Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 16 iulie 2010

Imputerniciri... fără număr

Iată și prefacerile... o sărbătoare a împuternicirilor cum n-ați mai văzut.

Stimate domnule presedinte

Vă informăm că începând cu data prezentei, la nivelul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi al unităţilor subordonate, se împuternicesc în funcţie următorii directori:

- comisar şef de penitenciare Constantin IONIŢOAIA, director al Direcţiei Inspecţie Penitenciară, în calitate de director general adjunct al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor;
- comisar şef de penitenciare Ioan ILEA, director al Penitenciarului Oradea, în calitate de director general adjunct al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor;

- comisar şef de penitenciare Gicu RUIU, director adjunct economico-administrativ la Penitenciarul Oradea, în calitate de director al Penitenciarului Oradea;
- comisar şef de penitenciare Constantin DUMITRU, şef serviciu logistică la Penitenciarul Gherla, în calitate de director al Direcţiei Inspecţie Penitenciară din Administraţia Naţională a Penitenciarelor;

- comisar de penitenciare Gheorghe SĂVESCU, director al Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, în calitate de director al Penitenciarului Ploieşti;
- comisar de penitenciare Ion Florin ŞERPE, director al Centrului de reeducare Buziaş, în calitate de director al Penitenciarului Timişoara;

- comisar şef de penitenciare Dumitru CÎRJAN, director adjunct siguranţă şi regim penitenciar la Penitenciarul Satu Mare, în calitate de director al Penitenciarului Colibaşi;
- comisar şef de penitenciare Gheorghe MAZILU, şef secţie deţinere interioară cu regim maximă siguranţă la Penitenciarul Craiova, în calitate de director al Penitenciarului Drobeta Turnu Severin;

Domnul comisar şef de penitenciare Petru DOBRA, director adjunct siguranţă şi regim penitenciar la Penitenciarul Arad, se împuterniceşte în calitate de director al Penitenciarului Gherla, începând cu data de 01.07.2010.

Atasam alaturat Decizia directorului general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor nr. 459 din 15.07.2010 privind atributiile directorului general si directorilor generali adjuncti ai aparatului central, care abroga Decizia directorului general cu nr. 385 din 20.04.2010.
Decizie 459_2010 Atributii directori generali

33 comentarii:

Anonim spunea...

Savescu sa aiba sfarsitul lui Enache de la Targu Jiu, identic pana la ultima virgula.

Anonim spunea...

SA VINA CINEVA LA PNT GALATI SA NE SCOATA DIN MOCIRLA IN CARE AM INTRAT BAGATI INCET SI SIGUR DE UN DIRECTOR INCOMPETENT SI NARCISIST.SA VERIFICE CINEVA COMPETENT RATA EVENIMENTELOR NEGATIVE PRODUSE LA PNT GALATI SI VA PRIMI RASPUNSUL SINGUR .NU MAI AM CUVINTE SA MA EXPRIM,ESTE PREA DUR CE SE INTAMPLA LA GL.

Anonim spunea...

Liderii au putere, influenţă, şi abilitatea de a mobiliza organizaţia.
Cu cât are o conducere mai puternică, cu atât este mai puternică organizaţia.
Cea mai eficientă şi uşor de susţinut conducere (pentru întărirea unei organizaţii,
nu doar întărirea liderilor ei)
este una ce opereză astfel încât urmează decizile şi dorinţele organizaţiei ca şi un tot unitar,
astfel încât să poată lua un rol împuternicitor şi facilitator.
Liderii trebuie să posede calităţi,
dorinţă, şi o oarecare carismă. Cu cât este mai eficientă conducerea,
cu atât mai multă capacitate are organizaţia.
(Lipsa de conducere adecvată slăbeşte organizaţia).

Anonim spunea...

cine semneaza decizia?cumva tibilica?si fara pentru?deci, incepem regula/incalcand regula!si ce de bani are anp-ul asta!imputerniciri platite fara numar, chirii decontate, deplasari...trai neneaca pe banii....fraierilor carora nu li se dau bani de deplasari/etc.

