Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 18 mai 2010

Miting, Piata Victoriei, 19 mai 2010

Afis miting

39 comentarii:

Anonim spunea...

Mai bine sa militam pentru dreptul de a fi oameni, mai bine sa militam pentru sinceritatea de a ne recunoaste nevoile, mai bine ne-am gandi cum putem aborda nevoile noastre spirituale ...banii nu ar trebui sa fie o valoare, banii nu ar trebui sa fie o prioritate..intr-o lume in care haosul domneste noi il sustinem,,,,facem exact ca ppl-eii nemultumiti nu ne convine ne revoltam...ce ar fi sa aplicam si alte tactice in vederea obtinerii unor drepturi?
Stiiu imi veti spune ca banca, ca copiii, ca datoriile...asa si ce credeti ca va murii cineva din cauza asta? Va raspund eu, NU ....insa vrem case mari, vrem masini de fite, vrem haine de firme...si apoi ne plangem; eu sunt un om care ma lupt cu criza insa o fac in felul meu si ma gandesc cum sa fac sa-mi fie mai bine mie si oamenilor de langa mine, si pana acum am reusit...insa prioritatea mea nu este luxul si ambitia ci prioritatea mea este dorinta de iiubi, de a face bine si de a fi alaturi de cei care au nevoi; Eu zic ca e momentul sa nu ne mai victimizam si sa cautam vinvati e timpul sa schimbam ceva iar schimbarea vine cu NOI, schimbandu-ne noi vom schimba incetul cu incetul TOTUL iinsa atat timp ccat CEILALTI sunt vinovati nu vom schimba nimic ne vom afunda intr-o mocirla si o mediocritate demna de toata mila....

Anonim spunea...

http://www.catavencu.ro/identificati_teroristul_national_si_international-13905.html

THEO spunea...

Nu este vorba de a ne victimiza,prioritatea mea este a evolua spiritual,a trai decent.Din pacate pentru noi toti aceste masuri heirupiste,comuniste nu vor ajuta in nici un fel pe cei care produc bani la buget si prin urmare sacrificiul bugetarilor si al pensionarilor (care intre noi fie vorba au fost sacrificati in permenenta: in timpul razboiului,dupa razboi,in anii comunisti si in cei neo comunisti de acum)va fi DEGEABA.Vom avea salarii diminuate,se vor taia subventiile, vom taia si noi tot ceea ce nu este vital pentru supravietuire:concediu,coafura,sala de sport,bazin de innot etc.;urmatorul pas va fi ca vor disparea:alimentare de cartier,agentii de voiaj,frizerii si coafuri,sali de fitness,alti someri,alte firme inchise, alti bani IN MINUS la buget.Sunt de acord cu ceea ce spui fiecare trebuie sa incepem schimbarea cu noi insine si cu propria ograda dar nu intotdeauna este suficient.
pt.15.05.2010 ora 20:56

Anonim spunea...

Aceasta stare nu am creat-o noi si nu vad de ce sa suferim noi pentru acesti politicieni cu nepotii si platile lor clientelare.In ultimii 3 ani au fost 5 campanii electorale(2europarlamentare,locale, parlamentare si prezidentiale),acolo sint banii.
Platile s-au facut,se fac si se vor face fara sa se tina cont de "CRIZA".Nu noi trebuie sa ne sacrificam ci statul care a contribuit la saracirea acestui popor.Aici nu-si au locul "victimizarile",schimbarea nivelului de trai,etc.daca doresti poti sa te calugaresti 20:56:00,sa maninci pufuleti,dar nu ne trage pe toti dupa tine in sihastrie.Nu ne trebuie.O viata prea frumoasa nu avem si nu vad sa o schimbam fara bani(ma refer la agenti).O zi buna va doresc tuturor.

Anonim spunea...

De ce nu au mai aparut la Tv politicieni in ultima perioada? Pentru ca evita intrebari de genul" voi de ce nu va sacrificati"? Nimeni nu se considera raspunzator pt.ce este acum in tara. Arunca vina de la unul la altul.TOTI SUNT VINOVATI.TOTI! Daca te uiti la Tv cum dispar banii in buzunarele ciocoilor te iei cu mainile de cap. Milioane de euro date smecherilor. Tupeu jegos la basescu sa ceara oamenilor sa se sacrifice. Sacrificati-va voi cei care ne-ati nenorocit, care ati distrus viitorul copiilor nostri.

Anonim spunea...

Pentru 20:56

Foarte adevarat ce povestesti, in schimb ma intereseaza ce venituri ai ...si pe cine ai ajutat neconditionat? Daca doresti poti lucra si pe terapie ocupationala, cine te opreste!
As vrea sati fac profilul psihologic sa vad cit esti de sincer!

