Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 1 aprilie 2010

50% de 1 aprilie

După lupte seculare ANP a reușit să discute primele de 50% în Consiliul de Conducere. S-au discutat directorii și personalul din ANP precum și directorii și directorii adjuncți din penitenciare.

Pentru penitenciare s-a decis respectarea unui procent general de 70% agenți și maxim 30% ofițeri cu ceva diferențe în cadrul unităților speciale(spitale, unități de învățământ, CR-uri) și Aparatul Central unde proporția ofițeri/agenți este diferită.

Urmează așadar alte Consilii de Conducere în unități, pentru trimestrul II ANP angajându-se că va fundamenta alocarea sporurilor pe unități printr-o evaluare a fiecărei unități, eliminând astfel arbitrariul.

La aceste link-uri găsiți înregistrarea ședinței. Are mai bine de 5 ore, înarmați-vă cu răbdare. În plus mai găsiți și o discuție la "diverse".

18 comentarii:

Anonim spunea...

in saptamina mare toti cei care scrieti lucruri neadevarate ducetiva la biserica ,ca la colegi nu aveti curaj draga adunatura

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

mergeti va rog la biserica pacatosilor de la penitenciarul GALATI

Anonim spunea...

M-as duce la Biserica Penitenciarului Galati, dar conform ultimelor documente sosite la puscarie cladirile vechi trebuiesc inchise si sigilate. Deci si corpul de cladire in care se afla biserica. Cine va intra acolo o face pe riscul lui...
UN TARABOSTES PENIFESTIAN

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

CE-A AJUNS PENIFEST SA AIBA PANA LA 10 COMENTARII!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Sindicatul galatean a acordat din fondurile sale un tichet cadou in valoare de 50 RON. Se pare ca aceasta a adus putina lumina in sufletele membrilor. Multumim!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Niciodata nu e tarziu sa iti ceri iertare pentru greselile facute, dar intotdeauna e foarte greu sa ii privesti in ochi pe cei carora le-ai gresit. Acesta este momentul cel mai potrivit pentru a regreta raul facut si pentru a rosti cuvintele: IARTA-MA. PENITENCIAR GALATI CA MA ACCEPTI ASA CUM SUNT

UN VECHI SULJBAS

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Mai TARABOSTES PENIFESTIAN,cum se conjuga verbul "a trebui"?Vezi ca este verb invariabil,ceea ce inseamna că forma rămâne aceeaşi la orice persoană:
eu trebuie
tu trebuie
el/ea trebuie
noi trebuie
voi trebuie
ei/ele(cladirile) trebuie.
Dar ce pretentii sa am de la persoane de teapa ta! V-a lansat Huginn invitatia de a posta un articol!De barfe sunteti buni! Hai sa vad daca sunteti in stare sa creati si voi ceva!
O recomandare!Cautati si un profesor de limba romana,care sa va corecteze greselile de ortografie si exprimarea defectuoasa!

Anonim spunea...

Ptr.01.04.2010, 19:29:00
"Sindicatul galatean a acordat din fondurile sale un tichet cadou in valoare de 50 RON."
Cui a fost acordat tichetul cadou?Liderului sau viceliderului?Sau unuia dintre membri de sindicat,prin tragere la sorti?
Mai "penifestieni" ,invatati sa va exprimati corect,ca va faceti de ras!

Anonim spunea...

PTR.01.04.2010.-22.57. Daca stiam ca in rindurile noastre avem profesori de limba romana,probabil ca va contactam.Dar va asiguram ca stim ca printre noi se gasesc,si inca foarte multi lucratori care fac paza pe perimetru,executa supraveghere pe sectiile de detinere,fac escortarea ppl la instantele de judecata,daca nu ma insel,fac unii si tura de noapte de 14 ore.Dar cu siguranta nu sunteti decit un utilizator de calculator si nu aveti efectiv nici o treaba cu cei de la paza care va asigura practic,existenta de zi cu zi.Va sfatuim sa va alegeti un alt loc de munca,sunteti prea bun ptr. noi.Dar de fapt sunteti un mare fricos si va stim ca pe tatal nostru,pe care inca nu stiti sa il rostiti si acest lucru o sa va dauneze intr-o zi cind nimeni nu va va intinde o mina de ajutor.O sa va asiguram publicitate gratuita. VA UREZ UN PASTE FERICIT ATIT DUMNEAVOASTRA CIT SI FAMILIEI.

Anonim spunea...

Numai profesori nocturni de gramatica pe acest blog...Nu poti sa postezi un comentariu ca din spate sta "profesorul de gramatica" cu nuielusa sa ne loveasca peste degete cand gresim!
UN SLUJBAS DE PE PLANTATIE

Anonim spunea...

Parlamentul Romaniei dezbate zilele acestea in plenul celor doua Camere reunite, proiectul de lege privind anularea diplomelor de bacalaureat si ale celorlalte diplome obtinute ulterior, tuturor celor care se constata ca nu stiu sa scrie, sa citeasca si sa vorbeasca corect romaneste. Daca trece e belea mare... Va dati seama ce inseamna asta pentru angajatii unde se cere bacalaureatul - conditie minima de studii?

Anonim spunea...

@ 11.08

Asa e. Dar Parlamentul Romaniei mai pregateste ceva, si anume, inlocuirea celor care nu stiu sa "scrieste" cu cei din administrativ, in special cu cei de la socio. Sa vezi atunci demisii in masa!

Anonim spunea...

Pentru doamna SERBAN specialista lu peste ,

In cadrul inregistrarii cu privire la penitenciarul Pelendava minutul 29 afirmati "Unitatile trebuie efectiv sa cumpere produsele de la unul la celalalt pentru a deduce si colecta TVA-ul ".

Intrebare???

Cum deduce si colecteaza TVA-ul BAGR-ul ???

Cum penitenciarul Pelendava nu poate transfera produsele catre alte unitati si BAGR-ul da???

De asemenea mai afirmati ca OMJ-ul nu prevede transferul tuturor bunurilor !!!
Ba da!!! OMJ-ul prevede ca activele circulante se transfera intre unitatile din sistem .

Anonim spunea...

Nu mai postati fisierul? A fost sters automat dupa 10 zile si am auzit ca e de ras...