Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

duminică, 14 februarie 2010

Mult zgomot pentru...

Scrisoare primită pe adresa „redacției” de la un salariat din Penitenciarul Tg. Mureș:


De mai bine de două săptămâni s-a anunţat cu surle şi trâmbiţe că vin ministrul justiţiei împreună cu directorul general al ANP în vizită de lucru prin penitenciarele din Ardeal. Ca atare, s-au făcut pregătiri, curățenie, repetiţii, că doar nu vine oricine în vizită, nu?!


„Mult aşteptata zi” a venit dar... surpriză: la ora stabilită nu s-a întâmplat nimic!

Mai mult, câteva ore mai târziu de ora anunțată aflăm că șefii se află la şedinţa de bilanţ a Curții de Apel Tg. Mureş. Pe la ora 14,30 se anunţă că, după conferinţa de presă organizată la final de bilanț judecătoresc, se va face și mult aşteptata vizită aşa că personalul nu are voie să plece acasă la sfârşitul programului de lucru.


În sfârşit, pe la 15,30, după orele de condus între o poartă și alta făcute de grupul de întâmpinare (nu se ştia pe unde vor intra oficialităţile), vine şi delegaţia, respectiv directorul general și... ministerialul Ragea împreună cu câteva persoane din cadrul instanţei Mureș. Ministrul nu a mai avut timp să ne onoreze cu prezenţa fiind aşteptat în altă parte. Mă rog, vorba aceea: „șefu-i şef şi... nu dă explicaţii”.


Delegaţia șefească şi-a făcut din plin datoria băgând o vizită fulger pe secţia de deţinere, prin PPD, atelier, sala de sport şi în final la capela unităţii unde noroc că au avut ce vedea pentru că altfel vizita ar fi fost şi mai scurtă. În total cam 15 minute.


Acesta da interes pentru unităţile din subordine! Cât despre salariați... Cine sunt aceaștia? Ce mai vor? Am fi aşteptat măcar de la directorul general să stea de vorbă cu noi 5 amărâte de minute că nu era mare lucru, să ne asigure că totuşi data de 10 a lunii, când teoretic ar fi trebuit să ne luăm lefurile “nesimțite”, se va respecta dar prioritățile din sistem au altă ordine decât cea pe care ne-o închipuim noi.


Îmi pun întrebarea (tâmpită ştiu): pentru ce a fost nevoie de circul acesta? Alta ar fi : ce treabă avem noi cu bilanţurile Curţilor de Apel la care directorii de unităţi nu sunt invitați, în schimb avem reprezentare de „sus”?


Într-o conferinţă de presă, ministrul a afirmat că nu agreează mutarea penitenciarului în afara oraşului. Păi, dacă nici nu l-a văzut, de unde să ştie că spaţiul în care ne desfăşurăm activitatea nu depăşeşte un hectar?!


Mai înclinați balanța aia a justiției și către noi, domnule Predoiu!

43 comentarii:

Anonim spunea...

Numai la noi puteau decurge lucrurile in acest mod.Asta ca sa vedeti cine ne conduce, cat de pupincuristi sunt sefii nostrii.Sa faci programul a zeci de oameni dupa 2 persoane care nici macar nu se sinchisesc sa le acorde macar putina atentie.In fond, cine... mai sunt si astia, ce ''pana'' mea au venit sa vada?Oare trebuie de fiecare data cand vine vre-o delegatie sa ne prefacem ca lucrurile decurg in bine, ca puscaria este lux si angajatii sunt grasi si fericiti de atata bine?Oare noi nu ne facem datoria decat atunci cand vine cineva in vizita?
Gresit!Oare acest...Predoiu, chiar merita atata atentie in comparatie cu sutele de oameni care sufera in momentul vizitei lui prin penitenciare.Asta mai lipsea, sa ne si prefacem ca traim in lux.
Ar trebui sa punem covor rosu si sa batem si pas de defilare!?.Ce a facut ptr. noi de-i acordam atata importanta?
Am trait 50 de ani in minciuna si observ ca avem tendinta sa continuam.
Unii se bat de muste iar altii innbunesc muncind.
Hai sictir, Boss !