Anonim spunea...

Da domnule ai dreptate noi agentii sintem in linia intii

Anonim spunea...

Pt 16.05.2010, 15:51:00 raspund:
am venituri modeste, insa ma preocupa in primul rand dezvoltarea mea personala si spirituala, bine fac zilnic( nu ma doare sa spun o vorba buna, sa mangai un copil/persoana chinuita, ma opresc din ale mele si ma gandesc la ale noastre si cu cat pot ajut cu un gand bun, cu un zambet senin cu o inima curata; bani mai dai cui imi cere si pot insa in ceea ce priveste profilul psihologic este realizat de mult timp ... ma faci sa zambesc, cu mare drag ti-as raspunde insa sunt in formare intr-o anumite psihoterapie si asta include multe ore de dezvotare personala, deci cred ca as lua testul....
Daca vrem ceva cu adevarat putem insa important este sa nu ne umplem sufletele cu amaraciune si furie, sa ne innobilam cu pace si liniste si sa ne unim fortele spre un trai mai bun, catre o viata linistita; si da m-am gandit de cateva ori sa iau drumul calugariei insa am considerat ca pot face bine si de aici din postura in care sunt astazi!

Anonim spunea...

Dupa cum vedeti nr.PPLeilor a scazut rubedeniile din sistem s-au inmultit,salariile ofiterilor au crescut volumul de munca l-ea fost redus dupa pedigree au fost infiintate spitale care in prezent fac internari pentru a avea activitate ,v-ati tras hoteluri si vile de vacanta pentru inbuibatii sistemului,aveti sectii exterioare care in aceste vremuri pot fi restrinse asa ca va trebui sa acceptati reducerea de personal din unele sectoare.

Anonim spunea...

ptr 20.56: ce ti se pare asa de "revoltator" faptul ca am vrut o casa ptr copii mei, sa nu mai umblu cu bulendrele in spate toata viata?...pai tu ne compari cu ppl eii mai desteptule?...ne victimizam desteptule ptr ca acum banca o sa mi ia probabil casa...explica tu fetitei mele care este in clasa a 2-a de ce nu o sa mai avem posibilitatea sa ducem traiul...crezi ca nu se moare din asta...crezi ca nu mi-as pune funia de git daca nu o sa mai pot asigura un trai decent familiei mele?...cu ce o sa traiesc daca sotia nu are decit un salariu de 600 de ron si munceste de dimineata pina seara in fiecare saptamina?...am doi copii desteptule...esti cumva un pui de anp-ist angajat cu pile care freaca menta prin unitate...esti o nulitate daca gindesti asa...

Anonim spunea...

@ 16.05.2010, 15:51:00

Spune-mi ca nu esti psiholog in sistem...

Anonim spunea...

@20:56:00,17:28;00
Sigur esti un "facator"de bine(vreun psiholog care crede ca domina sistemul).Nu e tirziu sa te calugaresti,nu te uita in urma,lasa-ne!Vezi totul din punctul tau de vedere,dar nu stii si traiul colegilor sau punctul de vedere al lor.Asa ca sa nu ne scrii daca pleci nu-ti vom raspunde.

Anonim spunea...

Pt.colegii mei da mai sus:va multumesc ca existati! Ce criza... Orgolii tata, orgolii. Da` vi le taie statu` si pa astea cu 25%. Pe miercuri railor:)))))

Anonim spunea...

@15.05.2010, 20:56:00

Nu pot sa nu-ti spun, diversionistule ca fie esti prost "caz clasic" fie esti idealist "caz nefericit" raportat la situatia actuala.

Ma gandesc cu groaza la posibila scadere a veniturilor cu 25% x 2 in cazul in care sunt 2 bugetari. Singura noastra sansa e sa protestam poate alti mai competenti vor gasi solutii adecvate.
Ne vedem Miercuri!

Anonim spunea...

Se pare ca este unul care doreste sa se pensioneze!
Dupa mine potopul!

M. Cozma spunea...

Sa ne adunam miercuri si sa intram peste guvernanti sa-i scotem afara de guler asa cum au facut minerii. Sunt alaturi de voi.

Anonim spunea...

BA DA SUNT PSIHOLOG IN SISTEM SI IN NICI UN CAZ NU AS APELA LA ALTERNATIVA DE A-MI PUNE FRANGHIA DE GAT ATUNCI CAND DAU DE GREU...SIGUR SUNT SI ALTE POSIBILITATI DE A-MI REZOLVA PROBLEMELE VIETII; NU NU SUNT ANP-IST DESI MI-AS DORI SA AJUNG ACOLO CA SA DAU UN SUFLU NOU OAMENILOR, SA FIU APROAPE DE EI SI SA LE POT OFERII SI ALTE VIZIUNI...EU NU AM CASA MEA, PENTRU CA NU MI-O PERMIT SI M-AM GANDIT BINE INAINTE SA FAC PASUL ASTA SI NU REGRET DELOC...BAFTA SI INCERCATI SA VEDETI GANDIND IN LINISTE LUCRURILE....

