Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 29 iunie 2010

Revista

Ca să vedeți cu ce-și omoară ANP timpul și bugetul mai jos aveți Revista penitenciarelor (numărul 1/2010). Vorbărie meșteșugită destulă, partea practică și utilă n-am reușit s-o descopăr. 

În mare... compilații, "copy/cut-paste", citate din clasici, povești din excursii, traduceri și filosofie. Dar, cine știe, poate c-o să placă?

La capitolul elemente pozitive notăm excluderea interviului cu cel mai mare. Nu știu dacă n-a fost în stare să răspundă la întrebări cel mai pensionar, se pare însă că înainte de tipar s-a scos parascovenia care ar fi trebuit să ocupe primele pagini. Să fie primit!
Revista penitenciarelor 1_2010

22 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari... Timisoara! Felicitari triunghiului imoralitati Bala Radu Horvat! Felicitari ipocritilor...

Imhotep spunea...

O revista "mult asteptata" in sistemul penitenciar romanesc si lansata chiar in data de 29 IUNIE..., sper sa nu-i faca concurenta "Cronicutei penitenciare de Bistrita"... :) :) ... oare domnisoara Georgescu consilier personal (sic) al domnului director general a avut o contributie in aceasta revista? ...ca pe la Bistrita era foarte ACTIVA din punct de vedere al redactarii articolelor... :) :) ...iar acum, de cand este pe la nu stiu ce etaj in ANP, mai trimite cate un articolas ca si corespondent (??)....

LA MULTI ANI (fara reducere de 25%)...tuturor iubitilor nostri colegi din toate penitenciarele patriei !

PS. O rugam pe colega noastra d-soara Georgescu sa ne trimita o corespondenta in care sa reflecte impresiile si trairile dumneaei in mijlocul conducatorilor nostri iubiti din ANP..., cred ca o sa fie un articol bestial...ASTEPTAM !!!

PS'Chiar daca am facut dubla postare (si la articolul anterior) sper ca administratorul sa ma ierte..

Anonim spunea...

Nu pot sa nu remarc articolul purtatorului de cuvant Magdalena Radu, care e pasionata de faptul ca lucreaza in penitenciar si ca este dispusa sa reprezinte penitenciarul la reuniuni, intruniri, si mai stiu eu ce serate. Ba, ne spune si cum pleaca in strainatate, pe banii statului, ca sa discute despre reinsertia sociala. In calitate de ce? De purtator de vorbe, cu studii si aptitudini, cum vrea sa sublinieze. Astia sunt profesionistii sistemului penitenciar. Omul potrivit la locul potrivit. Interesul...

Anonim spunea...

De ce nu se cheama Revista Penitenciarului Timisoara?

Celmaiprostdincurteaşcolii spunea...

Ca de obicei, nimic nou sub soare:
B.......llllaaaaaa,bla.
Ţara arde şi babele se coafează!
O mare spoială tipică sistemului penitenciar, o vopsea nouă peste cea scorojită.
Bani daţi aiurea,în loc să editeze ceva util lucrătotilor.

Anonim spunea...

@ Imhotep
Daca ai fi citit articolul cu atentie ai fi sesizat ca A.G. face parte din colectivul de redactie si a ``compus` ceva pe la pag.35-36....
Ideea cu superrevista s-ar putea sa-i apartina (are antecedente!!!).

Anonim spunea...

Comparati Penifestul cu revista... Daca ar fi existat pagini de comentarii la revista, aceasta ar fi semanat cu cea de comentarii a penifestului din cauza frustrarilor ... dar, calitativ, avantaj penifest...

Anonim spunea...

