n.a: Raţiu Ioan, Dario Piana, Orlandino Riccardi, Hîr¬şan Magdun Viorel, Adria¬na şi Florin Libeg) au fost scoşi de sub urmărire penală. Ac¬tul pe care s-a bazat această abe¬ra¬ţie judiciară este Ordo¬nan¬ţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Mu¬reş emisă la data de 30 septembrie 2005 de către Raluca Ungureanu - (n.a: fiica PRM-istului Adrian Moisoiu) procuroarea care, aşa cum v-am informat în ediţia prece¬dentă, a cerut arestarea mea pre¬ventivă pe o perioadă de 27 de zile. Pentru a vă face o idee asupra competenţei şi profe¬sio¬nalismului acestei prea tinere pentru a deţine o asemenea funcţie (n.a: vice prim-pro¬cu¬ror al Parchetului Tribunalului Mureş), vă dau amănunte des¬pre minunăţiile săvârşite în acest caz:
- nu a luat declaraţii mem¬brilor Consiliului de Admi¬nis¬traţie, cenzorilor, membrilor Co¬misiei de Casare a mij¬loa¬celor fixe (Mihaela Căluşer, Hojda Toader), învinuiţilor şi nici mie, autoarea denunţului penal - act care mi-a conferit ca¬litate de parte vătămată în do¬sar; tânăra procuroare nu a aflat nici până acum că infrac¬ţiunile de delapidare şi ges¬tiu¬ne frauduloasă sunt cercetate din oficiu şi că faţă de acestea nu există scoatere de sub urmă¬rire penală.
Împotriva rezoluţiei de scoa¬tere de sub urmărire penală am for¬mulat, la începutul anului 2006, plângere la Judecătoria Tg.Mureş (dos. 10.808/06). Co¬n¬form tehnicilor de apărare a mafioţilor aplicate de magis¬traţi - dintre care cea mai frec¬ven¬tă este citarea la adrese greşite, dosarul a trenat în in¬stanţă aproape doi ani. Ju¬de¬cătoarea care l-a instrumentat şi soluţionat la 18 decembrie 07 este Teodora Albu. Astfel, prin s.p. 1719/18.12.07, magis¬trata ad¬mite excepţia lipsei de interes a petiţionarei Morariu Liliana, formulată de repre¬zen¬tanta Ministerului Public, pro¬cu¬roarea Meda Grama.
Alţi procurori implicaţi: Claudia Vinersar, Maria Mariş, Alin Lazăr, Mureşan Ioan (ac¬tual¬mente transformat în avo¬cat, unul dintre procurorii ge¬ne¬rali ai Parchetului Curţii de Apel), Dan Petru - procurorul ge¬neral al PCA. În acest dosar , deşi mi s-a comunicat copia re¬zo¬luţiei de scoatere de sub ur¬mărire penală, procuroarele Ungureanu şi Vinersar nu mi-au admis nici studierea dosa¬rului şi nici cererea de elibe¬rare de copii după file ale aces¬tuia, după încheierea fazei cer¬ce¬tării judiciare. Motivul e foar¬te uşor de înţeles...
Dar în afacerile mafiote ale acestui dosar mai sunt im¬pli¬caţi miliţienii: Cotoară Vasile (fostul şef al IPJ Mureş), loc¬ţiitorul acestuia Virgil Ogrean (care între timp a devenit jude¬că¬tor la Judecătoria Tg. Mu¬reş), Valer Ujică, Cenean Ioan - fostul şef al Poliţiei Muni¬ci¬piului, Gh. Huţanu - fostul co¬misar şef al Gărzii Financiare Mureş,Toma Zaharia - secretar de stat, locţiitor al primului ministru A. Năstase, Andreea Ciucă.
O informaţie importantă: toate memoriile adresate CSM, procurorilor generali ai Ro¬mâ¬niei şi miniştrilor justiţiei au fost trimise spre „soluţionare” Parchetelor Tribunalului şi CA precum şi CA Mureş. Evident, fără nici un rezultat.
Dosarul privatizării frauduloase al SC Electromureş SA nr. 407/P/05