Anonim spunea...

@ 22.39

Dacă esti psiholog, ai terminat la Spiru Haret. După cum scrii, nu mă mir că vrei la ANP. Esti agramat, frate. Suflul nou pe care-l dai ar putea fi un brânci în prăpastie. Nu vrei tu să mai înveti să scrii, băietel?

Anonim spunea...

Problema e ca orice necitit vrea sa ofere viziuni. Agramatii se viseaza vizionari. Din pacate, uneori ajung.

Anonim spunea...

Sa te vedem, draga domnule sau draga domnita cu sufletul plin de lucruri bune, cum vei mai visa tu la idei de-astea cand nu vei mai avea loc de munca. Pentru ca, dupa cum poate nu stii, se aude si de ceva concedieri...
O astfel de atitudine isi are locul ei, dar cu moderatie...In cazul dumitale, devine de un patetism de licean cu fata plina de cosuri si cu ochelari de miop...

psih OLOGUL spunea...

lasa psihologii in pace, omule, ca nici ei nu au habar care e rolul lor in sistem. Dupa toti se vede ceva in urma dar ei saracii nu raspund pentru nimic ca nu spun nimic concret. I-a incurajat Florian Gheorghe ca si el era psiholog dar sunt rupti de realitatile concrete ale sistemului. Lasa la o parte ca multi sunt spiruharetisti sau alte natii facute la norma in frunte cu doctorul in psihologie Pripp Cristina care face ce face si iar prinde cate o functie prin anp desi nu are nici cele mai elementare calitati de lucru cu oamenii.

Anonim spunea...

Decit sa va certati intre voi mai bine fiti hotariti la greva generala care va urma, este singura solutie sa ne aparam ce am cistigat in decursul anilor.

Anonim spunea...

Ce prosti sunteti,...va certati intre voi pe nimic in loc sa va vedeti interesele, viata voastra si a copiilor vostri!!!Maine la Bucuresti in Piata victoriei!!!!

THUNDER77 spunea...

Pentru "15.05.10-20:56"....Nu ati vrea dumneavoastra sa militati pentru ideile extrase din carti , cursuri si telenovele in alta parte , poate chiar intr-un alt sistem ? Spuneti-mi si mie va rog , onorate domn , care e rolul si telul dvs. in sistemul penitenciar ? Telul , din cate am inteles din cele scrise de domnia voastra , este sa ajungeti ANP-ist sa dati oamenilor un suflu nou. Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajungi acolo sau de alti "sufleor-i" ca tine ! Voi le-ati dat crezare detinutilor in detrimentul nostru , voi ni i-ati urcat in cap , voi ii invatati ca li se cuvine totul si ca noi suntem "baietii rai" si multe altele. Spune-mi si mie dl-e psiholog , pe detinutul care l-a atacat pe colegul de la Arad cu cutitul , nu tot psihologul unitatii l-a consiliat pana atunci ? S-a vazut rezultatul. Din punctul meu de vedere , postul de psiholog in penitenciare ar trebui desfiintat , pentru a mai preveni astfel de "consilieri". Vii si ne tii lectii de spiritualitate , ne spui ca ne victizam si alte tampenii , dar esti rupt de realitate si nu realizezi ca suntem cu calaul in spate. Camarade , oamenii isi vor pierde casele si nu vor mai avea din ce sa-si intretina familiile , constientizezi asta ? A , dar scuza-ma...din biroul tau nu se vad lucrurile astea......iar la salariul tau , aceasta diferenta nu se simte...Pentru ceilalti colegi din sistem : Domnilor stima , multa sanatate si ne vedm miercuri in Piata Victoriei !!!!!!

Anonim spunea...

Daca vom ceda pe data de 19.05.2010 in fata guvernantilor,inseamna ca ne vom pierde identitatea de lucrator de penitenciare.Trebuie sa participam la miting,sa avem o atitudine corespunzatoare,sa dovedim ca arma penitenciare este o structura mai mult decit necesara unei societati democratice.Daca vom fi provocati de catre oameni bine instruiti,este bine sa nu raspundem cu violenta in prima faza.Daca vor continua sa ne provoace, este foarte posibil sa realizeze,de ce este in stare un lucrator de penitenciar atunci cind guvernantii isi bat joc de drepturile sale,de munca pe care o face,de cantitatea de stres pe care o inghite zilnic,de anii putini pe care-i traieste dupa iesirea din sistem.Culmea este faptul ca au inceput sa plece din sistem,tineri care lucreaza de 4-5 ani,aspect care ar trebui sa dea de gindit. UN PARTICIPANT LA MITING-SAU UN MARE TIMPIT AL SISTEMULUI, SATUL DE MINCIUNA SI MIZERIA DIN TARA TUTUROR POSIBILITATILOR,ADICA ROMANIA

THUNDER77 spunea...

