Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 26 ianuarie 2010

Al treishpelea

Pentru că este, se pare, subiectul zilei mai jos aveti cate ceva despre deja multasteptatul al 13-lea salariu. Încă nu e pe carduri, dar se apropie încet încet de zona bancomatului.

27 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo mai nene Hugg asa mai da articole. Parca imi vine sa te pup. Asta da subiect. MULTUMIM!!!

Anonim spunea...

am o intrebare si eu:cand se va face si la noi bilant ca la politie ,jandarmi ,pompierri si sa zica si de noi la tv ca o sa ne dea sau o sa ne faca?aaaaaaa.....dar nu suntem asa de importanti.......ca oricum nu facem parte din SIGURANTA NATIONALA....suntem DE LA MINISTERUL AGRICULTURII POATE?:pp.VA multumesc

Anonim spunea...

"Nene Hugg", noroc că a fost o veste bună - şi le vine să pupe, că în alte condiţii, probabil că împuşcau mesagerul. :)

Ai noştri ca brazii...

Anonim spunea...

14.22, iar iti miros narile?

Huginn spunea...

:) cand e bine, e bine...

Anonim spunea...

...cât de puţin îi trebuie omului de rând care munceşte, să fie fericit...

Retard perimetral spunea...

Până la urmă eu tot nu am înteles. Când se dă al treişpelea sau trebuie sa citesc acolo si o sa imi dau seama ?Maine pot sa ma duc la bancomat ?

Anonim spunea...

off topic-D-le director general si d-lor presedinti de sindicate din pacate aceasta reorganizae facuta fara criterii permite unor directorasi,unii dintre ei chiar si imputerniciti sa-si puna neamurile,datoriile,prietenii in functii caldute,se face totul dupa ureche,nu exista metodologie e un haos total.Inca o problema importanta se desfiinteaza unle functii si se infiinteaza altele,unde e avantajul ???!!! B r Umane acum are cel putin 2 agenti si 2 ofiteri pt. ce??? Organizarea muncii la unele unitati care scotsub 100 ppl la munca 2 agenti si un ofiter unde e eficienta????? suntem de ras,si din pacate cu acest tip de gandire nu mergem inainte tot pe loc o sa stam.HALAL ORGANIZARE FARA CRITERII UNDE IMPUTERNICITII ISI ARANJEAZA NEAMURILE, DIRECTORII PILELELE,SE RESTRANG UNELE COMPARTIMENTE SI SE MARESC ALTELE FARA NICI-O LOGICA DAR SUNTEM IN ANP TOTUL E POSIBIL..

Anonim spunea...

Baaa...tara e aproape in imposibibilitate de plata si voua va arde de al 13 -lea...Rusine,...aici se vede egoismul care zace in voi...sa nu mai zic si altele!!!Cheltuieli placute!!!

Anonim spunea...

Mai inteligentilor voi astia de la 15.10 si 15.13 nu va mai rupeti in figuri pe aici pe blog. Vad ca da inteligenta pe afara la voi. Ce dracu va stricati mana cu noi astia de la parnaie care ne bucuram cand auzim de ceva drepturi banesti restante care " se apropie de bancomat" . Scrieti mai dragi urmasi ai lui CIORAN pe la bloguri unde comentariile astea ale noastre nu va deranjeaza sublimii ochisori. SICTIR !!!!

Anonim spunea...

Pentru cei de la Spital Tg-Ocna ,,, TREZIŢI-VA " , sunteţi in găleată cu totul , v-au dispărut posturi , s-au infiinţat cele de la căldurică , ex. locuşorul in care isi va desfăşura activitatea liderul de sindicat , acel LIDER VESTIT(DABIJA RASANDACU)
care se reprezinta doar pe el insuşi dar pe banii vostri ,care vânează doar pentru el si care mai mereu este plecat cu activităţi sindicale , Dumnezeu stie pe unde ,probabil cu afacerile personale ,, asigurari de sănătate şi de viaţă, comandamente civile ,sucuri, băuturi şi alte plimbărici " că el nu mai comunica cu nimeni,aveţi probleme de reorganizare? ,in curând ve-ţi plânge şi după bruma de bani pe care o mai luaţi .Cred că vi s-au servit somnifere la micul dejun , de nu vedeţi ce se întâmpla in jurul vostru , de nu sunteţi capabili sa luaţi atitudine . Au dispărut posturi importante unde munceau oameni de valoare ,s-au infiinţat altele care sunt ineficiente , create pentru prieteni, pentru lingai,să vedeţi criteriile pe baza cărora vor fi ocupate posturile respective HA ,HA ,HA, a disparut o secţie intreaga de T.B.C. , sporul fiind pe ducă , dar voi dormiţi in,, bancă "s-au în ,, băncile" pe care nu ve-ţi mai fi capabili să vi le achitaţi , când o să vă treziţi va fie prea târziu .Aveţi oameni de clasă şi de caracter in acea unitate dar pe care nu stiţi să-i apreciaţi,ati acceptat să fiţi infrânţi de o mână de pseudo sefi si de un pseudolider de sindicat şi acum vă plângeţi pe la colţuri. Să vă trăiească liderul de sindicat si acţiunile lui făcute doar în defavoarea voastră . Am fost şi eu in unitatea voastră cândva şi era o atmosferă chiar plăcută dar acum este DEZASTRU la voi , halal va-ţi pierdut şi umbra de verticalitate pe care o mai avea-ţi . Să mă contrazică cineva , să-mi spună că nu am dreptate . A-ţi trăit bine până acum ? Să trăiţi bine şi de acum încolo !!! HA!

Anonim spunea...

