Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 26 mai 2010

Comunicat de presa SNLP - FSANP: Greva pe 31 mai 2010

Comunicat de Presa Greva in penitenciare 31 mai 2010 (SNLP - FSANP)

14 comentarii:

Anonim spunea...

DOMNILOR MIE RUSINE CA SUNT IN SINDICATU ASTA . NUSE POATE ,CE AM AUZIT ASTAZI DIN GURA LIDERULUI DE SINDICAT DE LA POARTA ALBA .VINE OMU SI NE ANUNTA CA INTRAM IN GREVA CA TREBUIE SA SEMNAM ,BINEINTELES CARE VREA NU E OBLIGAT NIMENI(?)DA SA STIM CA CEI CARE VOM SEMNA CA ADERAM LA FORMA DE PROTEST SA STIM CA NI SE VA LUA DIN SALARIU 100 RON
NU SE POATE OAMENI BUNI CE FAC ASTIA CU NOI E STRIGATOR LA CER .CUM DUMNEZEU PROTESTEZ CA NU SUNT MULTUMIT DE DE CE HOTARIRI IAU ASTIA PENTRU NOI CA VOR SA NE TERMINE VOR SA NE DISTRUGA SI TOT EU SUNT ALA CARE PIERDE 100 RON .NU SE POATE , NU SE POATE ..........

Anonim spunea...

ca de obicei, asistenta medicala, programata sau de urgenta, nu e mentionata ca si activitate in cadrul penitenciarului.
iata cum se apreciaza munca in cadrul unor compartimente...

Anonim spunea...

Nu stiu daca se va publica acest comentariu. EU nu voi intra in greva. Si, mai precis, nu voi intra in aceasta greva. Si, mai precis, nu voi intra in aceasta greva, in semna de protest. Si, mai precis, nu voi intra in aceasta greva, in semn de protest la adresa sindicatului din unitatea mea. Stiu, acum m-am gasit si eu, sunt un spargator ordinar de greva, actiunea are un obiectiv de o cu totul alta natura etc. Pentru cei curiosi, sunt gata sa dau si explicatii elaborate. Mi-e sila, insa. Mi-e o sila mai mare decat toate protestele voastre.

Anonim spunea...

PENTRU 15,46
AI DE ALES.PIERZI 100 RON PE 31 MAI SAU 25% DIN SALARIU PE URMATORII VREO 5 ANI.DEPINDE CE VARIANTA ALEGI

Huginn spunea...

@ 15:46 si 17:16

Ce sa spun,e o atitudine foarte desteapta. Habar nu aveti de legislatie si nu stiti ca pentru greva nu plateste angajatorul, si de vina e sindicatul.

Daca nu sunteti dispus sa sacrificati amarata aia de zi nu asteptati nimic. N-o sa va dea nimeni. Nu de alta, dar fiecare merita ce i se intampla.

Anonim spunea...

Eu nu mai înteleg nimic. E grevă de o zi sau greva pe o perioadă nedeterminată?

Huginn spunea...

@18:12
Un drum lung incepe cu primul pas. :) Greva in sectorul bugetar este pe termen nelimitat, doar ca din ratiuni tehnico-legale unele federatii vor intra in greva de solidaritate care este de maxim 24 de ore... care poate fi repetata pana cand se rezolva.

Anonim spunea...

Să înteleg că greva noastră se termină la 23.50 si reîncepe la 01.06.2010, ora 00.10, dacă mai este nevoie? Adică dacă nu cedează guvernul?

Huginn spunea...

@18:51
E foarte posibil. Oricum liderii de sindicat vor avea grija sa informeze in timp util despre modificari. Ratiunile sunt pur tehnice, se incearca sa nu fie expusi oamenii gratuit.

Anonim spunea...

O.K. Multumesc! Succes liderilor si, alături de ei, nouă, tuturor!

Anonim spunea...

In atentia primului anonim al tarii si al acestei pagini ...

Zgarcestete si castiga-ti linistit cei 100 de roni si sa-i folosesti sanatos ... ca parintii nostri si mamele din concediu maternal se vor sacrifica pt tine cu milioane lunare sa te simti tu implinit si nu cumva sa sacrifici ceva din saracia ta ... rusine sa-ti fie!!!

Anonim spunea...

E dreptul oricaruia de a intra sau nu in greva, cu referire la comentariul de la 17.16. Nu e o obligatie, obligatie vei avea peste ani fata de copiii tai, obligatie ai in fata parintilor tai .... obligatie ai pt demnitatea ta cand vei fi privit in ochi ...

Anonim spunea...

PT. CEI DE LA POARTA ALBA
LIDERUL ACELA DE SINDICAT AR FI TREBUIT SA VA INFORMEZE CA EXISTA UN CONT UNDE SE STRANG BANI DIN COTIZATIE SPECIAL PENTRU SITUATII DE ACEST GEN, "FONDUL DE GREVA". DIN ACEST FOND AR TREBUI SA FIE ACOPERITE SUMELE CARE AR URMA SA FIE RETINUTE DE ANGAJATOR.

Anonim spunea...

TOT PT. POARTA ALBA
NU AM INTELES DE CE UMBLA LIDERUL DE SINDICAT CU TABELUL PRIN CARE CONDUCEREA UNITATII ADUCE LA CUNOSTINTA ACEASTA RETINERE. ESTE SARCINA LUI???
ORICUM LA P.A. E PUTRED SINDICATUL, TOTAL ASERVIT CONDUCERII, AR TREBUI SA SE TREZEASCA OAMENII