Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 10 mai 2010

Proteste

În cursul zilei Confederațiile Sindicale au stabilit de comun acord activitățile de protest față de măsurile intenționate de Guvern. 

Astfel:
- vineri 14.05.2010 va fi pichetat sediul Guvernului de către toate Confederațiile Sindicale. Sindicatele din penitenciare vor fi reprezentate la pichetare de minim 100 de angajați.
- miercuri 19.05.2010 va fi organizat un miting general în Piața Victoriei. Sindicatele din penienciare vor încerca să mobilizeze cel puțin 1000 de angajați.
- data Grevei Generale urmează a fi stabilită. Este luată în calcul perioada 28 - 30.05.2010.

La sediul ANP, cu participarea subsecretarului de stat Radu Ragea, s-au stabilit de comun acord cu organizațiile sindicale măsuri de natură a gestiona situația de criză prilejuită de intențiile Guvernului. 

Astfel:
- având în vedere că Guvernul nu a putut ajunge lua o decizie în timpul ședinței din weekend și că este așteptată o decizie în cursul acestei săptămâni, sindicatele împreună cu MJ și ANP vor stabili de comun acord modul de aplicare a unei eventuale decizii, fără a fi afectat calendarul de proteste;
- luni 17.05.2010 va fi discutat și aprobat planul privind organizarea grevei în sistemul penitenciar.

21 comentarii:

Anonim spunea...

DECI SE POATE...PE EI PE MAMA LOR...

Anonim spunea...

Asta-i sansa de a convinge Guvernul ca pot exista si masuri alternative economice pentru relansarea economiei...SA FIE DESFIINTATE INSTITUTII DE STAT NEPRODUctive ! SA FIE ANULATE ACHIZITIILE PUBLICE CE AU IN SPATE CLIENTELA POLITICA !

Anonim spunea...

DESPRE FIRMELE CAPUSA NU VORBESTE NIMENI!DESPRE PSEUDO-LICITATIILE CLIENTELEI POLITICE NIMENI!DESPRE FAPTUL CA TOTUL S-A FACUT DE MANTUIALA,NIMENI!DESPRE FAPTUL CA GESTIONAREA BANILOR AU FACUT-O SPECIALISTII SI ECONOMISTII STATULUI!CARE A FACUT AFACERI CU BANII STATULUI,A PROSPERAT!UNII AU AJUNS MULTI-MILIONARI,MAJORITATEA AU AJUNS SARACI!

Anonim spunea...

Ne mint si ne prostesc pe toti!Nu au pur si simplu nici o strategie!!!Cheltuielile ministerelor pentru deplasarile in strainatate au crescut fata de 2009 cu 40%!!!Unde este criza?!

Anonim spunea...

Hai sa vedem lucrurile cu adevarat!Sunt demagogi!Dau vina pe anii trecuti....insa guvernul Boc s-a imprumutat 18 miliarde plus inca 9 miliarde!Acestea nu sunt datorii?!S-au cheltuit mai multi bani cu guvernul Boc pe achizitii de autoturisme si alte bunuri!!Astea sunt masuri anti-criza?!

Anonim spunea...

Cei de la Garda financiara nu sunt lasati sa verifice firmele clientelei politice!Ei sunt intangibili!Au conturi grase!Noi ce Dumnezeule avem?!

Anonim spunea...

DACA ACESTE REDUCERI SALARIALE NU VOR DA ROADE....SE PRECONIZEAZA SI MJORAREA TVA SI A COTEI UNICE DE IMPOZITARE!LA ANU', VA PROMIT EU...CRESTE SI TVA SI COTA UNICA...IAR SALARIUL VA RAMANE REDUS PANA LA IESIREA DIN RECESIUNE...ADICA LA SFANTU' ASTEAPTA!!!

Anonim spunea...

VOR FI DISPONIBILIZATI 250.000 DE ANGAJATI!!!

Anonim spunea...

ESTE CRIZA SI ALTII FAC AFACERI CU BANI STATULUI DE ZECI DE MILIOANE!

Anonim spunea...

In sfirsit...ne miscam...trebuie dati jos din scaunele lor de unde ne sfideaza si ne fura...sa se duca Basescu la capsunarii care l au ales sa le fie presedinte...

Anonim spunea...

Sunt de acord cu orice fel de protest care sa duca in final la ALUNGAREA CU SUTURI IN FUND a guvernului si a mincinosului de bASESCU!!!
Deci ma supun masurilor dar nu-i mai suport pe cei care pana acum s-au aranjat furindu-ne!!!!!!!!!!
Dumnezeu sa-i aiba in paza dupa cat bine au vrut ei poporului!!!
Si asta numai ca au dat din coate sa ramina la putere sa poata fura(tot)...
Sunt imbuibati de bani,ei pot pleca oricand din tara,sa traiasca linistiti...
Ne-au tradat!!!
Sa plateasca!!!
Jos de la putere nemernicilor!!!

