Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 24 mai 2010

Greva?

În sectiunea din dreapta am postat un sondaj pentru colegii noștri care primesc criza în nobila calitate de angajat al penitenciarelor. Așadar:

Participați la greva din 31 mai 2010? 


Da?
Nu?
Nu știți?
Nu vă interesează?

Asteptam voturi si comentarii. Da, pentru că... Nu, pentru că... Nu știu, pentru că... Nu mă interesează, pentru că... samd

PS. Rog colegul-postac din Galați să comenteze la subiect și, dacă se poate și nu e prea mult, respectând regulile de postare.

26 comentarii:

si totusi spunea...

Eu voi participa la grevă pentru că acesti guvernanti si toti care vor veni trebuie să învete să tină cont de părerea celor care i-au ales. Chiar dacă se iau măsuri dure, normal ar fi ca acestea să fie precedate de consultări, de un dialog real si ar trebui să fie luate de oameni competenti si corecti. În oamenii lui Băsescu nu am încredere. În sfârsit, oamenii reactionează. Păcat că doar de foame, dar ar putea fi un început de atitudine civică. As vrea să văd o Românie care se ridică împotriva clientelismului politic, o Românie care nu permite niciunui partid politic să-si vâre cozile în institutii, implantând manageri pe post de prostituate publice.

Se întâmplă ca acum să fie vorba despre PDL, un partid compromis definitiv, dar întotdeauna a fost vorba de câte cel putin câte un partid care a abuzat sistemul public si nu numai.

Ei fac asta pentru că sunt suficient de imorali încât să o facă si pentru că POT. Particip la grevă pentru că vreau ca actualii si viitorii guvernanti să stie că guvernează pentru noi si nu împotriva noastră, să stie că noi existăm si între alegeri, că avem demnitate si că nu ne lăsăm călcati în picioare. Vreau ca ei să stie că pot fi competenti si corecti, dar nu mai pot să fie impertinenti.

De aceea voi participa la grevă.

Vasile Roaita spunea...

La Greva FRATILOR!
Reducerea cu 25% a fondului de salarii(venituri)va aduce automat si disponibilizari in intreg sistemul bugetar si implicit si pe la noi prin unitati,acum au dat apa la moara sefilor profesionali, daca nu te are la inima seful este momentul sa pleci inainte de a te pune el pe lista, ce sa mai faca si sindicatele, traim momente grele din care vor iesi cei ce vor putea,acum se va vedea adevarata fata a celui de langa tine pe l-ai considerat prieten.
Ce am facut cu mana noastra in toamna la votare se numeste lucru manual, asa ca ne meritam soarta.
Dintr-un hoţ roman şi o prostituată de origine dacă ce popor să se nască: tradatori, lasi, hoti,criminali, curve, onanisti, perversi etc. Care puteti fugiti cat puteti de repede pentru ca pe aici nu mai este de facut mai nimic, am ajuns de rasul lumii intregi, Ruanda Europei

Anonim spunea...

Da
pt ca va fi si amar de noi si de copii pe care nu mai o sa avem sa la asiguram un trai decent!<>?!

Anonim spunea...

25 % e foarte mult.

Anonim spunea...

Pardon, Etiopia Europei. Si io particip la greva pt.ca... trebuie. Participanti la mitingul din 19.05 ati vazut cum rad pdl-istii de noi? Pinguini, manipulati etc. Daca devastam Bucurestiul eram ai dracu`. Asa suntem PROSTI. Cum sa o mai dai in tara asta?

Anonim spunea...

@ 15.36

Ce patetic! Stii ca nu se va intampla asta. De aceea esti asa de viteaz. De ce sa fie arestati oamenii care actioneaza legal, care-si apara drepturile?

si totusi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huginn spunea...

@ si totusi

Care si cine e destinatarul? :)

si totusi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Da pentru ca munca de penitenciar pe care o facem este prost prost platita iar dupa data de 01.06 dezastruos platita.

Anonim spunea...

ȘI GALAȚIUL ESTE PENTRU GREVĂ !

DAR AICI ESTE O PROBLEMĂ : TREBUIE SĂ CEREM VOIE JURISTULUI UNDE SĂ FACEM GREVA PT. CĂ DÂNSUL, FĂRĂ SĂ I SE CEARĂ PĂREREA(NEFIIND MEMBRU DE SINDICAT), S-A ”EZPRIMAT”, ÎNCERC SĂ CITEZ CÂT MAI EXACT, SĂ NU-I VĂD PE ĂȘTIA PRIN CURTE, ÎN CLUB SĂ STEA, SUNT NIȘTE PUTUROȘI.

DECI COLEGILOR, NOI O SĂ FACEM GREVĂ, DAR CE O SĂ OBȚINEM NU ÎMPĂRȚIM ȘI JURRISTULUI, EL(AȘA SE CREDE OMUL) FACE PARTE DIN CLASA ARISTOCRATICĂ(CASA REGALĂ BURLIBAȘA - SE CREDE VIITORUL MOȘTENITOR AL ”TRONULUI”), DIN PATRONAT FACE PARTE.

