Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 27 noiembrie 2009

ANP - bășcălia continuă

Vestea e că ANP a mai trimis o adresă prin care își bate joc de angajații din sistemul penitenciar. Măriile dumnealor, unii Ioni și Ionei, s-au zbătut și au reușit să asigure plata a câte 60 - 100 de RON (n-ați citit greșit, nici eu n-am uitat din zero-uri) din restanțele la echipament... chipurile ca să îndulcească pastila zilelor fără plată, care înseamnă evident pierderi mult mai mari.

Avem și o veste bună. Ioana Șerban rămâne director economic, iar Tiberiu Firinel rămâne coordonatorul DEA cu tot cu CV-ul dumisale lipsă. Să ne bucurăm deci! Viitorul va fi cu siguranță și mai interesant.

PS La MAI s-au găsit vreo 1500 RON penru echipament. Cam asta e și diferența... de 15 ori.

68 comentarii:

murgila spunea...

Bataie de joc ,sfidare totala din partea unor oameni fara vlaga. Suntem singurii din sistemul de aparare luati la misto de cei care ar trebui sa ne reprezinte. Ce dracu mai cauta acolo ?Sunt un pericol pentru viitorul penitenciarelor din Romania.Fara cuvinte.

Anonim spunea...

ai dreptate fara cuvinte fara drept de replica te lasa rece da rece rau de tot in plina iarna

cel mic ionel spunea...

Dragi conducatori!

Sa puneti de Sarbatori pe masa cota de carne pe care v-a trimis-o subordonatii numai astazi.
Am fost surzi si orbi dorind echipa de conducere in ANP aleasa dintre cadrele noastre de nadejde si uite unde am ajuns(magistratii ne furau cica),bine ca aveti bani de conferinte, simpozioane ,deplasari in tara si strainatate,chiolhanuri etc,simtiti-va bine acum ca poate nu mai apucati alt sfarsit de an.
Generalii lui peste la pensie adunarea!

Anonim spunea...

misto. reactia sindicala este sublima dar lipseste cu desavarsire. daca ma straduiam putin imi strangeam banii de haine din contributia la snlp.

Anonim spunea...

Ca dl. Ungureanu nu si-a postat CV-ul nu este o problema asa de mare. Daca insa oamenii din sistem ar fi simtit ca acesta face ceva cu adevarat bun pt. noi, l-ar fi pomenit la biserici. Dar cum sa avem parte de ceva bun cand toata tara asta e un haos? Daca la conducerea tarii sunt niste incompetenti( nu spun mai mult ca ma cenzureaza Admin.), de ce draq sa nu admitem ca si la conducerea ANP sunt de acelasi soi? Cand vreodata bogatul( in speta ofiterii din ANP) va crede saracului? Faceti diferenta la salariu. Spune unul ca nu are bani de jucarii pt. copil.Crezi ca ii intereseaza? Ai lor sa traiasca bine.

Anonim spunea...

Cade Basescu, Cade Băla. Votaţi ca BĂLA să ne lase...

Anonim spunea...

Murgila, tata, daca la matale asta inseamna fara cuvinte, ma intreb cum e atunci cand ai "bolovanii" la tine (chiar si de imprumut).

Citindu-te, imi dau seama ca pericolul ne pandeste la tot pasul.

Anonim spunea...

unii ar spune ca totusi e bine ca ne da ceva!
insa cu ceva asta nu cred ca voi putea sa-l aduc pe Mos Nicolae la mine acasa,ca sa nu mai spun de Mos Craciun!

Anonim spunea...

Aceaasta conducere a ANP este o rusine a sistemului din toate timpurile,si asta din cauza sindicatelor care in urma cu ceva timp sa luptat pentru indepartarea MAGISTRATILOR din conducerea ANP si aducerea in fruntea sistemului oameni din interior cu experienta in sistemul penitenciar.
Domnilor sindicalisti sa gresit grav ,acum ne tragem consecintele.

Anonim spunea...