P.S. Dex: sictir = folosită ca ofensă, pentru a exprima în mod brutal un dezacord, o nemulțumire, un refuz .
Asta ca sa nu cumva sa creada ca-i de bine.

Anonim spunea...

@ 01:15
Predoiu ca Predoiu dar cind il vad (la tv.) pe cap de bour Ragea ma gindesc cum la nascut muma-sa biata de ea.
Da vorba ceea, daca capu-i cit o dubla mintea la ce-mi foloseste!
de ce sa-i intereseze ce se intimpla in penitenciare atita timp cit salariile lor sint (nesimtite) si ...ai tine!
Vroiam sa stiu daca a dat si agentilor un simplu - Buna ziua!

Halal sefi! Mi-e rusine cu voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Nu conteaza cat de mare este capul lui Ragea si cum arata...
Marea problema este ca suntem la 21 de ani de la revolutie si nu s-a schimbat nimic din comportamentele de inainte de 89"
Numai pe timpul lui Ceasusescu anterior vizitelor se faceau atatea pregatiri si falsuri.
In penitenciare in anul 2010 ,anterior vizitelor "demnitarilor" directorii urla ca din gura de sarpe ,ca nu este curat, ca p.p.l. arunca paine prin curti,sa nu mai umble nimeni prin curtea puscariei,ca sa nu plece nimeni acasa,sa fie flori peste tot,sa fie liniste disciplina ca vin marii conducatori .
Pupincuristi de doi lei!!!
Nimeni in acest sistem nu are curaj sa arate realitatea!!!Sau ma rog cine o arata este "redus" la tacere de acesti comunisti,militieni.

Asa ne trebuie,daca asa vom continua perspectivele sunt sumbre

Anonim spunea...

d c nu se lasa mizeria sa se vada conditiile reale de munca? d c sa face ca pe vremea lu ceausescu? niste var inainte de vizita,curatenie,fara paravane prin camera etc...ar trebui lasate toate sa vada si domnul ministru cum e in puscarii...

Anonim spunea...

Cel mai bine sa vina neanuntati sa ne trezim cu ei in poarta . Daca vreti sa vedeti mizerie veniti la Margineni dupa o saptamina de la ninsoare nu sa dat zapada de pe alee nu sa dat zapada de la curtile de plimbare cel mai bine ar fi ca agentii sa puna mina pe lopeti si sa dea zapada sa poata sa se plimbe detinutii . Dna DINU cum e cu soferii sa dea zapada de la garaj la remorca?pai avem 1000 de detinuti aia ce fac?nu va este rusine .

Anonim spunea...

Sunt tare curios sa aflu un raspuns oficial,si anume de ce sefii de sectie nu au biroul pe sectia de detinere sau daca il au,de ce nu stau acolo sa rezolve problemele multiple ale ppl,probleme pentru care se agita tot supraveghetorul de pe sectie!!
Recunoasteti ca e asa,domnilor sefi de sectie?
...in schimb in 1o sunteti primii la casierie...
As mai avea o intrebare adresata acum celor din ANP, care conduc din birouri, cu joystickul: cand oare veti trimite adrese catre unitati prin care supraveghetorii sa permitem ppl-ilor,la plimbare, sa intre si in camera supraveghetorului, sa le spunem ;colega"?,ca nu mult a ramas...
Minti luminate care uita notiunea elementara de PENITENCIAR permit acum ppl-ilor,ca intre anumite ore,sa umble hai hui si cit vor eidintr-o camera in alta,liberi,pe hol,ca in caz de vreo urgenta sa trebuiasca sa te rogi de ei sa-ti faca loc...
Mai poftiti pe sectii,domnilor ofiteri!!!!

Anonim spunea...

Ma mir ca n-au clonat hotii simpatici sa-i puna la geam sa se bucure Ragea,pe cine mai intereseaza parnaile in afara de angajatii din sistem,se cobora Predoiu sa intre in puscarii,nu are spor de praf!Cei mari simt ca au pierdut controlul si srunca tot felul de harfe ca vine ala sau altul e ohaaaa,singurul adevar e ca se vor face schimbari la varful anp!

