Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 20 iulie 2010

Ocuparea posturilor vacante, cu ordin nou si metehne vechi

Dupa lupte seculare si luni de navetă între MJ si ANP se nascu ordinul făr' de care ANP n-avea cum, zic 'specialiști' gen Gigi Iftinca, să scoată funcții la concurs. Alți mari specialiști l-au adus pe onor ordinul în halul ăsta.

ANP asteapta observatii la smunteanu@dgp.ro pana in data de 30 iulie 2010.
Proiect OMJ condiţiile de participare, organizare şi desfăşurare a concursurilor pentru ocuparea, prin avan...

43 comentarii:

Anonim spunea...

Agenti - lideri de sindicate si toti care ati ascultat cu smerenie de "indicatiile" sefilor, acum e momentul sa obtineti si voi un post binemeritat

Anonim spunea...

Pentru posturile de directori generali adjuncti, directori de directie si directori de unitati este necesara propunerea directorului general al ANP????!!
Sper ca e vorba de propunerea pentru necesitatea scoaterii la concurs al postului, nu despre nominalizarea persoanelor participante.

Anonim spunea...

Acest Regulament este intocmit de economisti, psihologi, asistenti sociali, sociologi, tractoristi, zootehnisti etc si in niciun caz de juristi. Acest proiect incalca cateva principii prevazute in Constitutia U.E., in Constitutia Romaniei, in Codul Muncii.Cu tot respectul pentru domnul Munteanu dar cred ca ar fi timpul sa mai puna si el mana pe Constitutie si pe legile tarii iar apoi sa inceapa sa redacteze o lege. Chiar daca domnul Munteanu este absolvent de drep asta nu inseamna ca si stie sa redacteze un Regulement.Timp de 20 de ani am asistat la modificari legislative iar aceste modificari au fost cauzate de incompetenta oamenilor care au elaborat acele legi.Este timpul ca acest Regulament sa fie supus dezbaterii publice.

Anonim spunea...

Pentru astfel de ordin au muncit specialistii ANP atatea luni? Oare cate eforturi de creiere luminate au fost necesare pentru elaborarea acestui proiect? Cate prime de 50% s-au dat atatea luni si cate vor fi date de-acum incolo pentru atata munca?
Fituica asta ar fi fost elaborata intr-o singura zi de oricare unitate penitenciara, dar dl. Iftinca probabil a scris cu pana.

Anonim spunea...

Parafrazand celebra (sau nu) reclama cu HALATUL, imi vine sa intreb: CONDITIILE, UNDE SUNT CONDITIILE? Vorbeste prea-minunatul Ordin despre cum se pun foile in dosare si cum sa se dea la ziar ca se organizeaza concurs dar nu ne spune nimic despre cine si cum ar putea sa ajunga sa candideze. Posturile de director general, adjuncti de directii, etc... pot fi ocupate de ofiteri si agenti, prin concurs, din sursa interna. Si? Daca trebe sa indeplineasca conditiile de ce nu le spune ordinul de la inceput ca sa stie agentul ce tre sa faca sa ajunga director general? Asa, la fiecare organizare de concurs se schimba conditiile. Cel putin asa inteleg eu. Sau poate ca nu inteleg ce trebuie? Oare asa de incuiat sunt? daca scrie pe undeva de conditiile astea sa imi spuneti si mie, va rog!

Anonim spunea...

Facand o comparatie intre art. 7 si art. 32 se incalca principilul echitatii. In toate structurile de aparare, ordine publica si siguranta nationala, pentru ocuparea unei functii de conducere se cere vechime ca ofiter. Sistemul penitenciar este un sistem aparte iar pentru a accede in functii de conducere este necesar sa nu ai nicio calitate. Solicit o dezbatere publica chiar daca -l supor pe Inaltimea sa Munteanu.

Anonim spunea...

Ptr. anonimul de la 18.39
Agentul nu are acces la functia de director general( el este prea prost pentru aceasta functie)insa poate sa participe la celelalte functii de conducere ( pentru acestea el este destept). Daca tot are sustinere, de ce nu poate sa candideze si pentru functia de director general. Cum poate sa participe un civil pentru functiile de comanda?

Anonim spunea...

Acest Regulament este foarte bun. Lucrez la Salubrizare, am sustinere politica si doresc sa ajung director.

Anonim spunea...