Este strigator la cer ce se intampla!!! Isi bat joc de noi!!!!!
Dar banii pe care i-am produs la punctele de lucru cu ppl tot anul unde sunt daca noi suntem doar consumatori? Ii tinem in spinare pe toti parazitii de la ANP carora le fata mintea numai aberatii: campionate de fotbal, expozitii, teatru, cel mai popular agent/ofiter, fast,... SPOIALA asta e de fapt realitatea, vor sa para ceea ce nu sunt. IPOCRITII! Daca sunt asa destepti, doar au pretentia ca sunt "forul superior", de ce nu au gasit solutii de diminuarea cheltuielilor pentru a nu intra in colaps financiar? porcaria cu reprofilarea s-a dovedit a fi cel mai neinspirat pas. Se cheltuie enorm pentru transportul ppl la instante, se cheltuie inutil cu participarea ppl la cursurile de scolarizare, plimbari, la capitala, pentru repetitiile "actorilor ppl" si multe alte aberatii ale "rasei superioare". Halal sa le fie de sarbatorile care vin!
Nu stiu daca se mai poate face ceva la situatia data dar, intr-un fel sau altul, trebuie sa le dam de inteles, noi "cei multi si ...", ca ne-a ajuns cutitul la os.

Anonim spunea...

Normal ca s-au gasit bani pentru angajatii de la MAI doar mai este un tur de scrutin pe 6 decembrie...
Nu doresc sa moara si capra vecinului, fereasca Dumnezeu, oamenii astia chiar sunt si ei chinuiti ca noi, nu au sambete, duminici, sarbatori dar macar au multumirea ca mai marii lor fac ceva pentru ei, pe cand ai nostrii...!

Anonim spunea...

Aoleu ce barba-avea/Ala din Sevilla/ Si ce barbi ne mai dadea/ Acadel el se numea.... Ei? Cum e? Nici un Firinel de CV, nici un firinel de banuti(sau doar un firinel de banuti) sau...

Anonim spunea...

Nu stiu, aveam o parere mai buna despre acest blog. Am impresia ca v-ati transformat in niste carcotasi fara pereche, incurabili, chiar. Cum puteti sa criticati masurile luate la nivelul ANP-ului cand cel mai mare om in stat, respectiv Presedintele Romanaiei, a recunoscut si apreciat activitatea unor cadre de nadejde de la varful administratiei, inclusiv prin conferirea unor inalte medalii si distinctii ale statului roman ?.

Monitorul Oficial nr. 0816 din 27 Noiembrie 2009
Actul nr. 1704 din 17 Noiembrie 2009
Emitent: Președintele României
Decret privind conferirea Semnului onorific În Serviciul Patriei unor funcţionari publici cu statut special cu grade profesionale echivalente cu gradele de ofiţeri din Administraţia Naţională a Penitenciarelor - Ministerul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti

P.S. Mai glumim si noi, ce sa facem...Nu e trucaj, e pe bune.

Anonim spunea...

Este clar ca suntem slabi,sindicat apa de ploaie,de noi nu le pasa ,politia si aramata conteaza noi suntem la si altii.O sa vedeti ca nu se intimpla nimic,liderii de sindicat isi iau banutul si noi ramanem cu rabdarea.Asta este ultima picatura daca nu inchidem poarta nu o sa ne i-a nimeni in serios.Se pare ca nu mai functioneaza in Romania. Imi pare rau dar citeodata imi vine sa strig:"TRAIASCA PARTIDUL COMUNIST ROMAN!!!!!"

Anonim spunea...

Astazi s-au virat in contul detinutilor banii pentru cei care urmeaza cursuri scolare in puscarie. Cadrele sa mai astepte...

EU spunea...

Pentru ca suntem tratati cu dosul mai tot timpul de catre ANP putem sa boicotam si noi alegerile de pe 6 DECEMBRIE!da, cele care au loc in penitenciar!

Anonim spunea...

Pt. murgilă

La cât de lipsit de caracter şi demnitate eşti, nu înţeleg de ce nu-ţi bagi capul în nisip.
Uitasem să te întreb: tu crezi că televizorul poate zbura pe geam ca o păsărică? Asta din curiozitate, am auzit că practici sporturi extreme.

