Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 4 iulie 2008

NEWS ALERT: Ioan Băla, noul director general al ANP

Ioan Băla, directorul Penitenciarului Timişoara, unul dintre cei mai apreciaţi ofiţeri din sistem, va fi noul director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.
***

UPDATE 1: Gheorghe Şpaiuc rămâne director general adjunct. De data asta suntem de acord să se închidă în birou şi să se ocupe exclusiv de aranjatul castanelor, nucilor şi frunzelor.
.
UPDATE 2: Ionel Cel Mare, directorul Penitenciarului Focşani, va fi director general adjunct pentru următoarele 90 de zile.
.
Astăzi în jurul orei 12.00 la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, în prezenţa lui Radu Ragea, a fost anunţată noua echipă de conducere. Ioan Băla, directorul Penitenciarului Timişoara, este, începând de azi, noul director general al ANP până la ocuparea funcţiei prin concurs.
.
UPDATE 3: Tot astăzi a fost anunţat concursul pentru ocuparea funcţiei de director general. Concursul va avea loc începând cu data de 06.08.2008, la Bucureşti şi este deschis ofiţerilor de penitenciare, salariaţilor civili din sistemul penitenciar şi magistraţilor.
.
Link-uri utile:

59 comentarii:

Anonim spunea...

Uraaa... Domnul Bala e un adevarat profesionist al sistemului, un lider respectat si competent. Felicitari ministerului pentru decizie si felicitari domnului Bala!

Anonim spunea...

Felicitari! Sa speram ca nu vom fi din nou dezamagiti! Sistemul este sufocat de "meseriasi" care nu-si cunosc decat propriul interes.

Chiar e nevoie de o gura de oxigen!

Anonim spunea...

Si domnul Cel Mare este un bun profesionist. Incep sa-mi renasca sperantele ca vom lucra intr-un sistem ceva mai bun. Asa sa fie. Sa ne ajute Dumnezeu!

Anonim spunea...

Felicitari!!!In sfirsit ceva bun in sistemul asta putred si plin de pilosi si incompetenti.
Sa fie intr-un ceas bun.

Anonim spunea...

E bine sa mai ramana Spaiuc pe acolo. Cred ca e nevoie si de un Motoc.

Anonim spunea...

Daca se va si intampla asa ..... echipa ministrului merita felicitari pentru alegere.
Dl.Bala si dl.Cel Mare sunt doi profesionisti si , cel mai important, sunt doi oameni de caracter. Sa dea Dumnezeu sa putem discuta normal cu noua conducere

Anonim spunea...

Vom vedea dacă se corupe uşor...Din păcate am asistat la multe schimbări de comportament în cariera profesională a unor ofiţeri ajunşi directori (Ex. Sorescu Valentin, ajuns director la Penitenciarul Jilava... şi mulţi alţii).
Sper ca sindromul Dinu Penitenciar Păturică să nu se extindă...

Anonim spunea...

Aha, Maica,
deci face si ceva bun ministrul asta nou, caqci o plingeati de demisa eminenta cenusie a MJ, Kibedi, pe care domnul ministru nu a stiut sa o a aprecieze la adevarata valoare a hormonilor atit de apreciati d eceilalti trei ministri: Macovei, chiuariu, melescanu...

Anonim spunea...

Traiasca,traiasca,traiasca,si pe strada noastra a rasarit soarele,speram sa nu apuna prea curand de oarce este multa treba de facut si nu v-a fi usor deloc,domnul Bala are o sarcina grea de realizat si daca nu este sustinut de toti care mai cred in rentabilizarea sistemului penitenciar aceasta sarcina dificila nu va avea sorti de izbanda.Vremurile schimbarilor majore din sistem acum isi au inceputurile in aceste zile in ANP si asteptam schimbari radicale de managemen la nivel central si schibarea incompetenti-lor la nivel local,aceasta presupune angajari masive in sistem de profesionisti nu de rude si rubedeni care nu au simtul responsabilitati ,gasirea de soluti coercitive mai severe asupra ppl,soluti de siguranta la accesul in penitenciare si sectorul vizita,ascultarea propunerilor pertinente venite din partea sindicatelor ,promovarea in functi a unor persoane competente,este mult de lucru dar trbuie sustinut in toate demersurile pe care acesta le-va intreprinde.SA dea bunul DUMNEZEU sa fie bine.

Anonim spunea...

felicitari si din partea noastra.......

Anonim spunea...

