Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 10 februarie 2010

Pensiile in varianta Bocului

Pentru că au fost întrebări și pentru că dezbaterea trebuie să înceapă înainte de ceasul al 12 lea mai jos aveti Proiectul legii privind sistemul unitar de pensii varianta 04.02.2010. Se pare că în mintea Bocului intrăm în categoria pensionarilor de lux. Este posibil să avem de tras până când ne vedem cu legea așa cum trebuie. Dacă...

Proiect de Lege privind sistemul unitar de pensii publice 04.02.2010

59 comentarii:

Anonim spunea...

Bine, bine, da' al treispelea cand se da ?
P.S. A fost o gluma, Huginn.

Huginn spunea...

:) am primit-o ca atare.

Anonim spunea...

Ptr. anonimul de la 12:19:00

Se pare ca prin martie dupa ce dau banii cei de la finante.

Anonim spunea...

SI NU E GLUMA!!!

Anonim spunea...

Prea multe nu sunt de zis, dar forma actuala e perfectibila. Cu ajutorul celor care ne reprezinta la nivel de sindicat, cred ca mai putem face si niste adnotari la pensia de serviciu anticipata si anticipata partiala. Pentru un f.p.s.s. care lucreaza numai in sectorul operativ si de la varsta de 2o ani, la varsta standard de pensionare ar avea avea cotizat circa 60 ani. Nu cred ca e corect. Ne putem mobiliza si modifica aceste doua capitole, aici trebuie sa dispara stagiul minim de cotizare

Anonim spunea...

NIMIC DE ZIS - ZERO BARAT ASA CA PRIVITI YOUTUBE Dansul pinguinului:D by RADIO ZU

Anonim spunea...

cum se face ca la unele unitati se dau banii azi iar la unele precum galatiul marea echipa de la financiar nu este in stare sa faca acest lucru? de altfel in fiecare zi stau pina la 6 seara ca ii vad cand vin la munca.ce dracu fac atat timp pe acolo daca nu sunt in stare sa dea banii la timp mai ales ca din ce am inteles banii au fost virati de luni.simbata cind ma uit din foisor ii vad la cafea si tigari ca de altfel si in timpul saptamanii cand mai mult fumeaza si cafea decat munca.

atitudine spunea...

Aceasta e atitudinea fata de munca pe care o au unii colegi. Degeaba tipam aici si ne batem cu pumnul in piept. In fiecare unitate exista fumatorii si bautorii de cafea care pierd vremea de pomana.

Anonim spunea...

Va salut!cer scuze daca postez in locul nepotrivit,dar am si eu o intrebare:
Poate cineva sa-mi spuna ce se mai intampla la Margineni cu fabrica de mobila?Mai exista?
Va multumesc,o zi buna

Anonim spunea...

la timisoara nu se dau banii!!!!!informati-ma si pe mine daca s-au dat undeva in tara!!!

Anonim spunea...

interesant la tg-jiu au trebuit sa vina doi directori sa ne invete meserie,dar specialistii de la paza unde au fost,ce naiba am uitat sa ne facem treaba,cum poti uita abecedarul,sunt lucruri cu care incepi treba intr-un penitenciar,
trebuie sa vina altii sa ne spuna cum se face treaba si apoi sa ne plingem ca astia au venit sa ne desfiinteze,chiar daca oamenii ne-au zis ca nu se pune astfel probema,
hai dracului sa muncim si sa lasam vaicarelile,chiar nu msi stim sa ne facem treaba

Anonim spunea...

La Iasi s-au dat astazi salariile. Imi pare rau de colegii din alte unitati unde nu s-au dat. Nu e meritul celor care lucreaza la financiar (si aici se obisnuieste sa se intarzie salariile desi banii sunt virati).
S-au dat pentru ca maine vin la Iasi in penitenciar Ministrul Justitiei, Bala si Ragea. Daca nu s-ar fi dat salariile azi ar fi fost o primire urata din partea angajatilor revoltati. Nici asa nu se stie...

Anonim spunea...

Apropo, pt. colegii de la Tg.-Jiu, cum sunt directorii cei noi?...sunt profesionisti?!!....iar daca da ...este un castig pentru unitatea dvs.

Anonim spunea...