Anonim spunea...

Pai Ploiestiul oricum e obisnuit cu schimbarile. Am avut 2 directori in acelasi timp: Enache de la Targu Jiu care nu a venit nici macar o zi si dupa interminabile concedii medicale a iesit direct la pensie si Radu, care nu a luat exmenul pe care l-a dat pentru director, pt ca i-a spus d-lui Bala ca indiferent cat de bun manager esti, nu te descurci fara bani. Asa ca a picat la interviu.
Sa fie noul director imputernicit la Ploiesti, un director in carne si oase, sau o sa fie tot numai pe hartie? Mai vedem noi. ;)
Week-end frumos tuturor !

Anonim spunea...

TIMISOARA ????

Anonim spunea...

Este incredibil !Am observat si eu dar, din cauza unei stari de sila, amestecata cu deja-vu si jemanfisism deja cronicizat, nu am dorit sa mai comentez, ca sa se spuna ca ma aflu in treaba. Deci, se da o Decizie prin care domnul director general acorda dreptul de semnatura numai in anumite conditii. Si anume, atunci cand inlocuitorul la comanda isi va declina, in clar, identitatea. Drept pentru care aceasta decizie a directorului general este semnata, sub acoperire, fara a se da datele de identificare, de directorul general adjunct Tibi Ungureanu, asupritorul intelectualilor adevarati. Culmea este ca, prin ordin al ministrului, Deciziile Directorului General ANP vor fi publicate in Monitorul Oficial al Romaniei. Kafka, Hitchcok si Ionescu erau mici copii. Iar noi, suntem fiii ploii. Asa ne trebuie.

un lucrator de la Oradea spunea...

nu ar fi rau ca intelepciunea si cumpatarea lui Ilea sa dea putina coerenta tuturor porcariilor care ne vin in teritoriu de la ANP. el e un tip capabil, de obicei cauta o cale de mijloc in tot ce face si incearca sa fie in primul rand uman in toate deciziile pe care le ia.

Huginn spunea...

@ 17:57
Om vedea cu "intelepciunea si cumpatarea"... sa nu ne trezim cu aroganta si ingustimea, ca ni s-a mai intamplat.

Anonim spunea...

16.07.2010, 23:33:00 colegule dar nu este lupu venit in control si indrumare?

Anonim spunea...

sint agent la Penitenciarul Arad,il cunosc pe domnul Dobra este un specialist bun ,dar este de moda veche.
Pe puiul lui Hasoti din Tulcea cind il mutati- HALCHIN ?

Anonim spunea...

@ 17.07.2010, 18:21:00
Vezi ca o sa-i ajungi pe Cristoiu si pe caracatita Paul din urma.
Analistu' lu' Cristos.

Anonim spunea...

Oare de ce toate imputernicirile se fac cu precadere din zona Ardealului cat mai aproape de Timisoara??????

Anonim spunea...

oare ce se va intampla daca onor magistratul sistemului in curand va fi demis si va trece de la sal lui astronomic de peste 20000 lei pe un "umil" salariu de 6000? Traiasca Barladul ca altfel ce ne faceam noi de nu ne lumina un judecator incompetent in ale puscariei?Lasa-ne nene ca suntem satui de prostia ta si a apropiatilor tai!E prea mare caciula pentru voi fratilor

Anonim spunea...