O caterinca generala la ANP. In afara de imagine mai urmarim ceva dl. Bala? Nu mai avem bani nici de paine la hoti si noi tiparim. Rusinos- avem o puzderie de deplasari anul acesta si ati ajuns sa puneti oamenii sa-si plateasca cayarile ca sa fie rezultate zero. Am fost la convocarea de la Eforie cu SDRP ca sa se spuna nimic. Cat a costat sa adunati circa 100 oameni de moftul vostru, cu rezultat nimic si ca sa se auda Bala vorbind. V-ati uitat in sala ca erau 95% din loctiiori imputerniciti? Halal management.
Circula prin ANP principiul de baza al managementului Bala/Celmare - "politica chistocului de tigara" adica e curat in unitate, inseamna ca e buna inchisoarea. Oricum e un principiu, oamenii stiu ca daca vine controlul trebuie maturat si varuit si e multumit si nea Ioanitoaia insa la Ragea nu am observat vreo directie prioritara. Misto functia lui mister R- "secretar de stat" deci nu ai ce sa-i reprosezi , nu e secretar de munca. Halal de ei si vai de noi. Doamne ajuta si sa traiasca dom. gheneral.

Anonim spunea...

Felicitari merituosilor din revista de la urma...cel mai, cea mai ... Aia cu Miercurea Ciuc chiar e haioasa, oare lor le-a spus (tradus) cineva ? Fertule in ciuda a facut-o ANP-ul la un an dupa ce ai plecat.

Anonim spunea...

As dori si eu ca in urmatorul numar al revistei sa apara si un articol semnat de Ion si Firinel cu costurile reale ale profilarii precum si un art. semnat de Gheorghe si Serban cu costurile si eficienta reala a plimbarilor pentru "formarea profesionala" din anul asta crizat .

Anonim spunea...

Nu mai pot si nu mai vreau sa muncesc fara al treilea director general adjunct. Bate vantul prin ANP dupa golul imens lasat de ICM. In afara de penifest si-l mai aminteste cineva?

Anonim spunea...

Am citit revista , inclusiv finalul cu cei mai buni din sistem. Felicitari ANP ca desi nu are bani de stimulente ofera alternative. Usor o sa apara si fotografia la drapel si felicitarile in fata colectivului precum si scrisoare de multumire catre parinti. Propun o noua categorie de cel mai.... Directorul care a sesizat de cele mai multe ori comisiile de disciplina. Propun sa participe si fostii directori generali. Daca merge mai propun o categorie - directorul care imputerniceste cat mai multi ofiteri pe functii de conducere.
Daca mi se mai permite as propune si unitatea cu cele mai multe functii de conducere cu imputerniciti. Multumesc.

Imhotep spunea...

29.06.2010, 18:34:00

Ei, hai sa vedem :

1.Directori care au sesizat de cele mai multe ori comisia de disciplina : d-nul director Siman (Bistrita)

2.Directori care imputernicesc cel mai mult : d-nul director Siman (Bistrita)

3.Unitatea cu cele mai multe functii de imputerniciti : Bistrita

TRAIASCA ANP-ul, TRAIASCA IMPUTERNICITII...si respectarea criteriilor severe care au stat la baza imputernicirii acestora : PROFESIONALISMUL (voi la ce v-ati gandit?)

Anonim spunea...

Cu aceasta revista s-au rezolvat toate problemele sistemului penitenciar.Felicitari sinteti cei mai tari.

Anonim spunea...

Pentru Imhotep
1.Cata "rautate" poate sa fie in tine, cum sa fie directorul de la Bistrita campion la sesizarea comisiei de disciplina, cand la Vaslui, Cotoc si gasca lui au bagat in comisie pe putin 15-20 de agenti, retine numai agenti?
2. Pe departe, Vasluiul va intrece la imputerniciri, cei vechi sunt "mai buni"

Anonim spunea...

@ 29.06.2010, 19:39:00

Ai perfecta dreptate Imhotep..., a fost ROMAN - si-a atins scopul..., a fost Ioanitoaia - si-a atins scopul (poate va fi chiar gheneral mai sti?), a venit Siman (the best)directorul care stie sa "relationeze" la "MAXIM" cu personalul din subordine...ma pupi, te pup....sunt al tau, esti al meu...cu drag al tau vasal pe viata...