Hai la lupta cea mare spunea...

Pentru alde Che Guevara de carton care vor sa nimiceasca guvernantii si pe mamele lor, as avea o intrebare retorica(adica pentru care nu astept raspuns, pentru cei care deja au luat ciomegele in maini sa iasa la lupta cea mare): de ce nu sunteti asa de infierbantati si cand domnul sefii vostri incompetenti va folosesc pe post de presuri de sters pe picioare? De ce nu sariti la bataie si cand unii ca tovarasii Bala sau Ungureanu dicteaza decizii impotriva lucratorilor doar ca sa-si protejeze scaunele alea caldute la care nici nu visau vreodata si la care nu mai sunt dispusi sa le dea drumul nici batuti peste degete? De ce nu iesiti in strada plini de spume cand niste caraghiosi de siparoi spioneaza sindicatele si ii alimenteaza pe alde Ungureanu si Bala si Ragea cu informatii de tot rah-tul, numai bune de santajat oameni nevinovati dar bune pentru impostorii din fruntea noastra pentru a controla, vezi Doamne, pe lucrartorii incomozi? Unde este solidaritatea sindicatelor cand o mana de haimanale isi bat jos de unitati intregi fara ca cineva sa aiba curajul sa le zica in fata celor de la ANP si scamatorilor de la SIPA ca sunt niste nenorociti? Mai sunt multe intrebari de pus dar ma tem ca raspunsul este unul singur: suntem niste fricoşi care adoptam spiritul de haita.

Anonim spunea...

Sa vedem cum vor actiona autoritatile, daca angajatii din sistemul penitenciar romanesc vor opri la un moment, toate activitatile specifice,care se desfasoara intr-o zi,doua sau trei.Probabil ca vor aresta capii,participantii,instigatorii.Sipa are in aceste zile activitate nu gluma,toata ziua misca prin curte, sa vada care este starea de spirit in rindul cadrelor,ptr. a raporta la centru.Cu siguranta va bubui undeva si apoi peste tot,daca se vor agata de salarii.Daca nu actionam acum,atunci ne meritam soarta.Sa fim uniti si sa nu ne lasam calcati in picioare.

Anonim spunea...

Eu nu mai inteleg nimic.
Guvernul a dat in 2009 , 3 zile fara plata inclusiv angajatilor din penitenciare .Acelasi Guvern angajeaza in sistemul penitenciar 500 functionari din sursa externa.
Acum vor sa reduca salariile cu 25%.
LA tv spun ca vor sa reduca aparatul bugetar si pe alta parte angajeaza .La scoala de la Targu Ocana se scot locuri din nou .

Cred ca sunt ...............

Anonim spunea...

Pentru 19.05
De ce sa ies ca fraieru in strada!!!!!!!!
Pentru ca seful meu sa ia salariu triplu fata de mine? el ce face in acest timp! isi cauta locuri de vacanta pe net!
TREZITI-VA OAMENI DIN AMORTEALA! NU VA MAI MINTITI SINGURI!!!!
Nici drequ n-a pomenit ca un director sa aibe 5 subalterni!

Anonim spunea...

ATTANTION!
Pentru functionarii publi s-au sistat primele dar nu s-au retras STIMULENTELE?
Stimulentele sint niste .....stimulente sub forma de bani care se acorda ...numai unor bugetari o data la doua luni sau ...lunar!
Voi ce luati amaratilor! pina si prima de 29 iunie este o amintire demult uitata!
Dar sa nu va speriati! masurile anti-criza sint urmatoarele:
- cine va mai apuca pensia nu va fi redusa cu 25%! in schimb se fac reduceri la...pantofii de carton si fotografia ovala.

Rusine!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Priviti-l pe liderul de sindicat al politistilor! Foarte incisiv! (Realitatea TV)

Anonim spunea...

Va rugam sa stabiliti in detaliu protestele. Suntem un grup mai mare din provincie care vrem sa mergem la Bucuresti. Stabiliti o zi de greva in ziua protestelor pentru a putea merge in numar cat mai mare la miting. Multe cadre vor sa mearga dar sunt in serviciu. Ajutati-ne!!!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

P.P.L-ii DE LA NOI SE BUCURA DE TAIEREA SALARIILOR INSA EI NU STIU CA DOCTORII CARE LUCRAU IN COLABORARE CU NOI NU MAI VIN PENTRU CA NU SUNT PLATITI ,BANI PENTRU MEDICAMENTE NU MAI SUNT ,LA STOMATOLOGIE SUNT DUSI DOAR CEI CE AU BANI IN CONT SI MULTE ALTELE...SPUN ACESTEA TRAGIND UN SEMNAL DE ALARMA PETRU CA SE STIE PREA BINE CA EI SAU INVATAT DOAR SA PRIMEASCA CA DACA NU SE REVOLTA...

Anonim spunea...

Da,ei primesc,la angajati e hiba.