Sa speram ca nu vom fi provocati la violenta......Nu de alta , insa acei oameni instruiti ar trebuia sa se gandeasca bine inainte sa faca un gest deplasat si sa realizeze ca noi nu suntem pensionari sau civilii cu care au ei de-a face....Pana la urma , daca vom reusi sa obtinem un lucru favorabil , acesta va fi bun si pentru ei , pentru ca tot bugetari sunt....

Anonim spunea...

vă rog să mergeţi şi să nu daţi înapoi nici un milimetru.să fiţi fermi şi pe poziţii. să demonstraţi că nu suntem nişte papagali aşa cum ne cred politicieni noştri. vă ţinem pumni noi cei care suntem în serviciu pe 19. mult curaj. sunt alături de voi (cei care doriţi să nu fim batjocoriţi).

Anonim spunea...

PTR. 18:02
Obligatia este numai a ta de ai spune fetitei tale ce prostii ai mai facut in afara de creditul pentru casa.
Poate fetita fiind destul de inocenta si inteligenta iti va intelege prostia si iti va da sfatul cel mai intelept:"-lasa ca va fi bine tati(mami)important este sa fim sanatosi,altii nu au nici macar pe jumate din ce avem noi"
Si eu am rate dar fac tot posibilul impreuna cu sotia mea,ca odorul nostru sa nu simta mizeria din Romania.Poate exista al doilea factor care o va deranja,cea ce vede la televizor.
Dar impreuna cu sotia reusim sa-i distragem atentia de la cotidian,chiar daca ne intreaba in magazine uneori:"-mami,tati,aveti bani sa-mi luati asta?"de fata cu ceilalti oameni,nu ne este rusine si ii raspundem pentru ce cumparaturi am venit in acel magazin,desi in noi erupe vulcanul ii zimbim si lasam o alta zi pentru cea ce ar fi vrut astazi!
ASTA ESTE VIATA,CU BUNE CU RELE TREBUIE SA NE DUCEM CRUCEA DAR,FIECARE PE A LUI!
OARE MAI TINETI MINTE-MOARTEA CAPRIOAREI?
"...mananc si plang,
avem carne..."

Anonim spunea...

Un val puternic de pensionari se preconizeaza a fi incepand cu data de 1 iunie, datorita pierderi unor drepturi incepand cu aceiasi data de catre angajatii cei cu statut special{MILITARI}.

Anonim spunea...

Domnu Maşala Valentin, mai lasă baieţii aia in pace cu supozitoru ala căruia îi zici tu etilotest că parcă sunt Corul Suflătorilor din Viena.
A şi frustrat eşti tu că ai pierdut ciolanul SDRP, da lasă că îl pierde şi colonelul Năstase că a inceput-o prost.
Va pup!

Anonim spunea...

@ Thunder77

Nu cred că ar trebui să te războiesti cu psihologii din sistem, doar pentru că un agramat s-a semnat psiholog si si-a scris aberatiile pe blog. Eu sunt psiholog si sunt alături de colegii de pe sectia de detinere. Poate că uneori avem puncte de vedere diferite, dar comunicăm si rămânem colegi buni.

Cu totii avem acum o problemă comună. Nu are sens să ne războim între noi.

Succes, dragi colegi!

Anonim spunea...

15.05.2010, 20:56:00 nu toti ne dorim masini de fite si boarfe de firma.daca pe unii ii doare asta treaba lor.unii ne-am cumparat masinile potrivite pentru salariul nostru adica ceea ce putem intretine si haine din materiale bune chiar daca nu au scrise pe ele firme sonore.si ma pot da si cu ceva de la avon sau oriflame nu neaparat hugo boss sau armani.aia care sufera de smecherie treaba lor.e ca si cum as plange pe unul care se duce in concediu in grecia cu all inclusive.ala va fi legat de masa mereu si nu va vizita nimic pentru ca nu va dori sa piarda masa si bautura de la hotelul unde are bilet.personal prefer cazarea si un mic dejun si de mancat gasesc eu pe unde ajung ceva de mancat.
16.05.2010, 17:35:00 cu rubedeniile ai dreptate insa cu sectiile exterioare si cu reducerea nr de ppl o cam dai in gard si de ce: acolo unde este deschis sau sd sunt destule probleme ca sa nu mai vorbim de inchis sau rms.
18.05.2010, 19:29:00 radule cred ca vor face ce vor ei cu salariile si pensiile pentru ca ei nu au nici un fel de idei pentru relansarea economiei.