Bravo 17.32. Esti "om de nadejde", cica cotizezi 60 de ani ... Hai mobilizeaza-te si fa sa dispara stagiul minim de cotizare :). La galati au aia din foisor in fisa postului urmarirea celor de la financiar, de la ... nu stiu ce birou sau de aiurea, blondelor, brunetelor si a cailor verzi pe pereti? Bai nea, citeste dracu in fisa postului ce ai de facut tu in foisor si nu mai scrie aiurea pe pereti si pe bloguri, te mai baga tu in treaba altora ca ... e grele. Ca daca iti dau tie sa calculezi salariul iti iasa si tie ca trebuie sa cotizezi vreo 90 de ani ca sa iesi la pensie. Nu mai bine facem fiecare ce ne pricepem?

Anonim spunea...

Tampitii de la RU nici macar nu stiu sa puna in aplicare OUG 1 din 2010, adica reincadrarea! Banii s-au dat pe barba directorilor economici ai penitenciarelor din cauza incompetentei DEA! Si a DCEAN! Nu au fost in stare in 3 luni sa "produca' acele norme de aplicare a legii Do- Bi- t- OC-UL;UI! iN ORICE SAT DIN ROMANIA DE AZI LA SCOLI S-AU DAT BANII, dar la o puscarie cu somitati, cu doctorate si fite de nu se poate NU DAM SALARII CA NORMELE NU S-AU PRODUS INCA!!!

Oare cat mai suporta "caraliii" penitenciarelor sa fie conduso de incompetenti?

Da, este o intrebare retorica, dar va veni vremea ca cineva sa plateasca aceste prostii!

Cred ca va veni vreme a ca sindicatele sa treaca de la menajamente la opinii corecte, argumentate si la acele " spuse verde-n fata"! Daca nu se tem de anumite Comisii de disciplina... fie ele ale ANp ori ale unor unitati... cu renume in represalii!

Parerea mea, ca si a unui director general adjunct la un bilant regional. Nu dau nume dar voi da daca este cazul. sa isi mai justifice si cei de la DCEAN salariiile frumoase ce le au si sa lase generalii* aia ce le asigura spatele* si sa se mai gandeasca si la prostimea din penitenciare!

Cam atat am avut de spus la o zi de salarii, la care nici dna SERBAN, nici dl IFTINCA- dar nici macar dl CHIS nu au avut vreo contributie! Fiindca au avut o prestatie nu numai deplorabila , ci execrabila la data de 8.02.2010!

Si sa ne gandim, dl HUG- ori dl vice , daca sindicatele ar putea ( sau nu) sa mai faca ceva pentru "PALMASII" din puscariile neamului romanesc! cu rugamintea sa nu ma cenzurati, ca exprim gandurilor catorva... zeci, sute, sau chiar mii de "palmasi" sin puscarii!

Asa sa va ajute Dumnezeu!

Anonim spunea...

astazi s-au luat banii la codlea.....avem contabili buni.si conducerea este competenta..

Anonim spunea...

@ Anonim 10.02.2010, 18:26:00 @atitudine 10.02.2010, 19:43:00

Baza de calcul este cu totul alta decat cea de pana acum.
Se face un calcul al sal.lunar,conform noilor elemente, pt luna dec 2009 ca si cand ai fi lucrat toata luna,care reprezinta baza pt a se face calculul salariului pt luna ian 2010, in functie de cat ai lucrat.
Este destul de complicat si o simpla greseala este in defavoarea ta.
Revoltator este ca pana in prezent ANP a schitat doar un proiect de OMJ pt metodologia de aplicare a legii salarizarii. Pt ca nu exista metodologie, ANP a convocat abia pe 8 febr. (cu 2 zile inainte ziua platii salariilor) pe cei de la financiar si resurse din unitati pt a le explica cum sa se faca salarizarea pt luna ian. Li s-a dat doar o fituica cu o simulare de salariu iar doamna dir Serbana si domnul dir Iftinca, dupa ce au balbait si citat cateva texte din noua lege a salarizarii, au atras atentia celor convocati ca le revine in totalitate raspunderea pt acordarea salariilor.
Revoltator este nesimtirea celor de la ANP care nu au facut nimic pana pe data de 8 ian, nu efortul celor care au fost chemati degeaba din toate colturile tarii la sedinta (pe viscol si ninsoare)si care au stat pe 9 ian pana seara tarziu sa calculeze salariile oamenilor.
Incompetenti nu sunt colegii nostri de la financiar si resurse, ci cei de la ANP care pana in prezent nu au facut o metodologie asa cum prevede legea. Crezi ca vin la serviciu sambata (fara plata sau recuperare) pt ca se plictisesc acasa si nu au alceva mai bun de facut in ziua libera ?
Si munca lor este la fel de importanta ca a ta, pt ca sistemul penitenciar sa functioneze.

