Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 17 februarie 2010

Who the fuck is...?

Famiglia Musat scria ieri intr-un mail:
Who the fuck is...?

• Pe blogul sindicatului “Vulturul” Barcea Mare se da anuntul acordarii celui de-al 13-lea. Primele doua comentarii: URA!!! URA!!! URA!!!.. si apoi Banii pe haine cand ni da? Stie cineva?

• Who the fuck is Tonita?
• Pe blogul Oltenia Prison se demasca in draci incompetenta si abuzurile sefilor. Pentru a fi mai convingator, autorul publica poza unui morman de cadavre, probabil victime intr-un lagar de concentrare german, insotit de un comentariu ironic. Daca n-as fi sigur ca autorul e lipsit de simtul ridicolului, as spune ca e cretin.

• Who the fuck is Enache?
• Pe Penifest, Sword ne scrie despre obsesia celui de-al 13-lea. Comentatorii vorbesc despre Tg. Jiu si Simescu. Si despre al 13-lea.

• Who the fuck is Ciuca?
• Pe Penifest, Huggin ne scrie despre strategiile ANP. Comentatorii vorbesc despre Tg. Jiu si Simescu.
• Pe Penifest, Huggin ne scrie despre pensii. Comentatorii vorbesc despre Tg. Jiu si Filis, Drula si Enache.

• Who the fuck is Filis?
• Pe Penifest, Huggin ne atrage atentia nervos sa nu mai vorbim despre al 13-lea. Cativa comentatori se intreaba de ce s-a micsorat al 13-lea.
• Pe Penifest, Vladimir ne anunta decesul unui coleg. Cativa comentatori ne vorbesc de Oana si Enache.

• Who the fuck is Simescu?
• Pe Penifest, Cezarica ne vorbeste despre reforma. Comentatorii vorbesc despre Tg. Jiu si Filis.
• 25000 de valceni semneaza pentru a-l face cetatean de onoare pe primarul condamnat la inchisoare pentru coruptie. Consilierii locali ai PDL se executa. Cu siguranta al 13-lea s-a dat in Valcea.

• Pe Penifest, bloggerii scriu despre diverse. Comentatorii vorbesc despre al 13-lea.
• Who the fuck are you? (by Famiglia Musat 16.02.2010)
Cam dur... dar perfect meritat de unii comentatori.

33 comentarii:

Anonim spunea...

Or, for fairness:

What the fuck is Penifest?

Anonim spunea...

D-le Huginn, eu sunt unul dintre cei care au comentat diverse chestii despre al 13-lea. Acum imi pare rau. Mi-ati luat jucaria. Despre ce mai comentez eu ?Hm ?Va rog sa imi spuneti. Va rog sa imi sugerati. Mister iftinca is looking at us. Hope. Pa. Sper. Dau o bere.

Anonim spunea...

Alex!Ce faci mai baiatule ca ai ramas singur,te-a parasit nea Mircea.Te-a lasat sa te duci singur la Bucale.Cica i s-a spart lipomul din cap chiar acum cand sa-si sustina nevinovatia .
Trebuie sa-ti dai seama ca ai gresit total,cu acea reclamatie.

Anonim spunea...

SA UITAM DE "CONTRE" MACAR ACUM IN POSTUL SFINTELOR PASTI .DUMNEZEU SA NE AJUTE... LA TOTI !!!

Anonim spunea...

post usor

Anonim spunea...

Greu se mai fac oamenii oameni, greu!

Anonim spunea...

ptr 10:22
Esti prost informat,Alex nu este chemat la Buc ci Toc,Popescu Alin si Matusoiu.Acea reclamatie reflecta adevarul ,trebuia facuta mai demult.Alex nu l-a agreat niciodata pe Matusoiu si nici practicile acestuia.In ceea ce priveste munca de penitenciar, sa fim seriosi, Alex este peste toti.Multumesc Alex ca ai avut curajul sa faci acea reclamatie si sa stii ca oamenii de bine din unitatea noastra sunt de acord cu acea reclamatie.
Aline,coboara de pe acel cal alb,nu este de rasa...este corcitura,apuca-te de treaba si lasa vendetele,cere-i iertare lui Alex(uiti cat te-a ajutat?).

Anonim spunea...

