Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 17 decembrie 2009

Băla, mincinosul - mincinoșilor

Urmarind cu ceva interes revista presei de pe site-ul Administratiei Nationale a Penitenciarelor si mass media din ultima perioada am observat fara sa vreau un comunicat/articol: Angajatii din penitenciare si/au primit al 13 lea salariu.

Nu ma mai mira nimic. Dupa ce au zis ca avem salarii intre 4.000 si 9.000 lei si bani girla acum ne-au dat si al 13-lea. BALA esti cel mai mare mincinos. O sa-ti creasca nasul mare, mare de tot de o sa umblii cu geamul deschis la jeep sa-ti incapa nasul…

Sursa este revista presei facuta de ANP, articolul fiind preluat de aici, iar informații similare au mai apărut în Gândul și pe site-ul RealitateaTV.

Astia dorm la lucru sau chiar isi bat joc de noi? Daca scria numai in ziar mai ziceam ca e o greeala, dar sa preiei si sa postezi pe site-ul ANP, fara o reactie?!Sunteti penibili, zau! Am auzit ca domnul Bala isi doreste avansarea la general, eu il rog pe super-Base sa-l avanseze amiral si sa-i de un vapor numit ADEVARUL (are peste 60 de pagini si nu ia apa usor) si un traseu doar dus.

Somn ușor! Vă păzim noi chestoranzilor!

34 comentarii:

Anonim spunea...

Pinochiu si Pinochia = love(le)

Anonim spunea...

Corect ar fi fost sa citezi ca sursa Gandul si Realitatea TV (care au preluat informatia de la binevoitori din interior), ca doar amaratii aia din baia mare nu lo-r fi scris singuri in ziarul local.

Anonim spunea...

Cum mai poate oare d-nul Bala sa priveasca in ochii subordonatilor, este strigator la cer...chiar isi bate joc (la propriu)de angajatii acestui sistem, nici un director de institutie publica nu si-a batut joc in asa hal de proprii angajati...chiar asa !!!...dar mai ales prin tehnici securiste de dezinformare....sunteti penibil "domnule doctor"....JENANT chiar.

Anonim spunea...

Este masura etalon pentru minciuna si lnca sapte porunci din decalog. Si ca totul sa mearga minunat, il avem din nou pe Boc. Ne ducem dracu' .Suntem un popor de sadomasochisti ,ne plingem la rau dar ne place durerea.

Anonim spunea...

colegu o mica corectie o schimbare de nume a vaporului: TITANIC,
si le mai cumparam bilete de la noi, la toti trepadusi din ANP care pare ca sint din alta galaxie,sint paraleli cu realitatea din penitenciare.

cezarica spunea...

Am evitat sa numesc vaporul Titanic ca sa nu ma repet, ca o dovada ca am un respect pentru postacii nemultumiti pentru prestatiile mele.
Imi cer scuze pentru toate greselile gramaticale facute in toate articolele postate si va rog sa intelegeti oboseala ,stresul si nu in ultimul rind virsta isi spune cuvintul.
Sunt convins ca toti cititorii inteleg mesajul din articol si nu numai.
Aveti respectul meu indiferent de natura comentariilor.
Stima tuturor.

Anonim spunea...

banii de echipament.....................................................................................................................................................

Sindicatul FRĂŢIA Jilava spunea...

Lucrările Comisiei mixte de dialog privind sistemul penitenciar naţional din data de 17 decembrie 2009
ÎNREGISTRAREA AUDIO
a întâlnirii de lucru a Comisiei mixte de dialog privind sistemul penitenciar naţional, desfăşurată la sediul Ministerului Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti, în data de 17 decembrie 2009, ora 12.00.

http://www.trilulilu.ro/FratiaJilava/641a9197b22e12

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=ohtU7x6dKb8&feature=player_embedded

Anonim spunea...