Anonim spunea...

la tg-jiu au adus cei mai crispati si pilosi directori care au existat,lumea plange prin birouri si hotii pleaca pe unde pot si e prima oara cand nu se iau banii la timp,vin vremuri bune ca asa e cand esti sub domnie straina,sunt sigura ca tot simescu i-a pus si pe astia ca el e inca director la penitenciarul tg-jiu,POLICA a uitat sa-i spuna ca nu mai e.Succes domnule Bala,calcati pe cadavre,important e sa fiti bine dumneavoastra si sa luati cat mai multe lemne de la Gorj,ca e iarna mare si nimeni nu stie nimic,nimic.

Anonim spunea...

Alta tampenie a "sistemului" - SA DAI TOATE CELELALTE SPORURI- gen paf, antena, 5% escorta, 25 % agent cu studii superioare LA sume compensatorii! Adica tot ce nu e cuprins in salariul de functie sau de baza cf legii salarizarii si asazisului proiect de ordin de ministru CA SI CUM NU VEI MAI BENEFICIA DE EL DECAT IN 2010! Ceea ce e o mare prostie si spe ca sindicatele sa sesizeze asta! Nu-i asa Dl Dumitrascu ca simularea aia cu agentul este o prostie? Dar s-a extins , asta pentru ca dna de la DEA A PERMIS SA NU DEA NICI O LAMURIRE, A TRIMIS BANII CONTABILILOR SA SE SPELE PE CAP CU AGENTII DIN PENITENCIARE, NU?

Se pare ca discutia nu s*a terminat, dar nu se se va termina degraga, mai ales ca vom fi atacati in continuare- a se vedea ceea ce a decis guvernul do--Bi-t-OC astazi!

SA nu aiba liniste cei ce au murit pentru ceea ce sunt astazi puscariile neamului!

Anonim spunea...

Pentru 10.02.2010, 21:40:00

Nu-ti face probleme ca-i integreaza Filis( Guru Bivolaru 2) in noua sa spirala de tip Misa ! Pot sa aiba cei doi directori si mama pilelor dar tot nu vor scapa de Reintegrarea in Absolut a lui Filis !
La vara Tg Jiu o sa ia locul Herculane-lui si sa te tii spirara MISA Si integrare IN ABSOLUT .

Anonim spunea...

domnule director general va rugam sa dati banii la tg jiu ca nu au ofiterii de la paza cu ce sa mearga la comisia de disciplina din anp

Anonim spunea...

trebuie sa scapam de filis asta ca ne-a aflat toate smenurile si ne strica toate combinatiile si culmea,le poate si demonstra,numai noi cei care am intrat fara concurs avem dreptul sa mancam o paine la puscarie si sa facem regulile,restul afara ca nu sunt prinzasi la suste si lumea iubeste caterinca ,numai sa nu ne puneti la munca ,nu stim sa o facem si domnu Iftinca ne baga la ...comisia de displina!ce nasol si cat ne-am invartit si...degeaba s-a orins lumea ca suntem habarnisti da cu ambitii.

Anonim spunea...

Vreau sa-i dedic lui Negru Dorel de la PMS CRAIOVA cu o zi in avans : http://www.trilulilu.ro/Acelashi/611ed6b854e240.

Iar din partea partea colegilor: ,,La ANU si La Alti Ani !,,

Anonim spunea...

Domnul sa fie cu tine filisul meu
(10.02.2010, 22:23:00 ) !

Anonim spunea...

10.02.2010, 21:07:00 romanule din romania daca usa pe care se iese la fumat este la 10 metri de foisor cum sa nu ii vezi mai ales ca iti poti fixa ceasul dupa unii fumatori? doar sa fii orb sa nu ii vezi.daca nu cunosti dispunerea foisoarelor te rog sa nu te pronunti.

Anonim spunea...

Nu este rau ca cei de la financiar fumeaza, ei o fac ca in armata, la 50 de minute de munca iei 10 pauza si este si normal ca cel din foisor sa-si regleze ceasul dupa el....

Anonim spunea...

bani,banii,baniii.Alooooooooo

Anonim spunea...