Rezultat prin disjungerea dos. 503/P/2000. Prin Rezo¬lu¬ţia Parchetului din 25 august 06, ne¬miloasa procuroare (cu mine) dar miloasă cu bandiţii- Raluca Ungureanu a dispus NUP îm¬potriva principalilor vinovaţi de privatizarea frau¬du¬loasă a întreprinderii (Vin¬cen¬zo Lioy, acţionar majoritar şi Ionescu Gheorghe - repre¬zen¬tant la FPS Bucureşti). Men¬¬ţionez că la emiterea rezo¬lu¬ţiei dosarul nu era numerotat. Deşi eram parte vătămată în do¬sar, procuroarea Claudia Vi¬nersar mi-a refuzat eliberarea de copii după actele solicitate. Procuroarea Ungureanu nu a observat că procesele verbale ale DGFP Mureş nu sunt înre¬gis¬trate oficial la Direcţia Con¬trol Fiscal şi nici nu au ştam¬pila acesteia. Deasemenea lip¬seau şi o parte din anexele acestora. Ca urmare a plângerii subsemnatei împotriva rezo¬luţiei din 25 august, prin rezo¬luţia din 22.09.06, prim-pro¬cu¬roarea Claudia Vinersar a res¬pins plângerea ca inadmi¬sibilă “pentru lipsa calităţii pro¬ce¬suale”.
La data emiterii celor două rezoluţii, la dosarul cauzei nu existau următoarele docu¬men¬te: memoriul subsemnatei adre¬sat Corpului de Control al Gu¬¬vernului din ian. 2001 şi adresa IPJ Mureş nr. 733/A/ 20.02.01 [n.a: semnată Ujică Valer şi Ogrean Virgil la care face referire adresa APAPS din 16.05.2001 (n.a:semnată de se¬cretarul de stat Iacob Zelenco şi directorul Florian Enache) - f. 318]; documentul a fost sustras la IPJ Mureş, cu spri¬jinul lui Vasile Cotoară; con¬tractul de privatizare nr. 848/ 18.12.01 încheiat între FPS Bucureşti şi SC ELEC¬TRO¬MUREŞ SA, cele 4 anexe şi actul adiţional din 23.09.99 (n.a: prin care a fost modificată clauza referitoare la Contractul colectiv de muncă. Din filele depuse de subsemnata rezultă că au existat două contracte: o filă din dosar (depusă de mine) şi care face referire la Anexele 4, nu este semnată de direc¬to¬rul general executiv şi nici de V. Lioy, iar o altă filă depusă tot de mine este semnată pro¬babil de V. Lioy şi de Doru Opriş¬¬canu, în locul lui Gh. Ionescu; raportul de evaluare a patrimoniului societăţii, pe ba¬za căruia s-a efectuat vân¬za¬rea de acţiuni între FPS şi acţionarul majoritar TRI.OM, cabana făcând parte din acesta; foaia de vărsământ a celor 3 mil. USD reprezentând inves¬ti¬ţia de capital; raportul de eva¬luare a celor 1,8 mil. USD investiţie suplimentară pre¬vă¬zut a se efectua prin aport în na¬tură în primii trei ani. Este direct implicat fostul prim-ministru Adrian Năstase.
Nu au fost luate declaraţii membrilor Consiliului de Ad¬mi¬¬nistraţie (V. Lioy, G. Flo¬ri¬dia, Luigi Tardito, Federico Pe¬rrone, Dario Piana, Raţiu Ioan, Orban Carol, Doru Opriş¬canu, Gabriele Follo, Gyorgy Biro Alexandru, Demian Emil), repre¬zentanţilor FPS Mureş şi Bucureşti - Doru Oprişcanu, Gh. Ionescu şi Emil Alin Giur¬giu, membrilor comisiei de cen¬zori (Sorin Lazăr - fost di¬rec¬tor adjunct al DGFP Mureş, cercetat penal în dos. 751/06 pentru luare de mită, Iclănzan Emanuela, Iclănzan Ale¬xan¬dru, Banu Adela, Vamoş Cor¬nelia, Stoica Codruţa, Gliga Rodica, Suciachi Greta, Spinei Maria, Balaban Viorel- repre¬zentant al SC. EVALAUDIT SA. Aceştia sunt direct răs¬pun¬zători de controlul întregii ac¬tivităţi financiare a socie¬tăţii (vânzarea mijloacelor fixe, de¬molarea turnătoriei, vânzarea ca fier vechi a maşinilor şi uti¬lajelor