Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 12 mai 2010

Calendarul protestelor

Calendarul protestelor

11 comentarii:

Anonim spunea...

VAD CA SA SUBTIAT CONSIDERABIL SI NORMA DE ECHIPAMENT,CE MAI UMEAZA
REDUCERI DE SALARII CU 25%
ZILE LIBERE NEPLATITE.
MAI AVEM SINDICATE CINE STIE
TARA TICALOSILOR SI A INPREVIZIBILULUI NE PUTEM ASTEPTA LA CE ESTE MAI RAU.
" SA TRAITI BINE"

Anonim spunea...

NESIMTIRE CURATA...SA APAR UN MINCINOS DOAR PENTRU FAPTUL CA AM DEPUS UN JURAMINT DE CARE EL A UITAT...MIE RUSINE SAI PRIVESC IN OCHI PE PARINTII MEI DESI EI MA INTELEG SARACII DAR NU VREAU CA SA SE INTIMPLE ACELASI LUCRU SI CU MINE ASA CA AR FI O LASITATE DIN PARTEA MEA SA NU FIU PREZENT LA MITING PE 19...NE VEDEM ACOLO...

Anonim spunea...

SUNTEM O TARA CONDUSA DE HOTI !
SE DAU LOVITI DAR AU SALARII DE ZECI DE MILIOANE.CE AU FACUT PTR. TARA DECAT SA FURE?!TREBUIESC LINSATI IN PUBLIC.AU FACUT DIN TARA ASTA UN PAMANT AL HOTILOR.
CAT DESPRE BASE :...SA-I SAU MULTA....UNDE SUNT CEI 300 DE PARLAMENTARI DESPRE CARE VORBEA LA ALEGERI.ESTE UN MINCINOS NESIMTIT, UN ESCROC.
JOS HOTIA !
JOS ANALFABETISMUL !
CINE A AJUNS SA NE CONDUCA?ASA CONDUCATOR, ASA TARA.NE MERITAM SOARTA!

NE VEDEM LA MITING!

p.s. : Huaaaaaaaa !Rusine (NU POT SA MA ABTIN.DOAMNE IN CE STARE NE-AU ADUS CRETINII ASTIA ?)

Anonim spunea...

Si inca ai sa vezi in ce stare vom mai ajunge ! Nenorocitul asta chior a apelat la ce a invatat el mai bine in perioada comunista. Vedete-as mort ordinarule ! Saracia de bate la usa dar de data asta vom lua atitudine poate mai grav decat grecii. Pensionarii au dat o lectie minora astazi...PLECATI DIN TARA PE 19 CA NU VA FI BINE PENTRU VOI !!!

Anonim spunea...

Veniti pe 19 la miting! Daca nu o veti face aveti macar bun simt sa nu mai injurati pe altii ca vorbesc in numele vostru! Veniti sa va faceti auziti! Sindicatul este portavocea. La ea strigati voi! Sindicat nu inseamna un lider! Sindicatul suntem toti.
Sper sa facem treaba buna impreuna.

Anonim spunea...

În locul măsurilor de reducere a pensiilor sau salariilor propun discutarea/analizarea următoarelor măsuri : 1. în urma muncii prestate, deţinuţii să beneficieze doar de zile-câştig. Să nu mai mai primească nicio sumă de bani în urma muncii...sumele câştigate să fie folosite de stat. 2. Reducerea, pe cât posibil, a cantităţilor de alimente, a normei calorice zilnice ptr deţinuţii care nu muncesc. Cred că se pot economisi bani şi din acest sector. 3. Reducerea drastică a sumelor alocate ptr carburant/deplasări ale "şefilor" (directori unităţi, directori direcţii din ANP, directori generali ANP) - ştiaţi că ptr deplasarea spre casă, la sfârşitul săpt, a unora dintre directorii generali din ANP şi a unora dintre directorii de direcţii, care locuiesc mai departe(Gherla, Timişoara) se eliberează ordine de serviciu ptr MISIUNE cu transport AERIAN ?.....da.....cu avionul.....aţi citit bine. Dacă stăm să căutăm soluţii.....haide să căutăm serios......şi sunt sigur că găsim...... Liderii sindicali ar trebui să se gândească puţin şi să propună măsuri eficiente.....să nu mai evite subiectele "delicate"....

Anonim spunea...

Se mai pot economisi bani si prin verificarea celor care isi trimit spre stampilare ordine de serviciu la 700 km distanta, fara ca ei sa fi calcat pe acolo.

Anonim spunea...

comasarea unor servicii . desfiintarea unor posturi de dir, adj si loctiitori care nu au nici o justificare. desfiintarea funtiilor sefilor de tura care freaca menta , micsorarea nr de secretare dactilografe facatori de cafele si birfitori de exceptie si alti taietori de frunze

Anonim spunea...

Se mai pot economisi bani si din motorina folosita pentru tranzitul si plimbatul detinutilor de la o puscarie la alta pe diferite motive:afaceri judiciare ale detinutilor pe care si le fac dupa bunul lor plac sau fie ca acel penitenciar nu are conditii de detentie pentru un anumit regim de detinere, sau alte motive! Si cand zic de plimbatul detinutilor, nu ma refer la acele curse zonale, saptamanele ci la curse care se fac la 2 zile sau poate mai des, de la o puscarie la alta, altele decat cele stabilite saptamanal!

Anonim spunea...

Stiti cat au cheltuit cei care au fost in control la Bacau???? Peste un miliard in doua saptamani. Cum suna????? Plus marile cursuri la care suntem trimisi ca sa reziste si bazele capusa din ANP.

Anonim spunea...

Acesti JURISTI din Penitenciare care au spre solutionare cite 2-3 dosare pe an,in rest taie frunza la caini.