Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 27 iulie 2010

Opinii: ANP între incorect și foarte slab

Avem rezultatele unei prime runde de sondaje de opinie. 90% dintre respondenti considera ca primele de exceptie se acorda incorect, 54% considera ca onor conducerea ANP este foarte slabă.

Ca să nu-l întrerup prea tare pe colegu' Patrik din serial mă retrag cu rugămintea de a vota în noul sondaj. Cum apreciați practica împuternicirilor în funcții de conducere? E bine? E rău?

1. Considerați că "primele de 50%" se acordă...
Corect 33 (7%)
Incorect 405 (90%)
Nu știu 12 (2%)


2. Conducerea ANP este...
Foarte buna 23 (5%)
Buna 24 (5%)
Acceptabila 48 (10%)
Slaba 108 (24%)
Foarte Slaba 243 (54%)
Nu știu 4 (0%)





Conducerile ANP si MJ vor sustine in continuare ca fac treaba buna, sunt conducatori ințelepți și buni si ca dau prime cui si cum trebuie. 

Ce ziceți domnilor 'șăfi'? Puțin contact cu realitatea v-ar ajuta?

13 comentarii:

Anonim spunea...

Te duci la comandantul de sectie si ii spui sa sparga un mic clan dintr-o camera si el te trimite la plimbare.Ii spui ca programele facute de reeducare se suprapun si te scot din minti cand bat hoti in 5 usi odata. Le spui sefilor din ANP prin intermediul Penifest ca este dezastru in puscarii din cauza unei conduceri incompetente, ca exista coruptie si nepotism, oameni cu puteri discretionare si nu se intampla nimic. CREZI TU BIET ANGAJAT CA TE AUDE SAU VEDE CINEVA? FRAIERE! Emigreaza! Altceva nu mai este de facut.Sau poate doar sondaje:)))))

Huginn spunea...

@ 15:05
Fuga de realitate nu e intotdeauna o solutie. Unii mai trebuie sa spere.

Anonim spunea...

Am putea cinsidera practica imputernicirilor o madalitate de a incerca disimularea nepotismului existent in fiecare unitate , dar de asemenea putem privi aceste imputerniciri si ca pe o medoda a unui asa zis conducator al unui sector de a forma o anumita echipa de gestionare a situatiei operativa la un moment dat.Acest lucru este practicat in orice domeniu de activitate, a se vedea acela interimate la conducere, si poate fi benefic la momentul de referinta.
Problema care trebuie analizata este in situatia in care aceasta imputernicire nu a fost facuta obiectiv si daca in situatia in care realizezi acest aspect o poti recunoaste si poti indrepta greseala facuta astfel incat sa nu mergi din prostie in prostie.
Anumite imputerniciri care sunt facute in sistem sunt chiar oportune dar nu ar trebui sa se exagereze cu ele.
Sunt tare curios cand se va recurge la imputernicirile pe zona Moldovei...care vor scapa pe functii?

Anonim spunea...

pai, si seful cand nu mai are slugi sub coordonare, nu poate sa emigreze si el? :))

Anonim spunea...

Imputernicirile...Nu sunt rele in fiecare caz. In absenta concursurilor, reprezinta o modalitate de a ocupa o functie de catre o persoana competenta. Subiectivitate in atribuirea acestor imputerniciri se inlatura tot prin concurs. De ce nu se organizeaza concursuri?

Mai este un aspect de mentionat: majoritatea concursurilor au fost castigate cu 5. Sefii sunt oameni de 5. Asa ca uitati-va la cei care imputernicesc.

a, nu sunt nici sef, nici imputernicit...

Anonim spunea...

Pentru 20:20,ai dreptate cand spui ca sefii sunt oameni de 5,deoarece,cei care au luat 7,i-au picat la interviu penrtu ca,nu erau nepoti,,,,,,si este si normal sa avem un sistem pnt de 2 lei(.....)

Anonim spunea...

Imputernicirile sunt cum vreti voi,numai justificate nu sunt.

Anonim spunea...

@27.07.2010 15:05:00 Lasa-i frate sa bata pina aude directorul sa vina sa vada cui ii da 50%, ce ofiteri are in subordine.varza!!ce comandant de sectie???beau prin circiumi cu hotii si la serviciu se dau legisti!!!!UNII CHIAR AR TREBUI DATI AFARA ,NE FAC DE RIS!!!!!DAR TOTI AMARITII CAD LA SORTI!!!!FA-I PE PROSTU FRATE CA NUMAI ASA PRINZI PENSIA,SI EU AM FOST IN SITUATIA TA!!!!

Anonim spunea...

Nu stiu de ce administratorii acestui blog fac reclama si trimitere la blogul cu circuit inchis "Oltenia prison"-propritatea exclusiva a d-lui A.P,este o rusine ca presedintii de sindicate sa fie de acord cu un blog unde scrie si comenteaza doar administratorul,intr-un timp cand era in discutie persoana d-lui Dumnitrascu pe acest blog se mai cenzurau unele comentarii negative la adresa dumnealui dar a realizat ca nu castiga nimic ci doar antipatie,ar trebui sa stergeti trimiterEA LA oLTENIA PRISON CARE NU ESTE UN BLOG CI DOAR UN LOC UNDE ADMINISTRATORUL PROPRIETAR POATE SA-I INSULTE PE TOTI.

Anonim spunea...

http://www.ziare.com/social/romani/sa-ne-amintim-rezistenta-anticomunista-1031691

Anonim spunea...

In luna august vor fi imputerniciri la greu date de Firinel care este la comanda . Va incepe cu amicul Craioveanu si va termina cu intoarcerea lui Savescu la Severin . Pe Filis il va pune director in locul lui Stef dar asta prin septembrie .

Anonim spunea...

Cine ia 7 merge la ANP. eU NU AM AUZIT DE ASA NOTE. pOATE UNA SAU DOUA.

Anonim spunea...

Pentru 20:31:E vorba de directorul nostru Scutaru?