Anonim spunea...

o sa cumpar luminari de banii astia si o sa-i pun la morti gindindu-ma la ei,cei care ne vor binele

Anonim spunea...

Parerea mea este ca acesti bani sunt doar o suplimentare din partea guvernului pentru bugetul deja existent la ANP. Cei de la ANP au sustinut ca ei detin 50% din fondurile necesare acordarii drepturilor de echipament restante pe anul 2008 si vor face demersurile necesare pentru cealalta parte (asta era acum 1 luna) deci parerea mea este ca acesti bani sunt doar o suplimentare fata de bugetul existent pentru echipament.

Anonim spunea...

Stimati colegi angajatii de la interne au primit zilele acestea jumatate din banii de haine pe 2009,ceilalti spera sa-i primeasca luna viitoare,banii de haine de pe 2008 i-au primi in 2008.Noi..........

Anonim spunea...

Murgilă maică, să mă facă Dumnezeu misto pe mine dacă te-am luat la mişto pe tine. Cum suntem cunoştinţe vechi şi ştiu că nu ai scrupule, nu m-aş mira ca mâine să-i pupi în fund pe cei pe care-i blamezi acum.
Frate, să nu arunci pe geam şi calculatorul....

Nasul spunea...

Din pacate ,domnul Huggin ,nu vrea sa inteleaga de ce a murit Penifestul. Pentru ca a devenit miscare sindicala. Pentru asta a fost creat? Sau e vorba doar de orgoliul dumneavoastra?
Ne fluturati pe la nas niste hartii minore. Vai ce vitejie ati facut!
Admin, de ce nu sunt cooptati noi oameni in echipa? Cu care sa dezbatem subiecte legate de sistemul penitenciar, altele decat banii, interesele si iar banii, precumsi prostia unora. Poate chiar ne intereseaza.

Anonim spunea...

vreau sa fac un comentariu ca drept la replica pt cei care acuzau in stinga si in dreapta ca unii sindicalisti pun interesul propriu inaintea interesului comun,national,etc,etc....unde e interesul national prietene drag?cum te simti,cum te vezi si unde te vezi tu pe scara ''evolutiei umane'' cind toate celelalte structuri din aparare primesc un drept de care benificiezi asemeni lor si nu-l primesti din N' considerente..poate totusi sindicatele ar trebui sa faca ceva....sa facem ceva...sa aratam ca existam...avem familii,avem copii...venim la servici pt bani..nu venim de dragul de a veni...suntem oameni simpli care si-au ales o munca ingrata..macar platiti sa fim..

Huginn spunea...

@ nasul 27.11.2009 21:02:00

Stimate domn, m-as bucura daca interventia dumneavoastra s-ar concretiza si in ceva constructiv. Astept cu drag contributia dumneavoastra si promit ca daca apare, are substanta si e durabila declar eu decesul si ii felicit pe resuscitatorii intru spirit. Deocamdata nu e cazul.

Anonim spunea...

Unde sunt promisiunile domnului Bala de la recenta intalnire cu sindicatul,cum ca au gasit fonduri pentru aproximativ 45% din necesarul pt echipament?Vorbe goale sispuse inttr-un stil de mare vedeta,mai mai sa adormim in sala!Rusine!

Nasul spunea...

Si in ce ar trebui sa se concretizeze contributia mea, domnule Huggin? Vreti sa scriu un articol, caci eu cred ca fac fata. Sau sa le cant oamenilor Marseillaise-a ca sa-i imbarbatez?
Doar hartii afisate, credeti ca ajung? Altadata scriati articole mai bune! Puneati mai mult suflet!

Huginn spunea...

@ Nasul 27.11.2009 21:26:00

Astept sa faceti ceea ce e bine, pentru ca evident dumneavoastra stiti de ce avem cu totii nevoie. Am inteles deja ca se poate mai bine. Nu e nevoie sa insistati. Astept contributia/ (-iile) dumneavoastra si va multumesc anticipat pentru bunele intentii si pentru efort.

Nasul spunea...

Eu chiar vorbesc serios, in ce consta contributia? In comentarii sau se pot trimite articole? Daca da, unde?