Nu va mai bucurati cu jumatati de masura sau mai precis cu *ocaua mica* ori luam toate drepturile banesti restante ori nu.
Echipament si marirea normei de hrana! nimeni nu aduce in discutie? aici fac referire si la echipamentul de pe 2011, de ce nu?
Cum se gasesc bani pentru orice nimicuri tre sa gaseasca si pt. echipament2011!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Lideri de sindicat oameni duplicitari urmarind doar interesele proprii fiind complici cu conducerile unitatilor la desfiintarea de posturi (vezi PENIT SPT OCNA)nude liderul sindical apara interesele conduceri..rusine..dati demisia si poate ocupi un loc in conducere.

Anonim spunea...

Stimati colegi ,ce vi se pare atat de interesant de va bucurati inainte de a vedea realitatea care va fi la primul salariu dupa noua lege?

Anonim spunea...

pt. Retard perimetral

Ce atata oboseala? Sa citesti? Mai bine mergi la bancomat. Daca intra cava bani anunta-ne. Fii vigilent. Nu dormi ca in post. Hai pa!

Anonim spunea...

nu ma bucur nici nu ma plang pana nu vad salariul. dar cred ca este incorect sa se mareasca indicii la ofiteri si la subofiteri sa fie micsorati.daca e sa se mareasca sa mereasca la toti proportional: creste la ofiteri cu 2 puncte sa creasca si la subofiteri cu 2 puncte, nu la ofiteri creste cu 2 puncte si la subofiteri scade.

Anonim spunea...

Din pacate nu este definitiv stabilit daca ni se acorda salariul al 13lea. Nu este bugetul aprobat asa ca...incetisor.In tara noastra trebuie sa vezi pe hirtie,dupa aceea te asiguri ca e hirtia corespunzatoare , ca este din anul curent ...ca nu au aparut modificari si abia apoi...astepti minunea concretului.La mai multe succesuri.

OM spunea...

18:01-dragule,din pozitia ta de cocotier este usor sa critici miscarea sindicala!fa si tu ceva macar la fel de egal,si apoi poti sa iti dai o parere de sindicat!la asa om asa spirit de observatie!cred ca a venit anul in care trebuie sa iti faci o resoftare...daca ai la ce!!!

Anonim spunea...

@ 22.01.2010 - 18:00:00

Ești într-o grava eroare colegule, cel care îmbârligă colegii și deținuții nu este d-l Vîrgolici Mihai ci ”d-ra PSEUDOPSIGOLOG sinsp. Papatraian Atena” , ea este cea care consiliază deținutele și r.m.s.-ul, ocolo unde dă consultații și sfaturi pe lângă legislație iar la r.m.s. deținutii sunt ”consiliați” și apoi(este real ce scriu aici) să aiba visuri erotice după ce ” priveliști ” li se oferă, oare gratis? pun și eu o întrebare nevinovată...

”D-ra PSEUDOPSIGOLOG sinsp. Papatraian Atena” nici nu răspunde la salutul nostru, al supraveghetorilor în schimb zâmbeste malițios deținuților iar cu doi deținuți de pe r.m.s. stă închisă la atelierul ocupațional cu orele. Îi mai deranjează(să-și facă treaba) d-l Andrei Mitică - dânsul știe multe dar îi este teamă să vorbescă. Normal să se comporte așa, doar este de ”excepțional”, este un exemplu demn de urmat d-le Burlibașa pentru a obține calificativul exceptional, sau ați admirat și d-tră ”priveliști”? așa se bârfește prin unitate...

”fuse lungi, dizgrațioase, dar minte perversă și puțină” asta este zicala corectă colegule

Anonim spunea...

Pentru 17.50

Cum naiba îţi dai tu seama când dă pe afară inteligenţa, când pentru tine asta-i o noţiune abstractă?

Voi, "ăştia de la pârnaie"!? Iar au acces deţinuţii la internet? Că la cum scrii şi la cum te exprimi...

Tu eşti dovada vie că şi natura mai greşeşte, producând şi rebuturi "umane".

Anonim spunea...

pentru 22:21
Vino in sistem, te angajam fara concurs si te numim supraveghetor sef pe o secctie de maxima siguranta ,lasa un numar de telefon sa te contactam.

gaborul78 spunea...

domnilor colegi cand se da totusi al 13 lea salariu? la bt se aude ca pana in martie.

22.21 spunea...

Pentru "vitejii" de la 10.03

"Voi", ăsta, multiplicatul, stai grămadă, că dacă te-ar testa sistemul, nu ai fi bun nici pe post de măgar şef la stâna din satul fără câini.

Apropo, dacă ţi-aş da un "număr", de pe ce telefon m-ai suna? Rogi ppl-ul de pe maximă să-ţi împrumute telefonul pe care i l-ai procurat nu de mult (după ultima piaţă mai consistentă)?

Măi, haiducel, şezi blând, scarpină-te doar acolo unde te mănâncă şi încercă doar cu "instrumentele" din dotare. Aşa, ai şanse să doară mai puţin.

Anonim spunea...

PENTRU 27.01.2010,10:03:00

DOAR VORBE ȘI ATITUDINE ”A LA ” PĂPUȘA CHEALĂ (ALIAS VARLAM).

Anonim spunea...

Pentru anonim 26.01.2010 17:56
Te cunosc dupa cum scrii...Degeaba te ascunzi dupa degetel!
Tu esti chiar unu care ocupa o functie destul de frumusica la Pnt.Sp.Tg.Ocna.
In curand vei avea si tu un sef;pana atunci bucurate!!!

Anonim spunea...

bai ala cu targu ocna, bai nene ne lasi? dar chiar ne-am saturat de prostia ta. tu numai copy/paste stii? inainte postare poate consulti si tu putin gramatica.

Anonim spunea...

@ 21.22

Da, dar s-ar putea ca gramatica să nu vrea cu el. Are şi ea demnitatea ei.