Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 23 octombrie 2009

Reorganizare

Proces verbal reorganizare 09.10.2009

3 comentarii:

Patrick spunea...

Completare:
Procesul-Verbal postat este doar un proiect incomplet care a scapat exact concluziile puse la finalul sedintei dupa confruntarea sindicate/ANP.

Forma finala a PV-lui va include in mod cert si concluziile, articolul urmand sa primeasca un update atunci.

Anonim spunea...

Întrebare: Dar ȘEFA juriștilor nu a spus nimic? Nu de alta dar, din discuțiile purtate, rezultă foarte multe devieri de la legislație. Poate că ar fi trebuit să intervină și ea, măcar așa, ca să justifice plata lunară!!?? Pe la alte instituții (chiar și MJ) juriștii sunt de bază. Aaaaaaaa am uitat, doamna trebuie să stea acolo pentru că se numește Pieleanu!!!!????
D-le HUGINN, oare cât mai trebuie tolerat un astfel de "dinozaur". Poate că într-o zi vom avea un articol despre această carismatică doamnă!!!???

Anonim spunea...

Firinel zice (sau poate a consemnat aiurea cel care a scris procesul verbal) ca Baia Mare are 490 de locuri. E o alta unitate cu aceasta capactiate, dar de la 700 km distanta, nici macar adevaratii acadelo-intelectuali nu mai disting literele asa cum trebuie. Sperăm, încă, sa ii "ajute" cei veniti acolo de la distanta asta. Un oşan din Huta Certeze, jud. Maramureş. Hello, Budapest!