Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 17 august 2010

Gata cu împuternicirile?

ANP informează că a început procedurile de ocupare a funcțiilor de conducere vacante. Nu spune nimic despre celelalte, dar într-o notă optimistă, probabil că nea Gigi de la Resurse o să se ocupe și de asta cândva.
Raspuns ANP ocupare posturi vacante 17.08.2010

19 comentarii:

Anonim spunea...

Penifest tre` sa fie ca si pana acum. Nici mai...nici mai... Cine altcineva ne-a dat posibilitatea sa ne exprimam in toata splendoarea noastra? SH vs.ceilalti, sefi vs. palmasi, zvonaci vs.creduli, harnicuti vs.tatici de albine. Ma intreb ce ar fi ca Penifest sa dispara?Atunci i-am simtii lipsa pe bune. Eu raman la ideea ca intr-o zi Huggin &Co.vor primi un premiu pentru implementarea democratiei in acest sistem anchilozat. FELICITARI TUTUROR CELOR CARE SCRIU ARTICOLE SI COMENTARII!Pentru ca sunt multi care la o cafea de dimineata citesc Penifest si am observat ca unii (in special sefi si sefuti)se mai "sucesc"cand vad ca sunt luati in balon.Macar atat. Felicitari Huggine!

Anonim spunea...

Penifestul a fost bun pana i-a cocotat pe Bala si compania. Acum nu prea mai este bun pentru ca arata incompetenta aceluiasi Bala si modul in care induce in eroare atat personalul din ANP cat si din Minister. dece sa reduca salariile cand poate reduce costurile per detinut ?

Anonim spunea...

Bun, nebun, e bine ca Penifestul exista. Cu bunele si relele sale. Spunea cineva ca abia atunci cand va disparea, daca va disparea, vom vedea ce gol imens va lasa in urma. Si cata jale. Aici este un loc de dat cu capul, de povestit istorii de viata autentice, drame si bucurii, realizari sau neimpliniri, se expun documente demult uitate si aruncate prin funduri de sertare, se spun barfe si zvonuri, glume despre paza, educativ, siparezi, falsi intelectuali si burlibasa, se incearca manipulari dar se fac si chemari la lupta, la coeziune. Si toate acestea, intr-un atat de mic spatiu virtual care a intrat in viata noastra de toate zilele ca un ingredient de care cu greu te mai poti dezlipi. Asadar, luand in considerare cele de mai sus, propun blogul Penifest la acordarea primei de 50 la suta pentru misiuni speciale si ordinul "Meritul Penitenciarelor" Clasa I, fara fundita. Totodata, propun instituirea "Zilei Penifestului" ca fiind ziua in care nimeni nu l-a ascultat pe Huginn si nu am reusit sa impiedicam votarea taierii cu 25 %, in Parlament, a salariilor. In acelasi timp, propun sa ii acordam o zi libera pe luna d-lui si bunului nostru prieten, Huginn, fara de care s-ar alege praful de noi, ceea ce s-ar si putea sa se intample. Succes in continuare, oameni buni !

Anonim spunea...

Foarte greu, dar niciodata nu este prea tarziu! Sa vedem si pe la Penitenciarul Bistrita cati din actualii imputerniciti se vor arunca pe posturi in conditiile in care vor trebui sa sustina un concurs, ATUNCI sa le vedem COMPETENTA (inteligenta), nu acum cand sunt imputerniciti dupa cum vrea nenea directorul ! Hai sa-l vedem pe d-nul Barna, d-nul Hognogi, d-nul Miron, d-nul Gavrilas (se aude ca ultimul nu mai este pe "placul" directorului), hei, speram sa va vedem inscrisi la aceste concursuri si sa ne demonstrati ca ati meritat aceste imputerniciri ?!

Un posibil candidat!

Anonim spunea...

...apleacate mai mult daca vrei sa-i dai si un pupic...atitea osanale unui om care isi vede inainte de toate propriul interes...restul e boloboroseala unui pahar cu apa minerala...

Anonim spunea...

I-mi cer scuze dar ce vreau sa intreb nu are legatura cu articolul dvs. Azi am fost la fostul meu loc de munca sa in.treb cum este cu recalcularea pensiilor si printre altele mi-sa sugerat sa fac cereri la toate fostele unitati pe unde am lucrat in trecut sa cer toate datele de care am nevoie dupa care sa ma adesez Casei de pensii.Am spus ca in H.G.se spune sa ne adresam unitatii de la care am fost pensionati dat fiind faptul ca am lucrat numai in sistem dar raspunsul a foarte clar ;Nu faceti cum vam spus noi asteptati recalculare la anu si .....;. Ce sa inteleg eu nu vor cei de la personal sau asa e H.G. ca sincer sa fiu erau cinci in birou si discutau despre bani pe echipament si scaderea salariilor.As dorii un punct de vedere cat de cat oficial ca suntem plimbati pe la toate usile si ne bagati in seama de fosti nosti colegi care sau schimbat asa de mult de nu-mi pute am imagina.D-le Dumitrascu stiu ca puteti sa lamuriti o asemenea situatie va rog precizati-ne clar ce trebue sa facem.Apropo noi rezervisti nu putem sa ne inscriem in sindicatulDvs.Suze si multumiri

Anonim spunea...