O singura scinteie si sistemul va fi greu daca nu imposibil de stapinit.Va informez domnule director general,ca unitatea in care lucrez sta efectiv pe un butoi de pulbere.Nu este departe timpul cind lucratorii vor refuza sa plece in misiuni.Totodata va rog sa identificati si sa ne informati intre timp si pe noi daca mai exista vreo structura care tine de siguranta nationala[evident daca arma penitenciara tine de siguranta nationala],care nu si-a primit drepturile banesti pe echipamentul din 2008.Daca considerati ca am facut afirmatii gratuite va rog sa dispuneti luarea unor masuri cit mai dure impotriva mea.La Paltinis a-ti avut dreptate, MAI reprezita o forta care este luata in calcul de autoritati,iar noi suntem putini si neinsemnati.Eu afirm domnule director general,si nu fac afirmatii gratuite,ca suntem putini numeric,dar nu o cantitate neglijabila ptr autoritati.Suntem ptr unii[adica ptr dumneavoastra] mici si neinsemnati-OARE PINA CIND-repet-OARE PINA CIND dOMNULE DIRECTOR GENERAL? Comentariu facut cu voia dumneavoastra domnule administrator de catre LIDERUL GRUPEI SINDICALE GALATI --ASP-RADU HILOHE.Fiind un comentariu pertinent si realist va rog sa nu il eliminati.

Anonim spunea...

ÎNREGISTRAREA AUDIO a întâlnirii de lucru a Comisiei mixte de dialog privind sistemul penitenciar naţional, desfăşurată la sediul Ministerului Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti, în data de 17 decembrie 2009, ora 12.00.
http://www.trilulilu.ro/FratiaJilava/641a9197b22e12

Anonim spunea...

stie cineva cand se dau banii de echipament.

Anonim spunea...

mai vedem noi banii de tinuta si al 13-lea cind pe 2008 cind se va aproba "bomba de buget", ba mai mult chiar cind va fi crestere economica reala ,nu doar vorbe la Tv.
Vorba colegului de la ora 11:49:00
NE MERITAM SOARTA ASTA DE SADOMASOCHISTI..... de ce?
Pentru ca nu facem nimic concret.Politia a zis ca nu asigura paza la urne(turul 1) li-sau dat banii.
Noi......???
de miine sa nu mai asiguri decit o treime din activitati cu domnul ppl in toate penitenciarele si sa vezi cum curg prima data amenintarile si pe urma daca (si numai daca zic) reusim sa trecem de aceasta faza vin si banii pentru toate ce trebuiesc.

Atac duios la chestorand spunea...

Apropo de pinochişti chestoranzi,
Zilele acestea va adresam mai multe indemnuri la retinere in anumite pozitii oficiale si cateva intrebari. Nu ati reactionat la nicio categorie de solicitari prietenesti. Am fi dorit atunci, dar dintr-o regretabila greseala de redactare nu s-a transmis, sa va adresam si un sfat suplimentar. Sa aveti grija la jocul de picioare in perioada imediat urmatoare. Se pare ca v-ati vazut de viitorul dvs. post ANp, altfel nu se explica lipsa de reactie, ba dimpotriva, continuarea in greseala s-a prelungit, punerea talpilor, intr-o maniera continuata, a proliferat. Drept pentru care nu vom mai uza de dragalasenii la adresa dvs. dar va rugam, in dorul lelii, desigur, sa ne comunicati si noua, si opiniei publice, de ce nu ati avut nicio reactie la urmatoarele intamplari penitenciariste cu ecou in lumea larga. Fara comentarii, deocamdata. Aveti purtator de cuvant si resurse umane. Vom veni si cu numele acelea de la sectorul programe-cooperare, sa nu se creada ca batem campii, nu de altceva. Asadar, de ce nu ati avut nicio reactie la urmatoarele titluri din presa, ducand in derizoriu institutia pe care cu onor, ziceti dvs., ca o conduceti (deocamdata) ?. Ce legatura credeti ca exista intre aceste doua stiri de presa, la un an distanta, una de cealalta ? Raspunsuri posibile :a)ANP condus de Bala Ioan +/- SIPA b)nciuna c)timpul trece, leafa merge, chestoranzii raman si cu drag chiuie prin sediul cu 7 etaje.
Iaca:
Un deţinut de la Poarta Albă coordona o reţea de traficanţi de droguri din Capitală