Istoricul Neagu Djuvara crede că este nevoie să treacă trei generatii pentru a se sterge complet urmele comunismului.
Dacă ne aducem aminte din Biblie, Dumnezeu i-a purtat pe Moise si evreii lui, 40 de ani prin desert.

"Sunt indignat de faptul că am ajuns, după toate aparentele, singura tară din Europa si, mai important, din zona aceasta care a scăpat de comunism, unde nimeni nu a fost tras la răspundere pentru ce a făcut nici in cei 50 de ani de dictatură, nici de 20 de ani incoace. Mă impresionează această fătărnicie continuă: au trecut totusi două decenii de atunci si existau destule dovezi să il inchidă pe cel care s-a făcut vinovat. Si totusi, nu se miscă nimic. In toate tările europene s-a făcut cate ceva: fostul prim-ministru italian Andreotti, dovedit că a avut legături cu Mafia, a trebuit să facă inchisoare, fostul ministru de externe al lui Miterrand, Dumas, in Franta, a fost si el inchis, pană si in Albania au fost pedepsiti anumiti oameni. In Romania, nu a fost nimeni tras la răspundere, nici pentru crimele comunismului, care sunt cele mai grave, nici pentru furt. Toate potlogăriile făcute de ministrii din ultimii ani nu există, niciun ministru la noi in tară nu poate fi acuzat de nimic, ceea ce pentru mine e o dovadă foarte gravă de lipsă de maturitate politică. Foarte grav este si faptul că populatia nu se revoltă, sunt doar cativa indivizi care strigă, dar ce se intamplă cu cele 20 de milioane de locuitori cărora nu le pasă? Pur si simplu, nu-si dau seama că natia nu se poate insănătosi atata vreme cat nu se crapă acest buboi. Pentru mine, acest lucru este cel mai dureros."
La noi totul este pe dos. Ne supărăm dacă cineva ne ia, dar nu ne-am supărat când ne-au dat.
Un exemplu simplu: anul trecut au ieşit la pensie peste 200.000 de români anticipat. Acest lucru are relevanţă deoarece cei mai mulţi sunt bolnavi închipuiti şi nu meritau pensie anticipată.
Priviţi în jur: ştiţi f.bine câţi ies la pensie anticipat, înainte de 50 ani, şi nu l 55 ani. Câţi din ei sunt bolnavi?
Nu vreau răspuns, doar refletaţi şi vedeţi că am ajuns la un punct la care sunteţi vinovaţi ptr.că am tăcut atâţia ani. Ne-a plăcut, ne-am complăcut, iar acum toţi suferă.
O zi bună tuturor.

Anonim spunea...

Nenea proprietarul, mai pune mana si munceste pe la servici,ca din gura va este usor sa dati.

Anonim spunea...

ANP este o frana impotriva linistii si bunului mers al sistemului penitenciar!!!!!!
A propos...ma poate imprumuta cineva din ANP cu ceva bani...pana la salar?
Va multumesc!

atitudine spunea...

@ 09.04

Bravo! Asa-mi place. Ia atitudine! Daca am tacut si vom tacea, nu vom rezolva nimic. Ai mare dreptate, dar vezi, noi tacem pt. ca ne gandim ca am face la fel daca am fi in locul unora. Si noi am iesi la pensie ca inchipuiti bolnavi, doar, doar ne-om angaja in alt loc si vom avea o multime de bani. Ca ne-au innebunit banii astia!

Anonim spunea...

Dau un copy-paste ca nu am incotro dar ca sa vedeti si dvs. Romania,tara care va iubeste!Priviti palatele tiganilor din Buzescu! Unul din asemenea cartier ti-ar rade in nas daca ar auzi ca intrebi de-al 13-lea salariu! http://www.youtube.com/watch?v=GHTBPhQcXCY&feature=related

Anonim spunea...

pt.cei de la TG-jiu
Scrieti cat si ce puteti despre voi ,dar sa nu va mai luati de neveste,ca e urat de tot.

Anonim spunea...

Vad ca nimeni nu este interesat de noua Lege a pesiilor din sistem.Sper sa apucati si voi timpul de a va bucura de ea, nu vedeti decat interesul vostru de moment dar mai tarziu o sa va para rau ca acum santeti pasivi la o asemenea nedreptate

Anonim spunea...