Huginn spunea...

@ Nasul 27.11.2009 21:35:00

Aici la comentarii sau la dresa de mail a blogului.

Anonim spunea...

Cu alte cuvinte, Nasolule, nu esti primit in echipa.

Anonim spunea...

Si cum era odata cand se apropia 1 Decembrie.............frumos........acum fac misto de noi cu 60-70 ron de caciula . O sa fie bine......... si la vara cald.

Huginn spunea...

@ 27.11.2009 21:39:00

Sa vedem intai daca produce omul ceva util... :) Nu e de ajuns sa ceara.

Nasul spunea...

Oare exista in ANP macar un OM? Macar unul care sa fie modest, corect, constiincios,interesat? Sau e o caracteristica delasarea si prostia, indiferenta? Sa ma scuze acei care sunt cum trebuie , iar celorlalti le spun ca sunt penibili si se vede cu ochiul liber. Responsabilitatea e una dintre trasaturile unui lider. Si altruismul. Viata va cere socoteala pentru toate.

Anonim spunea...

Domnule DUMITRASCU nu fiti nepasator adunati toti sefii de sindicate si luati o hotarare in ceia ce priveste marsaviile ce se savarsesc de catre conducerea ANP.

Nasul/Godfather spunea...

Anonimii cei draguti! Astia sunt! De astia m-am saturat eu! Ideea care ii conduce este ironia. De ironii avem parte si la locul de munca: intre sefi si subalterni, intre detinuti si supraveghetori, intre barbati si femei. Suntem un popor ironic. Atat ne-a mai ramas?

Anonim spunea...

@Nasolul&altii

Doar atat poti?

mafalda spunea...

bine ca sunt bani pt transportul detinutilor la teatrul NOTARA din bucuresti....cam din toata tara!!

Anonim spunea...

Nasolule, de cand citesti tu penifestul sau mai bine zis de cand incerci sa exploatezi idei, conflicte, situatii anterioare de pe penifest si nu prea iti iese, ai fi putut invata macar atat - Huginn se scrie cu 2 de "n", nu cu 2 de "g".

Anonim spunea...

ghicitoare:
ghici cine a fost în Thailanda? (unde e cald şi bine şi nu îţi trebuie multe haine, deci nici bani pentru echipament)
Răspuns: _____

Anonim spunea...

ma tem ca sindicatele, cu bunele si cusururile lor, au ramas unica solutie in lupta cu indiferenta, lipsa de competenta, dispretul, aroganta si obraznicia celor din fruntea ANP. Acesti scapatati nu-si vad decat propriile interese. In fata noastra sunt mari si tari(este cazul fanfaronului de doctor bala)dar sunt niste mielusei gata sa pupe si pantofii celor care i-au proptit in actualele functii.

Anonim spunea...

Ce poate sa faca un lider daca nu este sprijinit de membrii sai?...cand vine cu o problema la liderul sau, ii solicita ajutorul...,liderul ii sustine problema in fata directorului si cand este chemat membrul de sindicat sa confirme cele spuse de lider....membrul nostru nu mai recunoaste nimic (cum sa ma pun eu rau chiar cu sefu). Am avut multe discutii cu lideri din tara, aceeasi problema cu membrii...sustin liderii de sindicat pana la un punct. Ce poti sa faci in aceasta situatie?...foarte multa diplomatie, stapanire de sine, strategii...,toate pentru a compensa lipsa sprijinului real al membrilor de sindicat. Da, asa este , singura speranta in momentul actual sunt sindicatele. Tu, colegule, dimineata cand iti privesti chipul in oglinda de la baie nu te intrebi ,oare sunt in masura sa arunc cu piatra in altii?; eu cu ce am ajutat sindicatul, liderul , pentru a reusi in proiectele si lupta cu administratia locala si centrala? . Daca liderii nu sunt buni, schimbatii!!!..; nu conteaza ca se numeste Teoroc, Dumitrascu, Popescu sau Ionescu.., lupta sindicala trebuie sa continue si este singura arma care ne poate apara (si unii chiar se tem de aceasta arma). Sanatate si spor la treaba.

