Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 20 aprilie 2010

Directori mai mici, directori mai mari...

La ANP se modifică iarăși șefiile. Cel Mare și Cel Ungurean se fac mai mici și mai moldoveni; rămân directori generali adjuncți cu o singură direcție în coordonare, unul cu paza altul cu economicul. Încă un pas pentru cel care nu-si face curaj sa pună punct unei aventuri nefericite. De ce îi mai avem?

Ioan Băla rămâne director general, chestor, doctor și posesor de semnătură. Nu e nici o surpriză. Horia Chiș primește în coordonare un purcoi de direcții, servicii și compartimente: reeducare, resurse umane, informatica, medical, protecția muncii, psihologia personalului și situații de urgență. Cam mult, pentru cineva care se pregătește sa plece acasă în iunie.

17 comentarii:

Anonim spunea...

Ce rol are Sindicatul? As vrea sa stiu. In afara de faptul ca sunt primii pe listele de acordare a primelor? Ce ati mai facut in ultimul timp? Si cum vi se pare lupta cu ANP/isti, daca exista una? Voi credeti ca suntem multumiti de ei?
Avem si noi niste drepturi legate de conditiile de munca?

sindicalist spunea...

Bune intrebari. Mai si participati, nu doar pretindeti si o sa stiti mai multe.

Bobby Fischer spunea...

Unii confunda miscarea sindicala cu prostituatele de pe centura. Aleg, comanda, platesc te miri ce si apoi asteapta sa fie... serviti. Si au si pretentii all inclusive de cinci stele la pret de... camping. :)

Anonim spunea...

dar de faptul ca liderul unei grupe sindicale impreuna cu toata gasca lui au 50%... ce mai spuneti??!!!?

Anonim spunea...

La ce sa participam? This is the question!

Anonim spunea...

Rolul sindicatului este deosebit de important, astfel avem cu cine mima dialogul social ,are cine prelua doleantele dumneavoastra pentru a nu lovi direct in cei carora le sint destinate ,au rol de esalon politic nr.2 ,au rol de mediatori in conflictul dintre partizanatele politice ,mai putin rolul eserntial de apararea intereselor celor care ii sustin .Se merge pe formula V-AM PROSTIT NE-AM FACUT CA VA APARAM SEFII MULTUMITI SI FRAIERII MORTI DE FOAME.Acesta este actualul sistem sindical .Liderii sint si ei oameni au familii au interese si nevoi personale ,camasa este mai aproape decit haina

Anonim spunea...

Nu il tine pe Bala sa scape de Ungureanu atataq timp cat asta are arhiva SIPA pe microfilme si stick.

Anonim spunea...

sarumana nenea Bala. Asteptam continuarea ...

Anonim spunea...

Astia sunt directori mici? Saracii de ei! Ce sa mai spuna cei din teritoriu?

Anonim spunea...

Boc ,primul ministru al nostru, al tuturor romanilor e taticul nostru,..atat la pensii cat si la salarizare...Asa ca vi-l invit in patul dumneavoastra!!!

Anonim spunea...

unde sa participam? cumva toti membrii de sindicat sunt platiti? cei care sunteti platiti din banii nostri ar trebui sa luptati mai mult pentru personalul din unitati. ar trebui sa vedeti ca nlucrurile nu stau deloc bine in unitati in ceea ce priveste conditiile de munca ale personalului. si numai despre asta este vorba...dar, dragi lideri sindicali dati impresia ca va intelegeti foarte bine cu mai marii anp-ului care vor sa detina controlul absolut

sindicalist spunea...

Uite cum aparura si ingrijoratii de soarta bunelor intentii ale liderilor de sindicat. Asa, intamplator, intr-o zi. Mai cauta si tu pe ici pe colo de te implica, si dupa aia bate din gura. Macar informeaza-te ca prea o arzi ca siparezii cu aluzii de 2 lei.

Anonim spunea...

In numele personalului de la Penitenciarul Pelendava vreau sa multumesc sindicatelor pentru actiunea de astazi! Domnilor daca voi nu va sesizati ,noi puteam fi o parte din cei 75.000 de disponibilizati din sectorul bugetar!Daca nu anul acesta,sigur eram planificati pentru anul viitor!
In numele familiilor si copiilor nostri va multumin !DUMNEZEU SA VA AJUTE!

Anonim spunea...

Ar trebui sa PICHETAM ANPul pana cand acest UNGUREANU pleaca!
Din inregistrare se vede ca el se crede un MIC HITLER AL ANPULUI !
Nu este posibil sa existe oameni ca el !

Anonim spunea...

Ce sa faca cel mare la paza?poate sa ii invete cum sa sape tunele...a facut echipa cu spagarul de movila si cu muc(ul)cel mic al anpului, marin.nimeni nu spune ce presiuni se fac asupra lui Constantin ca sa plece in unitate si sa ii lase pe ei sa isi faca jocurile.nu te lasa Costica!!!inspectorii sunt cu tine.nea movila sa ai bagajul facut ca nu mai e mult

Anonim spunea...

Dumnezeu sa-i ajute pe toti care-si desfasoara activitatea in Penitenciarul Pelendava , indiferent ca sunt sefi sau nu , cat timp gandurile si actiunile lor converg catre un singur scop : SALVAREA PENITENCIARULUI PELENDAVA , spre binele tuturor (salariati si familiile acestora !

Anonim spunea...

Movila ,mai face mult rau,pana cand il mai rabda D-zeu????