Daca schimbarile si numirile sunt reale, va propun sa incercam cu totii sa ii ajutam pe noi directori si pe noi insine sa aducem pe linia de plutire sistemul. Daca vor sti sa asculte si sa ia decizii corecte (chiar daca va durea din cand in cand) nu se poate sa nu rezolvam macar ceva. Sunt si uscaturi in sistem dar sunt si foarte multi moameni care chiar cred in ceea ce fac si muncesc. "Aspirina" nu este asa de amara daca sti ca "doctorul" are grija sa te insanatosesti si este alaturi de tine si la bine si la rau.

Anonim spunea...

Multă baftă noii conduceri ANP. Vom fii alături de ei, cu toate că aceştia vor asigura interimatul până la concursurile din septembrie. Şi cu o floare se face primăvară în sistemul penitenciar.

Anonim spunea...

FELICITARI!!!
SA FIE INTR-UN CEAS BUN!
SALUTAM DECIZIA DOMNULUI MINISTRU!

Anonim spunea...

Menegementu din Jilava lasa de dorit...
Detinutul care se ocupa de vacile di Jilava a evadat... Nici la momentul actual nu se stie unde este... Comisia de munca, care l-a selectinat, va respunde sper ]n fata conducerii......................................................................

Anonim spunea...

Scuze pentru greşelile ortografice făcute...Speţa este în curs şi soluţiile se lasă de dorit... Aşa conducere, aşa rezolvări operative...
UNDE ESTE, DOAMNE, VECHEA ŞCOALĂ DE PENITENCIARE...

Anonim spunea...

O alegere inteleapta, ma mir ca a acceptat dl. Bala, care a mai avut aceasta oferta si a declinat-o. E un bun manager, stie prioritatile sistemului si are calitatile necesare sa faca o treaba buna. Sa dea Dumnezeu sa va fie bine, pentru ca multi din cei ce lucrati in ANP meritati sa o duceti mai bine.

Anonim spunea...

este foarte bine ca s-a schimbat conducerea
sa vedemce se va intampla cu noi cei multi care avem de recunoscut anumite hotarari definitive privind restantele primelor de vacanta 2005-2006, hotarari ce nu au fost recunoscute abuziv si neconstitutional prin acea hotarare guvernamentala.sper sa fie intr-un ceas bun si la munca nu la chiul domnilor colegi

Anonim spunea...

Nu putem decat sa ne bucuram ...si noi cei de la RAM...mai bine zis cei din fabrici.....cea directorul general a fost schimbat.
Datorita lui Spaiuc....procesul de preluare a fabricilor...a fost sistat. Poate acum se revine din nou la ideea preluarii de catre ANP......si trebuie sa recunoastem cu totii ca aceste fabrici sunt ...o mina de aur....detinutii pot iesi sa se aeriseasca...sa-si spele rufele...sa mai bea o cafea.....si se aduc si venituri suplimentare la buget. Nu credeti ca ar fi mai bine si pentru noi si pentru dumneavostra...? Am inteles ca se cauta "o structura" care sa poata permite detinutilor iesirea la munca ....iar acesta structura exista....de ce nu ia gata facuta.....?
Poate noul director general are in vedere si aceasta varianta....desigur va trebui sa faca si unele schimbari.....sa trimita acasa conducerile incompetente ale RAM si ale unor fabrici.
Credem ca un bun manager va putea aduce venituri substantiale la bugetul ANP.

Anonim spunea...

Din cate am vazut pe site-ul ANP este pe o perioada de 45 zile.Pe urma se organizeaza concurs de ocupare a postului de director general.
Asa ca nu trebuie sa ne bucuram.Ce poate face acest om in 45 de zile?
Si la cum merg lucrurile in jegul asta de tara,deja sunt sigur ca postul este ocupat de altcineva.Bineinteles tot politic,tot incompetent,tot...

Anonim spunea...