Emilia Sava
95 afişări
Miercuri 16 dec 2009

ConstanţaMembrii reţelei au fost reţinuţi

Bărbatul este condamnat la 18 ani şi în urma unei percheziţii, gardienii şi ofiţerii antidrog au descoperit un telefon mobil şi mai multe cartele SIM. În ultimul an, traficanţii au vândut droguri de aproximativ un milion de euro.

8 Noiembrie 2008 17:28:03
Droguri ascunse intr-o bucata de branza la Penitenciarul Poarta Alba

Anonim spunea...

D-LE PRESEDINTE DUMITRASCU,CE ATI FACUT DIN 1840 ron LUAM 60% in urma actiunii SNLP,mai apoi ati facut scandal si s-a redus cota la 1520 si ne dau tot 77% din ei adica echivalentul la 60% din 1840,nu ati rezolvat nimic din contra ne-ati diminuat un pic drepturile dar ati fost bine intentionat de asta sunt sigur.

Anonim spunea...

BANII DE ECHIPAMENT VIN DAR PAPRTIAL SI REDUSI,SUNTEM ULTIMA ROATA DE LA CARUTA ,NICI PE 2008 NU LUAM INTEGRAL,ASA CEVA NU SE POATE,DAR AVEM SEFI COMUNISTI ,NOROC CA MAI AVEM SINDICATE.

Anonim spunea...

SUNT LIDERUL GRUPEI SINDICALE DIN PENITENCIARUL GALATI SI VREAU SA VA ATRAG ATENTIA IN MOD CIVILIZAT ,CA ESTE PTR A DOUA OARA IN 24 DE ORE CIND IMI CENZURATI COMENTARIILE,MAI BINE ZIS NU LE POSTATI.DACA CONSIDERATI CA ASA ESTE BINE VA ROG SA MA INDREPTATI CATRE ALT BLOG,PTR CA NU MERIT SA-MI PERMITETI DUPA 25 DE ANI IN SECTORUL OPERATIV SA-MI EXPRIM OPINIILE IN ACESTE ZILE FIERBINTI.

Anonim spunea...

Vin banii ne mai linistim si noi de sarbatori.

Anonim spunea...

D-le ADMIN HUGINN,nu mai cenzurati va rog,fiti transparent sunt membru cotizant la Federatia dvs.

Anonim spunea...

nu are treaba bala cu revista presei. nici macar nu o citeste. ziarele e niste proaste si minte mult. el crede numai ce spune bivolul.

Anonim spunea...

URARE PENTRU DL. BALA

Nu subaprecia pe nimeni, pastreaza in inima ta fiecare persoana, caci intr-o zi ai putea sa-ti amintesti si sa-ti dai seama, ca ai pierdut un diamant pentru ca erai prea ocupat sa aduni... pietre.
Sa va fie... cum ne doriti anul 2010.

Anonim spunea...

Multumim Tovarasei Eremia care a venit in vizita de lucru la Craiova si ne cerem scuze ca nu am pus in POPOTA covorul rosu pentru ea! Cred ca acesta este motivul pentru care a sesizat ca in popota ,,este mizerie,, ! Ne cerem scuze ca nu v-ati asezat pe scaunul incalzit si probabil a-ti racit la dorsal !
Daca extrapolam gindindu-ne la ,mizeria din popota,,, inseamna ca noi care servim masa acolo ce sintem ?

Anonim spunea...

Recomandare Tovarasei Eremia :

mai tunde-te ca arati naspa !

Huginn spunea...

@17.12.2009, 20:55:00 si 17.12.2009, 21:08:00

Nu numai ca nu am cenzurat, nici macar n-am intrat pe blog pana la ora asta. Asa ca, mai usor cu acuzatiile. :)

Anonim spunea...

