Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

duminică, 6 iunie 2010

ANP s-a trezit în criză...

Adresa ANP privind reducerea cheltuielilor in penitenciare

11 comentarii:

Anonim spunea...

Daca vreti sa diminuati furniturile de birou si deplasarile nejustificate, eliminati comisiile stupide, raportarile cretine, sefii fara activitate, convocarile cu tematica de doi bani s.a.m.d

ANP-ul are CEL MAI PROST MANAGEMENT DIN ISTORIA SA

kabul spunea...

Da, asta cu raportarile de tot felul te aduce in postura in care sa crezi ca esti condus de un sistem aberant. In plus, faza cu "constientizarea" ppl-ului de a iesi la munca pentru a produce venituri proprii e de tot rasul. MODIFICA LEGISLATIA ANP-ULE !!! OBLIGA PPL-UL SA PARTICIPE LA ASEMENEA LUCRARI PENTRU CA ASTA ESTE PRINCIPIUL DE BAZA A EXISTENTEI FIECARUIA DINTRE NOI...MUNCESTI PENTRU A TE PUTEA INTRETINE ! Nu mai vreau sa platesc din banii mei o parte din mocirla societatii !!!

Apropos: http://www.stopboc.ro/

Anonim spunea...

sa fie eliminate pomenile de 50% la care si-au facut abonament smecherii de directorasi adjuncti si contabili sefi, care nu au imputernicire, sa fie lasat administarativul cu telefoanele la birouri , e o interdictie aberanta

Anonim spunea...

cum se vor reduce cheltuielile in cazul trambalarii ppl de la un penitenciar la altul, ca urmare a reorganizarii

Efect 2004 spunea...

@ kabul

nu poate anp-ul sa oblige ppl-ul sa munceasca pentru ca sunt cateva ong-uri care bat cu pumnul in masa ca in puscarii munca sa nu fie obligatorie. cica am fi fascisti daca obligam ppl-ul sa munceasca. din cauza asta anp-ul se face ca ploua, dar nu are de ales. procesele cu aceste ong-uri sunt foarte costisitoare si nu-si permite nimeni sa "greseasca" cu asemenea chestiuni, chiar daca noi stim adevarul despre cum stau lucrurile cu acesti ppl-i. tocmai de aceea L83/2010 spune ca ppl-ul "poate sa munceasca" si nu "trebuie" sa munceasca.
cu regret, asta-i legea. sa fim multumiti, ca doar am vrut UE!

Anonim spunea...

Stimate anonim:
Treci tu pe functia de director adj. sau contabil sef,indeplineste atributiile cu implicarea cuvenita,si i-ati salariul pe functia de ofiter,in timpul guvernarii Boc, cel putin 6 luni!
Succesuri!
Sau poate crezi ca:fie omul cat de prost,mintea-i vine dupa post?

Anonim spunea...

Aculta domnule Bala,de mai bine de citeva luni nu mai avem registre, coli ministeriale,tus la imprimanta,de mult scriem in caiete cumparate din banii nostri si scriem cu creioanele de dupa ureche(creioane personale)!!!
Ce sa mai reducem? Aerul pe care-l inspiram?
O data cu guvernul, ar trebui sa plecati multi din ANP!!!
...daca sunteti barbati...
Este si parerea mea ca sunteti cei mai slabi manageri ai institutiei pe care pretindeti ca o conduceti!!!
Si inca ceva,luati-va si panaramile din unitati ,vorbesc de cei aciuati pe tot felul de functii, prin diferite tertipuri,la invoieli cu actualii directori!!
A trecut vremea celor care nu muncesc!!!
La treaba ca n-o sa va suportam mult!!

kabul spunea...

Trambalarii de la uin penitenciar la altul ? Dar cum ramane cu o investitie pentru a reduce cheltuielile cu turismul penitenciar ? Abuzul asta de incredere pe care il tot invoca detinutii nu face altceva decat sa saraceasca visteria sistemului.
Oare chiar nu vrea nimeni sa se gandeasca ca ar putea accesa niste fonduri europene pentru implementarea unui sistem video ? Solutii sunt destule dar cine draq sa puna mana la munca ? Daca nu cei care au puterea de decizie, atunci cine ?

Anonim spunea...

cum se vor reduce cheltuielile prin infiintarea de noi birouri si servicii, ca urmare a reorganizarii.La ei nu e criza, e huzur!!!

Anonim spunea...

care reorganizare? ca cea mai recenta a sucombat.

Anonim spunea...

in unitat ar trebui desfintate functiile de directori adjuncti, sefii de servicii ar fi suficienti pentru paza, logistica-financiar si educativ. Nu se justifica atati directorasi si sefi de servicii.