Nasul spunea...

Asa e, colegule, care poate esti lider de sindicat in vreo unitate. Dar eu iti spun ca am fost doar la o sedinta de sindicat in tot anul, si anume cand au avut loc alegerile. Nu mi s-a cerut parerea decat rar, sub forma de semnatura la probleme deja discutate. Cand? Unde? Miscare sindicala implica multimea, nu-i asa? Iar liderul daca e de mamaliga si nu informeaza lumea corect, sigur ca oamenii sunt speriati.

Anonim spunea...

Asta-i din ciclul : "Ioane (Nicule), mai da-le o suta de lei!"

Anonim spunea...

acum ceva timp in urma se laudau ca nu sunt probleme cu banii si acum vor sa ne dea "bani de echipament" 70 ron? rade politia comunitara de noi.degeaba ne cautam sprijin spre sindicat daca in unele unitati sindicatul e "la toarta " cu puterea si doar mimeaza ca se bate cu ei.

Anonim spunea...

@Nasul

Ce ar trebui sa faca liderii (cei bine intentionati, desigur). Sa-i smulga parul din cap lui Bala&comp si sa-i afume de sperietura pe sindicalisti? :)
Din pacate treaba sta asa cum spune anonimul de la 12:31:00.

Anonim spunea...

Pentru anonimul 13:04:00 - ai dreptate in cele afirmate de tine, dar ce te faci cand organizezi sedinte trimestriale (prezenta la sedinta 5%-15% maxim), cu prezenta directorului, contabilului sef, etc. La voi este problema liderul, alege-ti unul mai bun, care sa stie sa va reprezinte. Am trecut si noi printr-o situatie similara cu a voastra, nu am reusit sa inlaturam liderul si am format un alt sindicat (care momentan are 85% din personal), dar ca sa fiu sincer....la inceput ne-a fost foarte greu. Oamenii au ales pe cei mai buni si este o competitie in sens pozitiv (noi nu suntem platiti pentru ceea ce facem, o facem din placere, suntem o echipa formata din cinci lideri, pentru ca pe cinci ii cumperi mai greu, BEX.) Iar colegii sunt informati prin email si sunt multumiti, dar prezenta la sedinte este jalnica.....Va doresc multa bafta.

Anonim spunea...

1. Fiule, nu uita învăţăturile mele, şi păstrează în inima ta sfaturile mele!
2. Căci ele îţi vor lungi zilele şi anii vieţii tale, şi-ţi vor aduce multă pace.
3. Să nu te părăsească bunătatea şi credincioşia: leagă-ţi-le la gât, scrie-le pe tăbliţa inimii tale.
4. Şi astfel vei căpăta trecere şi minte sănătoasă, înaintea lui Dumnezeu şi înaintea oamenilor.
5. Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6. Recunoaşte-L în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7. Nu te socoti singur înţelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!
8. Aceasta va aduce sănătate trupului tău, şi răcorire oaselor tale.
9. Cinsteşte pe Domnul cu averile tale, şi cu cele dintâi roade din tot venitul tău:
10. căci atunci grânarele îţi vor fi pline de belşug, şi teascurile tale vor geme de must.
11. Fiule, nu dispreţui mustrarea Domnului, şi nu te mâhni de pedepsele Lui.
12. Căci Domnul mustră pe cine iubeşte, ca un părinte pe copilul pe care-l iubeşte!
13. Ferice de omul care găseşte înţelepciunea, şi de omul care capătă pricepere!
14. Căci câştigul pe care-l aduce ea este mai bun decât al argintului, şi venitul adus de ea este mai de preţ decât aurul;
15. ea este mai de preţ decât mărgăritarele, şi toate comorile tale nu se pot asemui cu ea.
16. În dreapta ei este o viaţă lungă; în stânga ei, bogăţie şi slavă.
17. Căile ei sunt nişte căi plăcute, şi toate cărările ei sunt nişte cărări paşnice.
18. Ea este un pom de viaţă pentru cei ce o apucă, şi cei ce o au sunt fericiţi.
19. Prin înţelepciune a întemeiat Domnul pământul, şi prin pricepere a întărit El cerurile;
20. prin ştiinţa Lui s-au deschis Adâncurile, şi strecoară norii roua.
21. Fiule, să nu se depărteze învăţăturile acestea de ochii tăi: păstrează înţelepciunea şi chibzuinţa!
22. Căci ele vor fi viaţa sufletului tău, şi podoaba gâtului tău.
23. Atunci vei merge cu încredere pe drumul tău, şi piciorul nu ţi se va poticni.
24. Când te vei culca, vei fi fără teamă, şi când vei dormi, somnul îţi va fi dulce.
25. Nu te teme nici de spaimă năpraznică, nici de o năvălire din partea celor răi;
26. căci Domnul va fi nădejdea ta, şi El îţi va păzi piciorul de cădere.
27. Nu opri o binefacere celui ce are nevoie de ea, când poţi s-o faci.
28. Nu zice aproapelui tău: "Du-te şi vino iarăşi; îţi voi da mâine!" când ai de unde să dai.
29. Nu gândi rău împotriva aproapelui tău, când locuieşte liniştit lângă tine.
30. Nu te certa fără pricină cu cineva, când nu ţi-a făcut nici un rău.
31. Nu pizmui pe omul asupritor, şi nu alege nici una din căile lui!
32. Căci Domnul urăşte pe oamenii stricaţi, dar este prieten cu cei fără prihană.
33. Blestemul Domnului este în casa celui rău, dar locuinţa celor neprihăniţi o binecuvântează.
34. Când are a face cu cei batjocoritori, Îşi bate joc de ei, dar celor smeriţi le dă har.
35. Înţelepţii vor moşteni slava, dar partea celor nebuni este ruşinea.

