Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 22 iunie 2010

Cel Mai Interviu

Simte cineva strania nevoie de a-l vedea pe Ionel Cel Mare subiect principal într-o revistă a penitenciarelor editată de ANP? Nu? Cum așa? Nu vă era dor de cel proaspăt pensionat? 

Ah, da!? Vreți!? Asta visați de fapt?! Scuze, înțelesesem greșit. Nu eram sigur că muriți de nerăbdare să-l vedeți într-o poză cât toate zilele și răspunzând la întrebări de genul: "Ce veți face în viitor?".

ANP nu ne lasă nici acum la greu.  Ne va face, fără preget, această bucurie pentru a mai îndulci puțin pilulele amare pe care ni le servește Președintele Republicii.

Chiar în viitorul număr al revistei va apărea un interviu cu nimeni altul, cu neasemuitul, cu neprețuitul cu cel care va rămâne în istoria carcerală drept "Cel Mai". Ionel Cel Mare va grăi și istoria va consemna ca o slugă nevrednică cuvintele-i lăsate moștenire posterității.

Cuvintele căprarului vor trece prin istorie, vor învinge criza și se vor întipări pentru veșnicie în mințile și sufletele noastre. Va scrie cu patosul care l-a făcut director, ne va uda pe toți în tone de vin publicistic și ne va linguși în slove așa cum a făcut cu șefii pân-de s-a văzut chestor și director peste un director care avea și el o direcție din ANP în subordodine.

Ionel Cel Mare ne va povesti despre telefoanele zburătoare, tema favorită a începutului de mandat. Vom auzi pentru prima dată povestea "fugii de la Jilava" această adevărată răpire din serai a sistemului penitenciar. N-a fugit ca să nu ia bătaie de la angajații pe care i-a insultat, a optat pentru o defensivă elastică.

Nu vreau să vă stric plăcerea. Sunt sigur că nu mai aveți răbdare, dar sunt la fel de sigur că veți fi răsplătiți prin dăruirea acestui domn pensionar la fel cum ați fost răsplătiți pe vemea când era salariat de frunte al sistemului penitenciar. Nu mai e mult, aveți răbdare cu un neuron e greu și omul chiar se chinuie.

O să ne lipsești Moș Tunel! Fără tine vom fi mai altfel și mai... bucuroși să constatăm că proverbialu-ți tupeu e doar o excepție.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Se pare ca si administratorii site-ului ANP sunt nostalgici, din moment ce echipa manageriala a ramas neschimbata din vremurile de demult....O tempora !!!

Anonim spunea...

daca ar fi singura hiba da dar margasoiu de la bacau nu a plecat, programul de la vizite e neschimbat la foarte multe unitati si multe aaltele...

Anonim spunea...

Sa ne lase cu interviurile acestea de 2 lei...ce sa ne spuna???...mai bine sa ne cante : pusca si cureaua lata ce gheneral eram odata..., sa ne lase in durerea noastra, in conditiile actuale exact asta ne lipsea : un interviu cu Cel Mare care intre timp s-a facut cel mic... : PENSIE USOARA si sa te mai vedem in poza....

Anonim spunea...

La Severin controlul tematic pe investitii inca mai scormoneste.Se pregateste oare debarcarea cuiva, sau unii vor sa se faca "frumosi" ca si cu RC.

Anonim spunea...

vorbim de orice altceva,insa mai putin despre faptul ca sindicatele ar trebui restructurate astfel ca celcare cotizeaza sa stie ca o face pentru o cauza nobila , nu pentru privilegiul liderului de a-si negocia anumite avantaje pe pozitii de forta

Anonim spunea...

19.33 de ce nu iti depui candidatura la alegerea liderului de sindicat???? sunt sigur ca ai fi un bun lider si ai folosi eficient fondurile insuficiente sustinerii tuturor obiectivelor.

Anonim spunea...

Oare cat timp mai aveti tupeul sa ma i platiti imputernicitii pe diferite functii domnilor directori?
Puneti-i sa munceasca fara a se numi sefi si vedeti ca o vor face...poate chiar mai bine!!!!
Din pozitia de sefi s-au obisnuit sa dea numai ordine si sa devina cei mai veritabili trantori!
E strigator la cer ca faceti in ziua de azi o asa mare risipa de bani!!!
Incepeti reforma aia o data!!!

Anonim spunea...

Consiliului de Conducere al ANP, cu drag,

va multumim ca ati decis sa nu-i promovati inainte de termen pe cei de la galati. in special doamna trincu, venita de cateva zile la penitenciarul galati, a reusit sa provoace deficiente majore la nivelul intregii institutii.
prezumtia de nevinovatie in cazul lui vlad nu este valabila???

felicitari! ati reusit! tineti-o tot asa!