fără acordul Comisiei de Casare şi a aprobării Consiliului de Adminsitraţie, importul matri¬ţelor Standkrof, vînzarea ca¬ba¬nei etc.), lui Orlandino Riccardi (prin care s-a fă¬cut vânzarea deşeurilor de fier vechi, Găbudean Ioana-ad¬mi¬nis¬trator al SC Villa dei Ce¬sari, care a cumpărat ca¬bana), procuroarea Ungureanu afirmând că “pe linia ges¬tio¬nării şi comercializării deşeu¬rilor de materii feroase şi ne¬feroase nu s-au constatat fapte de natură penală”. Ori, pro¬ce¬sele verbale ale Gărzii Finan¬ciare din 2000 pe care le-am anexat au demonstrat con¬trariul! Şi procesele-verbale ale DGFP Mureş sunt fictive, de acoperire, acestea neavând ştamila pătrată a instituţiei şi numărul de înregistrarea al Pro¬cesului Verbal din 27.03.2001 (f. 89-97) semnat de Pop Florin şi Moldovan Sorin - trebuia să aibă anexată adresa IPJ 733/A/01 şi anexele 1-23 (documente care lipsesc) Procesul-verbal din 17.07.06 referitor la controlul cabanei este neînregistrat şi neş¬tam¬pilat (f.331-332), situaţia fiind iden¬¬tică şi la cel din 27.03.2001 efectuat de Pop Florin şi Moldovan Sorin de la Direcţia Control Fiscal; acestui document nu i-au fost ataşate anexele 1,3,4,15,16,19,20,23-25.
Nu s-a verificat ingineria fi¬nanciară referitoare la importul matriţelor Stand krof, costul lu¬cră¬rilor de demolare a Ciu¬per¬că¬riei, vânzarea către SC MANEC SRL Slobozia a unor radiatoare sub preţul de cost, operaţiunile cu societatea lui I. Raţiu RIVOV. În dosar nici nu există listingul ORC în acest sens.
Parchetul nu a cercetat as¬pectul distrugerii arhivelor so¬cie¬tăţii, dat fiind faptul că la sec¬ţia Rezistenţe au fost sus¬trase importante cantităţi de sîr¬mă Kanthal, operaţie în care au fost implicaţi doi şefi de sec¬ţie: Gyarfas şi Meszaroş, care nu au dat declaraţii.
Factura fiscală (f. 343) prin care s-a cumpărat Cabana Elec¬¬¬tromureş MS XIX 3329424 contra sumei de 2.322.477.490 lei nu are în¬scri¬să data şi datele de identificare ale cum¬pără¬to¬rului. Aceasta are doar numele vînzătorului Kozmei Tunde - director eco¬no¬mic - care nu a fost an¬che¬tată. Rezultă că acest edificu a fost sustras din patri¬moniul so¬cietăţii pe baza com¬pli¬cităţii dintre vânzător, Ga¬briele Follo - cumpărător Gă¬bu¬dean Ioana, în baza pro¬ce¬su¬lui verbal al AGA din 10.10.2003, proces-verbal care nu are numărul de înregistrare şi ştampila so¬cie¬tăţii, aşa cum prevede Le¬gea societăţilor co¬mer¬ciale (f. 339-342). De fapt toate procesele-verbale care au fost anexate la dosar au aceiaşi “problemă”. La dosar nu este anexat nici listingul ORC referitor la SC VILLA DEI CESARI SRL.
Parchetul nu a cercetat mo¬dul şi baza legală în care s-au realizat contractele de cesiune de acţiuni din 23.04.98 (f.142-144) între FPS Bucureşti - re¬pre¬zentat de Vasile Uţă şi Raţiu Ioan (a cărui semnătură este falsă!), Stoica Vasile, Anghel Ti¬beriu. Menţionez că acesta din urmă, deşi a fost contabilul şef al Electromureş, nu a fost an¬chetat.
Parchetul nu a observat nici falsurile furnizate de ORC în listingul de la f.100-102 şi anume: data numirii în funcţia de administrator a lui V. Lioy, L. Tardito, G. Floridia, G. Fo¬llo: 29.03.04 şi Demian Emil: 28.03.04. În documentele de la ORC depuse de mine rezultă cu totul alte date, fapt care denotă complicitatea şefei ORC, Adina Bercea.
va urma