Vreau sa descriu o problema "tragica" care apare la Penitenciarul Galati. Este vorba despre Punctul de Primire Detinuti sau mai nou ppl. Este un focar de infectie pentru toata lumea. cum sanatatea ppl nu intra in calculele noastre toate cadrele fug de acest loc de munca. Nu curge apa curenta, nu este aerisita incaperea, scurgerea este tot timpul infundata, sa nu mai vorbim de mirosurile "malizia" care iti muta nasul din loc. Cand se anunta vreun control de la Sanepid intra in priza toti! Doctorita Lupu facea ape de atata transpiratie cand venea Sanepidul! Numai ca ea a iesit la pensie! Delasarea care s-a lasat peste penitenciarul 2+2 a cuprins si p.p.d.! Domnule Inginer Sef Dumitrascu va lasam un termen de 7 zile pentru a remedia problemele. Numarul de telefon de la Directia de Sanatate Publica Galati este 0236463704. Va asiguram ca vom suna acolo si vom povesti totul. Nu stiu cine va plati amenda! Maine cand veniti la serviciu mergeti si acolo si vedeti cum stau lucrurile!

Anonim spunea...

lucrez in cadrul penitenciarului tg jiu de multa vreme si de mai multa vreme in sistemul penitenciar,
am fost prin mai multe unitati,
am lucrat cu mai multi comandanti,
dar asa mizerie cum imi este dat sa vad acum,nu am vazut pe nicaieri pe unde am trecut,este ge toata jena,este inacceptabil sa ne uram atat unii pe altii,nu stim sa ne vedm locul,cerem numai functii,nu ne uitam sa vedem daca le meritam,am facut o cat de mica munca,gata cerem salariu de merit,am venit o zi in plus la serviciu cerem 38(salariu de 50%),chiar asa am ajuns,
ne este rusine cand ne intalnim cu alti colegi din tara pe la convocari sau alte din astea sa spunem ca suntem de la tg jiu,ce dumnezeu chiar nu ne putem opri,
nu vedeti ca si cei de pe acest site sau saturat de tg jiu si de tot ce este legat de noi

Anonim spunea...

Vin satatele de functii rezultate in urma negocierilor privind reorganizarea sistemului !!!!!!!
Pregatitiva sa le intimpinati cum trebuie.
Traiasca ofiterii si sefii!
Bravo sindicate, aveti la alegere functii vacante de sefi si ofiteri!
Traiasca marea reorganizare plina de sefi fara subordonati si ofiteri citi vreti, executie pauza .....
Tegiversarea a fost lunga, de ce oare?

Anonim spunea...

Domnule ministru la tg jiu mai aveti de detasat sefii de servicii de la paza ,seful de la resurse umane ,ofiterul de la clasificate finul lui toc si directorul de la logistica si va fi liniste pe veci .Aceste personaje nu se potolesc niciodata si mai ales familia Popescu ALIN si ANGELA cu trei frati doi fini o nasa etc.

Anonim spunea...

are dreptate cine a scris pe toc nu trebuie sa-l detasati ca e detasat de munca de vreo 10 ani si se ocupa numai cu zvonistica si cu stransul de fini papusei de facut programe de 8 ore pentru sotie...reclamatii la anp si discutii inteligente cu hotii din zona lui folcloristica...

Anonim spunea...

propun sa-l puneti director la paza pe alin popescu o luna ca sa vedeti trei evadari,5 sinucideri,2 revolte si 10 chefuri la jiul cu 5 milioane meniu

Anonim spunea...

alex are dreptate l-a acoperit pe acest barcea alin destul,acum au ajuns bubele la minister si habar nu are popescu cu ce oameni s-a pus si se va prabusi repede repede repede si va pleca putin si la poarta alba doar el ,fara Movila cu care se lauda ca se trage de sireturi

Famiglia Musat spunea...

Dragilor, sunteti incorigibili.

si totusi spunea...

Incredibil! Unii oameni sunt imperturbabili.

Anonim spunea...

Pentru Famiglia Musat & Si totusi

Domnilor, v-a trebuit cam mult sa "patrundeti" aceste stari de fapt. :)

Anonim spunea...

Dragilor, nu va mai aduceti acuze pro si contra atunci cind ati semnat juramintul ati si am semnat cu totii ptntru spor inf confid, va vaitati apoi ,ca ce are A. N. P -ul,cu diminuarea salariilor si pedepselor ?, ce ami e Gorjul, ce ami e Bacau, unde-i Moldova e si Oltenia ,fratilor slujim interesele societatii noi, facem parte din societate daca altii dau cu batu printre gard hai sa inchidem portile,sa ne vedem de institutia pe care o reprezentam, hai sa fim realisti sa analizam situatiile asa cum sunt, sunt colegii nostrii asa buni asa rai noi, gresim ca nu vedem dincolo de vorbe, ca de fapte salutare, cU R.U, ce mai aveti frate , ca nu stie amaritu de la R. U, cui aproba sau ce fel de caracter are dupa ce si-a vazut sacii in caruta, individul care se roga la viata sa-i dea un serviciu bun. Apreciati oamenii viata haideti la Gorj sa fim uniti , suntem oameni gresim cu totii dar hai sa ne mai spalam pacatele an fata vitii , suntem prea mici pentru o lume atat de mare, prea orbi an mentalitate , prea saraci in fape si sufleteste

Anonim spunea...

pt.17.22.
si daca va fi chemat in zilele urmatoare,si nu se duce,iti ceri scuze? aici pe blog.(ca sa vezi cine e informat si cine nu)

si totusi spunea...