Anonim spunea...

o scrisoare deosebita (1)

Dragi romani,

de azi refuz sa mai platesc impozite, refuz sa mai am carte de munca in acest stat guvernat de oameni incapabili, corupti, ne-educati, care nu au in vedere decat propriul interes.
Refuz sa mai finantez politicieni imbecili si amante care sfideaza o tara intreaga.
Nu as avea nimic impotriva doamnelor apropiate presedintelui tarii, dar cand ele beneficiaza de bugete de milioane de euro printre care sunt si banii mei, banii parintilor mei, banii angajatilor mei, am o mare problema. E un blowjob mult prea scump!
Refuz sa mai platesc taxe la stat pentru ca de ani de zile platesc sute de milioane de lei impozite pentru un stat care nu ma sprijina in nici un fel. Platesc zeci de milioane pentru Sanatate, desi sunt constienta ca daca voi ajunge vreodata intr-un spital din Romania , voi fi tratata mizerabil.
De ani de zile, refuz sa ma mai uit la televizor, mi-e greata de politicienii romani, nu ma duc la vot pentru ca nu am pe cine sa votez, imi vine sa vomit cand vad panourile publicitare din campanii electorale gen "noua ne pasa de Dumneavoastra", refuz chiar si sa ma plang, pentru ca sunt mult prea ocupata sa imi castig existenta - cu toate acestea, cand se apropie data de 25 a lunii, in mod mecanic ma impacientez sa fac rost de banii care trebuie platiti la stat, pentru ca, nu-i asa? - "cu statul nu te joci". Dar iata ca suntem in plina criza, iata ca pentru prima data nu am reusit sa platesc taxele la stat si mi-au fost blocate conturile! Si asta m-a ajutat sa ma trezesc, am deschis ochii, m-am uitat in jurul meu cu atentie, am pus intrebari, am deschis televizorul pentru prima oara in ani de zile...si ce am vazut? EBA si Becali ma reprezinta in Parlamentul European, Elena Udrea beneficiaza de bugete de milioane de Euro de care dispune cum o taie capul, doamna Ridzi arunca 86 milioane de Euro pe o telecabina cand exista orase in Romania care nu au nici macar un spital de Doamne Ajuta, domnul Patriciu vinde Petromidia pentru cateva miliarde din care sunt curioasa daca plateste vreo taxa la stat.

Anonim spunea...

O scrisoare deosebita ... (2)

Jocuri politice murdare, politicieni corupti si curve, haos total, o tara vanduta pe nimic de niste agramati care nu si-au vazut decat propriul interes - macar daca ar fi vandut-o scump!, investitori straini care efectiv nu au cu cine discuta in Romania si se lupta cu morile de vant, si toti oamenii de calitate pe care ii cunosc stau cu capul bagat in nisip... l-am avut si eu, pana astazi - dar am realizat ca oricat de multi bani as face, oricate tari as vizita, oricate carti as citi, oricat as incerca sa nu ma las afectata, la sfarsitul zilei, traiesc tot aici si tactica strutului imi va face mai mult rau si pe termen lung daca nu m-as implica ACUM.
Nu se mai poate asa! Destul este destul!
Romania nu este doar o tara de hoti, de agramati, de curve, de parveniti, de oameni fara "balls" si fara coloana vertebrala.
Sa protestez prin a nu imi plati taxele nu este suficient, desi daca ar mai face-o si altii, s-ar putea declansa ceva. Fac apel catre toate persoanele integre, capabile, educate, care au cladit ceva prin munca lor, fara sa fure, sa ia atitudine pentru a stopa prostia ce ne afecteaza pe toti. Sunt milioane de tineri destepti, multi dintre ei muncesc peste 12 ore pe zi pentru multinationale sau pentru businessul lor propriu, oameni educati, in Romania si peste hotare, oameni care au gestionat milioane de euro, oameni cu viziune, talent, pro-activi, integri, care stiu sa comunice eficient si stiu ce inseamna sa livrezi, stiu ce inseamna un deadline, stiu ce inseamna reresponsabilitatea; sunt sute de mii de romani de calitate, plecati din Romania pentru a produce si a consuma in alte tari, cladind economia altor state - s-ar intoarce maine in Romania daca nu ar fi circul care este acum aici.
Trebuie sa luam atitudine, trebuie sa facem o schimbare, este nevoie de o Miscare a romanilor cu "balls" si cu coloana vertebrala!
O Miscare de Intoarcere Acasa, atat a romanilor plecati slugi in alte tari, cat si a celor care, desi am ales sa ramanem aici, suntem absenti, pasivi, indiferenti si suportam ce ni se intampla doar visand la urmatoarea iesire din tara .
E nevoie de o miscare in care leaderii sa fie testati si para-testati, asa cum se intampla cand esti angajat intr-o companie multinationala, fara sa fie acceptati daca nu li se dovedeste integritatea si eficienta.
O miscare a oamenilor care nu au mai fost implicati in viata politica, neintinati, ne-spalati pe creier, ne-jigoditi.
O miscare fara traseisti politici sau scursuri de la alte partide. Este nevoie de o miscare a oamenilor destepti, tineri, cu atitudine, experti in domeniul lor. Si tu si eu cunoastem cel putin 5 oameni inteligenti care ne-ar putea reprezenta mai bine in Parlamentul European decat EBA sau Becali.
Oare de ce nimeni nu actioneaza? Daca acum cinci ani ne-am fi implicat cu totii macar o ora pe saptamana, in mod sigur nu s-ar fi ajuns aici. Cati bani furati, cate proiecte blocate, cate fonduri nefolosite in cinci ani de zile.... Daca am dialoga constructiv, daca ne-am intalni o ora pe saptamana, daca am actiona, daca am putea aduna si monta toti oamenii destepti, corecti, creativi, eficienti pe care ii cunosc eu si pe care ii cunosti tu s-ar vedea si simti diferenta in cinci ani de acum incolo.
Avem un plan de organizare, avem un plan de finantare, avem usi deschise catre marile centre politice si financiare care cauta in Romania un interlocutor nou. Nu credeti ca si marilor puteri le-ar face mai multa placere sa discute cu oameni educati decat cu agramatii parveniti ce reprezinta interesele Romaniei in momentul de fata?