Oare acest proiect nu lasa mana libera comisiei = vointa d-nului Bala, sa admita la proba de interviu -singura(sic!) exact pe cine trebuie sa fie in carti? Adica ne vom trezi cu directori "numiti" prin concurs, cu patalama ca la carte! Halal natiune! Bravos!

Anonim spunea...

Examen Arad

Din punct de vedere statistic, multe din fenomenele sociale sau economice, o parte din evoluţiile politice dintr-o comunitate, parcurg un “trend”, ca să folosesc un termen la modă, după aşa zisa „curbă a lui Gauss”. Acest model se aplică, de regulă, fie pentru descrierea evoluţiei unui anumit fenomen social, fizic, chimic, etc, fie pentru a reprezenta grafic ponderea anumitor segmente dintr-un total. În limbajul statisticienilor, curba lui Gauss este reprezentarea grafică a (probabilităţii) repartizării unor valori în funcţie de o medie standard.

Să luăm câteva exemple. Într-o comunitate normală, idioţii şi geniile, cei cu IQ "sub 30", respectiv "peste 160" (confundaţi între ei adesea de către majoritate, din motive pe care nu le voi detalia acum) apar la marginile „piramidei inteligenţei”, cu straturi subţiate (ponderi de câte 1, 2 %), în timp ce majoritatea oamenilor (cu IQ între 90 şi 130) „îngroaşă” straturile din mijloc. Un model similar de reprezentare îl urmează şi piramida vârstelor - bebeluşii şi octogenarii acoperă straturi mai subţiri ale piramidei (a propos - la noi, îmbătrânirea populaţiei va genera dereglări economico- demografice catastrofale, asta în condiţiile în care România nu are o politică demografică!!). Desigur, în România nimic nu arată aşa cum trebuie, din motive boculte.

Exemplele pot continua la nesfârşit. Inteligenţa, înălţimea, starea de sănătate, nivelul de cultură generală, moda, etc se încadrează, din punct de vedere statistic, în modele care, dacă ar fi reprezentate grafic, ar descrie cu uşurinţă linia curbei lui Gauss.
Atât despre ponderi. Dacă ne referim la evoluţia unor fenomene, putem de asemenea să încadrăm în acest model formarea, dezvoltarea şi decăderea imperiilor, anumite reacţii chimice, indicele de confort psihic al participanţilor la un chef cu alcool şi aşa mai departe.
Şi acum să revenim în matcă. Adică la recenta sesiune de concursuri pentru avansarea agenţilor cu studii superioare în corpul ofiţerilor.
Făcând o statistică a notelor obţinute de candidaţi, obţinem:
- 313 candidaţi au obţinut note sub 5 (sau au fost respinşi din anumite motive);
- 110 candidaţi au obţinut note între 5 şi 7;
- 68 de candidaţi au obţinut note între 7 şi 8;
- 31 candidaţi au obţinut note peste 8
Dacă ar fi să reprezentăm grafic cifrele am obţine inversul unei evoluţii exponenţiale (seamănă cu un declin controlat spre finalul său). În mod firesc, acel „313” ar fi trebuit să fie stratul central al statisticii, adică notele între 5 şi 8.

E greu de spus în acest moment care sunt cauzele pentru această distribuţie, cel puţin stranie, a notelor. Am vrut doar să reamintesc faptul că fiecare organism viu, fiecare comunitate, fiecare fenomen social îşi stabileşte/stabilizează evoluţia sau îşi generează ierarhiile după anumite legi biologice, economice, sociale, statistice.

Dacă în normalul lor apar disfuncţionalităţi majore, avem de-a face cu fenomene sociale perverse (ale căror cauze se presupune că sunt inventariate imediat) – învăţământ de proastă calitate, modul de organizare al concursurilor, slaba pregătire a candidaţilor, componenţa comisiilor, elaborarea superficială a subiectelor sau toate la un loc? Nu ştiu, dar ceva nu e în regulă.

Un lucru e cert, nu ne vom putea păcăli singuri multă vreme. Când forţezi natura şi te opui legilor ei, consecinţele se întorc întotdeauna împotriva ta.

Felicitări sincere celor merituoşi!

Anonim spunea...

La Galati Puscaria "2+2" online forever se pare ca intr-una din zilele trecute liderul de sindicat a vrut sa asiste la o sedinta "declarata" publica a Comisiei de Disciplina. A fost dat afara de asa zisul JURIST al puscariei fara niciun motiv. Prezenta lui deranjeaza in mod vadit si tulbura spiritele de justitiari ale unora care se cred "buricul puscariei". Punerea lui Tabacaru presedinte al Comisiei si infiltrarea juristului si al lui Maxim de catre Burli este o manevra ordinara de tine din scurt Comisia. Vom reveni cu amanunte.

