Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 16 iulie 2010

Dispărut în acțiune

A dispărut directorul general. Tocmai acum când sistemul penitenciar e în plină prefacere, dl. Ioan Băla s-a dispărut într-o.... misiune specială. Tare, nu-i așa? 

Se bate omul pentru prima lui de 50% și se bate atât de bine încât nimeni nu știe pe unde s-a tirat. La ANP răspunsul invariabil dat curioșilor e că domnul director e în misiune specială, nimeni nu știe unde.

Dacă vi se pare că domnul din imagine e undercover faceți-vă că nu-l cunoașteți. Dacă sunteți unul dintre cei care vă mai amintiți cum ne insulta anul trecut la televizor, stăpâniți-vă. Acum n-ar mai ieși să spună că avem salarii de 4000 de RON agentii si 9000 de RON ofiterii.

Probabil că nu și-a luat liber câteva zile și a inventat o scuză. Cu siguranță că un erou al primei de excepție n-ar face asta nici în ruptul capului.

A dispărut directorul general!? Ciudat e că nici nu se vede. Nici până acum n-a fost prea prezent. I-au apărut în schimb 2 adjuncți, domnul Ioanitoaia - director de Bistrita si Inspectie si domnul Ilea - director de Oradea. 

18 comentarii:

Anonim spunea...

iarba rea nu piere se va intoarce si va avea 6 adjuncti

Anonim spunea...

Hm, interesant. Cu atat mai interesant cu cat si-a delegat, deja, "sosiile" in misiunile din aceasta perioada. Probabil ca sa ia si ele (ei) prima de misiune, de 50 %.

Anonim spunea...

undercover after Elodia, praise the Lord!

Anonim spunea...

cred ca e putin "pe afara" DG-ul nostru ;)

Anonim spunea...

A disparut? va rugam sa nu-l mai cautati, declarati-l: DISPARUT IN MISIUNE (SPECIALA) ! Asteptam candidati! Hai mai repede pana nu il cauta pupaciosii domniei sale disperati ca nu mai are cine sa-i mangaie pe crestet!

Anonim spunea...

L-am vazut eu!Ne spiona.
Era ascuns intr-o gramada de...rahat(cred ca era jutitia).Bineinteles ca m-am prefacut ca nu-l vad, nu de alta dar ii stricam omului tot cheful de munca.Era imbracat intr-un combinezon de camuflaj imprimat cu Euro, avea ochelari tactici la ochi si fuma trabuc.Probabil il imita pe ...''El Presidente Che''(semana din profil).
A auzit cat de bine o ducem si a iesit la vanatoare de tradatori, tradatori care au salarii mai mari ca ale lui''el Presidente'', stau toata ziua(chiar si 14 ore)si pazesc hotii, se plimba cu masinile pe la spitate si instante fara a face nimic altceva.
Acum, o sa vina si canicula si sa vezi cum or sa stea toti in birouri la A/C.
Doamne fereste de o revolutie cubaneza!
Vaya Con Dios...el Presidente !

Anonim spunea...

Mai avem un disparut in "misiune speciala"! Savescu de la Severin! Or fi impreuna pe undeva?

Anonim spunea...

Da savescu a crezut ca daca mesteca in rahat face ceva bun.a facut!s-a manjit pana peste urechi.dar pleaca cu capul sus ca "el nu estemanjit"daca i-l vedeti spunetii voi ca el nu se vede!hihihihi

Anonim spunea...

Savescu NU este manjit.doar suparat si rautacios.DACA NU A CASTIGAT FIRMA LUI LICITATIA LA R.K. sa raspunda cu functia cine a facut asta.NA CA BLESTEMUL GINEI TE-A AJUNS!

Anonim spunea...

Bala este impreuna cu o echipa formata inclusiv din purtatori de cuvand ... in zonele afectate de inundatii ... la sinistrati, pentru o noua ... lovitura de imagine.

Anonim spunea...

Bala este la Severin. Are o slabiciune aici mutata de la Targu-Jiu. E de intes . E prezentabil si are slabiciuni.

Anonim spunea...

Si domnii directori schimbati, unde sunt?

DAN spunea...

PT 11.15
LA PENSIE

Anonim spunea...

Mai bine ANP-ul ne-ar fi dat solutii sa terminam RC-ul la sectorul de detinere,nu sa schimbe directorul cu unul care acum invata cu ce se mananca functia aceasta,care poate e bine intentionat si bazat,sustinut dar nu este de ajuns.Dati-ne solutii d-lor din ANP,nu faceti schimbari de interes si credeti ca ati rezolvat problema.La Severin ne chinuim de 2-3 ani sa facem un RC la sectorul de detinere si nici acum nu am reusit.Va multumim ,o sa ne luati banii o sa-i bagati in buget si noi o sa avem director specialist doar in paza pe d-l Mazilu,ce rezolvare va multumim...mai bine va dati demisia.

Anonim spunea...

D-le Director General,
Decât să ne schimbați directorii ca pe batiste,mai bine v-ați detașa la Severin (prin cumul de funcții) si aflați unde-i hiba.
...dacă aveți sânge în instalație!
...dacă într-adevăr, doriți binele penitenciarelor pe care le conduceți,nu doar din biroul oval!

Anonim spunea...

Si Filis de la tgjiu este disparut , tot in misiune speciala.
Cica a facut lucrari de exceptie, s-a uitat pe filme xxx la serviciu.
De la atatea filme vazute i s-a facut rau, s-a imbolnavit de inima si nu mai poate veni la servici.
Multa sanatate domnule filis....da, e bine scris, cu f mic pentru ca nu meriti cu f mare. Ai facut de ras numele familiei tale, sectorul in care lucrezi si imaginea puscariei si a administratiei.
Apropo, mai stai ult in medical, ca oamenilor din puscarie le e dor de tine. Vor sa te compatimeasca si ti-au gasit un loc caldut....la o camera buna....unde poti fi cand fetita cand baietel.....

Anonim spunea...

@16:07:2010,18:45;@16:07:19:42,@16:07:2010,Ce o sa il mai plingeti voi pe Savescu!!!!!!!!!CITI A PEDEPSIT???????AAAAAAAA!!!! NICIUNUL!!DE AIA NU AFOST BUN!!!!!!!MULTI CA TINE TREBUIAU DATI AFARA!!!!!!!CITI PUTEA SA DEA AFARA?????ITI ADUC AMINTE:OFITER INTRODUCE TELEFOANE LA PPL,AGENTI INTRODUC TELEFOANE LA HOTI,AGENTI INTRODUC BERE IN PENIT?????CE ZICI PUTEAU FI DATI AFARA????SI ALTELE PE CARE LE STII SI TU

Anonim spunea...

Dacă s-au făcut de astea şi nenea directorul Săvescu a aflat şi n-a luat nicio măsură atunci e de puşcărie neicuşorilor...Înseamnă că avea şi el cotă parte din afacerile alea dacă a tăcut. Însă eu cred că nu s-au întâmplat de alea pe la Severin că altfel zicea el ceva.