Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

duminică, 27 iunie 2010

Crește și TVA

Doar o altă stratagemă... iată și TVA-ul crescând! Vlădescu tocmai își dădea placid cu părerea despre cum vor exploda prețurile. În afară de asta se vor impozita toate veniturile.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Huginn...nu spunea piticul boncanit ca, initial, daca creste tv -ul nu umbla la salarii si pensii?

Huginn spunea...

@ 17:07

N-ar fi prima minciuna.

Anonim spunea...

Huginn care vor fi actiunile sindicatelor in legatura cu preconizatele disponibilizari

Anonim spunea...

"Dumnezeu ne-a uitat" - spun versurile unui cantec... Privind in ansamblu, iti pui mainile in cap, iti vine sa urli si ii dai dreptate celui care a compus cantecul. Apoi ti se face rusine, nu poti sa spui asa ceva, doar esti sanatos, si nu, Dumnezeu nu are cum sa te uite. Si totusi ce se intampla? Oare cei care conduc in halul asta tara si oamenii ei, se pot numi oameni? eu nu mai vad aceste masuri ca facand parte dintr-o strategie de a iesi din criza, ci mai degraba ca pe o rautate, ca pe un plan diabolic de a distruge populatia. Eu nu mai pot sa ma gandesc la viitor. Un prieten imi spunea ca nu exista trecut si viitor, exista doar prezent. Nu sunt de acord cu el. Ma gandesc tot mai serios sa plec din tara de tot. Imi e frica. dar imi e frica si sa raman aici. Ce fac? Cred ca multi au framantarile astea. Oare mai putem face ceva sa schimbam? In 1989 de ce au iesit oamenii in strada? atunci s-a rezolvat ceva? intreb pentru ca eu eram prea mic atunci. Mai avem vreo scapare oameni buni, sau trebuie sa intram in cercul acesta miselesc si nenorocit?

Huginn spunea...

@17:22

Actiunile sindicatelor au fost deja anuntate. Intrebarea mea pentru dumneavoastra e care vor fi actiunile noastre sub umbrela sindicala sau altfel? Vor fi la fel? Asteptam in contiunare sa rezolve altii daca se poate fara a ne deranjeze pe noi problema?

BURATINO spunea...

Băsescu a anunţat public că, dacă se ajunge la majorări de taxe, trebuie să plece toţi acasă. Blaga a spus şi el, apăsat, că marea guvernare a dreptei portocalii se va încheia la creşterea fiscalităţii