Anonim spunea...

(3) scrisoare ...
si Radu Manolescu, care la 28 de ani si-a facut firma lui de Head-Hunting, fara ajutorul nimanui si a adus-o in topul firmelor de profil... si doamna Camelia Sucu, ajunsa in TOP Capital fara sa fure un leu, prin munca sa de ani de zile... si doamna Mihaela Nicola, guru-ul publicitatii din Romania, si Maria Lucia Hohan, designerul ale carei creatii se vand in toata lumea si care a ajuns unde a ajuns prin propria sa munca..... si Pepe Berciu, care a studiat la Londra si are businessul sau de succes... si fratii de la Fratelli, care cu creativitate, pasiune si munca s-au impus in viata de noapte a capitalei.... si Violeta Balan, care a terminat Magna Cum Laudae o facultate de drept din America, munceste pentru una dintre cele mai mari firme de avocatura din lume si s-ar intoarce maine acasa dar nu are la ce... si Horia Mocanu, primul roman admis la Harvard, care scrie istorie intr-o tara vecina... si Edy Uzunov, proprietarul agentiei Regatta, cultivat, meloman, impecabil... si Floriana Jucan, jurnalista erudita ce s-a incapatanat sa educe cititorul de presa din Romania si a reusit sa impuna pe piata o revista fara femei dezbracate si barfe dezgustatoare... si Fady Zaidan, cel mai conectat si charismatic manager pe care ilcunosc.... si Loredana Salcianu, avocata care a avut curajul acum patru ani sa plece dintr-o multinationala si sa isi deschida propria ei firma de avocatura... si Angela Teodora Burz, intreprinzatoarea eleganta care si-a facut bagajul si a plecat sa faca business in Shangai, dar duce dorul prietenilor din Romania ... si Diana Dondoe, care i-a sfidat pe toti cei ce au respins-o in Romania, ajungand prin munca, perseverenta si consecventa unul dintre cele mai celebre top modele ale lumii, facand milioane cu o detasare eleganta si impresionand lumea intreaga prin eruditia sa - dar duce dorul tarii ei... si Bogdan Voica, la 30 de ani manager al uneia dintre cele mai cunoscute si exclusiviste agentii imobiliare din Europa.... si Eveline Pauna, care la 20 de ani, face o facultate, lucreaza 10 ore pe zi si in putinul timp liber merge la Opera... si Raluca Safta, care la 23 de ani a avut curajul sa-si deschida propria ei firma de relocari si a ajutat sute de expatriati, directori de companii multinationale sa se relocheze in Romania ... si Damian Draghici, cu IQ de geniu si cu premiul Grammy care a ales sa se intoarca in Romania la radacinile sale...
Asta e Romania mea! Nu Vanghelie, EBA sau Becali!!