Anonim spunea...

vai vai vai ....... si nu s-a incheiat vizita cu o sedinta fulger in care atotcunoscatorii muncii de penitenciar veniti in vizita ,sa nu faca praf personalul incapabil de performante de ei stiute ????????????? inseamna ca nu a-ti vazut nimic.....!!!1 ASTEPTATI ATUNCI VIZITA LUI ...FIRINEL COADA DE PURCEL.... CARE LE STIE PE TOATE, LE-A FACUT PE TOATE S-AU .......PE TOTI ..sa vedeti puterea lui de analiza , de apreciere si mai ales de exprimare sipareza in numai.... 15 minute ....si nu este promotie ( cu tot cu vizita prin unitate) .ASA CA, DRAGI COLEGI ,NU A-TI VAZUT TOT CE SE PUTEA... MAI REZISTATI

Anonim spunea...

am auzit ca al 13 lea salariu se da la pensie da nu stim a cui pensie o fi vreo minune si ne pleaca generalii in pensii ca au obosit de atata codus eficient si atata iubire de la subordnati

Anonim spunea...

Ptr. admin ...Ce sa mai comentati!,
ce rost mai are ca si asa o faceti numai pentru voi ....
Suntem catalogati ca avand salarii nesimtite ...pai este de mirare ! , uitativa la cei care au functii deasupra Sefilor de tura , pe langa ca nu fac mai nimic in afara de a plimba niste hartii de colo , colo , mai au si salarii duble fata de cele ale agentilor .
Va intrebati de ce suntem ignorati de sefii din Justitie ? ,pai nu vedeti ca pana si sefii nostri din unitati ne ignora , ce sa mai cerem de la ceilalti.... o spun asa ca fapt divers , nu ca ar interesa pe cineva .

Marcos spunea...

Semne bune.Incep colegii nostri sa prinda curaj si sa spuna public ce ii nemultumeste. Asemenea atitudini ar trebui incurajate, chiar de conducerea ANP,si nu numai,dar si aparate in acelasi timp.
Mult succes si mai astept astfel de atitudini,de la alti colegi si pe alte teme.

Anonim spunea...

Vizita la indigo. La fel s-a intamplat si la Codlea. E adevarat, noi am fost "onorati" cu prezenta. D-l Predoiu chiar a venit. Vreo 30 minute. Precum vantul a trecut prin sectiile renovate (pe cele vechi pute). Cu aceasta ocazie s-a consumat toata cota de detergent alocata pe o luna unei sectii - un litru. Deasemenea cele doua maturi din dotarea unei sectii s-au plimbat cu disperare prin toate camerele. S-au uzat. Altele vom primi poate luna viitoare. Cica s-ar fi pregatit si o masa pe care d-l ministru nu a onorat-o. Sa mananci la popota unei puscarii? Ce degradant!!!
Praful de pe toba rezultat in urma acestei vizite va fi distribuit salariatilor cu functii de executie. Celor cu functii de conducere le va fi diminuata cantitatea din cauza slabelor performante profesionale. Cum se va face asta? In grup. Decat sa scape un vinovat mai bine sa piara zece nevinovati.

Anonim spunea...

Au trecut 21 de ani de la revoluţie si mentalitatea nu s-a schimbat. Ar trebui să vopsim şi iarba şi brazii din curţi pentru că vine alteţea sa "Ministru" cu toata suita de la răsărit, pe care nu-l interensează de viaţa noastră, de drepturile pe care ar trebui să le acorde salariaţilor din A.N.P. Pe acesta îl înteresează, doar drepturile magistraţilor,procurorilor,judecatorilor si p.p.l.care s-au triplat de la revolutie pâna în prezent.

Anonim spunea...

Mai marii ANP-ului nu fac altceva decat sa ingreuneze activitatea din din acest sistem de hartii,raportari peste raportari si iar hartii ,analize,planuri si alte c....uri
In toate sectoarele se intampla acelasi lucru ( medical,economico-administrativ,paza ,resurse ,prevenire,educatie) suntem invadati de hartii planuri raspunsuri la curiozitatile ANP,analize .