Anonim spunea...

Poate fi sindicatul mai bun decat membrii sai ?
Pe forum se discuta pe o neimplicare grasa a factorilor de raspundere pentru asigurarea unor salarii care sa acopere cat de cat nevoile cadrelor acum cand vine iarna si sarbatorile, iar unii anonimi smecherii dau citate din biblie se iau unii pe altii pe forum la misto...
Lipsa de respect , sunt probabil agentii fara familii care masa de la popota este arhisuficienta.

Anonim spunea...

Domnilor colegi va propun sa pichetam ANP-ul. Cine este de acord? Bala se lauda , cu ceva vreme in urma, ca are bani de salarii , echipament etc. Acum vad ca se straduiesc sa stranga bani de salarii. Parca sindicatele minteau cand trageau semnalul de alarma? Bala, prin conferinte de presa, striga ca sindicatele mint.
Haideti la o pichetare a ANP-ului sa-i aducem aminte !!!

Civil, un ultim mesaj ca prieten spunea...

Domnu' Huginu;
Bre, eu chiar ma simt jignitu ca de ce folosescu io persiflarea si ironia , bre...Nu e frumosu cand nici echipamentu, nici fepeseseu , nici primeleu, nici tote alea bre pe care le aveamu la sfarsitu de anu nu mai este amu, atunci, bre Huginu, bre, zi tu, nu e de rasu ?Bine, de rasu plansu , Na ....da ce se facemu, bre ? Se damu focu la case ? Se gonim neveste prin balarii ? Nu, bre, concordie si frataernitatea pana trecutu parleazu, picatu arma marinareasca, venitu ptocuroru Pont(osu) si atunci vazutu pe unde alergatu fosti si actuali soboleni, ca nu mai auzitu de ei nici de la Aradu, bre, zi mata Hugine si da si la Parchetu daca e cazu, bre, ca la amarastenii de la Galatiu, bre...Zi si dumneata, Hugine !Numai nu da pe gornetu la sifonu....Sa fii sanatosu ca si noi om avea grije de matale....Ho ho ho
P.S. Vezi ca nu imi ascund IP. Dar, atentie !

Anonim spunea...

Sunteţi de băşcălie de disperaţi, bani vreţi toţi, dar muncă nimeni. E criză economică la nivel global, dar trebuie ceva creier s-o poţi percepe.

Ofiter indezirabil spunea...

