Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

duminică, 18 iulie 2010

Sondaje

Prietenii noștri șefi consideră că totul merge bine în penitenciarele patriei. Prietenii prietenilor noștri se supără că noi credem că nu e chiar așa de mândră situația. Domniile voastre ce credeți?

Pentru a ne mai lămuri din dileme vă invit să ne sondăm. Votați deci!

Primele afirmații:

1. Considerați că "primele de 50%" se acordă...
Corect
Incorect
Nu știu

2. Conducerea ANP este...
Foarte buna
Buna
Acceptabila
Slaba
Foarte Slaba
Nu știu

30 comentarii:

Anonim spunea...

1. Incorect (in 15 ani vechime nu am avut niciodata nici de merit , nici 50%)
2. Slaba .

Anonim spunea...

Foarte buna idea cu sondajele dle Huggin...dar oare anepe de ce nu face sondaje. Cei de la psihologia personalului s-au cum se numesc ce preocupari au?

Anonim spunea...

1.incorect 2.slaba

Huginn spunea...

@ 21:59
Face si ANP, dar unele intrebari nu prea pot sa le puna. :).

Anonim spunea...

Incorect

Anonim spunea...

"Incorect", sunt de acord, dar motivul primului comentator mi se pare cel putin haios. În naivitatea lui, omul argumentează spunând că el nu a primit niciodată. :))))

mihai virgolici spunea...

1. incorect
2. acceptabila.

Anonim spunea...

De prin cabinetele penitenciarelor:

Asistenta scrie!
Asta-i treaba
Pentru scumpu-i doctorel,
Care nu sta chiar degeaba,
TAIE FRUNZE LA CATEL!!!

Anonim spunea...

1.IN PROPORTIE DE:
20%Corect - 80%Incorect

2.Acceptabila

MAI TREBUIA PUSA O INTREBARE IN SONDAJ:
SUNT IMPUTERNICITE PERSOANELE CAPABILE?...
CA IMPUTERNICIRILE NU SUNT NORMALE STIM TOTI...DAR NICI NU AVEM GARANTIA CA EVENTUALELE CONCURSURI VOR FI CORECTE!!!

Huginn spunea...

@ 08:48

Dupa aceste sondaje mai urmeaza si altele. Va fi si chestiunea cu imputernicirile.

Anonim spunea...

1 - Incorect
2 - Slaba

Anonim spunea...

1. incorect
2. foarte slaba

Legio_XIII_Gemina

Anonim spunea...

1. Corect.
2. Foarte bună.

DAN spunea...

DEPINDE CUM INTELEGEM FIECARE,EXPRESIA INTERIOARA!EU AM AVUT IN 17 ANI DOAR O SINGURA DATA(CEL DE 10%)PRIMIT DUPA 14 ANI,AM CAZUT IN GRATII.PANA ATUNCI DAR SI ACUM NU AM TACUT IN FATA SEFILOR.DEMNITATEA NU SE CUMPARA CU BANI,DEFAPT NICI NU ESTE DE VANZARE.IN ACEASTA MESERIE E VORBA DE INSTINCT.

Anonim spunea...

Felicitari pentru actiunea sindicatului din Penitenciarul Targsor. Important este faptul ca s-au adunat oamenii, au discutat despre problemele lor si s-au cautat solutii. Asa trebuie sa faca fiecare unitate din sistem (daca are intr-adevar sindicat si director care sa-l sprijine...)

Felicitari sindicatului,
Felicitari doamnei director Puscas,
Felicitari domnului Dumitrascu.

Anonim spunea...

incorect atata timp cat la Oradea a luat 50% una de la RU care sta toata ziua la taclale pe holuri sau se ascunde prin birou pe la farmacista ca sa piarda vremea. sufera de plictiseala cronica. poate de asta or fi recompensat-o astia , ca sufera rau de tot.

Anonim spunea...

Va urma un sondaj despre imputerniciri...foarte interesant.Pe cand?
La Craiova doamna Vochescu ne va parasi.Ce pacat, vai ce pacat!Suntem foarte tristi.
Hai sa vorbim serios acum!Sper ca la Craiova sa imputerniceasca in aceasta functie un profesionist, un om cu experienta!Atat imi doresc pentru noi toti din acesta unitate. Domnul director Becheanu tb sa va ganditi la un inlocuitor in locul d-nei Vochescu! Sunteti trist?

