Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 24 decembrie 2009

Restul de bani

Guvernul se tine de cuvant, si aloca si restul de bani
Se pare că ultimele presiuni sindicale au mai adus si restul de bani pentru echipamentul pe 2008 și pentru majoritatea orelor suplimentare rămase neachitate pe 2009 (martie - ocotmbrie). Aseară în sedinta de Guvern s-au aprobat cei 3,8 mil RON necesari.

De lăudat faptul că primul ministru și-a ținut promisiunea de a discuta solicitarea în prima ședință a noului guvern și că ANP n-a lăsat-o baltă doar pentru că inițiativa a venit pe linie sindicală.

Restantele vor fi platite dupa Craciun
Banii vor pleca spre unități în prima zi lucrătoare de după Crăciun, există șanse să fie pe carduri înainte de Anul Nou. În unități s-a transmis deja adresa prin care se solicită evidența orelor restante și a restanțelor la echipament pe 2008.

Era bine dacă s-ar fi putut și fără. Nici suma inițială (10 mil RON) n-a fost obținută fără presiuni serioase. Asta contează mai puțin acum, important e că se poate.

Crăciun fericit tuturor!

Link-uri utile:

39 comentarii:

Anonim spunea...

Ambii generali,impreuna cu liderii sindicali de la virf, ar trebui sa discute cu guvernantii, ca si noi cei ce lucram la penitenciare sa fim vazuti la fel ca armata si politia, sa inteleaga politicul ca penitenciarele sunt tot ale statului si cadrele angajati la stat. De noi toti uita ,asa a fost intotdeauna. Avem noroc cu liderii de sindicate Toroc si Dumitrascu .
Daca si ei pleaca (asa se aude ca vor primi functii mari in ANP) ne-am dus pe copca.

Anonim spunea...

Sindicatele s-au zbatut pentru asta sa fim cinstiti nu ANP sau ministerul. N-am uitat ce declaratii faceau ori de cate ori ceream banii nostri pentru care am muncit. Bila alba pentru sindicate. Bila neagra pentru ANP.

Huginn spunea...

@24.12.2009, 10:26:00
Nu pleacă, n-au nici un motiv. Nu pot sa garantez, dar nu cred că va trece vreunul in barca ANP/MJLC. Ar fi pana la urma o retrogradare, si cine-și dorește așa ceva. :)

Anonim spunea...

stiu eu un penitenciar unde s-a raportat de mult timp 0 ore suplimentare desi mai sunt ore da bagat la plata, si am o oarecare indoiala ca vor raporta acum altfel ca sa nu cada rau in fata puterii de la anp si pentru ca le e frica sa nu dea cu subsemnatul.

Anonim spunea...

Acum, când colindele, toate născute sub zăpezi, aduc cu ele mireasmă de Iisus născut în iesle, deschideţi uşa şi lăsaţi spiritul Crăciunului să vă intre în casă! Deschideţi inimile şi lăsaţi Bucuria şi Împlinirea să vă intre în suflet! Deschideţi larg braţele şi îmbrăţişarea voastră caldă, vorba bună şi gândul curat să fie cel mai de preţ cadou pentru cei dragi!
Fie ca Iubirea, Înţelepciunea, Încrederea şi Generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an!
La multi ani!
Profesorul
24.12.2009 CARIOVA

Anonim spunea...

MULTUMESC SNLP,MI-ATI FACUT SARBATORILE UN PIC MAI BUNE ,DAR VA ROG SA ACTIONATI CEL PUTIN LA FEL SI IN 2010.
LA MULTI ANI! SINDICATELOR.
SI ACUM IN AJUN TREBUIE SA FIM UN PIC MAI BUNI LA MULTI ANI ANP,IAR CONDUCEREA SA NU UITE DE OAMENI,AVETI GRIJA DE ANGAJATI D-LOR GENERALI.

Anonim spunea...