Liliana Delia MORARIU
Comentarii Add New
Search




Scrie un comentariu
Nume:




Website:

Titlu:

UBBCode:












Introdu codul anti-spam din imagine.



< Precedent
Urmator >

[ Inapoi ]
EDITIA DE SIBIU

ARHIVA
• May, 2007
PARTENERI




Copyright © 2007 Justitiarul national.



De la: Mihalcea Catalina
Catre: *********
Trimis: Marti, Aug 21, 2007 11:08 am
Subiect: Politia din Valea Jiului vs Cazul Mihalcea

Buna ziua d-le ****** .
Am vorbit cu sotul meu si la inceputul lunii septembrie va veni la Bucuresti , pt a discuta cu dl Prodan si poate chiar si cu dvs despre cazul nostru .
As fi venit eu personal ,dar degetele de la picioare si de la maini ma dor ingrozitor de tare si mi se umfla de nu pot sa le mai misc .
Am scris pe forum ca sufar de doua boli incurabile , poliartrita reumatoida si sindromul Raynauld .
D-le ****** , nu stiu cat de mult ati crezut ceea ce am scris eu pe acest forum , dar va garantez 100% ca tot ce am scris este purul adevar .
Nu dau atentie rautatilor lui Dricaru 2 , axion , alien fax , alien fox si de curand alex 680709 ,pt ca este un om fara credinta in Dumnezeu , un om care ii place sa profite de slabiciunile oamenilor pt a se simti in centru atentiei .
Am facut niste investigatii pe internet si am aflat ca dvs lucrati la Comisariatul Societati Civile .
'' C.S.C. monitorizeaza orice fel de abuz si prin personalul sau depune eforturi in scopul apararii drepturior omului, diminuarii fenomenului infractional in general, a faptelor de coruptie in special si a birocratiei.''
In data de 5 iulie 2007 am trimis Cimisariatului Societati Civile un e-mail ,la care nu am primit nici un raspuns .
De ce nu am primit raspuns la aceasta petitie ?
Am trimis petitia noastra scrisa catre Servciul DIICOT , care a fost intocmita de mine impreuna cu dna avocat Ana Suciu Mocanu .
Nu am scris pe forum toate ilegalitatile si toate rautatile care ni s-au facut ,pt ca ceea ce se intampla in cazul nostru nu cred ca s-a mai intamplat undeva in aceasta tara si vedeti cum reactioneaza oameni cand dezvalui aceste ilegalitati .
Nu sunt nebuna deloc , dimpotriva judec lucrurile foarte bine si am motive bine intemeiate pt ceea ce fac si pentru care accept toate rautatile unora de pe acest forum .
Ce documente trebuie sa aduca sotul meu cand va veni la CSC ?
Eu am cercetat cu foarte mare atentie toate documentele pe care le avem din dosar si am constatat ca sunt consemnate foarte multe fapte neadevarate .
Da , d-le *******, fapte care nu au fast savarsite sau spuse de cineva .
Am facut un opis al acestor documente , adaugand la fiecare document in parte mici constatari ale noastre , cu privire la ceea ce a fost consemnat in acestea .





Discutii Juridice




Iesire [] Inregistrare Profil Nu aveti mesaje noi Membri FAQ Cautare avansata



Cutia cu mesaje

Cutia cu mesaje trimise

Cutia cu mesaje in curs de trimitere

Cutia cu mesaje salvate




DISCUTII JURIDICE

Cutia cu mesaje :: Mesaj
De la: Mihalcea Catalina
Catre:
Trimis: Joi, Aug 23, 2007 4:22 pm
Subiect: Re: Politia din Valea Jiului vs Cazul Mihalcea

