Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 25 mai 2010

SNLP - FSANP: Organizarea grevei in penitenciare

Organizarea grevei in penitenciare (SNLP - FSANP)

8 comentarii:

Anonim spunea...

Dumnezeu sa ne ajute, si sa ne fereasca de fiorul lasitatii macar acum in ultimul ceas!

Lady Ga Ga spunea...

A sosit controlul de fond la Iasi. Va tinem la curent.

Anonim spunea...

Si la Severin a venit a nu stiu cata comisie de control pe anul acesta. Nu se mai termina reclamatiile. Unii s-au nascut scriitori!

Anonim spunea...

O parte din vipuri si consilierii lingai,care stiu tot,au intrat la rotisor si ei cu controlul asta. Acum nu le e prea bine. S-au batut joc de ceilalti si au instigat la reclamatii.

Anonim spunea...

Cu asa management cum sa nu se tina reclamatiile lant. Toti cei incomozi au fost trimisi in comisii. A venit timpul sa fie luati la intrebari sfatuitorii si reclamagii cu state vechi care nu isi fac treaba lor.Astia ii urmaresc pe altii dar pe ei nu se vad.Sa va fie rusine, sunteti de doi lei . Va dati mari vedete prin urbe.

Anonim spunea...

As propune ca membrii comisiilor de control sa-si desfasoare activitatea la Severin,cam cat crede Boc ca va dura criza.Poate reclamangii se vor potoli, monitorizati fiind in desfasurarea activitatii ( atribuirea de sarcini corespunzatore celor 8 ore normate,ma refer la reclamangii).
Bine c-am invatat sa silabisim cuvantul managemant!

Anonim spunea...

@ 27.05.2010, 20:25:00

Spune dupa mine: ma-na-ge-mEnt si nu managemant. Dupa cum se vede inca nu ati invatat chiar toti sa silabisiti corect cuvantul.

Anonim spunea...

Directorasii imputerniciti de la Severin care abia bat la calculator poate nu stiu sa scrie corect cuvantul management,pentru ca sunt pusi acolo ca sunt niste sifoane si lingai de ultima speta.