@8.56

Încă nu le-am "pătruns" si nici nu cred că voi reusi vreodată. :)

Anonim spunea...

george si alex,mai usor cu scrisul ca bate la ochi....mai treziti/va la realitate,...

Anonim spunea...

ptr.21.14
ca bine zici bai filis.

atitudine spunea...

Gura targului nu o astupa....

Problema esta de ce publicati astfel de comentarii, de ce nu le stergeti. Daca v-ati saturat de ele, nu le mai incurajati!

Daca oamenii vor vedea ca nu le sunt publicate prostiile decat comentariile de interes general, atunci poate se vor opri.

Voi sunteti si formatori de opinie sau nu v-ati propus asta? Nu vreti si calitate? Chiar sunt oameni care vor sa si spuna ceva, dar s-au saturat de prostiile unora!

Anonim spunea...

Referitor la directori care au fost numiti la Tg-jiu dom Bala si Boitor adevarati profesionisti oameni de acest calibru ne trebuia ,jos palaria lucreaza ca la carte cum zice legea nu pe linga lege.Trebuie lasati in continuare sa conduca unitatea.

Anonim spunea...

pentru 17.49
nu stii unde e liniuta pe tastaura?
treziti/va?

Anonim spunea...

Da da voi cei de la tg.jiu o sa ajungeti sa cunoasteti legea 275 si in limba maghiara.

Anonim spunea...

si sa vedeti pedepse si calificative la imbuibatii de la paza de la tg jiu

Anonim spunea...

Cine este enache este un fost sef de promotie al facultatii de ingineri,un absolvent de drept ,un om cu functie de conducere care a tinut la oameni si care nu are obrazul gros ca rinocerul pentru a fi rezistat la tg-jiu,dar va reveni si pe multi ii va popi incepand de la chestori in jos!

Anonim spunea...

Poate in locul lui Boitor va reveni Enache ca sa va faca sa vorbiti dinou in limba romina

Anonim spunea...

Stimati concetateni,

Nu stiu daca domnului Boitor i se poate imputa ceva pana acum in cariera profesionala si, probabil, acesta e motivul pentru care se invoca argumente de ordin etnic. Numai ca, gresiti si cu privire la acest aspect. Domnul Boitor e roman neaos si, chiar daca ar fi altfel, nu acestea ar trebui sa fie argumnetele pe care le fluturati acum. Daca cineva vine de la Satu Mare sa isi faca meseria departe de casa, fara sa isi doreasca probabil asta, nu inseamna ca nu vorbeste mai corect si mai decent limba romana decat multi dintre dumneavoastra, cei care va balacariti pe blog si pentru care intrebarea "Who the fuck are you?" devine un eufemism bland.

Succes, Domnule Boitor!

Anonim spunea...

Domnul Boitor e un om extraordinar care nu si-a putut angaja sotia in sistem ,care nu e dorit la satu mare ca e bun si a fost aruncat la tg jiu departe de familie pentru ca nu a cotizat la de-ai ca Movila si omul sufera ,dar nu stiu multi realitatea.Va taia in carne vie la paza ca a priceput ca oamenii sunt habarnisti si pusi pe rele dupa care se va duce acasa si se va lasa la mana lui ca sa nu-l mai trimita anp-ul la botosani ca...e bun,ce vrajeala!Omul a fost excecutat ca nu e din gasca smechera!

Naivul spunea...

Cum adica nu si-a putut angaja soita in sistem?

Intr-o lume normala, s-ar spune asa:

"Sotia domnului Boitor nu a reusit la concurs sau nu a indeplinit criteriile de selectie".

Anonim spunea...

da la tg jiu sunt si habarnisti in ale pazei,dar sunt si meseriasi,numai ca sunt peste ei sefi,care au si ei copii sau fini,nepoti ori vecini, si care trebuiesc promovati,
credeti voi ca este usor sa promovezi un fin,un nepot pe o functie care poate crea o rampa de lansare,
ca ziceti domnilor din conducere,este?