Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 19 mai 2010

Culmea tupeului: Elena Băsescu a anunţat măsurile Guvernului Boc în PE - VIDEO


"În contextul crizei economice şi financiare mondiale, guvernul ţării mele a fost nevoit să reducă salariile bugetarilor, pensiile , ajutorul de şomaj şi să taie subvenţiile", a anunţat europarlamentarul Elena Băsescu.

"Având în vedere aceste măsuri deosebit de dure pentru a se asigura cheltuirea corectă a banului public este nevoie ca achiziţiile publice să se facă în modul cel mai transparent posibil. Trebuie încurajată utilizarea sistemelor electronice de licitaţii care duc la eliminarea corupţiei şi fraudei din sistemul achiziţiilor publice", a adăugat fiica preşedintelui Băsescu. (sursa: RealitateaTV)

4 comentarii:

Anonim spunea...

Aoleuuuuuu !!!! Plec in Piata Victoriei acum ! N-am nici o treaba cu bugetarimea dar lucrul asta ma scoate afara din casa !

Anonim spunea...

Analfabet-ooooooooooo

Anonim spunea...

NU GUVERNUL A HOTARIT CI TATATO MAI BINE HOTARA SA TE TRIMITA LA PRODUS SI BANII SA INTRE IN BUGETUL DE STAT ,ASA SCAPAM SI NOI DE CRIZA

Anonim spunea...

Pana acum, desi bugetar, consideram o (mica :)) parte dintre masurile luate de guvern (iar :)) ca fiind de ne-ocolit (dar in MARE parte tardive, injuste, incomplete si pompieristice), vazand aceasta inregistrare, consider ca am doua alternative: sa ma impusc in cap cu arma din dotare, sau sa emigrez intr-o tara din America Latina, unde este cam la fel, cu diferenta ca ai optiunea sa activezi intr-o guerilla!!!