Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 19 august 2010

Refomarea corespondenței ANP-iste, editia n+1

Decizie ANP 477/2010 referitoare la modalitatea de redactare si transmitere a corespondentei


Decizie ANP 477/2010 referitoare la modalitatea de redactare si transmitere a corespondentei

15 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.bzi.ro/penitenciarul-ingenunchiat-de-un-traficant-183731

Anonim spunea...

tot pe baza unor marturii pe un carton si ceva amenintari stau si colegii de la galati in arest.

Anonim spunea...

ECONOMIE S-AR FACE CU RENUNTAREA LA POMENILE DE 50%,nu cu posta!!!

Anonim spunea...

Mi-a placut articolul tau, Huginn. De data asta ai dat lovitura. Good point !

Anonim spunea...

O sa repetam pana ni se va da drepitate:opriti jaful cu 50%!

Anonim spunea...

E strigator la cer! In conditiile in care sunt atatea probleme, ANP considera ca e bine sa ne instruiasca despre cum sa trimitem corespondenta! E mai rau ca in lumea lui Eugen Ionescu! Traim intr-o lume a prostiei, a absurdului, a grotescului, a umilintei si indiferentei fata de tot ce reprezinta oamenii...

Anonim spunea...

ALOOOO !!!! ANP-UL !!!!!

Cititi prin ce lucruri mizerbaile trec agentii de la Iasi !!! Cazul acela cu traficantul de persoane condamnta ar trebui dat mai departe instantelor supreme ! PROTEJATI-NE !!!

Anonim spunea...

La M.A.I se poate sa se ia in calcul marirea noilor coeficienti pentru agenti, care sunt ca si la noi foarte mici. La noi, nu ca...suntem mai urati:
Sindicatul National al Agentilor de Politie - COMUNICAT 29.07.2010
In data de 29.07.2010, la intalnirea ce a avut loc intre sindicate si conducerea MAI, ministrul de interne, Vasile Blaga, a dat asigurari reprezentantilor sindicatelor ca indicii de salarizare ai agentilor de politie nu se vor pune in aplicare asa cum sunt la ora actuala, ci vor avea loc alte negocieri impreuna cu reprezentantii Ministerului Muncii.
Saptamana viitoare, sindicatele, impreuna cu angajatorul, vor stabili criteriile si conditiile in care va fi efectuata restructurarea.
Sindicatul National al Agentilor de Politie are motive sa afirme ca reforma va avea, de data aceasta, efecte asupra celor care au fost invatati cu bani multi, dar fara sa munceasca si care au locuri "caldute" in birouri.

Anonim spunea...

Ce sanse mai sunt sa primim banii de echipament in conditiile in care la rectificare s-au luat bani de la M.J.?

Anonim spunea...

La maternitatea din Giulesti angajatul care avea atributii sa verifice sistemul de electricitate nu era specialist electrician verificarile fiind formale.
Asta se intampla si in sistemul ANP nu se respecta cel mai elementar aspect de resurse umane sa angajaezi un specialist pentru fiecare functie.
Au ajuns absolventi ai Facultatii de sport sa conduca schimburi sau sectii, absolventii de agronomie sa faca reeducare, inginerii sau facut economisti,etc.

Resursele umane in acest sistem ar trebuii restructurat.Sa se faca contracte cu specialisti in resurse umane in adevaratul sens al cuvantului pentru recrutarea , avansare , numire in functii , organizarea concursurilor, cei de la resurse umane sa fie doar un serviciu de evidenta.

Anonim spunea...

Dar de timplari,pantofari,sifonari la ANP,care au ajuns directori ,ce ziceti?
Si in cazul lor s-a facut o selectie riguroasa.

Anonim spunea...

Ai foarte mare dreptate 22;45 dar si altii conduc agricultura ,de aceea s-a ales praful.Toti contabili au ajuns sfi ,care au dat examen pe calculator tip grila cu ,, X si 0 ,,

Anonim spunea...

mai fratilor voi stiti ce cereti?specilalisti?
specialisti sunt cei care au facut scolile de prifil!
este indicat sa conduca unul care AC.de POL.?
Da si eu sunt de acord.Sa mai lasam deoparte acele facultati ded constructii masini, inginerie, agronomie, etc si sa punem profesionisti.

Anonim spunea...

Lasati-o mai moale cu ACADEMIA DE POLITIE. Nu e obligatoriu ca toti sa ajungeti directori,la paza poate dar in rest nu. Ce nu intelegeti mazoritatea si cei din ANP e ca nu poti sa pui director economic, de exemplu pe un fost subofiter care a termint la fara frica stiintele economice si nu a lucrat un minut ca economist. Noi ducem lipsa de specialisti in adevaratul sens al cuvantului, nu de maimutoi care cred ca se pricep la orice , doar pentru ca ei au ajuns directori peste noapte, fara examen sau prin aranjamente si sprijin politic.
Medicul e medic, juristul jurist, psihologul psiholog etc.
Ca director ar trebui sa ai cunostinte temeinice de management.
La noi toti agramatii si sifonarii ajung directori.

Anonim spunea...

colegule cand ai sa intelegi ca politia este politie si noi suntem un apendice sau un neg- cam urat ce-i drept- pe fata justitiei.noi suntem etc la mj.adica nimeni.iar sindicatele doarme dom'le.