Noul director general adj. este copia, mai putin cizelata ,a lui Bala. Abilul Bala a inventat concursul , sub forma de recompensare de Petru si Pavel, de
"cei mai buni dintre cei mai buni", in scopun de a construi Cv-uri, in fata ministrului justitiei, pentru slujitorii credinciosi. Astfel ca , Ioana Morar , o ilustra necunoscuta , castiga premiul de cel mai bun psiholog si ajunge directorul DRS , in locul lui Bejan, penitenciarul Oradea este declarat de Bala cel mai bun din tara , si Ilea Ioan este uns director gen. adj. , in locul lui Chis(nu ca l-ar plange cineva pe Chis, si el un ilustru necunoscut , dar infipt bine in politica). Cel mai bun director de penitenciar , in anul 2009 , este numit de catre Bala, directorul imputernicit al Penitenciarului Giurgiu, Razvavan Cotofana, care pentru doua luni de mandat imputernicit , este uns cel mai bun director de puscarie. Sa vedem ce ii pregateste protectorul lui , Bala, Poate o functie importanta in Bucuresti sau poate o numire definitiva la Giurgiu. O strategie interesanta a lui Bala de a-si numi slugile pe functii importante . Ca ministru cum sa nu fii de acord cand ti se serveste: Va propun cei mai buni oameni din sistem. Asa a iesit la sondaj. Nu e decat un rahat poleit de Bala. Rezultatele se vad in teritoriu.
In privinta noului dir. gen. adj. Ilea nu pot decat sa spun ca va fi vechiul militean , pe functie noua, o copie mai putin spalata a lui Bala.

Anonim spunea...

La ARAD poate ia cu el si CLANUL din com.SANTANA

Anonim spunea...

Un sfat pt acesti dragii directori imputerniciti:
1)-nu impartasiti ideile si sfaturile fostei camarile ale fostului director ca degeaba sa facut schimbarea, dupa mine schimbare cu oameni valorosi din sistem, evitati nostalgicii.
2)CAND UN BINEVOITOR DE PRIN NOUA UNITATE VINE CU LIMBUTA LA URECHIUSA DUMNEAVOASTRA ,INTREBATI DACA SOTIA SAU SOTUL LUCREAZA IN SISTEM SAU DACA AU LUAT 50%,DACA DA ,EVITATI SI INDEPARTATI .
3) Pt mister comisar Ilea ,grija mare cu mitici de la paza,daca nu le faci pe plac te izoleaza de realitate, dandu-ti realitatea lor virtuala, bafta o sa ai mare nevoie.

Anonim spunea...

http://www.realitatea.net/un-detinut-a-fost-eliberat-din-greseala--la-iasi_723839.html

Anonim spunea...

ceea ce este scris in realitatea.net este adevar 50%, ori se iesea cu un comunicat de presa atunci cand s-a descoperit aceasta disfunctiune ori acum avem de asteptat rezultatul cercetarilor comisiilor de disciplina si o posibila mediatizare. sa ne bucuram ca nu mai traieste tepes.

Anonim spunea...

retabuxeNu prea inteleg ANP-ul,dar cine oare.Muta oamenii in functii de directori,ii plimba prin tara 6 luni ,1 an se intorc,unii nici nu ajung si cand tragi linie nu vezi castigul.Il aduci pe d-l Mazilu ,specilaist in paza la Severin cand Seveinul are nevoie de director nu de specialist in paza,pe criza asta ne-ar trebui un director specialist in logistica,dar ce sa facem ne ducem crucera care ne-o pun altii.

Anonim spunea...

anonim 11.49

ce scrie realitatea.net e 100% adevarat. Cazul a fost descoperit de cei de la inspectie penitenciara cu ocazia contolului de fond. Realizand gravitatea situatiei seful evidentei s-a pensionat a doua zi.

Sa dea D-zeu sa treaca cu bine de acest moment cei implicati. Fiecare dintre noi putem gresi indiferent unde am lucra. Una e sa ai lipsa in gestiune 10 kg de cartofi si alta e sa iti plece detinutul acasa cu un an mai devreme.

Anonim spunea...