Anonim spunea...

Conditiile le gasesti la art. 3 alin 4 si art. 25.
Nu inteleg de ce Directia resurse umane trebuie sa avizeze propunerile directorilor de incadrare a posturilor vacante. Iftinca cunoaste mai bine decat directorii de unitati care sunt necesitatile si prioritatile de ocupare a posturilor???
Am uitat ca el se pricepe la strategii si politici manageriale de demolare si desfiintare a unitatilor penitenciare pe baze stiintifice cum nu a mai vazut sistemul penitenciar in istoria lui.
Regulamentul propus este o varza mare si nu intelegi nimic pt ca a fost elaborat de "specialistii fara nici o specialitate din ANP".

Anonim spunea...

Domnu director Gigi Iftinca, ce inseamna comportament corespunzator cerintelor de conduita admise si practicate in societate ??? Spune-mi unde gasesc scrise cerintele astea, cine le-a stabilit si cine le verifica???
ANP-ul te-a trimis degeaba prin strainataturi, nu ai invatat nimic de acolo...Si cati bani s-au cheltuiti pe plimbarile tale si a altor specialisti ca tine....

Anonim spunea...

ART. 2
(1) Posturile vacante de director general, director general adjunct şi director de
direcţie în cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, precum şi de director de
unitate penitenciară sunt scoase la concurs prin ordin al ministrului justiţiei. Pentru
posturile de director general adjunct şi director de direcţie în cadrul Administraţiei
Naţionale a Penitenciarelor, precum şi de director de unitate penitenciară, este necesară propunerea directorului general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.
ART. 5
Condiţiile specifice de participare la concurs, precum şi tematica proiectului de
management în vederea testării aptitudinilor manageriale se stabilesc de Administraţia Naţională a Penitenciarelor, cu excepţia celor pentru ocuparea funcţiei de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, care se stabilesc de Ministerul Justiţiei.
ART. 27
(1) Tematica, bibliografia, condiţiile specifice de participare la concurs, posturile
pentru care este necesară susţinerea probelor prevăzute la art. 32 literele b), c) şi d),
precum şi metodologia desfăşurării acestor probe, respectiv baremele de notare a
acestora, se stabilesc de către structurile de specialitate din Administraţia Naţională a
Penitenciarelor şi se aprobă prin decizie a directorului general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

Art.2
Un abuz ordinar pai de ce trebuie propunerea directorului general .Daca ramane tot un militian precum Bala nu vor ajunge in functii de conducere oameni capabili si numia pupincuristi.
Art.5 si Art. 27
Sa demonstrat in timp ca in functii de conducere pot ajunge absolventi de studii care nu au nici o legatura cu sistemul penitenciar ( agronomi, sportivi, ingineri, ).Deci in concluzie conditiile de participare la concurs referitor la studii nu ar trebuii sa ramana in mana militienilor .
Un alt abuz este referitor la „VERIFICARILE SPECIFICE” .Daca sunt cele referitoare la verificarile Orniss pentru accesul la informatiile clasificate este totul ok.Dar daca interpreteaza militianul Bala ca ar trebuii sa efectueze propiile „VERIFICARI SPECIFICE „ cu siparezii care spun numai prostii ce facem???.Sa fie specificat in acest sens ce inseamna „VERIFICARI SPECIFICE” scopul acestora.

Facem apel catre liderii de sindicat sa sesizeze aceste aspecte pentru modificarea proiectului astfel incat sa nu se incalce prevederile Constitutiei si Egalitatea de sanse.

Militienii care conduc actualmente ANP-ul sunt in stare de orice.

Anonim spunea...

Managementul resurselor umane in sistemul ANP este un dezastru total si va fi atata timp cat la conducerea ANP va fi Bala Ioan va fi un dezastru vor fi promovati numai oameni apropiati acestuia , oameni cu capul plecat fara coloana fara un cuvant de spus si neprofesionisti NONVALORI.
Sistemul ANP este la pamant.

Anonim spunea...

Ptr. 20,18/ Pai Maxim conduce puscaria...nici juristul si nici burlibasa,... nu stiai??? Ce naiv esti!!!