Buna ziua d-le.
Va multumesc pt raspunsul dat .
D-le, sotul meu va veni in septembrie la Bucuresti si va fi insotit de avocatul nostru actual .
Cumva trebuie sa ne inscriem in audienta la dl Prodan ?
D-le ,acest caz se doreste musamalizat . Azi am constat din nou acest lucru ,deoarece am fost la Parchetul Petrosani pt a studia declaratiile martorilor nostri din dosarul 905/2007 , intocmit in urma plangeri noastre adresata Polititiei din Petrosani , impotriva mincinosilor din proces .
Am mers impreuna cu avocata noastra la parchet si am vorbit cu dl procuror Roman , cel care investigheaza acest dosar .
Acesta nu ne-a permis sa studiem dosarul ,motivand acest refuz ,ca dosarul este secret ,fiind in curs de solutiionare .
Ne-a zis ca putem depune cereri in aceasta faza de cercetare .
Am depus dpua cereri ;
-Rugam ca Parchetul sa timita o scrisoare catre Policlinica a Spitalului Petrosani pt a ni se comunica de ce boli psihice sau neurologice sufera martora lui Argeseanu Valeriu Cosmin ( martora mincinoasa de baza a liderului grupului infractional )
- Testul cu poligraful pentru toate partile implicate in proces , pt a fi un indiciu in aflarea adevarului .
Dl agent'' mic'' Ionescu Adrian , cel care a cercetat aceasta plangere la Politie este tot un politist corupt , asa ceilalti doi ,care ne-au anchetat cazul in 2004-2005.
D-na avocat l-a anuntat ca va fi azi in Petrosani si ca doreste sa discute cu dansul . Dansul a disparut din Politie ,iar cand l-am intalnit pe strada si-a motivat absenta din politie , spunandu-ne ca este schimbul 2.
D-na avocat l-a intrebat de ce nu ni s-a comunicat solutia data la cele doua cereri depuse la Politie ?
Fac referire la cea pe care am depus-o in 12 -04 -2007 si la cea depusa in 15-06-2007 .
Dansul nervos peste limita , ne zise ,ca dansul a efectuat audierile si atat ,restul a depins de seful lui ,pe nume Mincu .
Iar cererea noastra din 15-06-2007 a fost clasata ,ca asa a zis seful dansului, ca nu se accepta nici-o cercetare a acestui caz , nici reaudierea casetei din 28-09-2007 , nici expertizarea batei si nici reconstituirea faptei .
(Este afisata pe internet aceasta cerere )
Iar cu privire la cealalta cerere nu a dorit sa ne comunice ce solutie a dat Politia in privinta fratilor Geonea, complicii lui Argeseanu la bataia fam noastre .
Eu l-am intrebat de ce spune ca fratii Geonea sunt nevinovati ?
Dansul mi-a raspuns ;'' Eu nu discut cu dvs ! Discut numai cu avocatul dvs !
Da ?!
De ce d-le, nu am dreptul sa-i adresez intrebari , in calitate de parte vatamata , ca doar eu si familia mea era sa fim omorati pe strada ,nu dansul ?!
Stiti ca acest agent de politie corupt a dat NUP impotriva celor 6 mincinosi ?
Cum se poate asa ceva ?
Acesti infractori sunt mana-n mana cu politistii , iar martorii lor au mintit cu atata nerusinare ,incat oricine ar studia dosarul ,ar constata acest lucru .
La timpul potrivit o sa le fac public pe internet , sa vedeti dvs si oamenii de buna credinta ca nu am mintit niciodata cu nimic .
Cum sa afirm niste lucruri asa de grave ,fara a avea probe ,care sa ateste ca eu nu mint si ca acesta este cruntul adevar ?






Cutia cu mesaje
Cutia cu mesaje trimise

Cutia cu mesaje in curs de trimitere

Cutia cu mesaje salvate



DISCUTII JURIDICE

Trimis :: Mesaj
De la:
Catre: Mihalcea Catalina
Trimis: Joi, Aug 23, 2007 10:25 am
Subiect: Re: Politia din Valea Jiului vs Cazul Mihalcea
Buna ziua.

Daca veti merge la Bucuresti la dl Prodan va recomand sa mergeti impreuna cu dna avocat care va asigura asistenta juridica. Domnia sa va sti ce sa contina acel dosar care sa fie prezentat d*-lui Prodan. In zona dvs. functioneaza un birou teritorial la CSC , intrati pe net si veti afla detalii. Succes!





Iesire [ ] Inregistrare Profil Nu aveti mesaje noi Membri FAQ Cautare avansata



Cutia cu mesaje

Cutia cu mesaje trimise

Cutia cu mesaje in curs de trimitere

Cutia cu mesaje salvate




DISCUTII JURIDICE

Cutia cu mesaje :: Mesaj
De la: Mihalcea Catalina
Catre:
Trimis: Luni, Sept. 03, 2007 8:10 pm
Subiect: Cazul Mihalcea