Desemnarea celor mai buni lucratori???Un mare fas:in majoritatea unitatilor din tara nu a fost nicio votare, cei de la RU au intrebat pe sefii de compartiment si acestia au numit pe cel mai pupin...ist dintre toti!Asa se face ca dintre cei care ar trebui sa lucreze direct cu ppl-ul au fost premiati cei care nu au mai vazut in fata ppl-ul decat in poze, dar vad zilnic... dosul sefului!Traiasca manareala celor de la RU si acestia sunt oamenii de care se inconjoara dj-ul:Da, sefu'!

Anonim spunea...

Imputernicitil si pe FILIS director la prevenitori ca merita.a luat exemplul lu neneea Enache si n-a mai trecut pe la puscarie deloc. Asa ca puteti sa-l puneti director la prevenire ca oricum nu va trece pe acolo. Am auzit ca i s-a oferit un post de striper si unul de gigolo.

Anonim spunea...

Felicitari domnului DOBRA de la ARAD ! Avem nevoie de el inapoi peste 6 luni, in post de Director ! Drum bun domnului Halchin. Am auzit ca sunt posturi la Targu Ocna de profesori ... hi, hi, hi

Anonim spunea...

arata la tv inghesuiala de la inscrierea candidatilor la academia de politie si au luat un interviu unie tute care spunea ca vrea sa intre la arma penitenciare pentru ca iti ofera satisfactii!!!!care satisfactii?

Anonim spunea...

Satisfactia de a gasi niste colegi obsedati sexual care-si distrug familiile si care nu se mai satura de atatea femei, ca una nu le ajunge.

Anonim spunea...

comentati fara sa cunoasteti..."Astfel ca , Ioana Morar , o ilustra necunoscuta , castiga premiul de cel mai bun psiholog si ajunge directorul DRS..." - Faptul ca afost desemnata cel mai bun psiholog din sistem nu e deloc intamplator. E chiar o foarte buna profesionista si daca toate compartimentele ar fi reprezentate asa cum este DRS, lucrurile ar merge bine. Este o persoana placuta si de bun simt!

Anonim spunea...

Nu fi partinitor:colegi si colege obsedate sexual care gasesc ca puscariile, mai bine zis locurile caldute din birouri, sunt numai bune pentru etalat nurii in floare sau mai paliti de vreme...Asta este singura satisfactie care decurge din angajarea la penitenciar a unora!

Anonim spunea...

Domnilor, parerile sunt impartite. Fiecare dintre noi avem pareri pro si contra fata de unii lucratori, fata de unii directori....totusi unde sunt directorii pe a caror functie au fost facute imputernicirile?

Anonim spunea...

Cred ca nici o institutie din tara asta nu cheltuieste atatia bani pe chiriile directorilor din ANP si unitatile subordonate.
In timp ce fraierii din unitati trebuie sa reduca cheltuielile de orice fel, in ANP se deconteaza chirii grase pt imputerniciti si detasati.

Anonim spunea...

pacat ca a plecat dl.Dobra de la Arad ... era singurul care a tinut la subordonati si a fost corect cu ei. Mult ii mai trebuie lu' Halchin sa castige respectul subordonatilor pe care l-a avut Dobra (vorbesc prostii - la caracterul pe care il are, in veci nu va fi respectat). Norocul directorasului uracios ca are oameni buni pe sectii care stapanesc hotii si nu-i creaza probleme ... Palade e mincinos si excroc - cum vorbeste cu hotul asa vorbeste si cu colegul, iar Briciu chiar daca e mai ok, nu prea le are cu sectiile ... Halchine zile grele vin peste tine. Nu as vrea sa fiu in locul tau. Nu e usor sa tii aproape oamenii pe care i-ai amenintat si jignit.

Anonim spunea...

La Iasi directorul adjunct SEAP e imputernicit consecutiv din 2007 pana in prezent.

THEO spunea...

Ca mare dreptate ai 20.07 ora20:19,speram ca in toamna cand expira detasarea domnului Dobra si mandatul de 4 ani al lui Dan cel HA(lc)IN ,domnul Dobra sa vina director la Arad.