Un mesaj pt baronii din ANP .

Lasati-neeeeeeeeeeeeeeee!!!

Anonim spunea...

asadar ati trait un banc pe viu,foarte frumos vedeti ca saptamana viitoare vine Alain Delon la TG-MURES,trasati linii albe si spalati detinutii si cursuri de franceza intensiva repedeeeeee

Anonim spunea...

pacat ca nu a venit nici macar pentru tonita adrian care in tinerete si-a lovit superiorul si acum e mare sef prin teritoriu si roaga subordonatii sa-i dea de baut

Anonim spunea...

Am un coleg la paza la penit. Slobozia care o sa fie bagat in Comisia de Disciplina doar pentru faptul ca este legist si nu permite detinutilor sa aiba comportamente iesite din litera legii.O sa ajungem sa fim condusi de detinuti la cate drepturi le-au dat.Nu observati ca sefii nostri fac totul ca sa le fie lor bine?Au uitat oare ca trebuie sa respecte legea?Ce rol mai avem, daca legea este inteleasa dupa ureche doar pentru ca sa le fie lor bine?
Cum se poate ca detinutii sa faca ce vor din noi, iar noi care reprezentam Justitia sa tacem doar ca sa ne fie bine.Oare ce reprezinta costumatia daca ne lasam batjocoriti?Ar fi putut la fel de bine sa ne imbrace in salopete, nu era nici o diferenta.
Concluzie : suntem ai nimanui si nu reprezentam nici o institutie.Suntem pusi doar ca sa le fie lor bine.

Anonim spunea...

Am ajuns, sa fim condusi de hoti doar pentru simplul motiv ca legile sunt permisive.Daca se intampla un eveniment negativ nu cel care a facut legea permisiva are de suportat consecintele ci tot agentul care trage cu ei.
Daca tot este legea asa de permisiva, trebuia sa dea castig delegatilor de camera, asa cel putin se reeducau intre ei daca noi suntem pusi doar ca macheta.
Nu avem fonduri decat pentru ppl; siguranta (sarmele ghimpate,plasele, zona inerzisa, curtile de plimbare, foisoarele) este ca acum 30 de ani.Nu se investeste decat pentru confortul ppl si a colegilor de la administrativ.Ce nu le trebuie lor ne da noua.Halal dreptate.

Anonim spunea...

pt.11,39 cred ca daca esti supraveghetor pe sectie si esti asa suparat iti spun ca ai atributii limitate si nu rezolvi tu toate problemele sectiei. Poate ala de iti este sef de sectie mai rezolva si alte probleme, cum ar fi faptul ca trebuie sa dea un raspuns undeva asupra modului cum tratezi tu detinutii. Nu uita ca hotii de reclama si te parasc si cand le faci pe plac.Poate te mai gandesti putin.

Anonim spunea...

de la tg jiu
mizeria care este in cadrul sistemului nu trebuie expusa la vedere ,trebuie ascunsa cit mai bine,astfel ne pastram scaunele,functiile,
ati uitat timpurile cind trageam dungi de var ca vine ba ks,ba verbiceanu,ba nemoianu,si uita asa acum vin cei care atunci abeau grija ca dungile sa fie drepte

Anonim spunea...

domnu Ragea e un manglitor care poate rezova orice problema...personala,in rest domina prin fizicul de sumo si norocul de a fi plonjat in mj,nu va tine mult,capu face ,capu trage!!!

Anonim spunea...

se spune Ragea cap de strategie penitenciara,de aia are capul asa mare ca sa incapa strategia penitenciara in el si sa salveze prevenirea de la disparitie cand jumate din persoanal are rapoarte de plecare pe la alte sectoare unde se lucreaza conform logicii si eficientei.

Anonim spunea...