Palatele rromilor care sfideaza legea bunului simt!Voi ati facut rate pe viata ca sa cumparati un apartament!Intrebati de-al 13-lea....mai asteptati taica! http://www.youtube.com/watch?v=Q4yXWSokLdw

Anonim spunea...

stimati colegi ;va rog sa nu o luati ca o critica s-au sub alta forma, sfatul meu este sa nu mai bagam familiile ,nevestele,copiii, in problemele noastre de la serviciu .Eu sunt de la Deva si cred ca ati auzit cu totii de problemele care le avem noi la Barcea,dar nimeni nu a bagat familia in problemele sistemului penitenciar.Nu ne va rezolva problemele nimeni si nici o data problemele noastre din sistem.Trebuie noi sa avem puterea si curajul de a spune lucrurilor pe nume ,si de a face noi ceva pentru noi,pentruca nu are nimeni interesul de a ne fi noua bine.Asa ca sfatul meu este sa ne spalam rufele in familie si sa facem noi ceva util noua decat sa ne barfim mai rau ca tatele de la tara.Haideti sa dam dovada de barbatie .Cu stima un coleg din Deva.

Anonim spunea...

MI_RI_FIC !!!

Anonim spunea...

da,a fost la iasi si nu a zis nimic de al 13-lea,in general nu a zis nimic de bani.

Anonim spunea...

pentru colegul care aintrebat cum sunt directorii cei noi:
ne pun domnule la munca ,iar unora nu le convine,vor doar sa stea si sa le curga banii,pai asa este corect,sa nu iti faci treaba,da eu zic ca sunt buni sunt oameni crispati de faptul ca sunt straini de o unitate noua,
iar pentru cei ce ai pling pe cei de la paza daca au bani de mers la comisii,consider ca nu-i bine sa ne sapam gropi unii la altii,
despre polica sarmanul,nici el nu stie cateodata cei cu el,despre nemrnicul de simescu numai aduceti vorba,ca a carat destul

Anonim spunea...

Se pare ca gardienii din penitenciare(conform presei din Romania) vor iesi la pensie la varsta de 65 de ani! PROPUN distinsului ANP sa faca comanda de 20.000 de carje din lemn pentru actualii angajati din sistem. Multumim lui BOC ca se gandeste la bunastarea noastra si nu ne pensioneaza asa devreme. Statul ne multumeste pentru economiile viitoare la bugetul de stat pentru ca nu stiu cati dintre noi vor apuca pensia! Ma gandesc ca pana ies la pesie mai am atat de mult incat nici luminita de la capatul tunelului n-o zaresc! Poate o vede Bala!
7,65 mm

Anonim spunea...

tot pentru cei de la tg-jiu,sunt acum cu botul pe labe de la lideri informali de gasti,lideri de sindicat,cu totii tac acum,la bietul enache se bateau cu pumnii in piept ca cine sunt ei acum,stau ca matele din fata biroului socio

Anonim spunea...

tot pentru tg-jiu,
cand un om ajunge sa aduca intr-o discutie contradictorie familia,copii,inseamna ca nu are alte argumente,si este deci un incult,pacat de studiile unora,facute stiu ei cum

Anonim spunea...

pt colegul de la 20.47 din 10.02: daca ai memorie scurta, e cam nasol!!! cand s-au data la iasi banii cu intarziere, colegu'? ....tipic moldovenesc: minti de ingheata apele! nu arunca cu noroi in oameni care isi fac treaba. banii s-au dat la timp mereu, si ti-o confirma sute de colegi care lucreaza cot la cot cu tine! iar va roade frustrarea?

Anonim spunea...

Mai fratilor unii sunteti carcotasi de meserie,daca intarzie sal o zi sariti ca arsi,...o zi !!!!!!,specific nu lucrez la financiar sunt ag la paza.
Legea pensiilor cititi bine art. 54 si 55 si in intregime si veti constata ca cu 20 ani in specialitate (sig si ord publica) ,varsta minim 45 puteti iesi la pensie sau cu un stagiu complet de cotizare de 30 ani si varsta tot 45 ani iesiti la pensie la limita de varsta.10 ani lucrati in conditii deosebite grI,inseamna un spor de 5 ani adunati la stagiul complet de cotizare,se aduna 6 luni la an pt. conditiile deosebite... ,INSA CE AR PUTEA SA SE INDREPTE AR FI CA CEI DE LA ADMINISTRATIV SA LI SE ATRIBUIE CONDITIILE SPECIALE DE MUNCA ADICA GRUPA A II A ASA CUM A FOST PANA IN 2001,ATUNCI SAR FACE DREPTATE SI ASA AR FI CORECT.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

