Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 31 mai 2010

Greva la Penitenciarul Bistrita

Angajaţii Penitenciarului Bistriţa vor intra în grevă de solidaritate în data de 31 mai. Pentru a asigura respectarea normelor de siguranţă şi buna funcţionare a sistemului şi drepturile persoanelor deţinute se vor lua măsuri continuarea activităţii, astfel încât drepturile deţinuţilor să fie respectate.

Activităţile de pază şi supraveghere nu vor fi întrerupte, au fost informate conducerile organelor judiciare deservite cu privire la acţiunea de protest iniţiată de sindicalişti, au fost luate toate măsurile astfel încât arestaţii preventiv să fie prezentaţi obligatoriu la termenul stabilit de instanţa de judecată, iar deţinuţii vor fi prezentaţi la expertizele medicale.

1 comentarii:

Anonim spunea...

SINCER MA ASTEPTAM MAI MULT DE LA GREVA ACEASTA INSA ACUM SUNT PROFUND DEZAMAGIT...NE-AM PIERDUT CA MAGARUL IN CEATA CRED CA GUVERNANTII AU FACUT PARIU CU ACEASTA GREVA SI UITE CA SINCER NOI AM PIERDUT...DACA SI LA INCEPUTUL SINDICATULUI S-AR FI PROCEDAT CA LA NOI CRED CA ACEASTA LUPTA DE APARARE A DREPTURILOR S-AR FI DESFIINTAT... SINCER NE MERITAM SOARTA...PACAT !