Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 31 mai 2010

GREVA!

Azi 31.05.2010 între ora 00.10 si ora 23.50 in penitenciare este greva. 

Felicitari pentru curaj si implicare celor care au înțeles să dea un semnal pentru guvernanți și pentru clasa politică.

9 comentarii:

Anonim spunea...

SA FITI UNITI SA NU DATI INAPI

Anonim spunea...

JOS CU DOMNIILE LOR... LA MUNCA ...JOS CU MINCINOSII SI LINGAII...

Anonim spunea...

@ Huginn

Cineva spunea ca, uneori, "curajul inseamna sa expui o parere contrara atunci cand nimeni nu intelege, nu sa spui ceea ce oamenii isi doresc sa auda".

Stii ca sunt oameni care fac greva doar din teama de a nu fi catalogati ca lasi? :)

Dictatura proletariatului e o alta monstruozitate. In sistemul penitenciar functioneaza de mult, asa ca nu e o problema atat de mare.

Clasa politica e un dezastru, asta asa e. Cum o inlocuim? Si, mai ales, cu cine?

Huginn spunea...

@ 09:18
Orice dictatura e monstruasa, dar dictatura proletariatului nu a existat vreodata in realitate. Tot clasa politica a tinut fraiele.

Sunt lasi, daca nici acum nu fac din constiinta ceva. Faptul ca accepta constrangerea e si mai trist.

Anonim spunea...

FELICITARI colegilor de la JILAVA SI GIURGIU.RUSINE celor de LA POARTA ALBA.DAR bineinteles aici a fost cuvantul domnului GANGAILA-GELU DANUT DINCA......CARE le-a pus si ne-a pus piciorul in gura sa nu iesim si sa nu facem greva ca astfel ne haleste comisia de disciplina.Sa va fie rusine domnule DINCA SI ALTI OFITERI DE LA CONDUCERE.Va este frica ca nu mai ocupati postul de director adj.

Anonim spunea...

Domnilor sefi de sindicat,am si eu o intrebare:ce greva este aceea in care se munceste?......ca daca nu se munceste ,esti vizat apoi de catre sefi si vei fi apoi''ars''.Sa le fie rusine la acei sefi care nu se gandesc la subalterni.

Anonim spunea...

DABIJA RADU liderul unui pseudosindicat de la Penitenciarul Spital Tg. Ocna areusit sa isi sparga singur greva.
In primul rand stimabilul nu a convocat o sedinta cat de mica cu membrii sindicatului in care sa stabileasca minime masuri de protest, o banderola ceva la mana pt cei din paza, o sedinta in care util ar fi fost sa discute problemele oamenilor daca tot era greva, nimic. Da ai stat la poarta Raducule tata si te-ai tiganit cu oamenii sub pretextul informarii acestora cu privire la greva si i-ai sfatuit sa nu lucreze macar o ora sau pardon, te-ai milogit ca un jalnic ce esti! Da tu Raducule tata esti prins demult de mustati de rechinii din conducerea unitatii care te-au lasat sa iti faci mendrele dupa care ti-au dat cu flit! Ia zi ai curaj de o comisie de audit care sa vada cum ai cheltuit persoana lu matale banii oamenilor? Ma indoiesc amice!
Iar daca nu iti convine poti sa sugi un corn cu lapte fiindca nu ai dinti sau sa-mi numeri ouale ca m-ai scos din minti, mai liderica, nu vrei tu nu ai interesuri, iarna nu-i ca vara si iti doresc succesuri!

Anonim spunea...

@ 9.18

Sunt sigur că nu s-a referit la spărgătorii de grevă.

Nu cred că oamenii au participat la grevă de teamă. Mai degrabă spărgătorii s-au ascuns ca soarecii prin birouri, prefăcându-se că muncesc. Oamenii care s-au sustras de la munca s-au sustras si de la grevă. Rusine să le fie spărgătorilor!

Anonim spunea...

Stiati ca exista si lasi? Stiati ca ei sunt in numar mare? Stiati ca ei au ce pierde? Pierderea lor se numeste functie, dulce functie. Ar face orice pentru asta. Ar trada, ar dezbina. Oare se simt bine in pielea lor? Stiati ca da?