MAI BINE MAI TIRZIU...CRACIUN FERICIT TUTUROR COLEGILOR CARE DE BINE DE RAU FAC FATA GREUTATILOR CHIAR DACA UNII SPUN CA ,,TRAIM BINE...,,SERVICIU USOR CELOR PLANIFICATI YILEE ACESTEA...

Anonim spunea...

11,22.Despre ce penitenciar este vorba,caci te asigur ca se va interveni.Nu glumesc cind fac aceasta afirmatie.

Anonim spunea...

CRACIUN FERICIT !!!

ABEMUS GHENERALI !?!

SARBATORI FERICITE TUTUROR PALMASILOR DIN PENITENCIARELE ROMANE !

Si sa avem un an 2010 mai bun !!!

Bobby Fischer spunea...

Acum, când colindele, toate născute sub zăpezi, aduc cu ele mireasma de sărbătoare, deschideţi uşa şi lăsaţi spiritul Crăciunului să vă intre în casă! Deschideţi inimile şi lăsaţi bucuria şi împlinirea să vă intre în suflet! Deschideţi larg braţele şi îmbrăţişarea voastră caldă, vorba bună şi gândul curat să fie cel mai de preţ cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Înţelepciunea, Încrederea, Echilibrul şi Generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an!

Sărbători fericite tuturor!

murgu spunea...

Cel mai probabil e vorba de Târgu-Jiu. Acolo un clovn s-a ajuns direcor, şi acum a transformat unitatea într-un circ, iar ANP-ul doarme, sindicatele dorm, Predoiu doarme, căci clovnul zice că e susţinut politc. Aţi ghicit: Enache şi măscăricii lui au transformat ordinea în haos, toţi cei capabili sunt reduşi la tăcere prin mijloace totalmente neortodoxe. Să vă fie ruşine pentru lipsa de măsuri luate în această pseudopuşcărie. Domnule Dumitraşcu, şi dumneavoastră dormiţi? Ăla nu e director, cereţi un contol riguros şi lămuriţi-vă!Păreţi mai hotărât şi parcă nu vi se flexează coloana vertebrală. Ştiţi că pe vremea lui Simescu acest clovn era prostul familiei, mereu în picioare din cauza incapacităior?

Anonim spunea...

Mai sunt si alte penitenciare unde Mosu vine si pentru copii cadrelor? La Bacau a fost!
Lăsaţi spiritul Crăciunului să vă intre în casă!
Sarbatori fericite!

Danut spunea...

Sa nu cumva sa zici de Slobozia ceva.....ca te pedepsesc

Prisonworker spunea...

Crăciun Fericit!

Vă doresc tuturor să aveţi parte de un Crăciun fericit, plin de dragoste, înţelegere, bunătate, voie bună şi tot ce vă doriţi, alături de cei dragi.

În ceea ce priveşte sistemul nostru cel de toate zilele, să dea Domnul ca Anul 2010 să ne aducă tuturor mai multă înţelepciune, să contribuim împreună la o atmosferă de muncă optimă pentru a încuraja profesionalismul şi lucrul în echipă, să înlăturăm atât cât putem şi acolo unde putem incompetenţa, aroganţa, obedienţa, lipsa de comunicare şi toate relele care vin spre noi sau pleacă de la noi.

Sărbători fericite tuturor! La Multi Ani!

Anonim spunea...

DPCT ureaza : sarbatori fericite ,ginduri bune, sanatate, realizari personale si profesionale si toate cele bune la toti lucratorii de penitenciare. Va dorim un nou an mai bun !
Semneaza: un SIPAREZ

Geist spunea...

Craciun Fericit tuturor !

kabul spunea...

Craciunul intr-adevar aduce in case mireasma unui suflet bun, un suflet ce imbie si pe altii la bunatate. Le doresc si va doresc un Craciun Fericit !

Anonim spunea...

Fie ca lumina sfanta a mesei de Craciun sa va incalzeasca sufletul si sa va umple casa de bucuria Nasterii Domnului. Sarbatorile de iarna sa va aduca toate cele bune, impreuna cu urarile noastre de bine. Un Craciun Fericit!
De la Rahova....