Domnilor problema imputernicirilor mi se pare destuul de delicata din pct de vedere al "finantelor". Se face destula economie la buget! Totusi moral vorbind nu este corect ca un om sa faca munca de conducere fara sa fie platit. Aceste goluri in functiile de conducere au dus la prabusirea echilibrului creat intre agenti si ofiteri si chiar intre ofiteri! Politica asta paguboasa a ANP nu a avut rezultate! La Galati sunt 6 ofiteri cu functie de executie, din paza, care presteaza pe functii de conducere! Bineinteles ca metoda DZU functioneaza! Speram ca distinsul nostru sef Burlibasa Neculai sa propuna oamenii si sa fie platiti pentru riscurile si munca prestata!

Anonim spunea...

La Spitalul Rahova nu pot castiga concursul decat 2 ofiteri slab pregatiti dar cu relatii mari si multe: MIRCEA MIOREL pt. postul de director si PETCU EUGEN pt postul de sef serv. SRP.
Ambii sunt niste nulitati profesionale care si-au castigat imputernicirea prin servilism.
Domnule, Bala chiar nu stii ca Petcu se lauda peste tot ca stai drepti cand te suna la telefon prietenii lui de la partid ??? Ca multi din ANP ii sunt datori pt ca i-a ajutat cu credite la banca unde nevasta-sa este directoare.
Domnule Bala, chiar nu stii ca Mircea Miorel a luat spaga de la detinuti ??? Pai acest medic de exceptie vrei dumneata sa schimbe imaginea spitalului ???
Halal imagine.....

Anonim spunea...

Ptr.17.08.2010, 18:59:00
Vor fi "platiti" cu sesizari catre comisiile de disciplina .

Anonim spunea...

17.08.2010, 20:03:00

Comentariu de cacao. Ești frustart rău frate.

MARAFERENTTIMAR spunea...

oorjaBine ca scapa si Barcea-Mare de un prostan.Mara ii zic apropiatii,iar ppl-ei prostovanul.Dar prostia lui si fudulia de coloana oficiala a ofiterilor,a fost perceputa ca un lucru bun de Ferent,zis "Bebe Vama"si Timar zis"Obama"de o prostie si cleptomanie crasa.Acum si-a schimbat si buletinul,nu ca iar fi expirat,si-a schimbat numele,"Cornieru"nu este un nume de cod al prostiei chiar s-a impiedecat sarmanul de cativa metri liniari.
Cei trei de la Barcea-Mare nu sunt colegi cu agentii,sunt doar ofiteri si atat(defapt au si ei agenturili lor)prea mult abuz de grade si prostie.ANP-ule!Daca ma auzi,da o dispozitie pentru cei ce au luat note sub 3,80 si sunt ofiteri si au dat examenul ptr.ciolane ceva ani in urma,timp de 15 ani nu mai au voie sa candideze(nu ca ar lua examenul,dar sa nu mai faca de rusine puscaria si agentii)

Anonim spunea...

@ 17.08.2010, 20:03:00

Punct ochit si lovit...Petcule !!!
Daca esti agramat, forteaza-te doar sa citesti postarile...este prea mult pentru tine sa si scrii corect gramatical....

Anonim spunea...

imputernicitii se vor transforma in titulari.Uitati cine ocupa posturile de imputerniciti acum: sifoanele directorilor din unitati, sisfoanele celor din A.N.P., abonatii la 50%, nevestele de directori, amantele. Ei vor fi viitorii directori, sefi de serviciu.
Suntem condusi numai de "prostituati "

Anonim spunea...

dreamer....i dream my life away.....cine are urechi sa asculte si altceva in afara de ...penifest pentru ca nu toata viata noastra se invarte in jurul acestui PENI/TENCIAR/FEST ....ati rezolvat ceva cu toate postarile voastre anonime sau nu? ar fi dragut un sondaj de genul acesta. Aceasta e lumea pe care ne-am creat-o ! cati ati incercat sa va rezolvati problemele direct/ fsce to face and so on pana sa apelati la mesaje anonime?

Anonim spunea...

Pentru 18.08.2010, 00:52:00

Inteligentule, esti constient de faptul ca multi au incercat sa-si rezolve problemele face to face dar masa de prostie cu care s-au confruntat i-a determinat sa-si sugrume amarul aici, pe acest blog.

Anonim spunea...

O decizie bune.Dar sa vedem daca este pe bune.Ma refer la examene,sa nu se dea pe coltul mesei si sa se afle subiectele.Ca daca ar fi pe bune nu stiu daca jumatate dintre ''sefii nostrii''ar lua acest examen.

Anonim spunea...

@17.08/14:21
Posibilule sunt convins ca toti cei numiti de tine tremura de cand ti-au citit comentariul.....
Vezi ca si Geoana a candidat la presedentie si uite ce a iesit:):)...

Anonim spunea...

Bai, posibilule! Voi v-ati trimis imputernicibilii si prin tara. Pe Ionitoaia la ANP, pe Iuga la Baia Mare, consilieri personali tocmai la Bala etc. Eu zic sa transferam anepeu la Bistrita, poate reducem cheltuielile. Aoleo, vine Leonard Anghel!

Un candidat imposibil

Anonim spunea...

ESTE F.F. BUN SAITUL PENIFEST.
PTR. DEMOCRATI SI angajati cinstiti.
jos nepotismele in tot sistemul ANP.
VENITI SI LA ARAD SI TIMISOARA SA FACETI CURATENIE CA AICI SINT PUSI NEPOTI SI NEPOTISME ; PE PILE SI RELATII.....