Buna seara d-le.
Maine, sotul meu Mihalcea Olavi va veni in Bucuresti impreuna cu
avocatul nostru actual .
Va veni la Comisariatul pt Societatea Civila , pt a va inmana o serie
de dovezi ,care va vor edifica in privinta cazului nostru .
Va veni putin mai tarzi , dupa ora 12 , pt ca trebuie sa mearga la
ICCJ , pt a studia din nou dosarul cu avocatul nostru , pt a-i face o
aparare cat mai buna in fiului nostru , in acest recurs .
Gasim pe cineva la acea ora la Comisariat ?
Va rog foarte mult sa imi raspundeti la acest e-mail , daca puteti
chiar in seara aceasta .
Deasemeni va rugam sa ne spuneti persoana cu care va intra sotul meu in contact .
Va multumesc domnule ,pt ca doriti sa ne ajutati .
Cu respect Mihalcea Catalina






Ora este GMT + 3 ore


Iesire [] Inregistrare Profil Nu aveti mesaje noi Membri FAQ Cautare avansata



Cutia cu mesaje

Cutia cu mesaje trimise

Cutia cu mesaje in curs de trimitere

Cutia cu mesaje salvate




DISCUTII JURIDICE

Cutia cu mesaje :: Mesaj
De la: Mihalcea Catalina
Catre:
Trimis: Sambata, Ianuarie 19, 2008 3:05 pm
Subiect: Buna Ziua d-le.

Buna ziua ,d-le si ''La multi ani !''
In urma cu ceva timp v-am trimis un e-mail ,dar constat ca nu ati avut placerea sa imi raspundeti .
Ma intreb , oare de ce ?
Credeti ca este usor familiei mele sa infrunte atatea persoane mincioase si corupte si sa plece capul in fata atator nedreptati ,fara a face nimic ?
Nu , d-le
Viata noastra de familie nu mai este viata de alta data , spre bucuria oamenilor rai .
Noi am vrut si vrem ADEVARUL acestui caz , pentru ca ADEVARUL il va absolvi pe Andrei Mihalcea de fapta care i-a fost pusa in spate de infractori si de oamenii legii corupti , intr-un mod necinstit si ilegal .
BANI sunt ultimul lucru la care s-a gandit familia mea intodeauna. .
Familia mea nu este roaba a banului ,nu iubeste banii si luxul ,iubeste ADEVARUL si pe DUMNEZEU .
De ce CSC nu ne-a raspuns la e-mail-ul pe care sotul meu i l-a trimis ?
De ce ne-a luat banii ,fara a ne ajuta , asa cum ne-a promis ?
Noi suntem necinstiti sau domnii de la CSC ?
Nu sunt suparata pe dvs , poate ca dvs ati vrut sa ne ajutati ,nu sa ne faceti un rau .
Asa este ?
Sunt sigura ca si in momentul de fata sunteti logat pe acest forumum ,dar sub alt nick-name .
Ma insel ?
Astept sa imi dati raspuns la acest mesaj privat si va rog sa nu-l tratati cu indiferenta .
Cu bine d-le .
Cu sinceritate Catalina Mihalcea



DISCUTII JURIDICE

Trimis :: Mesaj
De la:
Catre: Mihalcea Catalina
Trimis: Luni, Ianuarie 21, 2008 8:52 am
Subiect: Re: Buna Ziua d-le
Stimată doamnă,

îmi pare nespus de rău de toate ce vi se întâmplă atât în justiţie, cât şi cu CSC Bucureşti. Dacă în primul caz este vorba de corupţie şi nesimţire , în cel de-al doilea caz este vorba de nesimţire şi dorinţă de înavuţire pe spinarea justiţiabililor!

Vă rog să nu mi-o luaţi în nume de rău, dar aţi căzut în mijlocul unei situaţii din care nu ştiu exact cum să ieşiţi. Eu v-aş ajuta cu mare plăcere, dar faptul că sunt departe de dvs şi faptul că afacerile mele mă ţin pe loc, nu-mi permit să vin să vă sprijin familia.

Îmi pare rău, păstraţi legătura cu doamna avocat cu care aţi fost la Bucureşti.

O săptămână plăcută!

Anonim spunea...

Mihalca ileana,Bucuresti; O cunosc si eu pe doamna ALEXANDRINA GAVRILA, am fost si eu la dansa cu o problema foarte incurcata de judecatorii din MARAMURES,insa am ramas crucita cum o persoana care nu cunoaste legile ,este PRESEDINTELE LIGII NATIONALE SI INTERNATIONALE A DREPTURILOR OMULUI;Binenteles am renuntat la ajutorul care se oferea, in acelasi timp se ocupa si cu vanzari de terenuri in Bucuresti.