Domnule administrator de blog va informez ca pe data de i6.12.2009,un articol care respecta acele criterii impuse de catre dumneavoastra,dealtfel sunt criterii care tin de bunul simt al fiecaruia dintre noi,nu a aparut pe blog.In consecinta sa inteleg ca[mai usor cu acuzatiile] ar trebui sa-mi fie teama sa mai scriu,ptr ca nu apare termenul de acuzatie in postarea facuta,apare ca o atentionare.Din cite stiu,atentionarea data de cineva ,nu se tine la dosar ca si pedeapsa.Asa ca am rugamintea sa nu fiti suparat pe mine si sa aveti in continuare aceiasi atitudine corecta si reala fata de comentariile pe care le fac referitor in exclusivitate la munca noastra.CU MULTA STIMA-LIDERUL GRUPEI SINDICALE GALATENE-RADU HILOHE.

Anonim spunea...

Al 13-lea salariu,in decembrie nu l-am luat!Speram sa-l luam in ianuarie 2010.Sa compensam CFS-ul(lipsa de bani)in ianuarie 2010!Din doua rauri,alegem ce este mai putin rau!Cu Dumnezeu inainte!Si cu vechea si actuala guvernare!

Anonim spunea...

daca directorul general spune ca am luat salariul 13 inseamna ca el traieste dupa alt calendar in alt univers , unul paralel. asteptam sa ajungem in acelasi timp cu domnia sa ca sa ne luam banii.asta dupe ce cheltuim cei 86% din echipament. sarbatori fericite tuturor!

Anonim spunea...

Niciodata un simplu lucrator de penitenciar nu ajunge la nivelul unui "doctor" in stiinte!
Fiti realisti.Sa ne cunoastem lungul nasului, a la pinochio!

Anonim spunea...

Pt.D-ul Dir.General!
A venit iarna,a inghetat lacul si sperantele noastre!
Zgribuliti de frig,alungati de vantul rece,incercam sa accesam cardul:77%.Ura! Ura!Supravietuim!
Mergem mai departe...traim!
Suntem singuri si incercam sa tinem in frau gandurile razlete!Ce inseamna sa fii singur sau eu si El?Ce sa fac sa fie bine si celui apropiat?Mi-e fica! De ce sa-mi fie frica?De ce?
Sa privim jocul ielelor.Sa ne amintim de...Sa radem,sa dansam,s-alungam tristeti!Sa traim clipa!Maine este o alta zi!

Anonim spunea...

Draga HILOHE,
Sunt un coleg de scoala militara a lui LUPU(de la Bucuresti), de la care cred ca tu ai invatat meserie.
Nu vreau sa dau mai multe amanunte,dar vreau sa stii ca te sustin,impreuna cu toti pensionarii.
Mult succes.

Anonim spunea...

Tovarasei Eremia:
Timp de 5 ani a-ti primit de sarbatori cele mai ,,grase,, pachete cu alimente de la P Craiova. Acesta era motivul pentru care nu a-ti sesizat pina acum ,,mizeria din popota,, ? Ne cerem scuze Tovarasei Eremia ca nu mai avem GAZ la P Craiova si nu-i mai putem oferi moca pachete cu alimente !

Anonim spunea...

lasa ca i-a dat Craioveanu destul.

Anonim spunea...

Ce mama naibii, oltenii ăştia au învăţat limba română doar cu femeia de serviciu?

17.12.2009, 22:13:00: "a-ti racit";

18.12.2009, 23:15:00: "a-ţi primit", "a-ţi sesizat";

19.12.2009, 02:28:00: "i-a dat".

Este la fel de posibil să fie doar unul şi acelaşi analfabet...

Anonim spunea...

Pentru 19.12.2009, 16:53:00
Oltenii au facut limba romana cu mamica ta care este femeia de serviciu a ANP ului !