UAUUU, mare minune a lui D-zeu !!!
Asta da veste, imi tremura si monitorul de bucurie.
Uite cum s-au schimbat regulile jocului... o pereche de Asi (Bala si Celmare)este mai buna decat un Full de Valeti (Spaiuc, Stan si Dumitru). Am spus elegant "valeti" ca sa nu spun slugi,calai sau lingai ai unor interese si puteri mai mult sau mai putin politice.
Bravo celor ce au gandit astfel. Sunt oameni din mijlocul nostru, cunosc foarte bine problemele sistemului, dar mai ales, s-au remarcat pana acum prin profesionalism, inteligenta decizionala dar mai ales bun simt (atribute rar intalnite in randul celor trei muschetari carora astazi le-au murit caii).
Mi-ar place sa cred ca odata cu venirea celor doi se vor inmulti si sperantele noastre, dar mai ales, multe dintre ele se vor implini. Astept ca valurile acestui tsunami al schimbarii si evolutiei sa ajunga cat mai curand in toate unitatile sistemului nostru pacatos, pentru a matura in calea lui toate buruienile spinoase crescute prin grija acestor trei "gradinari" care le-au plantat si le-au ingrijit pentru a le tine umbra fotoliilor. Sper ca vor fi reparate totusi "greselile penale" comise de fostii directori.

PS. Domnule Bala, in locul castanelor gasite pe biroul dvs. va sugerez sa tineti niste usturoi, sa nu cumva sa mai bantuie pe-acolo strigoii neimpacati cu schimbarile din functie, atat cei de azi cat mai ales cei ce vor urma....

Va doresc succese nenumarate in activitate pentru ca aveti foarte multa treaba de facut.

Anonim spunea...

Era cazul k mj sa faca si o numire inteleapta in acesti enspe mii de ani...mai ramane sa-i dea mana libera si sa-i acorde sprijin...asa manager n-a avut anp-ul de cand s-a infiintat...bafta multa, dle dir.gen., si multa putere sa "muscati" din lighioanele care o sa va inconjoare cu "lugulugu"...noroc bun :)

Anonim spunea...

Pentru alegerea celor doi felicitari Domnului Ministru si echipei ministeriale!
Pentru cei doi un sfat de la un simplu lucrator in sistem: nu dezamagiti oamenii care se bucura acum pentru ca vor avea sefi ca d-voastra!... multi dintre noi sunt scarbiti de directorii locali care dupa ce au fost numiti in functii s-au crezut zei si mosieri pe plantii de scalvi si nu au mai avut nimic de-a face cu doleantele oamenilor ci doar au avut grija de propiile persoane si de satisfacerea ,,pohtelor ce-au poftit,,!(vezi spit.poarta alba,barcea mare,rahova s.a.)
Multa bafta si multa putere pentru ca veti avea nevoie atunci cand veti vedea cu cine aveti de-a face pe plan local!

Anonim spunea...

Si daca domnul Bala va concura peste 45 de zile si nu-si va lua concursul? La asa examinatori, n-ar fi de mirare. Ce mai rasu' plansu' ar fi.

Anonim spunea...

URA
URA
URA
BRAVO
BRAVO
BRAVO

Anonim spunea...

pai la ce director pe siguranta au la jilava (comunisteanu pentru cine nu a auzit de idiot) ma mir ca mai au hoti in puscarie
anul trecut au avut 5 evadari si tot a primit salariu e merit, ma intreb daca nu avea niciun ev. negativ ce se intampla? cred ca/l imbalsamau astia si/l expuneau la Antipa sa vada urmasii urmasilor ce mare carmaci in ale (ne)sigurantei a avut jilava.
pe can un control si la jilava?

Anonim spunea...

acu o luna am scris ca ministerul ar fi bine sa se uite spre Timisoara, la dnul Bila

atunci au scris si altii de Cel Mare, Vulpe ....

felicitari domnilor directori Bila si Cel Mare si sa nu uitati ca toti oamenii sistemului penitenciar ne punem sperantele in dvoastra

multumiri domnului ministru si echipei de la MJ , care ne au inteles

asteptam sa scapam de napircile Costas,Stanciu , Marin si de protejatii lor

Anonim spunea...

pina la Dumnezeu te maninca sfintii// sa avem grija ca dnul Bila, dnul Cel Mare sa cunoasca adevarul si sa se fereasca de lingai//

Anonim spunea...

la sedinta cu directorii, in care Limba Dulce Nadrag a batut si cimpii da si codrii,satul de razna,bazna , dnul Bila ,de bun simt , a oprit vomitiva lu nas umed

tantos si fudul,dupa zicala cine nu e....destul , mai e si fudul ,Limba Dulce Nadrag i a aratat obrazul dnului Bila

Dnul Bila, aveti mare noroc,ca nu veti simti Limba Dulce Nadrag , ca se pensioneaza,ca altfel, va vedeam.....
schimba macazul ,adicatelea directia Limba Dulce ,cit ai zice..........director general

Anonim spunea...

domnule director general Ioan Bala, felicitari !!! putere de munca si atentie cu lingaii ca vor fi destui

nu dam noi sfaturi ca aveti experienta si mult profesionalism,dar va rugam scapati ne de Stanciu si liota lui de "controlori" la ordin

Anonim spunea...