PS- de când au început să apară comentarii reale la adresa juristului, a plecat brusc în concediu. Oara nu-i tactica aceea comunista ”dispari trei zile și lumea uită”. Nu vom uita, ne-ați desconsiderat pe toți d-le jurist.

Anonim spunea...

Nu cred ca juristul a plecat in concediu ca sa scape de grevisti, ci din alt motiv: isi cauta gazda mai ieftina fiindca a auzit ca BOC taie chiriile. Si in plus el nu suporta prostimea care imbracata in uniforma tine mortis sa faca greva. Domnule Burlibasa de ce sunt unii gen Maxim, Alexandru juristul care stau civil prin curte desi sunt obligati sa poarte uniforma? A-ti promis ca lamuriti problema cu uniforma si inca nu s-a rezolvat.
Mai nou Doamna Racu face "recrutari" pentru sectorul Evidenta. Pai cine sa vina sa munceasca acolo cand stresul pe care il provoaca insasi seful este imens? Nu cred ca as suporta ca toata ziua seful sa tipe la mine!

Anonim spunea...

Frailor, spuneti lucrurilor pe nume, la Galati impotriva grevei cel mai virulent este juristul. Au inceput colegii sa-l infrunte, sa scrie ce face, sau mai bine spus nu face nimic(toata ziua uda flori, bea ceai si bineinteles birfeste si injura) iar acum omul a fugit in concediu sa se faca uitata atitudinnea lui.

Multi frustrti si parveniti am vazut in sistem, dar pe asta nu-l intrece nimeni.

Anonim spunea...

De ce nu pot vota ,,DAAAAAAAA,,?

Huginn spunea...

@ 21:32 et all

Si daca e jursitul impotriva, ce? Care-i baiul? Cu sau fara jursit daca e sa fie greva va fi greva.

Anonim spunea...

Aici aveti dreptate domnule administrator,cu sau fara el ne vom face treaba,dar in calitatea pe care o are ,cel mai indicat ar fi fost sa se abtina,nu ar fi pierdut nimic,ba dimpotriva.Dar dinsul poate aspira la un fotoliu mai cu multa piele si un birou mai spatios,mai dotat cu aparatura sofisticata.Toate cele bune si multa bafta,chiar daca ne mai apostrofati din cind in cind.Important este ca exista dialog.

Anonim spunea...

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
E foarte mult, enorm 25.

Anonim spunea...

Ai dreptate Huginn, noi trebuie sa mergem mai departe. Câinii latră, ursul merge iar prostii.

Din punctul meu de vedere, juristul de la Galati, nu merita atentie(uman si profesional, zero este mult), problema este alta, este cu „casa regala burlibasa(mostenitorul tronului de la toalea, as spune eu)”, se pricepe la diversiune, are destui lingai, pupinc... si raspindaci, stie sa dezbine si sa lanseze zvonuri, iar pelicani sunt destui.

Jalnic caracter, infect coleg si mai spune ca sus exista un Dumnezeu....

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=g2te5q5orU8&feature=related

Anonim spunea...

http://www.ziare.com/monica-macovei/pdl/m-macovei-toti-fura-inclusiv-pd-l-1017681

Anonim spunea...

Si cand te gandesti ca acum 3 ani a venit juristul galatean la PC1 cerand la cadre si la director..(pentru angajare).Era descult si cu sapca de marinar imprumutata de la basescu...

Grevist spunea...

@ si totusi:
Si cum vei participa la greva?In 19 mai ai fost?Sau ai participat tot din pat cu telecomanda,schimband canalele tv?

Anonim spunea...

@ 24.05.2010, 22:37:00

Militian Latrau Tusgureanu, schiauna naibii la voi in curte, ca ne-ai obosit. Cred ca fulgera des si tare prin zona Galatiului, la cati scurt-circuitati apar pe bloguri sa postaceasca. Bai ...escule, ne lasi?

Anonim spunea...

Lasati-ne cu juristul asta de Galati ca ne-ati obosit. Altceva nu stiti? Sunteti sat fara caini, casa fara stapan? Poate vreti s-o chem inapoi pe d-na Dediu sa va puna la punct ca in fata ei nu vorbeati niciunul. Inapoi fuga, mars!!!

juristul dunarean spunea...

DA, DEDIU. NU II STIAM DE FRICA CI O STIAM DE NEBUNA SI NU NE PUNEAM MINTEA CU EA.

Anonim spunea...

bah fratilor!!!!!!asta nu e greva astea e vrajeala pe fata,lipsa de competenta a tuturor liderilor de sindicat i-si spune cuvintul fratilor ,pe banii nostrii fata de noi sunt pro si in fata sefilor sunt miei,ca dara iau leafa si nu e bine?pe ei nu ai afecteaza.adevarul ca suntem vai de noi nu suntem solidari de loc nici cei din sanatate ,nici cei din c.f.r ,ce draq suntem romani,sa moara vecinu sa-i iau capra........si nu uitati ca dak prostii ar zbura, ROMANIA este aeroportul.