Anonim spunea...

A-propos de Don Iftinca, locul de unde provine susnumitul, Gherla Maxima, a mai generat un (o) director prin a.n.p. (cu minuscule). Cam citi va mai naste pernitenciarul asta potent si care ne tot scoate in fata oameni de o "inegalabila valoare" pentru sistemul nostru. Se gherliza a.n.p.-ul?

Anonim spunea...

Problemele psihice ale candidatilor cum sunt evaluate? Examenul psihologic nu identifica problemele din sfera patologica a candidatilor, mai ales pentru cei aflati in functii de conducere si care considera ca trebuie sa detina in continuare puterea absoluta. Nu credeti ca pentru o functie de conducere in cazul imputernicitilor este necesara si evaluarea amanuntita a activitatii macar pentru ultimele sase luni daca nu pentru toata perioada cat au chinuit pe altii?

Anonim spunea...

Se va inteti razboiul sefilor cu subordonatii in sensul ca acestia ii vor sanctiona la greu pentru a elimina posibilii candidati la o functie de conducere. Nu e corect, dar asta se intampla in unitati de cum apare un zvon privind scoaterea functiilor la concurs. Cum Iftinca si ai lui iau in considerare sanctiunile aplicate fara a astepta descizia instantei de judecata in cazul contestatiilor, cine va plati daunele dupa aceea???

Anonim spunea...

Cred ca este cel mai prost intocmit ordin pentru ocuparea posturilor vacante.

Anonim spunea...

Stie cineva ceva despre dl. Dobra Petru, fost director adjunct la Arad, actualmente director la Gherla. Nu ma refer la birfe ci la ceea ce stie si poate omul?.

Anonim spunea...

Am pus o intrebare acum ceva minute si nu mi-a aparut nici intrebarea si tot astept raspuns. Or fi adormit bloggeri. Sau administratori?

Anonim spunea...

Se vede treaba ca nu e bine sa fi in concediu, pentru ca la ora asta nu te mai baga nimeni pe blogg. Darmite sa te mai bage in seama.

Anonim spunea...

Pentru mine e clar. Am citit si proietul asta si modificarile de la legea 293 . Toate semnele imi indica ca Bala vrea sa instaureze totalitarismul. Toate modificarile nu sunt decat parghii pentru dumnealui; ca si concursul de Petru si Pavel cu cei mai buni fpss prin care nu face altceva decat sa creeze CV-uri pentru cei pe care-i propune MJ-ului ca cei mai buni specialisti. Va amintiti de cel mai bun psiholog pe anul 2008 , Ioan Morar , care a fost unsa director la DRS, Ilea cu cea mai buna puscarie, uns dir. gen . adj, Cotofana , care pentru doua luni de imputernicire la puscaria Giurgiu(perioada analizata pe anul 2009) a fost declarat cel mai bun director de puscarii. Sa vedem ce i se pregateste si lui.
Concluzia , comunistul de Bala creaza parghii periculoase pe care le legalizeaza pentru a conduce si controla totul ! ATENTIE !

Anonim spunea...

pt 20.09
stimate coleg, te anunt ca gresesti, agentul are acces la functia de director ANP, cel putin adjunct. vezi cazul Ilea care e acum de actualitate. vezi ce a fost, unde a inceput si unde e acum. cu deosebita consideratie...

Anonim spunea...

Cu deosebita stima si consideratie pentru colegii mei, dar parerea mea precum a unui anonim care a postat mai devreme este ca agentii nu ar trebui sa aiba acces la functii de conducere. Ar trebui macar putina vechime ca ofiter inainte sa ocupe o functie de conducere deoarece nu au deprinderile necesare pentru astfel de posturi VEZI CAZUL BECHEANU(CRAIOVA)HALCHIN(ARAD)...Exista evolutii ff buna si care merita studiate si chiar invatat de la astfel de oameni care au fost subofiteri si au ajuns generali dar nu din efectuarea serviciului pe perimetru sa ajunga sef serviciu....

Anonim spunea...

Ilea nu a terminat SPIRU HAREM si a ocupat o functie de conducere ci a terminat Scoala de Ofiteri Activi ai M.I si apoi a continuat evolutia profesionala buna sau rea cum a fost ea...

Anonim spunea...

