Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 27 aprilie 2010

'Mascații' la Can Can

Se întâmplă la Jilava...

8 comentarii:

Anonim spunea...

a fost vorba de juristy propun o testare a juristilor pe tara profesor sa fie juristul de la ARAD CAREa cazut la psiho si face pe marele4 profesor in drep astept comentariiiiiiiiiiiii

Anonim spunea...

a cazut ceata pe toate problemele in care sunt inmplicati directorul si adjunctul economic de la ARAD sau pilele sunt prea mari chiar si pentru Dl BALA DACA SE VREAU EXEMLE SE SE FACA APEL SI SE VOR DA

Anonim spunea...

pai pune exemple sa stie toata lumea de ce se intampla la arad!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Uau, va rugam va imploram va multumim chiar daca ne veti da exemple despre jurista de la Arad suntem innebuniti ca si noi avem aceeasi situatie la noi spuneti ca nu mai avem ce face am pierdut toate procesele si nimeni nu zice ca este pe partea cealalta hahahah nici sipa macar hahahahhaa mersi tu nelu ha bre te fac doua luni (2)

Bruce Lee spunea...

Buna pregatirea grupei de la Jilava, dar cea de la Iasi va depaseste.

Au acolo un sef al grupei de interventie extraordinar. E veterinar tipu' si cunoaste masuri de autoaparare care nici nu s-au publicat inca. Rupe cu temele de pregatire continua: fumatul pe scari, cititul presei in PC2, vizionare TV si statul pe WC cu ora. Sportul e o foarte mare necunoscuta pentru el si abia daca poate lega doua cuvinte. Nu e vinovat saracul, altii l-au pus acolo cand s-a desfiintat GAZ-ul.

Cand sunt atatia baieti in grupa de interventie dedicati pregatirii sportive, isteti, dornici si priceputi, domnul veterinar chiar este o jignire pentru acestia. Ar mai fi si ceva exemple de mascati carora le-au fost achizitionate haine de la raionul de copii intrucat au 1,50 m si 40 kg.

Anonim spunea...

Nici japonezii sau chinezii nu sunt inalti sau ``grei``,da` te fac din doua ``palme`` cu piciorul de nu te vezi!
La voi la Iasi (fiind mai spre est) s-or fi amestecat cine stie ce gene aduse in traista de Nicolae Milescu si cu o leaca de bataie invatata de la parinti in procesul de reeducare pe care vi l-au aplicat in copilarie faceti minuni la interventii!:)

Anonim spunea...

Poate pentru necunoscatori totul a parut banal dar sincer...s-au descurcat OK.Modul de operare si sincronizarea intre ei a fost ca la carte.Mai putin somatia (trebuia facuta de toti membrii grupei si cat mai tare posibil - ptr. intimidare ''inamicului'').Ramane sa vedem pregatirea fizica a mascatilor(poate la urmatoarea filmare).
P.S. : Pacat nu au toate penitenciarele grupa de interventie.Este binevenita oricand.
Respect.

Anonim spunea...

Sunt colegii mei,si ma mandresc cu ei.Va saluta 1 de la educativ care stie ce inseamna un demonstrativ.