Da. La final de editie se pare ca se schimba ceva! Sa speram ca in bine. Iarasi solutii de ... spe zile si de compromis. Or fi buni, nimic de zis, bafta si sa aiba mintea luminata!!!!

Dar, fac si eu ca mos Ion Roata ... Oare nu s-o putea si altfel????

Se anunta un concurs... DE DIRECTOR GENERAL AL ANP??? Cum va decurge oare un astfel de concurs? Oare va participa la acesta de la Vladica la Opinca??? Am mai vazut noi #opinci# pe la niste penitenciare si acum va ingroziti cat de prosti sunt!!! Dar cu un DG opincar CE O SA NE FACEM??????

Sa nu mai uitam un factor ... cel politic/// Desi nu facem politica , politicul ne ataca zi de zi ... si sa nu uitam ca in noiembrie vor fi alegeri parlamentare si vor iesi AIA CE I-OM ALEGE ... dar sa ne gandim ca MINISTRUL JUSTITIEI si DIRECTORUL GENERAL vor fi numiti tot politic ... asa ca ... deocamdata sunt vorbe goale acel concurs... au mai fost si ne-am convins ce a iesit !!!!

Daca as concura pentru postul de DG al ANP ... nu cred ca as dori sa sarut poalele ministrului pentru a face frumos camarilei politice,... nu as scuipa in semenii mei spre a ma lingusi fata de conducatorii mei.... as vrea O COLOANA VERTEBRALA CAT COLOANA INFINITULUI , sa am consilieri de nadejde NU MUHAELE cu relatii in MJ , la partie sau la coruptii zilei!!!!

Dar SA AUZIM DE BINE ... sa ne vedem de ale noastre si, daca voi candida, va voi spune , si daca voi castiga VOI FACE DIN ACEST BLOG OGLINDA PENITENCIARELOR ... CARE VA ARATA CA NU NUMAI IN EUROPA SE POATE... CI SI IN ROMANIA !!!

Anonim spunea...

Penitenciarul in care domnul Bala are continuitate ca director se implica in comunitate iesind cu detinutii la munca, participand la spectacole, la actiuni umanitare, comunitatea este primita sa participe la educarea si la reprimirea p.p.l. in societate. Domnul Bala are continuitate in profesionalism. Amprenta dumnealui se simte in unitate. Fie ca personalitatea pe care o are, autoritatea sa morala si profesionala sa se rasfranga asupra directorilor de unitati si asupra intregului sistem.

Anonim spunea...

De ce ne bucuram?Pt.ca oricum nu ramine director general.Este pt.45 de zile.Ce apuca el sa faca?Ar fi ok sa ramina.Si daca ramine,sunt sigur ca oricare dintre noi,ar face ceea ce trebuie ca putregaiul din sistemul asta corupt sa fie extirpat.Din pacate,politica vorbeste.Incompetenta,o sa persiste in acest sistem.Trebuie sa facem cumva,ca acest blog sa fie citit de societatea civila sa stie ce se intimpla in sistemul penitenciar.45 de zile,de ochii lumii...pacat...nu trebuie sa ne lasam luati de val...Dzeu ii iubeste pe prosti...uite ce multi (in conducerea ANP)a facut.

Anonim spunea...

Dle. Bala,
In primul rand felicitari, in al doilea rand o sugestie: CITITI CU ATENTIE aceste comentarii si observati ca aveti unanimitate. Asta cred ca va obliga, mai ales ca cei, ce au scris, sunt disperati de acest sistem.

Anonim spunea...

domnule director general
De ce nu luam cadre deja pregatite de la mapn, prin transfer daca avem nevoie , pt ca armata s a tot restructurat si ar fi multi care ar dori sa vina, cu scoli militare?
Rog sa analizati aceasta solutie si ati rezolva si deficitul de personal din sistem

Anonim spunea...

cadre MApN pregatite pentru ce?
n-avem destui habarnisti in sistem?

Anonim spunea...

Cadre MApN pregatite de sectia de detinere ??????...De unde ati scos-o pe asta. Practic acestia pleaca de la 0, si de altfel am avut experienta acestor militari de cacat...Mai subtire. Sa vina daca îi tine prin concurs din sursa externa.