Anonim spunea...

scrisoare (3) ...

si Radu Manolescu, care la 28 de ani si-a facut firma lui de Head-Hunting, fara ajutorul nimanui si a adus-o in topul firmelor de profil... si doamna Camelia Sucu, ajunsa in TOP Capital fara sa fure un leu, prin munca sa de ani de zile... si doamna Mihaela Nicola, guru-ul publicitatii din Romania, si Maria Lucia Hohan, designerul ale carei creatii se vand in toata lumea si care a ajuns unde a ajuns prin propria sa munca..... si Pepe Berciu, care a studiat la Londra si are businessul sau de succes... si fratii de la Fratelli, care cu creativitate, pasiune si munca s-au impus in viata de noapte a capitalei.... si Violeta Balan, care a terminat Magna Cum Laudae o facultate de drept din America, munceste pentru una dintre cele mai mari firme de avocatura din lume si s-ar intoarce maine acasa dar nu are la ce... si Horia Mocanu, primul roman admis la Harvard, care scrie istorie intr-o tara vecina... si Edy Uzunov, proprietarul agentiei Regatta, cultivat, meloman, impecabil... si Floriana Jucan, jurnalista erudita ce s-a incapatanat sa educe cititorul de presa din Romania si a reusit sa impuna pe piata o revista fara femei dezbracate si barfe dezgustatoare... si Fady Zaidan, cel mai conectat si charismatic manager pe care ilcunosc.... si Loredana Salcianu, avocata care a avut curajul acum patru ani sa plece dintr-o multinationala si sa isi deschida propria ei firma de avocatura... si Angela Teodora Burz, intreprinzatoarea eleganta care si-a facut bagajul si a plecat sa faca business in Shangai, dar duce dorul prietenilor din Romania ... si Diana Dondoe, care i-a sfidat pe toti cei ce au respins-o in Romania, ajungand prin munca, perseverenta si consecventa unul dintre cele mai celebre top modele ale lumii, facand milioane cu o detasare eleganta si impresionand lumea intreaga prin eruditia sa - dar duce dorul tarii ei... si Bogdan Voica, la 30 de ani manager al uneia dintre cele mai cunoscute si exclusiviste agentii imobiliare din Europa.... si Eveline Pauna, care la 20 de ani, face o facultate, lucreaza 10 ore pe zi si in putinul timp liber merge la Opera... si Raluca Safta, care la 23 de ani a avut curajul sa-si deschida propria ei firma de relocari si a ajutat sute de expatriati, directori de companii multinationale sa se relocheze in Romania ... si Damian Draghici, cu IQ de geniu si cu premiul Grammy care a ales sa se intoarca in Romania la radacinile sale...
Asta e Romania mea! Nu Vanghelie, EBA sau Becali!!

Anonim spunea...

O scrisoare deosebita - partea a IV-a

Si acestia sunt doar cativa dintre oamenii pe care ii cunosc....mai sunt atatea milioane de oameni destepti si muncitori, corecti si educati, capabili si integri... Ma intreb, atatia oameni destepti nu se rusineaza ca sunt reprezentati de Gigi Becali si de EBA? Ma ingrozesc la gandul ca EBA va negocia pentru Romania fonduri de zeci de milarde de Euro!
Nu va este rusine ca sunteti condusi de un om politic care nici macar nu poate sa pronunte Google? Nu va este rusine sa va dati la o parte cand in masinile cu girofar trece un agramat, un hot sau o papusa blonda cu
tupeu si cu un singur talent, platit mult prea scump? Din banii vostri?
Am innebunit eu sau am innebunit noi cu totii sa stam pasivi in timp ce suntem calcati in picioare pe banii nostri? Ei bine, mie mi-a ajuns. Imi este rusine ca am stat cu mainile in san si s-a ajuns ca astazi sa fiu reprezentata de o domnisoara din Bamboo si de un cioban. Asa ca voi lua atitudine. Si va rog si pe voi, toti cei ce credeti ca nu va reprezinta cei din scena politica de acum, sa luati atitudine. Sa gasim si sa sustinem oameni de care sa fim mandri ca ne reprezinta. Sa identificam valorile si sa le convingem sa se implice... Daca avem echipa, tot restul vine de la sine. Stiu ca ei exista, trebuie doar treziti.
Trebuie sa facem ceva. Nu e suficient sa ne plangem, sau sa bagam capul in nisip. Trebuie actionat. Eu nu mai astept o minune, ma apuc de treaba. Voi lupta pentru un grup de oameni capabili, care pot revolutiona un sistem de care toata lumea este satula. Voi lupta pentru o Romanie condusa de oameni destepti si integri, pentru o Romanie care sa fie un player international, nu curva de centura a Europei.. Voi lupta pentru o Romanie bogata, cu batrani bine ingrijiti, cu tineri carora sa li se ofere perspective, cu strazi fara gropi, cu hoti bagati dupa gratii, cu milionari pe merit, nu din furat.
Voi lupta pentru un viitor mai bun pentru mine si pentru copiii mei, in tara mea, nu printre straini. Voi lupta pentru o Romanie de vulturi, nu de struti, pentru ca asta este adevarul - am ajuns niste struti, cu capul in nisip si posteriorul la dispozitia tuturor analfabetilor - sper sa nu va simtiti jigniti de exprimarea plastica, asa cum am spus asta este realitatea!...suntem vulturi doar in businessul nostru, in zona noastra de comfort sau cand iesim din tara , asta daca nu ne trateaza vreun strain de sus ca avem pasaportul pe care il avem!