Anonim spunea...

LA MULTI ANI CELOR DOI PRESEDINTI,DUMITRASCU SI TEOROC SI TUTUROR MEMBRILOR DE SINDICAT. LA MULTI ANI.

Anonim spunea...

BUNĂ DIMINEAȚA LUI CRĂCIUN!
DIN ARDEAL GÂNDURI BUNE ȘI UN MESAJ DE PACE PENTRU SFÂRȘITUL DE AN. SĂ FIM MAI BUNI CU TOȚII ȘI SĂ AVEM PARTE DE SĂNĂTATE ȘI BUCURII.
CRĂCIUN FERICIT!

Anonim spunea...

Dorim tuturor lucratorilor din sistem[memmbri si nemembri de sindicat]cit si familiilor lor un craciun fericit. GRUPA SINDICALA GALATI

Politist penitenciar spunea...

Crăciun fericit tuturor autorilor, comentatorilor și vizitatorilor Penifestului.

Anonim spunea...

24.12.2009, 15:15:00 de galati e vorba.

Anonim spunea...

Ba nu,de Tg-Jiu e vorba.

Anonim spunea...

Sa ne spuna domnu chestor doctor ce misiune executa la 18 decembrie 1989 si codul acesteia.

Anonim spunea...

Daca este vorba de Galati,aveti dreptate caci de aici s-a raportat ca nu sunt ore suplimentare.Sunt ore suplimentare la dispecerat pe care nu vrea doamna contabila sa le ia in calcul[evident are putin sprijin-dar nu mult],un sef de tura care nu a semnat pontajele dispecerilor,cu toate ca le facuse[ulterior din cite stim s-a retras din sindicat]Vom raporta ierarhic ce se intimpla[nu vedeti ca fara presiuni nu se face nimic.Ptr.26.12.2009-16,17.te rog sa-mi confirmi ca asa este.Te asigur ca o vom contacta pe doamna Serban de la economic prin cine trebuie.Deci anp -ul da verde,dar altii pun piedici.Ia sa vedem pina cind.

Anonim spunea...

27.12.2009, 16:44:00 la care se mai adauga din ce am auzit si de pe la plutoane unu sau doi oameni.dar in mare asa este.din ce am auzit ca se agitau oamenii.

Anonim spunea...

Oare se da diferenta la echipament anul acesta ? Dar al 13-lea salariu ? Dar prima de vacanta de la anul ? Fata Morgana.....

gherla spunea...

cersetori,ne da ai... ,ne da aialalta. Munciti! creeati ceva,aduceti ceva nou. Intreba daca nu cumva din somerii de anul viitor nu vor fi si de la NOI.

Anonim spunea...

Dragilor, nu va mai luati de penitenciarul de la Tg-jiu, nu este locul ,unde s-a rasturnat carul cu p.., cind e cite ceva la Gorj ARUNCATI TOTI , va reamintesc ca daca nu erau TOC si cu ceilalti lideri s-ar fi desfintat puscaria:aflati deci dragilor ca inca Gorjul tot de stat este chiar dca se doreste altceva, cit despre Enache:e un domn, in adevaratul sens al cuvintului stie sa fie aproape de colegi oricit de sef ar fi. NU-l mai blamati degeaba daca nu-l cunoasteti.,cunoasteti-va pe voi ca sa criticati pe altii,sau pe romaneste :nu va uitati in curtea noastra caci la noi contabila e tare finuta si nu face ilegalitati indiferent ce conducere ar fi , cu atat mai mult celelalte fete de la financiar, asa ca dragi colegi pastila cu Gorju , S-A fumat de mult ,la noi, se mai si munceste,cind, la voi se prafuieste. Orele sup la noi, s-au raportat, telexul la fel, t.b.c-ul la fel, la noi sindicatele se autosesizeaza,cind e ceva in neregula.Un an nou fericit, chiar daca atunci cind banul cinta, mutul danseaza , dar ,tine spiritul treaz,

Anonim spunea...

gherla daca esti angajat al sistemului si trebuie sa iti plateasca anumite drepturi nu e bine sa fie platite? sa inteleg ca la noi nu. politia, pompieri, jandarmi la ei sa se plateasca la noi nu ca noi e mai fraeri.da de ce nu te faci vreun patron de firma de mare succes si sa vezi tu niste oportunitati in afaceri si sa creezi ceva daca esti asa bun?

gherla spunea...