Paza,escortarea si supravegherea ppl in penitenciarul galatean,va fi preluata da catre firma A PLUS K.Aceasta firma a construit o cladire din fonduri phare intr-un timp record.Toata echipa phare a fost notata cu exceptional.In toata aceasta perioada ppl-ii galateni au fost liberi caci sectorul operativ a fost suspendat, agatat in cui de juristil unitatii,un ultraprofesionist care nu mai stie din ce comisie sa faca parte ca sa poata lua un banut in plus.Are si juristul dreptate,banii nu aduc fericirea dar o intretin.Manta daca nu pui becuri la phare vei merge iar la comisie,unde vei fi judecat de catre cel care a facut sesizarea,adica de jurist.Ca la noi la nimeni,pardon ca la Galati.ANP a ras salariul 13 la multi ofiteri,mai putin juristului care da bine pe unde da,adica informatii stim noi unde.Tare mult il mai iubesc cadrele pe acest jurist,mai ales ofiterii care au tangenta zilnic cu ppl.Am inteles ca este foarte apreciat de catre Dumitrascu,Ciuca,Agache,Tudor etc.

Anonim spunea...

Pentru nemultumitul de la Margineni- este adevarat ca este mizerie la Margineni,da dar mizerie umana deoarece multi dintre voi ati ajuns slugile hotilor,da slugi platite de catre acestia.Cand sunteti pusi la munca va imbonlaviti subit dar daca va cere hotul diferite servicii percutati imediat,de disperati ce sunteti ignorati pana si camerele video

Anonim spunea...

Pentru habarnistu din 14.02 11.38

Stimabile habarnica, inainte sa-i spui ceva lu madam si lu neamu lu manivela, ar trebui sa te gandesti cum scoti la munca 1000 de hoti cu 3 lopeti, 1 grebla, 1 sapa si 2 maturi.
Abia dupa ce inteligenta ta nativa ne explica cum dai zapada cu baza materiala de mai sus, poti sa te iei de madam care oricum este paralela si in plan si in spatiu. Parerea mea!
E simplu sa emiti ditai parerea cu micul tau neuron fara de sinapsa, de la geam de la etajul unu, cu tigarea si cafeaua in deste.
Te dai ca nu stii selectionarea la munca a detinutilor si te intrebi de ce nu scoatem la munca cei 1000 de hoti.
Asteptam neuronul tau singuratic sa ne demonstreze cum ii scoate pe toti la munca, pe o ploaie fara oprire si cu cele trei lopeti.
Pana atunci ti-am rezervat o lopata in magazia noastra mica.
Are loc si neuronu tau. Cum care ...ala micu ...de jos.

Anonim spunea...

Necazul este ca toti astia "mici" suntem "legati" de banci, C.A.R.-uri si altele asemenea. Pe de alta parte piata nu ofera prea multe oportunitati pentru gasirea unui loc de munca. Aceste doua "componente" ne fac sa ne gandim de doua ori inainte de a lua atitudine si altfel decat pe blog.Ei stiu asta foarte bine si profita la maxim. Uitati-va la fostii salariati de la fabricile de la Caragiale(Margineni)si Targsor. Dupa ce zeci de ani au calificat p.p.l.si au adus bani la A.N.P. astazi mai au cateva luni si li se termina somajul.M.J. si A.N.P. (care au membrii in C.A. al R.A.Multiproduct)nu au fost in stare sa gaseasca o alta solutie.Sa le "multumeasca" acelorasi Ragea si Predoiu. Dar Ragea si Predoiu NU VAD CA AU RAMAS PE FUNCTII LA ACESTE FABRICI DIRECTORII SI CONTABILII CU SALARII DE 6000 de lei FIECARE !!!!!!!! RUSINE IONEL CEL MARE (membru in C.A.)!!!!!

Anonim spunea...

are dreptate 12;07 de TIBI SAU FIRI nimic nou s-a dat la fund ....sau funduri... de tot? nu tu cv publicat, nu tu controale ,nu tu general saracu i se apropie sfirsitul psd-ist sau pdl-ist... cum o fi

Anonim spunea...