Ajunge! Haideti sa ne trezim!

CRISTIANA ALEXANDRA LEVITCHI
psihoterapeut-psiholog clinician specialist

P.S. TE ROG TRIMITE MAI DEPARTE, E PUTINUL PE CARE IL POTI FACE!

Anonim spunea...

Daca lucratorilor din penitenciare (asa zisii paznici de la penitenciare - cum ne spune presa incepind cu fosta ministru a justitiei Monica Macovei )li se va reduce salariul cu 25%,tot cu aceiasi reducere ( la pedeapsa ) vor beneficia si detinutii??!!!??? ; lor de ce nu le sunt reduse drepturile cu acelasi procent de catre guvernanti?? Numai pentru infractori exista "drepturile omului"?? Cred ca avem si noi, toti cei care muncim( cu caziere nepatate), DREPTUL SA NI SE RESPECTE DREPTURILE! Lupta sindicala inseamna IN PRIMUL RIND sa lupti TU nu altcineva pentru drepturile tale - fiecare pentru el - dar linga ceilalti colegi nemultumiti din sindicat ( confederatie ). Am constatat, cu parere de rau ca unii sunt comozi altii sunt "pilosi" si strica blazonul cuiva , dar CEI MAI MULTI SUNT LASI SI ASTEAPTA SA BENEFICIEZE DE PE URMA CELOR MAI CURAJOSI DECIT EI - ce caractere alese!, ce constiinta (oare??)au!, ce indivizi de nimic, mai ales cei care sunt dispusi sa pupe orice cur, cu o singura conditie, sa fie de"sef", pentru ca asemenea indivizi gindesc intotdeauna cu capul( !!??!! ) sefului, in special daca este in fruntea Guvernului sau Tarii si sunt destui ( vorba aceea "multi! dar prosti" ) chiar daca unii au " studii superioare " la f.f., la i.d. (cu plata ). Poate vor avea curajul sa se alature celorlalti pe 31.05.a.c. la greva generala.

crisa levitchi spunea...

Cineva a postat o scrisoare cu numele si datele mele in ea care NU imi apartine ! iata: Iata clarificarile :

http://www.cotidianul.ro/115100-Scrisoarea_de_pe_Internet_nu-mi_apartine

Sint deranjata la propriu (pe email si telefon) din iulie anul trecut din cauza acestei scrisoari care mi se atribuie dar care NU este scrisa de mine ci de Alexandra Svet. Confuziei s-a produs din cauza ca unele pers nu stiu sa trimita un FW igienic (despre ce inseamna un FW igienic cititi pe blogul meu)
ROG a da celor care v-au trimis emailul cu datele mele - clarificarile de mai jos si a nu mai transmite mai departe scrisoarea respectiva cu datele si numele meu in ea ci cu numele autoarei ! Aveti pe blogul meu toate clarificarile si rog a avea rabdarea sa cititi si sa dati mai departe clarificarea (aveti acolo toate datele autoarei si film cu ea la TV - anul trecut).

http://cristianaalexandralevitchi.wordpress.com/2010/05/15/despre-o-scrisoare-care-mi-se-atribuie-insa-nu-este-a-mea/

http://cristianaalexandralevitchi.wordpress.com/2009/08/07/despre-igiena-pe-mail-si-net/

http://www.standard.money.ro/articol_110902/ce_spune_psihologul_despre_retelele_de_socializare_si_e_mail.html


Cine stie ce scriu si cum scriu s-a prins ca scrisoarea nu este a mea.
Cine doreste sa stie Ce scriu si Cum scriu sa citeasca la : http://www.sensart.ro/si-dumnezeu-poarta-negru-uneori.html
http://www.sensart.ro/vorbe-fara-glas.html
Multumesc mult.


--

Verificati si Specificati sursa articolelor trimise pe email. Daca Nu cunoasteti sursa specificati acest lucru in mailul trimis de dvs.

Specificarea – ne scuteste de incurcaturi si neintelegeri. Trimiteti mailul cu BCC.