Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 30 iunie 2010

Cătă' cel confuz

În caz că nu verificați zilnic website-ul Ministerului Justiției, și Cătălin Predoiu a transmis un mesaj "penitenciariștilor" de o Ziuă, a penitenciarelor zice domnul ministru - a lucrătorilor din penitenciare parcă zice legea care a înființat-o. 

Dar să nu ne legăm de detalii, gestul contează. Cine mai bagă în seamă că mesajul vine exact în ziua când ni se taie salariile.

Eventual i-l trimitem pe Oltenaș la o anchetă mică. Îl facem pe nea Cătă' de-o comisie de disciplină pentru atentat la siguranța universului carceral. În sprijinul sesizării iată mesajul incriminat:

Mesajul ministrului Justitiei cu ocazia Zilei Penitenciarelor din România
Felicit întreg personalul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor cu ocazia Zilei Penitenciarelor.
În ultimii ani au fost obţinute progrese în activitatea administraţiei şi performanţa profesională a personalului s-a îmbunătăţi constant. Cooperarea cu Ministerul Justiţiei funcţionează bine şi sunt convins ca va continua.
Ministerul Justiţiei consideră activitatea penitenciariştilor ca fiind una de cea mai mare importanţă pentru siguranţa cetăţenilor şi respectul drepturilor cetăţenilor şi va continua să o susţină în limita atribuţiilor şi competenţelor legale.
Sunt conştient de problemele întâmpinate în activitatea profesională şi viata de zi cu zi în această perioadă de dificultăţi economice şi constrângeri bugetare. Îmi exprim speranţa că prin profesionalism şi tărie de caracter penitenciariştii îşi vor îndeplini misiunile la fel de bine ca şi până în prezent.
Alături de sistemul judiciar, sistemul penitenciar poate reprezenta în această perioadă un exemplu de soliditate instituţională şi de profesionalism, o ancoră de stabilitate care să fie un model pentru întreaga societate românească.
Cu ocazia zilei Sfinţilor Apostoli Pentru şi Pavel, ocrotitorii sistemului penitenciar, transmit un călduros La Mulţi Ani tuturor celor care poarta aceste nume, împreună cu urările mele de bine pentru toţi penitenciariştii, indiferent de funcţia şi poziţia din cadrul sistemului penitenciar. (sursa: MJ)

9 comentarii:

Proilavonos spunea...

Pe de-o parte domnul ministru poate primi Nobel-ul pentru pace; nu deranjează pe nimeni. Pe de-altă parte dumnealui nu s-a implicat niciodată prea mult în activitatea penitenciarelor și de aceea inventează mai bine un cuvânt ( penitenciariști) decât sa schimbe denumirea de f.p.s.s. din sistemul A.N.P. în "Polițist de penitenciare".

cucu spunea...

Mulţumim de urare domnule ministru, ce altceva aţi fi putut face? poate un premiu ! NU , poate nişte portocale şi cozonaci pentru ppl ! DA, ei au simţit că este sărbătoare "penitenciarişti" nu. "Să trăiţi bine " cum trăim şi noi.

Anonim spunea...

Habar nu are cu ce se mananca,penitenciarista e ma-sa

cucu spunea...

Multumim de urare domnule ministru. Ce altceva ati fi putut face pentru "penitenciaristi"; Poate un premiu? NU ; Poate niste cozonaci si portocale pentru ppl? DA; ei au simtit ca este sarbatoare noi nu. "Sa traiti bine" cum traim si noi....

Anonim spunea...

cu ce te ajuta ca te va numi politist de penitenciare sau gardian?importanta este munca pe care o desfasori.Sau nu te mai opreste politia RUTIERA!!!!!!

Anonim spunea...

nesimtire la rang de mare arta...si restul e tacere...

-25% spunea...

Fain mesaj si plin de toate cele!Oare o fi fost mesajul domnului ministru PREDOIU?
Pai bravo mai nea Cataline!Noi am crezut ca murise-si!
Da,ia auzi mataluta,primele alea de vacanta cand le mai dai,ca eu trebuia sa o primesc astazi?
De ce astazi?Pai pentru ca astazi e 30 iunie mitocane,si am facut raportul la inceputu' lu' MAI mah derbedeule!
Huggin,ai tu vreun raspuns?

Anonim spunea...

Domnul ,,ELVETIA,,este plin de logica daca lucratorii din politie se numesc politisti ,lucratorii din penitenciare se numesc ...fraieri...

Constatatoru spunea...

Mama prostilor e mereu gravida...