Ce va mai plangeti, voi cei de la Tg Jiu, acum aveti si directori noi, tineri, mana pe treaba si nu mai comentati pe forum, treaba va merge bine ! Ardelenii nu se lamenteaza aici, numai daca au la conducerea lor "un oltean" ! Mult succes cu asa directori - de treaba si nu va mai plangeti ca nu va sta bine ! O sa va fie bine si voua ! Dar nu mai pierdeti aici timpul lamentandu-va !

IQ2 spunea...

pentru nestiutori-DEX-dictionarul explicativ al limbii romane atentie contine neologisme care pot dauna rau sanatatii incultilor
atentie rudele papei-paparude
nasii papei-papanasi
homosexual pasiv-rector
homosexual activ-prorector
homosexual activ si pasiv-director
leganda necesara pentru insufletirea blogului-bioxid-doi oxizi
bilant-doua lanturi
femininul trenului-tunel
masculinul de la pupaza-colac
va urma!

Anonim spunea...

CE AR FI SA MUNCIM NOI 6 LUNI CA SI CALUGARII PENTRU DUMNEZEU SI SA NU LUAM NICI UN BAN,S-AR BUCURA DOAMNA SERBAN VODA?

Anonim spunea...

"Ce va mai plangeti, voi cei de la Tg Jiu, acum aveti si directori noi, tineri"
Ma faci sa rad cu asa directorii gen Bala zis catelusul ANP-ului ,imputernicit pe veci care nu stie sa dea nici buna ziua ,"manageru lu peste"la Targu Jiu va fi numai ura si invidie intre oameni asta stie Bala sa semene pe unde a fost.

Anonim spunea...

Este foarte adevarat ca unii sunt exceptionali la Galati. Au descoperit sutele de telefoane, au prins evadati, au executat serviciul pe 4 sectii deodata, au venit la toate alarmele, au executat serviciul in foisor numai pe timp de noapte si exemplele pot continua! Insa personal cred ca Domnul Jurist ar fi trebuit sa aibe calificativul SUPER EXCEPTIONAL pentru ca el mai face parte si din Comisia de disciplina si in plus vine si sambata la munca ca pe vremea impuscatului. Cei carora li s-a taiat din salariul de merit "13" sa nu fie suparati, dar ei au indemnizatii de conducere care uneori nu se justifica. Manta a intrat in comisie pentru ca nu a vrut sa puna becuri unde vroia juristul? Dar santierul a platit curentul sau totul din banii puscariei? Ce obligatie avea Manta? Probabil ca unii isi fac rost singuri de 5% obtinuti de la Comisia de Diciplina! Mai nou este faptul ca mai toti cauta sa fuga de acolo. Luputoc Mihai si Bobeica Valentin se pare ca au renuntat! Cine sunt urmatorii? Este ceva putred acolo! Alo. Alo. Siparezii dorm?
AKM TT GLOCK

Anonim spunea...

Pentru 16.05......cred ca esti un pumpincurist de suefut de sectie,apropo venit de pe bancile ACADEMIEI.Domnule sefut....iti spun sa nu te mai bati cu pumnul in piept ca faci ceva sau la fel ceilalti din sfera ta fac ceva.Avem un exemplu si noi foarte elecvent: D-l Mihai Babus(ex:T-bag din Prison Break0 si seful de sectie...D-l Banuta care il tine de buzunar si alerga dupa el ca un caine.Apropo sa vedeti ce bataie la mai da la hoti d-l Babus,dar face asta doar cand este luat la bord(cu putin snaps,cocirt,etc etc)
Domnilor ofiteri nu va mai plangeti ca dati in greu.......se stie cine tine sectiile sa nu explodeze.....tot amaratul/amaratii de noi agentii.
Lasati atata durere de munca ....ca oricum sa citez un mare om" Noi ofiterii gandim la alt nivel"fata de voi muritorii.
Sa le fie rusine la Directori,Ministru,Subministru ce or mai fi ei si ofiterii cu salarii mari care nu stiu decat sa bea si sa faca misto de agenti....si daca doamne fereste se intampla ceva cine este oare de vina?ghiciti voi.Un exemplu bun este la Poarta Alba condusa da mare Director General Adj.Dinca(sorry ex director)hihi

Anonim spunea...

