Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

duminică, 13 aprilie 2008

Sofer de secretar de stat în MJ. Agent de penitenciare şi... amant!?

Cotidianul Gardianul, specializat în producţia de scandaluri, a găsit unul potrivit şi pentru doamna Katalin Kibedi, secretar de stat în Ministerul Justiţei încă de pe vremea Monicăi Macovei.

Secretarul de stat Katalin Barbara Kibedi este acuzata de o functionara in cadrul Companiei Nationale Posta Româna ca exercita presiuni asupra ei pentru a-i lua custodia copilului pentru simplul motiv ca are o relatie extraconjugala cu tatal minorului.

Presupusul amant al secretarului de stat ar fi nimeni altul decât propriul sofer al demnitarului, un barbat cu 16 ani mai tânar. „Gardianul“ va prezinta, in exclusivitate, câteva fotografii in care apar cei doi presupusi iubiti, surprinsi in incinta unui hotel. Povestea a ajuns atât la urechile conducerii Ministerului Justitiei, cât si la ale conducerii Administratiei Nationale a Penitenciarelor, institutie la care a fost incadrat presupusul amant al secretarului de stat.

Liliana Camelia Otet, angajata Companiei Nationale Posta Româna, a depus mai multe memorii, atât la Ministerul Justitiei, cât si la Administratia Nationala a Penitenciarelor, acuzând faptul ca fostul ei concubin, cu care are un copil, incearca sa-i ia acest minor cu sprijinul secretarului de stat in Ministerul Justitiei, Katalin Barbara Kibedi. Potrivit Lilianei Otet, „din anul 2002, Soucaliuc N. Florian este angajatul Bazei de Aprovizionare Gospodarire si Reparatii – BAGR – Jilava, in functia de sofer, dar si cu grad de plutonier.

Soucaliuc N. Florian, zis «generalul sabie», are grad militar, functie, privilegii, si beneficii (a se citi detasare ca sofer la secretarul de stat cu rang de ministru, acces la documente, acte, decizii emise de acest secretar).

sursa: Gardianul, 14.04.2008, http://www.gardianul.ro/2008/04/14/dezvaluiri-c11/doamna_si_soferul_scandal_sexual_la_justitie-s112451.html

Gardianul prezintă şi fotografii în care doamna secretar de stat Katalin Kibedi, apare în diferite ipostaze împreună şoferul personal.
***
Şi pentru că cineva mă întreba dacă pot să spun măcar un lucru bun despre sistemul penitenciar, o să o fac.
Recunosc deschis că temnicerii noştri atunci când sunt şoferi de secretar de stat îşi rezolvă cu succes problemele de inimă. Sunt disciplinaţi şi merg până la sacrificiul suprem pentru a-şi face datoria.

Bravo Florine! Baravo Katallin! Să fiţi fericiţi! Acum înţeleg de ce poposeaţi deseori la Sovata.
***
UPDATE 14.04.2008:
Kibedi: Cel mai mare păcat al bărbatului este să refuze femeia care-l doreşte.
Declaraţia doamnei Katalin Kibedi, secretar de stat în MJ, cu prilejul discuţiei infracţiunii de adulter în Comisia Juridică (http://www.cugetliber.ro/Arhiva/februarie2006/04-05/investigatii.html)

Comisia juridică a Senatului a hotărat eliminarea din Codul Penal a articolului referitor la infracţiunea de adulter, cu un singur vot împotrivă. "Cel mai mare păcat al bărbatului este să refuze femeia care-l doreşte. Este o problemă hormonală. Te îndrăgosteşti şi nu-ţi mai poţi controla relaţia", a declarat Katalin Kibedi, secretar de stat în Ministerul Justiţiei, participantă la lucrările comisiei.

10 comentarii:

Anonim spunea...

...si ce legatura are asta cu Revelionul? Sau cu ANP-ul?

Hello! PENITENCIAR!
Un site dedicat sistemului penitenciar şi prezentării ultimelor evenimente din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP)


...titlu care tot nu a fost modificat... inca mai sper!

Huginn spunea...

Poate îmi spuneţi exact la ce vă referiţi. Recunosc că nu înţeleg postul dumneavoastra.

Anonim spunea...

Poate îmi spuneţi exact la ce vă referiţi. Recunosc că nu înţeleg postul dumneavoastra.

Faptul ca un oarecare individ din sistemul penitenciar are o relatie amoroasa cu o persoana din Ministerul Justitiei NU are nici o legatura cu titlul blog-ului citat mai sus.
In ce fel afecteaza aceasta relatie Administratia Nationala a Penitenciarelor?

Acesasta postare indica faptul ca moderatorii acestui blog sunt la curent cu articolele din presa (lucru de laudat, de altfel) si nimic mai mult.

Anonim spunea...

,,...si ce legatura are asta cu Revelionul? Sau cu ANP-ul?"

Doamna Katalin Kibedi, secretar de stat în Ministerul Justiţei, este PRESEDINTA COMISIEI DE NEGOCIERE A ACORDURILOR DE SERVICIU A FUNCTIONARILOR PUBLICI CU STATUT SPECIAL SI A CONTRACTULUI COLECTIV DE MUNCA A PERSONALULUI CONTRACTUAL DIN ADMINISTRATIA NATIONALA A PENITENCIARELOR.

Anonim spunea...

Siiiiiiiiiigur. N-are nici o legătură.

Intr-o ţară normală secretarul de stat care este prins în astfel de ipostaze îşi dă demisia în 5 minute. Nu mai spun că legătura amoroasă cu pricina se numeşte adulter în codul penal.

Doamna KK cere prime şi sporuri 'peste rând', pentru personalul delegat de la ANP în suita proprie. Asta are legătură cu modalitatea în care şoferi şi secretare din MJ n-au văzut de ani de zile instituţia care-i plăteşte. Adică un penitenciar.

Doamna KK se opune, dupa câte stiu, retragerii colegilor agenţi şi ofiţeri de penitenciare de la MJ. Din cate se vede opoziţia doameni KK nu a fost dezinteresată. Asta are legătură cu sistemul penitenciar pentru că la MJ lucrează aproape 60 de agenţi şi ofiţeri de penitenciare.

La noi, însă, apar discuţii balcanice de genul: da de ce domne'?,... laaaasă bă că n-a omorât pe nimeni.

Anonim spunea...

Intr-o ţară normală secretarul de stat care este prins în astfel de ipostaze îşi dă demisia în 5 minute.

Este o problema de tara... nu de ANP!

Anonim spunea...

titlul mi se pare de "prost gust". cum adica sofer si temnicer? pai ce, ala a stiut sau va sti vreodata cum e pe sectia de detinere cand el e toata ziua cu covrigul in stanga si cu drapta piaptana parul pubian al doamnei secretar de stat?

insert spunea...

pai ...........bine v-am gasit

Anonim spunea...

Rar poti vedea un secretar de stat în Ministerul Justiţei,cum a fost doamna Katalin Kibedi, la ,,POVESTIRI ADEVARATE" pe postul Tv ACASA.
Oricum, are talent la dans stimata doamna care a poftit la un ,, morcov tanar".

Anonim spunea...

Merită o premă de 9000 de Ron şi dacă este posibil numirea pe funcţia de Director al A.N.P. ,poate aşa vom scăpa de stresul penitenciar .