Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

sâmbătă, 15 mai 2010

RealitateaTV: Grecii nu renunta! Protestele continua.



Haos şi derută totală în Grecia unde continuă atacurile violente şi demonstraţiile! Protestatarii au anunţat o nouă zi de grevă generală pentru astăzi, în semn de revoltă faţă de măsurile de austeritate ale guvernulu elen. Asta după ce ieri un tribunal din Salonic şi un penitenciar din Atena au fost atacate cu dispozitive explozibile.

În pofida apelurilor disperate ale autorităţilor la calm, greci nu vor să renunţe! Protestele anunţate pentru astăzi sunt organizate de partidul comunist şi de unul dintre marile sindicate elene. Urmează săptămâna viitoare, pe data de 20 mai, o nouă grevă generală de 24 de ore. Zeci de mii de oameni sunt aşteptaţi la manifestaţii.

Toate acestea în pofida incidentelor recente, în urma cărora trei oameni au murit într-o bancă atacată de protestatari. Oamenii refuză să se conformeze la planul guvernului grec care a acceptat reduceri drastice ale veniturilor bugetare şi mărirea TVA-ului, în schimbul unui împrumut din partea FMI şi UE, menit să salveze ţara de la faliment. (sursa: RealitateaTV)

6 comentarii:

Anonim spunea...

Realitatea e ca suntem mult mai rau ca grecii...lor nu li s-a redus salariile cu 25%,doar al 13.al 14-lea...Basescu asta trebuie eliminat....Si Ceausescu acum 21 ani spunea ca avem datorii de 20 miliarde dolari....acum o luam de la inceput!!!

si totusi spunea...

Grecia reprezintă pentru noi modelul de "asa nu". Ce prostie să distrugi tot în jurul tău! E ca si cum ai sparge totul prin casă si ti-ai bate familia pentru că nu mai ai bani.

Sper ca noi, românii, să protestăm civilizat, ferm, nonagresiv, să fim solidari împotriva pompierismului, incompetentei, ipocriziei si coruptiei.

Să iesim multi, să fim stâncă de care nu se poate trece si să ne dăm la o parte decât atunci când solutiile vor fi corecte!

Nu vrem nebunia grecilor, dar am putea face ceva pentru ca fermitatea si întelepciunea românească să iasă din cotloane.

Băsescu ne-a multumit că i-am dat o lectie. Să-i dăm acum adevărata lectie! Să-l învătăm că nu se face să fie agresiv, ipocrit, manipulator, părtinitor.

Să-l învătăm că România nu mai acceptă dictatori si că deciziile importante se iau în urma dialogului contructiv.

Să-l învătăm că atunci când iei o hotărâre se ia fără patimă, că nu trebuie să-i înjuri pe bugetari înainte să iei o decizie care îi afectează, că nu trebuie să-i acuzi pe români pentru că le pun pampersi copiilor, doar pentru că vrei să tai alocatia, că e o crimă să taie pensiile, că nu are voie să-l apere public pe un acuzat (Popoviciu), că este interzis să intervină în justitie, că AVEM NEVOIE de un guvern adevărat, nu de unul marionetă. Să-l învătăm că nu poate batjocori scoala românească la nesfârsit, că golănelul ăla de Funeriu e, doar prin simpla prezentă, o jignire.

Să-l învătăm sau să-l exmatriculăm! Dacă nu întelege, să plece!

Chat Online Romanesc spunea...

Vrei sa-l faci cunoscut ? Dumneavoastra alegeti! Sansa de a-ti promova blogul este chiar aici, ceea ce inseamna mai multi vizitatori!
http://myrochat.blogspot.com
V-am trimis acest mesaj pentru ca mi se pare foarte interesant blogul dumneavoastra

Anonim spunea...

Aia sint hotariti nu pampalai ca noi.

Anonim spunea...

pentru 22.05
Sa sti ca acum 21 de ani aveam datoria respectiva, dar de incasat nu de returnat.

Anonim spunea...

ce să mai răbdăm ? cu atâta răbdare murim cu dreptatea în mână. ăştia (politicieni)trebuie să sufere şi iei cum suferă mulţi din ţara asta de foame, frig, boală că nu au cu ce se trata, că noi nu ne permitem să mergem să ne tratăm în străinătate şi în ţară murim din cauza sitemului mafiot pe care l-au implementat iei.ce mai aşteptăm? că mâncarea de la gura copiilor e aproape luată. dar ce contează când iei cheltuie câte 10.000 de euro pe lună de fiecare.părerea mea este că nu mai rezolvi nimic pe cale amiabilă cu ăştia. este o vorbă din bătrâni "SĂ TE FEREASCĂ DUMNEZEU DE FURIA PROSTIMI" eu sper să nu-i ferească.