Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 28 iunie 2010

Decizia Curții Constituționale referitor la legile Băse - Boc

Decizia Curtii Constitutionale in soluţionarea sesizărilor cu privire la neconstituţionalitatea Legii privi...

11 comentarii:

Anonim spunea...

Am auzit un zvon ca vor sa ne scoata de la siguranta nationala stie cineva ceva?

ups spunea...

Creste totul si salariile se micsoreza...??? Oare avem sindicate...???

Anonim spunea...

O sa ajungem ca spitalele in subordinea primariilor. Daca faceam o greva de 4-5 zile, cu intreg personalul alta era atitudinea guvernantilor fata de sistem. Aratam ca suntem o forta nu niste pisoiasi. Acum asteptam mila guvernantilor.Sunt membru de sindicat, am participat la greva dar consider ca au fost doar de forma actiunile noastre de pana acum. Sunt curios daca se vor initia actiuni in instanta de catre sindicate impotriva taierii unilaterale din salariu.

Anonim spunea...

@ 17:18

V-ati trezit. Unde ati fost cand trebuia sa aratat ca avem sindicate. Ati stat cuminti si acum intrebati daca avem sindicate.

Stai si rabda anonimule. Ai fost la Guvern, ai fot la Parrlament, ai fost la Cotroceni, greva ai facut?

Sindicatela au membri sau pomanagii de Paste si de Craciun?

un sindicalist

Anonim spunea...

deschid televizorul si aud despre consecintele cresterii tva-ului, merg cu masina si aud la radio ca ne meritam soarta, ca doar noi l-am votat pe marinar. toti ne plangem si suntem disperati. unii tineri fara curajul de a se gandi la viitor, altii cu rate la banci si familii de intretinut. ne reprosam unii altora ca nu am participat la greva. parerea mea ca ceea ce am facut nici macar o simulare nu s-a numit. dar ce rost mai au toate astea acum? ne mai ajuta reprosul, rautatea, ura in astfel de momente? si asa avem o viata gri de ce sa o facem neagra? si asa isi bat ei destul joc de noi, de ce sa ne batjocorim si noi intre noi? va trebui sa ne invatam cu ideea ca vom avea salarii mai mici, taxe si preturi mai mari si sa ne invatam lectia oameni buni. noi in loc sa aruncam cu pietre in ei, aruncam tot intre noi...

Anonim spunea...

Sindicatele noastre sint marioneta guvernului.Am asteptat degeaba demilitarizarea.

Anonim spunea...

Probabil ca ne vor scoate din sistemul de siguranta nationala si din toate cartile in general. Cine ne apara? Cui ii pasa? Urmeaza sa fim in subordinea primariilor locale cum se intampla si cu spitalele.
Nu pot sa nu intreb ce fac sindicatele? Ne-am ales cu reducerea salariului 25%-cine stie cat va fi de la anul-ne vom trezi si cu reduceri ale personalului 12,5% sau, dupa cum se aude cu pensionari anticipate! Spre ce ne indreptam, ma intreb, ca directia e cu siguranta in jos!

Anonim spunea...

din ce am auzit s-a votat legea politiei locale care va fi formata in principal din politia comunitara si va avea o gramada de atributii.asta inseamna ca se vor baga si mai multi bani si atunci chiar ca vom ajunge mai rau decat ei.

Anonim spunea...

colegul de la 19,27 uita cum se face selectia oamenilor care merg la mici- a se citi demonstratii cu dansul pinguinului in fata la guvern- prin unele unitati .adicalea sunt unii abonati la toate ca asa e in tenis.si ai uitat de pomana de ziua puscariei.daca mj-ul nu da nimic macar din cotizatia pe 2 luni isi rupe si sindicatul un bon ceva.

Anonim spunea...

care sindicat mai are bani sa dea bonuri de Petru si Pavel?

Anonim spunea...

@22.06.2010-22:05
Din comentariul tau dezlanat inteleg ca ai picat proba la ``dansul pinguinului`` si n-ai fost selectionat pentru demonstratia de la guvern si probabil ai si o afectiune medicala incompatibila cu ``pomana sindicala`` cu mici si bere....
P.S - Daca o sa aflu unde se fac ``abonamente`` pentru astfel de actiuni o sa-ti comunic prin intermediul blogg-ului...