sa ne spuneti si noua colegi cand vin MAI MARII CARDINALI AI ANP-ULUI.dar acum nu au cum sa vina ca sunt la Predeal ,la marea convocare sau marea confruntare.O intrebare am:nu sunt bani pt al 13-lea,pt banii de tinuta din 2009,pt norma de hrana,pt conditii....dar oare cati bani se cheltuiesc acum pt o saptamana la PREDEAL pt 42 de penitenciare in care sunt invitati(directorii si sdrp)deci o socoteala?Si oricum se duc acolo boi si se intorc.......Rusine sa va fie domnilor din MJ,ANP si cine FLACAREI VIOLET POATE:))

Anonim spunea...

Referitor la colegii din tara care au pb cu detinutii.Stiti care este problema domnilor....ca tot noi le-am permis sefilor sa ii ierte si sa nu ne rasculam si sa mergem cu rapoartele de incindent mult mai sus.Este o problema sa zic universala in toate penitenciarele cu detinutii.Si oare de ce.....ca VIP-urile nu ne dau noua bani ci sefilor.....nu vin in birou la noi si in birou la sefi......nu ne suna pe noi agentii....ci pe sefi.Asa ca fiti tari si dati-le peste bot(ca la lege)ca nu se poate cu bastonul.Unde esti tu Gh.Dej.))

un agent pacifist spunea...

EU AM INTELES CA ACEST BLOG ESTE UNUL DE INFORMARE,DIALOG,PROPUNERI SI GASIRI DE SOLUTII....ZILELE TRECUTE UN OM MAI IN VARSTA IMI SPUNEA CU MARE OF:"BAI BAIETE,ROMANUL NU MERITA TAICA DEMOCRATIE!"...CRED CA AVEA DREPTATE!VA IMPROSCATI CU NOROI UNII PE ALTII,VA JIGNITI....STIM CU TOTII CA SUNT PROBLEME....DAR AVETI DECENTA SI RESPECT!DE AICI NE INFORMAM ,NU ARUNCAM CU INVECTIVE....VEDEM PREA MULTE PAIE IN OCHII ALTORA!NU IAU APARAREA ANP-ULUI,INSA SI DUMNEALOR NU CRED CA SUNT ATAT DE SURZI LA PROBLEMELE DIN TERITORIU...SUNT CONVINS CA O SA FIU ATACAT PENTRU ACEASTA AFIRMATIE....CE POT SA VA SPUN,ESTE CA NOI "TRAIM" CONVULSIILE TRECERII CATRE DEMOCRATIE!SI ACEASTA TRECERE ESTE LUNGA SI DURA!SA TRECI DE LA 45 ANI DE COMUNISM LA LIBERTATE(PE CARE AM INTELES-O GRESIT),ESTE O METAMORFOZA COMPLICATA!LA NOI ,MA REFER LA ROMANI,TRANZITIA A FOST O JUNGLA....SI ESTE PACAT CA ACEASTA LIBERTATE CARE O AVEM SCOATE CE-I MAI PROST DIN NOI!ATAT AM AVUT DE SPUS...MAI ADAUG "ARIGATO"...JAPONEZII CAND SE INTALNESC UNII CU ALTII SE INCLINA UNUL IN FATA CELUILALT!MA GANDESC CA SI CEI 400 DE ANI DE DOMINATIE OTOMANA ,VITREGIILE ISTORIEI,45 ANI DE COMUNISM ...NE-AU PERVERTIT DESTUL DE TARE!

Anonim spunea...

Din cite stim la ora actuala,pentru multi ofiteri din cadrul penitenciarului nostru,care mai nou se numeste PHARE,prima anuala a devenit un tramvai numit dorinta.La unii a luat procente serioase,iar pe altii ,efectiv ia desfiintat.Parerea mea este ca acesti ofiteri au comis abateri la limita infractiunii,caci nu putem intelege aceste situatii.Sau aceste cadre nu au fost la munca decit in zilele in care au comis abateri.In opinia noastra aceste lucruri sunt abuzuri deosebit de grave din partea ANP-ului.Va dati seama cit suflet vor pune in munca pe care o fac cei rasi de INSTITUTIA ANP,de la prima anuala.Probabil ca de acum inainte randamentul lor va creste pe zi ce trece ptr. a fi luati in calcul la urmatoarea prima anuala,daca va mai fi.