Anonim spunea...

Să vină toţi de la MApN, dar prin concurs

Anonim spunea...

ne a ajuns MAPN ul !
COSTAS, NADRAG, SELEA,COMAN si altii ca ei!
Sa dea examen, sa se vada ce stie, nu cum au venit astia cu biletele de incadrare de la stabii politici?!

EU SINT MILITAR DE CARIERA zicala de "intelepciune" si "cintece de greiere"
stiu sa comande, ce vor pipota lor sa aiba, pe la casele lor
nu credeti ca stiu meserie ,stiu a a porunci si munca so faca sclavii

Anonim spunea...

Musca-ti limba. Cei de la MApN au distrus Codlea. MApN-instii sint pe minus si se cred cunoscatori. Sint cancerul sistemului penitenciar. Trebuie scoliti oameni in Academie. Ei sint adevaratii profesionisti.

Anonim spunea...

Vino la Codlea sa vezi ce a facut mapn-ul si apoi bagati in fund de unde tiau si iesit defapt ideile astea.

Huginn spunea...

:-) colegul nostru cititor a făcut doar o sugestie. Nu e cazul să fie apostrofat atât de dur pentru asta. Poate nu ştie despre ce e vorba. Poate crede sincer că este o sugestie utilă.

Vă recomand un subiect care are nevoie de implicarea dumneavoastră. Dezvoltarea serviciului penitenciar, ep. I - Argument. Abia l-am postat. E de discutat o grămadă.

Anonim spunea...

Scuze colega. Nam vrut sa te jicnesc dar neau disperat mapn-istii. Mam suparta pe idee nu pe tine. Imi pare rau Huginn.

Anonim spunea...

nici o problema, se mai intimpla sa ne mai infierbantam. e bine ca avem puterea sa recunoastem daca gresim.

Anonim spunea...

MApN-istii sint buni profesionisti. La Codlea au facut treaba buna, cu vreo doua - trei exceptii. Din pacate una este chiar in virf. A numarat izmenele militarilor, apoi a stat pe mess vreo citiva ani si acum "conduce". Deci colegul nsotru a avut dreptate: am putea extinde experienta pe care anp-ul a facut-o angajind militari din mapn. Sintem mai corecti, mai curajosi, mai buni profesionisti decit cei facuti la apelul bocancilor. Nu e mare diferenta intre militarii in termen si agenti sau detinuti.

Anonim spunea...

Agentii nu trebuie bagati in aceeasi oala cu detinutii. Asta e problema MApN-istilor: or fi ei buni in armata (chiar daca armata nu mai are nevoie de ei si i-a avortat), dar aici e cu totul altceva. Agentii, domnule MApN-ist, sint colegii nostri, iar detinutii sint niste hoti nenorociti. Dar tu n-ai de unde sa stii asta. Ar fi trebuit sa faci Academia ca sa stii asta, nu o amarita de scoala de ofiteri.

Anonim spunea...

Nimeni nu face diferenta dintre noi si hoti. De aceea mam suparat asa de tare.

Anonim spunea...

fratilor nea disperat ofiterii care au facut facultati la ff(adica nu au habar de munca de ofiteri de penitenciar si cauta sa se inpuna cu niste ordine din alea tinpite )unii dintre ei se cred la M.Ap N care au venit de la armata uita ca nu santem soldati in termen dar culmea este ca la detinuti nui tine sa se dea avem nevoie de profesionisti cu scoli militare si academii nu de astia cu facultati facute la ff HAI PA.

Anonim spunea...

Da' tu unde ai facut 8 clase? Tot la ff? Ce va tot luati de ofiterii care provin din armata? Noi chiar stim ordinea, sintem diciplinati si actionam dupa regulament, nu cum ati invatat voi la scoala de militieni.

Anonim spunea...

Tu trebuie sa-ti vezi de treaba ta si sa faci ceea ce ai invatat, domnule agent, nu sa faci blaturi cu detinutii. Asa ceva nu s-ar fi intamplat in armata. De acolo v-am fi zburat demult.

Anonim spunea...

Fac diferenta intre cei care ai pile si cei care nu au.

Anonim spunea...

"Tu trebuie sa-ti vezi de treaba ta si sa faci ceea ce ai invatat, domnule agent, nu sa faci blaturi cu detinutii. Asa ceva nu s-ar fi intamplat in armata. De acolo v-am fi zburat demult."