Anonim spunea...

daca tot ne taie din bani nu se gandesc acesti minunati conducatori sa faca un efort si pentru prostime si sa se dea banii de echipament pe 2009?

Anonim spunea...

1.Incorect.
Cum Dumnezeu se intampla ca se acorda numai acelorasi oameni?

Anonim spunea...

1.INCORECT 2.JALNIC CUM POT SA CRED ALTCEVA CIND LA SEVERIN UN INDIVID CARE A STAT 2(DOI)ANI IN MEDICAL SI NU ARE 1(UNA)LUNA DE CIND A VENIT SI I SA DAT 50%PT IULIE .UNDE E CORECTITUDINEA????AM 17 ANI LUCREZ IN CONTACT DIRECT CU PPL SI NU AM AVUT NICI MACAR DE MERIT,SI ALTII CARE FREACA MENTA AU 4-5 ANI SI AU AVUT DE 2 ORI????RECOMAND NOULUI DIRECTOR CE A VENIT DE LA CRAIOVA SA SPARGA GASTILE!!VIPURIRE DE LA INSTANTA AU PROGRAM TOT DE 8 ORE PE ZI!!!!!POT FI FOLOSITORI CA SCHIMBATORI IN FOISOR PINA LA 16:00 ,NU SA SPARGA POARTA LA 14:30,INDEPARTATI JIGODIILE,CU ASTFEL DE OAMENI TREBUIE FACUTA RESTRUCTURAREA!!NU CU AIA CARE STAU SARACII 12 ORE IN FOISOR FARA SCHIMBATOR,LA 40 DE GRADE!!!!!!CUM A SPUS BOC CUI NU-I PLACE MUNCA AFARA!!!!CA II INCURCA SI PE ALTII!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Ceva estimări sociologice ale sondajului?
Este el reprezentativ?
Marja de eroare la nivelul sistemului?

Anonim spunea...

Eu vreau sa intreb un singur lucru: de ce noua ni se taie 25% din leafa pt ca nu sunt bani, dar sunt bani pt sal. de merit de 50%????
Nu vede nimeni chestia asta, sau se fac tovarasii ca nu vad si nu aud intrebarea, ca doar ei beneficiaza, capii din ANP si capii unitatilor de aceste salarii de 50%.
Daca nu sunt bani si se taie la toti, de ce se dau totusi bani la unii, pe favoritisme?
Nu exista nimeni care sa strige in gura mare chestia asta sa-i faca de ras, sa-i stie presa si toata tara cum se fac ca li se ia din bani ca la toti bugetarii de rand, dar isi acorda salarii de merit care sa-i faca sa nu simta criza?
Astia ne conduc! Si trimit apoi controale in tara sa puna biciul pe oameni. Vine cate un necopt la minte si ani din ANP, si citeste din regulamente care se calca pe picioare intre ele si te scot vinovat, dar nu spun nimic de lipsa de personal de dupa valurile de pensionari din sistem, de schimbarile de sefi si directori imputerniciti in cascada, care nu fac decat sa destabilizeze unitatile, sa creeze o atmosfera de nesiguranta, suspiciune si incompetenta. Basca faptul ca noii veniti invata atunci sa aplice regulamente, decizii si ordine ANP, "pe pielea clientului" adica a angajatilor si in detrimentul functionarii unitatilor! Nu mai spun a bunei functionari, ca nu mai poate fi vorba...se merge la cota de avarie cu acesti incapabili incoerenti in gandire, decizii si actiuni. Exemplu de pus in DEX este Spitalul Penitenciar Tg. Ocna, unde de cativa ani se schimba sefii precum lenjeria intima, bulversand activitatea unitatii si oamenii deopotriva.
Actuala conducere este cununa de spini, culmea culmilor in ceea ce priveste incompetenta, incoerenta, lipsa de caracter si profesionalism!
Nu aude nimeni din ANP nemultumirile celor de la Penit Spital Tg. Ocna? Nu sesizeaza nimeni gafele grosolane frizand absurdul pe care le fac penibilii "conducatori de mucava"?
Pana cand ne vor conduce adunatura asta de caricaturi care duc la sapa de lemn unitatea?

Anonim spunea...