@19.07 si contestatarii sindicatului

Hai sa punem acum placa aceea cu oul sau gaina. Cine o fi mai vinovat? Sindicatul sau sindicalistul? Daca vom tot cauta vinovati si nu solutii, ne-am duce de rapa.

Ofiter indezirabil spunea...

"...ne-om..."

FPSS spunea...

Cum puteti spune ca Acadel Firinel nu a facut nimic pentru sistem?! A facut atatea informarisi toate scoase de la el din burta, incat e un sacrilegiu sa crezi ca nu a facut nimic pentru sistem. Nu e o problema, intr adevar, ca nu si a publicat CV ul, problema e ca nu vrea sa si l faca public, desi ceilalti directori general si adjuncti si l au publicat oficial.Inseamna ca Acadel Firinel ascunde ceva de nu vrea sa i cunoastem si noi, preasupusii sai, Cv ul. Stau si ma intreb, Bala de ce nu l obliga sa si l faca si Acadel Firinel public, chiar Bala nu are nicio autoritate asupra acestuia?! Domnule Bala, aratati va macar aici autoritatea, sau Dv numai fata de cei mici suntei mare si tare?!

Anonim spunea...

fratilor,lasati sindicatele in pace,nu ei dau banii,au facuit si ei ce-au putut.Insa uitati ca in dec 2008 ati luat prime doar cei cu functii de executie,primele de vacanta s-au reluat inaintea celor de la MAI,luati 26 ore fara plata nu 32 ca la MAI si cu prezenta la serviciu-oare cine credeti ca a obtinut aceste mici vantatje pt. noi D-l Bala -scolit in comunism si militar de cariera=NU, va spun eu ca sindacutul a fost cel care s-a zbatut pt. voi nerecunoscatorilor.Au fost mintiti,cand a venit liderul meu de la consiliu SNLP ne-a spus ca d-l Bala a afirmat ca are 35% din suma pt. echipament,asta e,asa conducere asa drepturi.Mai ganditi-va inainte de arunca cu noroi,asta le convine lor dezbinare.

Anonim spunea...

sper ca si asta cu echipamentul sa fie o gluma sinistra ca si aiai cu pream de vacanta , si sa fie alocati banii pentru toata lumea.

Anonim spunea...

"Huginn spunea...

@ nasul 27.11.2009 21:02:00

Stimate Huginn [n.n.], m-as bucura daca interventia dumneavoastra s-ar concretiza si in ceva constructiv. Astept cu drag contributia dumneavoastra si promit ca daca apare, are substanta si e durabila declar eu decesul si ii felicit pe resuscitatorii intru spirit. Deocamdata nu e cazul.

27.11.2009 21:10:00"


Exact asa gandim si noi, stimate Huginn!

Huginn spunea...

@ anonim 29.11.2009 18:12:00

Stimate domn

Era bine daca 'NOI' gandeati cu propriul dumneavoastra cap si produceati macar o fraza. Strangeti-va toti, cei NOI, si straduiti-va fratilor sa scoateti ceva.

O seara NOUA postaci mici

Anonim spunea...

"Strangeti-va toti, cei NOI, si straduiti-va fratilor sa scoateti ceva."

Fac asta cel putin 8 ore in fiecare zi... Nu cred ca mai este cazul sa fac acest lucru si pe blog. Cu atat mai mult cu cat nu-mi pot asuma ideile sau punctele de vedere (atata timp cat anonimatul este ridicat la rang de virtute).

In alta ordine de idei, cred ca am fost primul dintre "postaci" care a solicitat administratorilor acestui blog sa propuna IDEI. La vremea respectiva mi s-a raspuns (cred ca tot dvs. dl. Huginn) ca "sunt oameni platiti pentru asta" (a se vedea functiile de conducere).

In acest context solicit sa-mi fie permisa exprimarea unor opinii personale (folosirea pluralului are legatura cu discutiile cu alti "postaci" dar si constatarea unor opinii similare in randul cititorilor blog-ului) chiar daca acest fapt contravine intereselor administratorilor. Pana la urma, aparitia blog-ului a avut ca pricipal scop dezinhibarea comunicarii in interiorul sistemului penitenciar (sau poate ma insel eu?).

