Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

sâmbătă, 29 mai 2010

MB: Cine e sinistru?



Complotul șteviei



Planul de masuri economice

15 comentarii:

Anonim spunea...

BASESCU- DICTATORUL SINISTRU AL ROMANIEI
-CONDUCATORUL SISTEMULUI TICALOSIT
JOS DICTATURA,JOS DICTATORUL.
AM SCAPAT DE CEAUSESCU SI DUPA 20 ANI AM DAT DE BASESCU.
PENTRU CE AU MURIT OAMENI LA REVOLUTIE?
PENTRU ACEST SISTEM TICALOSIT SI PENTRU ACEST SINISTRU AL ROMANIEI NUMIT BASE?
ATENTIE AM AJUNS DE UNDE AM PLECAT.

Anonim spunea...

Al. Lapunesneanu avea o VORBA MARE: Multi ....dar prosti....valabila si astazi....Mama ...mama dar prosti....asta e, ne meritam soarta...si lideri pe care îi avem...fiecare pe la birouri, comparimente, servicii, unitati....etc.

Ai pupiu amarui.

Anonim spunea...

Se continua cu premierile de 50% pt directorii unitatilor, generali, samd?Noi, agentii, ducem greul si vom ajunge la acte neprofesionale, asumandu-ne responsabilitatea, asa cum si ei si-o asuma cand ne privesc in fata cu buzunarele pline de atatea prime si fara grija zilei de maine!

Pruteanu spunea...

@ 10.07

Vorba lui Lăpusneanu era, de fapt: "Prosti, dar multi." Diferenta e semnificativă. Si o vorbă si altă demonstrează dispret fată de popor, dar adevărata vorbă a lui Lăpusneanu sugerează si o teamă. Rezolvată, e drept, prin sacrificarea lui Moboc, Motoc, pardon.

Anonim spunea...

INCA O DATA SINDICATELE POLITISTILOR TRADEAZA MISCAREA SINDICALA,EI ANUNTIND CA VOR PROTESTA CU BANDEROLE TRICOLORE PE BRAT IN LOC SA PARTICIPE INPREUNA CU CEILALTI SINDICALISTI DIN TARA LA GREVA GENERALA "ASA LIDERI DE SINDICAT LA POLITISTI ASA MISCARE SINDICALA "
RUSINE ,RUSINE,RUSINE.

Huginn spunea...

@ 16:19
Nu au dreptul legal sa faca greva, nu tradeaza nimic. Protesteaza asa cum pot.

Anonim spunea...

Ce a zis mama lui Boc cand a plecat cu pruncu` de la maternitate?
"Am ales raul cel mai mic"
Hmmm... abia acum se vede.

Anonim spunea...

DOMNULE HUGINN, ANP ARE DREPTUL MORAL SA AIBA GRUPA SPECIALA DE MUNCA,DISPOZITIV DE LUPTA, PERICOL DGP SI SA FIE ASA DE MULTI ???????

Anonim spunea...

...da...are dreptul...pentru ca stingul sa fie liber sa poata da suturi in dosurile noastre...

Anonim spunea...

Nu vi se pare dubios faptul ca ppleii de la Margineni trimit semnale in penitenciarele din tara pentru a face greva impotriva guvernului ?

Margineniu este penitenciarul de unde a venit Ungureanu !

Nu vi se pare dubios ca Filis de la Tg Jiu ,omul lui Ungureanu a incercat in aprilie sa instige ppleii la revolta impotriva directorului P.Tg Jiu?

Nu vi se pare dubios acest articol de presa :
http://www.scandaldegorj.ro/investigatii/cuibusor-de-nebunii-in-locuinta-de-serviciu-a-directorilor-penitenciarului-tgjiu/

Daca da,atunci cititi asta :http://olteniaprison.blogspot.com/.......Al 3-lea atac la general


Deci Atentie Domnule Director General al ANP-VI SE PREGATESTE CEVA...!

Anonim spunea...

D-le administrator am lansat doua comentarii despre Severin. Nu vi se par interesante.

Anonim spunea...

Wow ! Ce comentarii ! Cata perspicacitate ! Se vede parca solidaritatea in acest sistem de oameni minunati prin acest minunat blog. Cu siguranta in felul asta ne vom face ascultati. Da. Suntem o adevarata forta sindicala ! Va doresc mult succes in continuare...

Ne-au fript si noi ne certam intre noi. Specific romanesc. La revedere bani, la revedere verticalitate, la revedere paznici de hoti. Pana la urma, pana la profesori sau doctori mai avem mult ... La revedere Romania !

Anonim spunea...

unii ca cei pe care ii invocam in cele doua interventii ne conduc , de asta am ajus sa ne fie taiate drepturile, au imputerniciri sau 50%.

Anonim spunea...

In mod normal, pe noi, si in general bugetarii nu ar trebui sa ne afecteze aceste masuri , ca urmare a faptului ca se suprapun cu Legea de marirte a salariilor care nu a fost abrogata, dar oamenii s-au speriat, si sunt gata sa isi apere drepturile, chiar daca aceste liste merg mai departe,, vom merge la Cedo, pentru ca adevarat aceste masuri prost gandite , afecteaza siguranta nationala, draptul la o viata normala la un trai decent in conformitate cu drepturile omului , ce azi9 la noi sunt limitate

Anonim spunea...

pt 21.49

ce te miri de articol, frate. Doi directori manelisti care beu tuica de satu mare. la satu mare toti sunt palincari si manelist..la reeducare sint doi-trei tipi mai rasariti...restu e o puscarie de manelisti