Bala asta nu este oportunistul ala care facea reforma penitenciarelor ? Nu de alota, dar o fifacuto si noi nustim. Unde gasiti domnule Ministru panaramele astea ? Bala asta a fost sub toti ceilalti directori generali pe care intre noifievorba i-a ppat savuros in dos. Cu PNL-ul, blogul si cu sindicatul s-a catarat sus, dar acum uita de ce se duce la baie. Nu mai are timpca o tine pe protocoale, pe imagine, pe pupin.....me. Este omul zilelor noastre.Profitorul de partid.

Anonim spunea...

Prietene la Spitalul Tg. Ocna se prea poate sa se fi atins apogeul incompetentei si nesimtirii pentru ca iau spor pentru lucrari de exceptie OAMENI CARE NU STIU SA SCRIE CORECT in limba romana, vezi LOGHIN MIHAI dar care este conform regulii, un bun sef mic dar care linge in dos unul mai mare.

Anonim spunea...

Eu stiu ca sunt multi oameni capabili, implicati in munca lor care au fost premiati cu acest spor de 50%. De asemenea, stiu ca nu toata lumea poate fi multumita. Nu neg ca nu sunt unitati in care aceste beneficii se acorda dupa principii trunchiate dar stiu ca NICIODATA nu ar trebui sa se acorde dupa ideea ca " in 15 ani de vechime nu am avut niciodata". Mai cunosc o persoana care se plangea anii trecuti ca nu a fost avansat si ca are seful lui ceva cu el. Uitase sa spuna ca la vremea respectiva nu participase la niciun concurs de avansare (acum nu mai este cazul). Ce usor este sa aruncam cu piatra fara a argumenta! Dati exemple concrete asa cum a facut Anonim de la 22.42. Cel nemultumit de fata de la RU: de unde stii ca sta ascunsa toata ziua? Stai si tu cu ea?

Anonim spunea...

@anonimule 22:42:00

De ce nu ai curaj pana la capat? De ce nu spui ca-i vorba de d-na comandant Alina Savescu? Tie frica de savesti? Lasa ca nu mai vine, degeaba va ameninta sa va tineti gura!

Acum merge pe la ...DNA! Nu ca sef, ori personalitatea severinului, acum... da cu subsenmatu! Viata-i dura gica! Nu te gandea-i si la asta? Doar la afaceri? Fii pe faleza, gura lumii... sloboda! N-o poti opri,orice ai face!

Anonim spunea...

Stire de stire la Severin!!!! Stire TV!!!! "Deţinuţii, apa şi îngheţata"!!!!(http://www.televiziuneaseverin.ro/rts2/index.php?option=com_content&task=view&id=8303&Itemid=9)

Daca mutunache colorat politic pe numele sau de mic gica savescu a fost schimbat, media locala face precum detinutii, "greva foamei"!

In loc sa prezinte NOUL DIRECTOR, sa spuna adevarul celor care nu prea au citit putinele informatii aparute despre cel care ( mai ales nevasta), erau mai tot timpul pe la la tv si ziare, dadeau interviuri despre ce vrei si nu vrei,despre sama si amanta lui ... Acum, toti bat campii, ori tac mormant!

Asai cu ziaristii, ca si cu gica: cameleoni, vopsiti politic! Orange, portocaliu, tot una!

Anonim spunea...

Dar tu anonimule de la 20:45 de ce eşti fricos şi nu-ţi dai numele? Sunt convins că atunci cât a fost Săvescu la putere l-ai pupat în dos vârtos şi acum că a căzut îl critici... Jigodism mai mare ca-n curtea puşcăriilor nu există niciunde

Anonim spunea...

Bai frate lasa-ne cu Spitalul Tg. Oacn. Si voua va scad salariile? ma doare sufletul, o sa aveti 100% spor TBC la doar 75 % din salariu?Cu banii astia poate sa-mi fie director si Bala ca nu mai conteaza. Scuze e la ANP nu mi-am dat seama.

Anonim spunea...

”Felicitari pentru actiunea sindicatului din Penitenciarul Targsor. Important este faptul ca s-au adunat oamenii, au discutat despre problemele lor si s-au cautat solutii. Asa trebuie sa faca fiecare unitate din sistem (daca are intr-adevar sindicat si director care sa-l sprijine...)

Felicitari sindicatului,
Felicitari doamnei director Puscas,
Felicitari domnului Dumitrascu.”

Huo Băla, jos detașații, trăiască susținătorii Dumitrașcu-lui.