De dragul artei conversatiei va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: care dintre ideile/proiectele ANP sunt bune pentru sistem si care nu?

Invit toti cititorii sa gandeasca cu propriul dumnealor cap si sa produca macar o fraza.

O seara VOUA, postaci mici ori mari de pretutindeni!

Nasul spunea...

Bine punctat, anonim, 18.12!
Poze, poze, poze!
Ne plac pozele !Sunt ceva constructiv. Cred ca domnul Huginn nu mai are timp. Dar cu ironia sta bine.
Atat suntem pt. dv.? Niste postaci? Pai postacii astia sustin blogul.

Nasul spunea...

Domnule Huginn, stiti de cate ori cei din ANP ne trimit hartii prin care ne cer propuneri referitor la o problema? Si, spun ei ca ne cer parerea cand, de fapt, nu au nicio parere. Vor sa le facem treaba noi.
Nu-mi vine sa cred ca unii sunt oameni din teritoriu care stiu cum stau lucrurile in unitati.
Sau domnul Bala nu mai stie decat sa zambeasca la fetite frumoase. Ca i s-a dus vestea de crai.

Huginn spunea...

@ Nasul 29.11.2009 20:07:00

Stimate domn

Inca nu ati produs nimic. Inteleg ca ati dori si altceva. Va rog, sunteti invitatul meu. Da, cei catia care n-aveti nimic de spus sunteti doar niste "postaci".

Mai e o problema. Cine sunteti voi alteta, "NE PLAC POZELE"? Vreo asociatie de anonimi care se plang de calitatea blogului? Sau cumva - Doame păzeștee - un postac care nu-și mai încape în piele și-și numără fiecare celulă doar ca să dea impresia de mulțime.

Am mai spus și altora ca dumneavoastră. Nu vă place, dați o mână de ajutor! Datul cu părerea din poziția de ființă superioară, omnișcientă dar neimplicată nu valorează 2 bani... chiar dacă vă numărați la grup.

O seara buna

Huginn spunea...

@ Nasul

By the way...

Dumneavoastra si anonimul de la 18.12 sunteti una si aceeasi persoana, adica POSTACUL. Nu dumneavoastra sustineti blogul. Dumneavoastra sunteti la fel de util ca pipota la casaloti. Dovada e faptul ca nu reusiti sa produceti nimic util desi v-am acceptat propunerea.

PS Daca n-aveti o viata personala incercati sa va gasiti una. Iesiti la plimbare, culegeti panselute, treierati graul... faceti ceva util.

Anonim spunea...

Macar au (a) invatat sa posteze mai rasfirat, asa cum (l)i s-a indicat.

Anonim spunea...

Daca ti-as spune ca pana acum anonimul 23.23 publica sub prisonworker si acum, a devenit anonim sau mai stiu eu ce, ai mai avea ceva de spus? Sunt oameni, care daca lor nu le merge bine, nu suporta ca altora sa le mearga!

Anonim spunea...

Publicati prostiile astea de comentarii ca sa intaratati oamenii unii impotriva altora?

Anonim spunea...

Domnilor ceea ce nu se intelege este faptul ca in anul 2008 sa aprobat un buget pentru anul 2009,adica pentru fiecare minister , unitate ,etc. in parte-in speta cheltuielile pe fiecare angajat.
Dar surpriza cea mare este unde sint banii alocati special pentru fiecare lucru in parte( salarii, echipament, prime de vacanta)s-au evaporat cumva? i-au pus la banca in cont sa se inmulteasca?Sau cineva a deturnat fondurile acestea catre alte destinatii....
cu stima

Anonim spunea...

fratilor sindicatele sint mina in mana cu conducerea ANP pentru cei care nu stiu. la sedinte isi iau notite iti dau spersnte si dupa sase luni le noteaza din nou ca si cum ar fi prima data cind le aude ... si tot asa.
si nu uitati un lucru sint platiti din fondul de sindicat si posturile lor sint tinute vacante pentru cind se satura de noi.