Ce te face sa crezi ca blaturi cu detinutii nu fac decat "domnii agenti". Nu crezi ca "domnii ofiteri" au posibilitati mai multe/mai mari de a face blaturi cu detinutii.

si apoi, daca vi se pare asa naspa mediul penitenciar, de ce dracu' n-ati ramas in armata?

Anonim spunea...

Nu va mai contraziceti atat. Nu exista meserii rele, ci doar oameni rai.
As vrea sa imi dau cu parerea totusi:
- lucratorii de penitenciar au trecut cu totii prin armata (pentru ca asta e un criteriu la angajare) dar cadrele MApN nu au de unde sa cunoasca nici pe departe cum sta treaba cu puscaria;
- MApN-ul nu ar selectiona in veci lucratori de penitenciar. Atunci de ce ne-am gandi noi sa-i chemam pe ei?
- abia am scapat de un sitem rigid si militaros in care salutul regulamentar, pasul de defilare si haina pana sus incheiata erau la loc de cinste si nu ne mai putem intoarce;
- multi dintre cei veniti de acolo au cam "calcat in strachini" prin unitatile penitenciare;

Anonim spunea...

o chestie interesanta: din armata nu vor la puscarie decat ofiteri (si daca s-ar putea numai pe functii de conducere). plutonierii de ce n-or vrea la puscarie. oare pentru ca nu pot face blaturi (sa intre)?

Anonim spunea...

burcu, un fost cu blog,a inceput o gudureala la Bala pe susmentionatul blog.

Vasile, vezi ca Bala stie exact ce hram porti si cate parale faci/ai facut, lasa lugu-lugu si pe Bogdan la Academie, ca nu-i face bine munca in general si in penitenciare in special.

Anonim spunea...

burcu asta s-a gudurat pe langa toti sefii. acum face pe dizidentul dupa ce l-au dat afara pentru coruptie. pupa in c... toti sefii ca sa-l tina in functie pe fiu-so.
Burcu celmic e spionul care a pierdut vreo 4 documente secreta si acum e la Academie...mare profesor.

Anonim spunea...

anonimilor, lasati comentarile astea pesimiste si defaimatoare la adresa profesionistilor de penitenciare. pai pentru cat a construit Burcu in mandatul sau ar trebui sa-l avem in manualele de stiinta penitenciareza. si acum conduce, tot cu mana de fier, n-ati vazut pe blog, ca nimeni nu comenteaza recenziile sale.

Anonim spunea...

Ma doare capul si mi se face sila .... de câte "pupaturi in dos " dau unii.....
Nu am auzit de nici unul din noii directori de la ANP..... si ca atare ... fie ... poate ca o sa fie mai bine....
Sa speram ca si acestia nu au sa fie din cei cu .... " patrea " la domnul "bandit " si are sa faca ceva pentru cadre.....ca am ajuns de rasul rasului....

Anonim spunea...

"Daca numarul detinutilor si gradul de ocupare al unitatilor de penitenciar de la peste 110-120%,a scazut la 75% in ultimii doi ani,si chiar mai putin,daca vom lua in calcul si unitatile spitalicesti, centrele de reeducare minori,cum se explica sutele de incadrari de personal,dar mai ales noile DOLEANTE in acest sens??! Pe cine sa mai pazeasca?
Poate...unii pe altii!!!"

"Care este nivelul de salarizare de la AGENT la DIRECTOR? Cuantumul primelor,sporurilor etc.etc.?
Sunt corelate aceste salarii/sporuri cu salariile/sporurile altor bugetari?
Sa nu uitam,salariul minim pe economie in anul 2008 ,este de 500 RON (aproximativ 140 Euro)!"

ce comentarii vrei la "recenziile" astea? nu stiu cum s-o vedea pe monitorul tau, dar la mine asta numai a zbatere pentru binele sistemului nu arata.
Si ce mare ctitorie are si asta? vinjuletu, o monstruozitate neterminata si inutila (la ce i-or fi trebuit ziduri de sing-sing la o puscarie pentru semideschisi?).

Anonim spunea...

Zice Burcu pe blogul lui: "Sutele de calculatoare cumparate de ce nu au redus
numarul de personal? De ce avem evidente duble?" Raspuns: Pentru ca pe unele le-ai luat acasa si pe altele le-a montat Serbanescu stiti voi unde. Sau nu ti-a spus, ca placile de baza, procesoarele si HDD pot fi scoase/inlocuite?