Anonim spunea...

@14.02.2010, 23.02
S-ar bucura d-na Serbran. Probabil i-ar creste leafa de imputernicita, fii sigur. Deh, daca dint tot financiarul ANP-ului nu s-a gasit un economist capabil... Asa ca, hai la munca... in folosul comunitatii, sau ppl, nu mai visati la lefuri si nu o mai deranjati cu astfel de pretentii. Lasati-o draq de L. 293/2004, cu drepurile inscrise in ea, ca nu o intereseaza pe d-na, cat mai sta imputernicita nu conteaza decat sa-si ia leafa si prostii sa munceasca, sa se chinuie, sa faca unul munca a 5 oameni si sa moara la datorie. Asa ca, nu o impresioneaza nimic, nimic din ceea ce este bun. O influenteaza doar barfele bine si repetat soptite... Ssssttt ... se aude????? Sa nu o deranjati...

Anonim spunea...

Pt. cei ce se intreaba ce este cu al 13-lea(care pt unii a fost cu ghinion- adus de d-na Serban), se va da in saptamana 22-26 februarie, nu se stie sigur ziua.
Toate cele bune tuturor colegilor!

Anonim spunea...

Pt.16:05:00, sa stii ca odata chiar rezolvam multe probleme,noi agentii astia...
Mai tirziu ni s-au limitat atributiile si ele, problemele, v-au fost atribuite sefilor de sectie,numai ca sunteti greu de gasit!!!
Nu am cum sa fiu mai explicit!!!
Sarcinile noastre s-au inmultit tocmai ca ati aparut domniile voastre...,dar noi nu v-am cerut.
Deci, repet: mai poftiti pe sectie, ca are cine sa scrie cum ma comport eu cu ppl!!!

Anonim spunea...

SUNT CU TOTUL DE ACORD CU 23,23.Ia spuneti gorjenilor, micul Napoleon BALA de la tg. jiu, capodopera de profesionalism, mai merge cu nasucul pe sus. Pregatiti-va ca o sa va lase vorbind singuri in biroul lui iar el se va plimba prin curte, o sa va umple astfel de respect si veti avea intradevar numai ,, succesuri". Feriti-va atat fata cat si spatele, mai ales spatele pt. ca o sa va loveasca cu perversa, una va va spune si alta va face, atentie la informari pentru ca e invatat sa calce pe cadavre, tradeaza pe oricine numai sa fie sef.

Anonim spunea...

Pentru 16.02.2010, 19:43:00

Nu te ingrijora prea tare, ca nu ramane Bala a Tg Jiu ! Primul cadavru peste care va calca va fi al lui Becheanu caruia o sa-i ia locu in curind. Deci Filis ai grija sa nu te atasezi prea tare ca te tapesti !

Anonim spunea...

Vă rugăm nu vă mai luaţi de oamenii de la Tg-jiu că pe majoritatea nici nu-i cunoaşteţi , iar la adresa fostului şi actualului director i-am amintit pe amîndoi deoarece şi unul şi celălalt sunt oameni care-şi văd şi, şi-au văzut de drumurile lor , doar că aceste drumuri s-au intersectat cu oameni cărora puterea de analiză a dispărut, mă bucur că totuşi actualii noştri directori văd lucrurile la rece, şi analizează omul şi cuvintele aşa cum sunt ele date în Dex, la noi asta lipsea analiza situaţiei aşa cum este , iar dumneavastră dragilor pote nu ştiţi că orgoliile sunt nebuloasa, ca să nu zic altfel dragilor mei colegi, dacă nu cunoaşteţi situaţia acestor discuţii nu vă mai băgaţi precum busuiocul în căldarea preoţilor fţi realişti dragilor că viaţa este uneori :" ozana cea frumos curgătoare şi limpede ca cristalul.", care uneori se tulbură