Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 23 iunie 2010

Mediafax: Duminică ședință de Guvern pentru reducerea cu 25% a numărului de angajaţi în ministere

Pentru că unii încă se mai întreabă dacă reducerea cu care ne amenință Guvernul este adevărată, mai jos aveți o știre Mediafax.
Guvernul intenţionează să se reunească duminică într-o nouă şedinţă, în care să discute despre restructurarea instituţiilor publice şi reducerea cu 25% a numărului de angajaţi în fiecare minister, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.
"Unii dintre miniştri au prezentat propuneri de restructurare, iar alţii nu au elaborat încă astfel de planuri şi li s-a cerut din nou de către premier să modifice organigramele . Miniştrii au fost anunţaţi de premier să fie pregătiţi pentru o nouă şedinţă de guvern, care să fie programată duminică şi în care să se discute din nou despre restructurarea instituţiilor publice", au arătat sursele.
Surse oficiale au declarat recent agenţiei MEDIAFAX că premierul Emil Boc a solicitat tuturor membrilor Cabinetului să prezinte propuneri de reducere cu 25% a schemei de personal din ministere şi structurile din subordine.
Guvernul a decis ca numărul secretarilor de stat să fie redus la cel mult două astfel de posturi, singurele exceptate fiind ministerele "mari", precum ministerele de Interne şi Externe, în a căror organigramă vor fi menţinuţi trei secretari de stat. (sursa: Mediafax)
Subsemnatul dedică celor care-și sacrifică 'uichendu' pentru binele țărișoarei ăsteia aceiași cântare +18.
Zi-le Grasule...

12 comentarii:

Anonim spunea...

Domnule HUGINN va rugam sa ne tineti cat de cat la curent cu ceia ce se intanpla la ANP si MJ ,pentru ca in teritoriu se aud multe si nu sunt de bine.
Va multumesc,

Huginn spunea...

@21:37

Asta și încerc să fac. ANP are însă obligația să informeze. există cadru legal, cereți-vă dreptul de a fi informat. A fost câștigat greu și e păcat să renunțăm atât de ușor.

Anonim spunea...

"ceia"..."intanpla"...tu reeduci infractori ? Cum ar fi ca reducerile de personal sa se faca dupa un banal test de GRAMATICA LIMBII ROMANE ? Daca esti agramat, oare cum ai intrat in sistemul penitenciar ? Ai cumva pile ?

Kamikaze spunea...

Pe cand noi actiuni de protest Huginn? Am fost la toate dar o astept pe cea din urma. Nu mai am nimic de pierdut, familia mi-e compromisa dupa reducerile de salariu si vreau doar sa dau bine cu bata. Nu mai conteaza.

Huginn spunea...

@ 23:26
Calendarul actiunilor de protest a fost deja anunta. Incepand cu 25 iunie sunt stabilite actiuni pana in septembrie.

Anonim spunea...

O sa inceapa nebunia in tot sistemul...o sa ne mancam intre noi,o sa ne improscam cu invective,care munceste,care nu,care merita,ca unii au intrat cu pile....o sa ne dusmanim intre noi,cu aceasta DISPONIBILIZARE de 25%!O sa ne vanam unii pe altii!CARE PLEACA SI CINE RAMANE?!VIN VREMURI DE SUPRAVIETUIRE IN CARE VA FI "CARE PE CARE"!Nu stiu daca este bine pentru sistem!Insa pe cine intereseaza?!Agenda Guvernului tre' aplicata!SA MOARA POPORU' ...AGENDA(GUVERNULUI)-I VIITORU'!

Anonim spunea...

Va citesc comentariile si parerile de cateva saptamani.........Aveti toata dreptatea de partea dumneavoastra ,domnilor, dar ati putea sa ne spune-ti ,noua ,elevilor de la SNPAP daca avem sau nu sanse de angajare dupa absolvire?

Anonim spunea...

care stie daca de la 1 ianuarie la agenti li se micsoreaza indicele pana 2,30 max si la ofiteri creste cu 1 fata de actual,la noi cam asa circula un zvon

Huginn spunea...

@21:10
Sunt două variante: ori e o prostie ori e o dezinformare,

Anonim spunea...

Pentru 21:10
Cred ca este multa PROSTIE, tu gandesti in viitor? Mira-m-as ca sa fii nepotul mamei Omida.

Anonim spunea...

Pe elevii de la Snap Tg.Ocna s-ar putea sa-i angajeze la Sfantu Asteapta

Anonim spunea...

ptr unuul cu prostia,treaba cu scaderea o invoca chiar liderul de sindicat(22.34),asa ca nu te mai baga tu in seama si treci la coltul tau