PS. Ne vedem in ANP

Un pazist nenorocit.....

Anonim spunea...

Pentru colegul de la Bistrita
Cred ca Severinul va bate la toate capitolele

Plagiatoru Şef Principal spunea...

Dana Cenuşa, Maria G., M.R.,Şarpe, MOŞ Chiş,95% din ANP şi 30% din penitenciare, cei ce scoateţi acidul din apa plată,VOI faceţi parte din sistemul naţional de apărare şi ordine publică?
De ce? De când? Ce faceţi voi folositor pentru ROMÂNIA? Aveţi timp să copiaţi bazaconii? Sunteţi plătiţi pentru asta? Vă rog, nu mai scrieţi prostioare inutile!

Anonim spunea...

Anonim 29.06.2010, 18:19:00

Cand ai calcat ultima data in unitatea de la Ciuc? Tu ai vazut ce a putut sa faca UN OM intr-un an si 4 luni dintr-un loc jerpelit si uitat de lume?? Tu ai sesizat ca pana si lingaii lui Fertu ii recunosc meritele acestui OM? Daca tot nu ai habar de nimic, atunci sezi in scaunul tau si nu te mai da rotund! Ti-as scrie ceva si in ungureste, dar nu ai tu atata tinere de minte cat sa folosesti "goagalul" pentru traduceri!

Szia!

Imhotep spunea...

@ 29.06.2010, 21:07:00
@ 29.06.2010, 21:09:00

Cum adica? Nu suntem in TOP ?...deci se poate si mai rau?...Vai de mama noastra... :( :(
Sper ca macar cineva din structura aceasta care se numeste ADMINISTRATIA NATIONALA A PENITENCIARELOR sa-si dea seama ca ceva este putred in acest sistem...da, sunt sigur ca o sa spuneti ca am mari probleme daca mai am astfel de sperante...si poate ca aveti dreptate : sunt un "nebun" care inca mai spera....................................................................................................

Anonim spunea...

@Imhotep
Din comentariile tale am inteles urmatoarele:
- esti un neimputernicit dar ai vrea sa fi..
-esti un neinvitat la agapa de astazi (aia cu soborul..) dar ai fi vrut sa fi..
-esti probabil unul dintre cei multi restantieri la banci, netrecut inca prin comisia de disciplina pentru grave prejudicii aduse imaginii institutiei (asta ti-o doresti doar daca esti masochist:).
P.S. Bucura-te! Cel putin azi esti in foarte aproape de centrul atentiei pe blogg...

Celmaiprostdincurteaşcolii spunea...

ODA PROSTILOR


De-ar fi să-i luăm pe toţi la rând,
Şi actualii dar şi foştii,
Cei mai deştepţi de pe Pământ
Au fost întotdeauna...PROŞTII.

Nu te ruga la ursitoare
Să-ţi facă-n viaţa ta vreun rost,
Mai bine urlă-n gura mare :
"Iubite Doamne, fă-mă....PROST!"

De ce să tragi ca la galeră,
Să-nveţi atâtea fără rost,
De vrei să faci o carieră,
Ajunge numai să fii...PROST.

In lumea asta cu de toate,
Unde se-nvaţă contra cost,
Păcat că nici o facultate
Nu dă şi diploma de....PROST.

Avem impozite cu carul,
Dar înotăm în sărăcie
şi ce buget ar avea statul
Dintr-un impozit pe.....PROSTIE...

Ei sunt ca iarba, cu duiumul,
Să nu-i jigneşti, să nu-i împroşti !
O, Doamne, de ne-ar creşte grâul
Cum cresc recoltele de ...PROŞTI.

Si-n lumea asta răsturnată,
Unde cei strâmbi sunt cei mai drepţi,
Savanţii noştri mor de foame
şi numai PROŞTII sunt deştepţi.