"nu ca noi e mai fraieri", dar fac diferenta intre a avea sau nu un serviciu.

Anonim spunea...

daca la mira care sunt cu mult mai multi ca noi au dat banii si mai au o restanta din 2009 la noi de ce sa nu se dea toata suma din 2008? de ce trebuie sa fii contra daca este dreptul nostru? nu vad sa te inflamezi ca la guvern se platesc doua randuri de oameni la corpul de control ca boc a dat afara oamenii lui tariceanu- care normal ca au castigat in instanta- si oamenii adusi de el. pe anul viitor guvernul are alocatie bugetara mult mai mare sau asa s-a facut bugetul momentan- care nu cred ca va avea probleme in a trece de parlament.asa ca nu vad ce rau daca au fost obtinute sumele de bani pentru restul de bani si orele suplimentare si sa se plateasca aceste sume daca toto au fost alocate. aiai din privat cand luau preme de sute de euro crezi ca ii durea de tine care lucrezi la puscarie? nu cred. puscaria prin natura ei nu prea realizeaza venit ea doar consuma de cele mai multe ori.daca te jeneaza ca iti vor fi platite drepturile mergi la un azil de batrani si doneaza banii. vei spune ca privatul realizeaza ceva. posibil dar de multe ori angajatul de la privat munceste pe salariul minim si primeste niste bonusuri si alte beneficii care de cele mai multe ori nu sunt taxate iar marea crestere economica a fost realizata din specula imobiliara si din consum , consum care a insemnat mult import pentru ca se plangeau producatorii ca materia prima este de cele mai multe ori din import- conducatorii nostri fiind de acord cu distrugerea multor fabrici si combinate-si deci se sustine economia din alta tara.lanturile de supermarketuri care erau asa de bine primite si laudata de capii tarii aduc marfa din tara lor de cele mai multe ori.asa ca daca au fost acordate sumele pentru restanta sa le primim- eu asa cred ca este corect- iar tu daca nu iti convine poti dona banii cui vrei.sarbatori cu bine - ce a mai ramas din ele.

Anonim spunea...

Vai de noi,daca nu era Toc.Nu-l baga pe Toc linga lideri, ca stim noi ca face exact ce zice Enache.Iar de Enache sa stiti ca nu face altceva decit ceea ce-i spune Drula

Anonim spunea...

Pt anonim 12.49.00

Te rog să foloseşti cuvântul domn pentru domni, nu-i strica sensul cu acel Enache, nu face parte din categorie. Le poţi spune aşa celor de la sindicat pentru că ei au înfruntat ANP-ul să apere oamenii, Enache e doar marioneta lui Drulă, toată lumea ştie, nu înţeleg de ce Predoiu nu întreabă ANP-ul de ce-l mai ţine pe Enache, nu cred să nu găsească un om adevărat ce să conducă puşcăria. Păcat că Şchiopu nu e ofiţer, cred că l-am fi sprijinit cu toţii.

Anonim spunea...

Da asa e, Schiopu e Nr.one. Dar ce zici de Dijmarescu ? Un alt lider capabil alaturi de ceilalti din biroul executiv. Toti ar merita sa fie ofiteri.

Anonim spunea...

Am auzit ca o sa imputerniceasca si agenti pe functii de ofiteri (in special cei care suplinesc LST- ei).
Este adevarat?

Anonim spunea...

Da frate, dar numai la Tg-Jiu

Anonim spunea...

Da frate, dar numai la Tg-Jiu pentru ca acolo e posibil orice.