Multe chestii haioase in acest ordin- ca nu pot sa le numesc nici macar aspecte- va fi bucuria nebunilor!Mi-a placut chestia cu ..."socoteala" zilelor ...ba se pun la socoteala, ba nu se pun zilele de sarbatoare/serviciu?!Din dorinta de fi expliciti, adica de a se intelege ei pe ei sau intre ei au facut din acest ordin o mare compunere de clasa a IV-a!Observati si marea importanta acordata RU care trebuie sa faca musai parte din comisii si nu numai ca secretari- deci ne mai trebuie niste oameni la resurse!Agentii sa nu se imbete cu apa rece - vor fi impuse conditii specifice ocuparii posturilor numai de ei stitute asa ca la ...sfantu' asteapta!

Anonim spunea...

Coleg 10.32

Nu e vorba ca nu are deprinderile necesare, poate are mult mai multe. Din experienta iti spun ca este vorba de atitudinea sefilor si celorlalti ofiteri fata de noul intrat in randul lor. Nu numai ca nu doresc sa-l sprijine dar ii pun bete in roate ca sa ii arate ca nu poate fi sef unul venit din randul agentilor. Poate ai intalnit astfel de "filete". Daca nu ai sprijinul celorlalti nu reusesti de unul singur si evident vei fi aratat cu degetul ulterior.

Anonim spunea...

Facem un apel disperat catre ANP sa il ia in calcul si pe directorul-judecator al penitenciarului Galati,atunci cind se acorda prima lunara.Nu ni se pare normal ca juristul unitatii sa ia pe trei luni prima lunara iar domnul director cu un salariu de mizerie sa nu beneficieze macar pe o luna,mai ales ca vrea cu tot dinadinsul sa vada lucratori din sinul unitatii dupa gratii.Dar sa nu uitati un lucru domnule judecator, DUMNEZEU, are grija de toti,iar toti suntem trecatori prin unitati si viata AL PACINO SAID

Anonim spunea...

Pentru ocuparea functiei de sef serviciu din cadrul Inspectoratul Judetean de Politie, anuntul suna ceva de genul – Inspectoratul Judetrean de Politie, cu sediul in …, organizează,
C O N C U R S :
Pentru ocuparea funcţiilor de şef serviciu la … cu personal recrutat din sursă internă, funcţii prevăzute cu gradul profesional de comisar-şef de poliţie, la poziţiile … din statul de organizare al unităţii În vederea înscrierii şi participării la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ, următoarele condiţii minimale :
Să fie:
- ofiţeri de poliţie, absolvenţi de studii superioare de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
- absolvenţi de studii de masterat sau studii postuniversitare în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei sau în domeniul management;
- apreciaţi în ultimii 2 ani cu calificativul de cel puţin "FOARTE BUN" la evaluarea de serviciu / aprecierea profesională individuală;
- declaraţi „APT” medical şi psihologic, pentru promovare în funcţii de conducere;
Să aibă:
- 3 ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează examen/concurs;
-2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei;
- 5 ani vechime în unităţi ale Ministerului Administraţiei şi Internelor;
- conduită morală şi profesională ireproşabile;
- gradul profesional minim subcomisar de poliţie;
Pentru ocuparea functiei de director adjunct, sef serviciu, sef … din cadrul sistemului penitenciar, anuntul ar fi:
Penitenciarul … cu sediul in … organizeaza concurs pentru ocuparea postului de director adjunct, şef serviciu la … cu personal recrutat din sursă internă sau externa, funcţii prevăzute cu gradul profesional de comisar-şef de penitenciare, la poziţiile … din statul de organizare al unităţii În vederea înscrierii şi participării la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ, următoarele condiţii minimale :
Să fie:
- absolvenţi de studii superioare de lunga durata, ofiteri , subofiteri sau personal civil;
- apreciaţi în ultimii 2 ani cu calificativul de cel puţin "FOARTE BUN" la evaluarea de serviciu / aprecierea profesională individuală;
- declaraţi „APT” medical şi psihologic, pentru promovare în funcţii de conducere;
Să aibă:
- sustinerea sefilor.

Anonim spunea...

Potrivit acestui Proiect, Gheorghe care a fost sanctionat acum un an cu mustrare pentru luare si dare de mita poate sa candideze iar Virginica care a fost sanctionata acum o luna pentru ca nu a dorit sa-l pupe-n ... pe sef nu poate sa candideze. Acest proiect este de c...t. Este facut de oameni de c...t.