cineva spunea sau mai bine spus daca nu ne intereseaza viitorul sistem de pensii.sigur ca ne intereseaza dar atat timp cat guvernul ignora faptul ca in toata europa si mai ales in toate tarile nato exista un sistem de pensii militare ec putem face? acest prim ministru de carton care vrea sa recalculeze pensiile obtinute pe cale legala in urma unei legi credeti caciteste acest blog? aici ne putem ofusca dar pe cale legala doar prin actiunile si prin demersurile organizatiilor sindicale.avand in vedere faptul ca nici o analiza medicala nu o poti face gratuit propun sa se inverseze sumele alocate pensiei si cele alocate sanatatii.

Anonim spunea...

@ 17.46

Unde "sar" astia de la administrativ? Cu putina bunavointa si atentie la scris, poate "s-ar" face dreptate, asa cum spui.

Anonim spunea...

cum va permiteti sa-l faceti pe Simescu nemernic,el este un tractoristo-activisto-economisto-bizisto-pensionar care a obosit sa-i tot spuna zilnic lu Polica cum sa se dedulceasca cu acte in regula si cata grija sa aiba de carmenica,neluticu ,lavinica ,vasi,mino,nino.nino.

Anonim spunea...

Mai, oameni buni, eu sunt unul dintre cei care au plasat aici un comentariu care nu se referea la subiectul propriu-zis, acela cu noua lege a pensiilor. Am stat sa vad care este atmosfera, pana sa intervin din nou. Dovada ca cei mai multi dintre noi au inteles. Au inteles ca nu are rost sa ne facem prea multi nervi cu legea asta care va suporta, oricum, multe modificari pana va fi pusa in aplicare. Oameni buni, dragi colegi (si colege), stati linistiti acolo in spate, va mai dau o suta de lei, na,. fiti sanatosi, nu disperati. In orice caz, nu va va apuca 65 de ani in sistem. nu aveti nicio grija. Eu va urez sa aveti parte macar de o zi de pensie daca nu de un milion. Restul, vor veni de la sine. Hai liberare !AKM 47 si TT

Anonim spunea...

Pentru AKM si TT (la un loc)

Casare usoara si... rapida (ca sa nu fie dureroasa).

Anonim spunea...

Exista undeva intr-un penitenciar din Craiova o cioara care se viseaza porumbel si vrea sa zboare cat mai sus... pe functie ! Ghiciti cine este !

Anonim spunea...

@ 22.09

Paloma blanca?

Anonim spunea...

in sfarsit s-au dat banii si la tg-jiu si s-a creat efectul pavlov vezi fluturasul si salivezi,pepeule ia si tu un spray sa nu mai candesti

Anonim spunea...

la galati nu ca "specialistii" lucreaza.

Anonim spunea...

Dacă tot a venit vorba de penitenciarul minune Tg-Jiu, ar trebui să ştiţi că le tremură ismănuţele şi lui filiş şi lui drulă....a plecat cloţa enache şi trebuie şi ei să munceşte că destul au tras-o de coadă.

murgilă spunea...

Eu chiar nu ştiu ce calificativ a luat filiş, doar că s-a lăudat în bătătură că are excepţional. Mă străduiesc să înţeleg dacă are vreo legătură cu declaraţiile de dragoste pe care i le face fetei cu părul de abanos. Acum o vreme spunea în şedinţa de analiză că-l traumatizează visul în care-i săruta acesteia genunchii....dar că măcar el recunoaşte....

Anonim spunea...

@ 22.17

Si ce-ai fi vrut, ma? Sa te ia si acasa?

"in sfarsit s-au dat banii si la tg-jiu"

Nu va mai satura necuratul, disperatilor!

Anonim spunea...

DECORATIILE GEN 'MERITUL MILITAR ' IN SERVICIUL PATRIEI CLASA ... ,PRODUC EFECTE DUPA LEGEA NOUA DE PENSIONARE ?

Unknown spunea...

daca tot veni vorba de salarii;domnilor de la sindicat va rog autosesizati-va in legatura cu salariile debutantilor din penit.bacau.

cu respect!

atitudine spunea...

Macar in week-end am putea uita de legi, planuri, strategii, bani, pensii...?

Huginn, te rog eu, asteptam un articol cu atitudine!