Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 31 martie 2010

Pensiile speciale în Uniunea Europeană

Consiliul Legislativ avizează Proiectul de lege privind sistemul unitar de pensii publice cu observații consistente în ceea ce privește pensiile "militare". Un document interesant si care găsește argumentele ce scapă populismului ieftin practicat de Guvern. Pensiile speciale sunt o practică în Uniunea Europeană iar caracterul stimulativ al acestor drepturi este unanim acceptat... excepție face Boc și ai lui.
Aviz Consiliul Legislativ - Legea pensionarii unitare

6 comentarii:

Bobby Fischer spunea...

Sa inteleg ca stirea a fost postata inainte de miezul noptii pentru a se evita riscul de a fi considerata o pacaleala, nu? :)

Huginn spunea...

Nu. Așa s-a întâmplat.

Anonim spunea...

poate se va tine cont de legislatia europeana in ceea ce priveste pensionarea personalului din sistemul sigurantei nationale-speram sa mai intram si noi acolo .daca nu von ajunge sa ne duca la groapa de la munca avand in vedere speranta de viata in romania.

Anonim spunea...

revin cu o completare: atat timp cat fatucile si boc +seitan si compania vor sustine in continuare ca pensiile militare sunt pensii nemuncite si deci imorale nu stiu ce sanse vom avea cu legea de pensionare putin altfel decat ceilalti.

Anonim spunea...

cine citeste a doua parte a inregistrarii sedintei consiliului de conducere a anp de pe blogul bircea mare,din 31.03,privind prima de 50%, isi da pe deplin seama de modul de gandire si caracterul celui care inca ne mai conduce,dl. bala:pentru el nu conteaza existenta unor criterii obiective in evaluarea procentuala a acordarii primei pe unitati ci "asa am decis eu cu echipa ". Nici nu e vorba de echipa ci de grup.Iti dai foarte usor seama de aceasta vazand tonul vocii sale si faptul ca e oricand in masura ati sari la beregata cand il contrazici.Asta nu arata altceva decat faptul ca dl.bala ori mimeaza dialogul ori ii vine foarte greu sa-l intretina.Ceilalti din conducerea anp il asculta mai degraba din o anumita teama(inaltime, tonul vocii,ironia folosita, aroganta, accentele voalate ale lui"ma contazici?",relatia speciala cu dl. ministru etc.)dandu-i impresia ca sunt intr-o echipa.Intr-o echipa esti numai atunci cand nu exista nicio farama de teama ori retinere .

Anonim spunea...

Bine ca i-ati ales...