Anonim spunea...

d-le Huggin...apropo de ce zice anonimu de la 17.53... PRopunerea dir gen. se refera la post sau la candidat?

Anonim spunea...

Intrebare:
postul de director de la Oradea se scoate la concurs?
Daca da, lui Ilea ce-i ramane? ca s-a dovedit in timp nic un dir. gen. adj. imputernicit nu a sfarsit prin ocuparea functie. Doar Tibi rezista eroic( i-o fi greu cu singira directie in subordine? si aia fara bani si care se hraneste doar cu situatii si planuri de reduucere a cheltuielilor)

Anonim spunea...

Pai stimate coleg stiam ca Maxim conduce Biroul Evidenta! Inca mai ar de achitat datorii la unii colegi! Asteptam urmatorul termen al Comisiei de Disciplina... vom fi prezenti. Cat despre jurist sa-l lasam sa ia zece premieri findca munceste din greu la un nou proiect PHARE. Ridicarea unui nou zid de perimetru deoarece cel actual cade! Domnule Judecator Burlibasa cand a-ti fost ultima data in perimetru?

Anonim spunea...

Acest ordin a fost supus cu ceva timp în urmă atenției sindicatelor, este foarte bine cunoscut liderilor. Ceea ce se încearcă este o nouă campanie de discreditare a unor colegi. Dacă suntem asmuțiți unii împotriva celorlalți, vom fi dezbinați, vom fi mai ușor de condus, de manipulat. Vă este arătată numai o față a lucrurilor, restul este ascuns, și nu dezinteresat. Unii sunt cu adevărat ticăloși, doar că ne-am pus ochelari de cal și nu-i vedea.

Anonim spunea...

”Facand o comparatie intre art. 7 si art. 32 se incalca principilul echitatii. In toate structurile de aparare, ordine publica si siguranta nationala, pentru ocuparea unei functii de conducere se cere vechime ca ofiter. Sistemul penitenciar este un sistem aparte iar pentru a accede in functii de conducere este necesar sa nu ai nicio calitate. Solicit o dezbatere publica chiar daca -l supor pe Inaltimea sa Munteanu.

20.07.2010, 19:59:00”

Nu se va supăra munteanu. Vei supăra niște indivizi care urmăresc numai interese de grup și personale. Din păcate ei declară că reprezintă personalul sistemului și sunt aleși chiar de către personal.

Anonim spunea...

Comentariile sunt suburbane, iîn cea mai mare parte. Marea majoritate a celor care le trimit dovedesc că nu sunt capabili să citească și să înțeleagă un ordin. Așteptați, el vă va fi prelucrat de șefii voștri.

Huginn spunea...

@ 23:48

Asta e o incercare de dezinformare. Ordinul nu a fost discutat deloc cu sindicatele. S-a plimbat vreo 5 luni intre minister si ANP, nici macar DCEAN nu l-a vazut. Aceasta forma este o productie exclusiva DMRU.

@ 00:04

Ajutati atunci cu niste comentarii urbane, daca toate sunt suburbane.

Anonim spunea...

Atunci, sindicatele, luati atitudine fata de "luminatul cap" Iftinca! Ca noi ne-am saturat de prostiile emanate de dumnealui! Si mai ales de atitudinea celor de la resursele inumane din unitati care niciodata nu stiu, nu au vazut, nu cunosc, chiar daca Penifestul saracul ne ajuta cu informatii si de cele mai multe ori ajungem sa listam ordine de pe penifest si resursele inumane spun: nu au ajuns in unitati, cand vom avea informatii va vom anunta......... si restul e tacere:)

Anonim spunea...

Mentalitatea functionarilor din ANP este marcata de nivelul intelectual scazut al agentilor, care ulterior ajung musai ofiteri si chiar directori sau directori generali. Faceti domnule Iftinca toate functiile de ofiteri si nu mai aveti problem. Un ghid serios al carierei fara ca sindicatul napadit si el de mentalitati de agent puteti face?

Anonim spunea...

@23.07.2010 10:41:00 crezi ca daca esti tu ofiter ai capul mai mare?Sint agenti mult mai pregatiti decit 2-3 ofiteri facuti la apelul bocancilor,prin pile sau spagi grase!!!!dupa modul in care scrii imi dau seama ca esti unl dintre ei!!!Esti jalnic!!!!!!!frustratule!!

Anonim spunea...

Întrebare: De ce nu făcu chiar DCEAN ordinu cu pricina? Nu-i jobul lor?