Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 1 septembrie 2009

Salarizare - varianta 31.08.2009

39 comentarii:

claustrofobul spunea...

So?
Ne scad salariile, da?

Anonim spunea...

Fa si tu calculle:
coeficientx600 e baza...

Anonim spunea...

Intrebarea care ramane este daca la aceste salarii de baza se vor mai adauga sopruri.

Anonim spunea...

ce credeti ? cei care au posibilitatea de pensionare s-o faca sau sa mai astepte , as astepta un raspuns de la cineva in acesta situatie . multumesc.

Civilul fericit, bun de poza spunea...

Excelent !Nici ca se putea mai bine de atat !Ofiterii la locul lor, subofitarii acolo, ceilalti in mijloc, asa... va rog sa zambiti acum...nu miscati, asa, toata lumea pregatita pentru poza de grup ?Offf, hai treceti repede si voi, liderii de sindicat, imprastiati-va unul in dreapta, altul in stanga, ceilalti pe jos, aici, in fata...gata !Pasarica, ciolanelul, doctorul cu injectia, cheeeese... !!!Click, click, clik....Gata, nimeni nu mai misca in front !Astea fiind zise, ne vedem la pensie si cu unii, chiar, dupa...iupiiii !S-a facut , in sfarsit, dreptate. Hai liberare !

Anonimul fericit de... fericirea civilului spunea...

Oricum era nevoie de... cineva să facă poza, (ne)fericitule civil. Uite aşa ai ajuns şi tu "cineva".

(Prea)fericitule civil, stai acolo unde eşti (şi ce eşti) acum pentru că sunt deja destui frustraţi în rândul fpss-ilor şi nu mai e nevoie de unul... în plus!

Aş putea spune:
Ce mult mă bucură "bucuria" civilului ce s-a întors bucuros cu... spatele la poză.

Burebista spunea...

Aici ati vrut sa ajungem domnilor lideri de sindicat. In conditiile in care magistratii fac proteste si obtin ceea ce vor (vezi rectificarea bugetara, ceea ce au primit ei dar mai ales ceea ce vor primi in continuare), vezi politistii si MApN-ul care vor castiga de pe urma legii unice de salarizare, noi am fost opriti de niste lideri de sindicate care au fost platiti pentru a nu ne exprima nemultumirile prin proteste si drept urmare ne vor fi diminuate salariile.
Este o tactica de manipulare a lucratorilor de penitenciar prin folosirea liderilor de sindicat.
O intrebare pentru orice lucrator de penitenciar: daca ati fi lideri de sindicat ati accepta 10.000 de euro in schimbul opririi actiunilor de protest a zecilor de mii de lucratori din sistem?
Daaaaa !!!!! acesta ar fi raspunsul. Asa s-a intamplat si cu noi oameni buni.
De aceea nu ne mai tine nimeni la curent cu ceea ce se intampla la asa-zisele negoceri, de aceea suntem intoxicati pe blog cu povesti romantice cu iz de puscarie cand de fapt ni se inchide gura pentru a nu arata spune nemultumirile. Asta e tactica. Suntem vanduti de liderii de sindicat. A trecut atata timp de la protestele noastre si nu am obtinut nimic. Poate doar liderii de sindicat, ca e mai eficient sa dai 30.0000 de euro la trei lideri decat sa platesti ore suplimentare, prime de vacanta, bani pentru echipament si alte atatea cheltuieli, nu? Rusine. Treziti-va!!!! suntem vanduti!!!!!

Anonim spunea...

Da, ai dreptate, liderii de sindicat ne-au vandut. Nici nu ma asteptam la altceva din partea lor. Uitati-va de exemplu la Mogaldea(ta) de la Giurgiu si tat-sau Hrebenciuc care l-a ajutat sa ajunga ofiter...

Anonim spunea...

lamuriti-ma si pe mine deci asta este salariul de baza plus 30% sporuri + norma de hrana .....sau cum este ...care este formula de calcul daca exista asa ceva .In prima faza din ce vad eu ne cam scad salariile sau ma insel ????

Anonim spunea...

deci in concluzie,ne scad salariile sau nu? la acesti coeficienti se adauga sporurile si norma de hrana sau nu? ast raspuns de la cineva competent

Civilul fericit spunea...

@anonimul fericit
Anonimule fericit ca eu sunt fericit, tu nu stii de ce sunt fericit, totusi....O sa iti spun... pentru ca , se pare, esti foarte politicos si stii, chiar, sa dai buna seara cand intri in casa omului si, mai ales, cand vezi un superior.... Eu, ca un civil fericit ce sunt, as putea, conform Legii 293/2004 cu modificarile la zi, sa devin fpss, la cerere. Dar, anonimule fericit, eu tocmai de aceea sunt fericit, ca nu am fost OBLIGAT prin lege sa fac cerere. Ba chiar, sunt in extaz cand am vazut ce coeficienti ma asteapta in comparatie cu subofiterii de foisoare...In plus, am deosebita sansa de a iesi la pensie la 70 de ani, cu un porcoi de bani in buzunar, spre deosebire de voi....Hai, sa fii sanatos anonimule fericit care te dai tu fericit de fericirea mea dar habar n-ai tu ce zace in dosul fericirii mele....Sa traiesti bine si sa nu cumva sa misti in poza, vreau sa te fotofilmez cand erai fericit cu ocazia aflarii coeficientilor, inainte de pensie....click !

Anonim spunea...

Legat de pensionare vor fi aceleasi conditii.Nu va faceti probleme,mergeti linistit la servici. Nu vom pierde dar nici nu vom cistiga.Spor la treaba colegului interesat de cele mentionate.

Anonim spunea...

Acest blog a fost creat... ca sa existe! Poate doar barfele sunt mai apropiate de realitate...

Anonim spunea...

"Vine criza cu valiza!"
Copii spun lucruri traznite!
Fratilor,copii gandesc mai mult decat parlamentarii,si bineinteles,mai mult decat multi dintre noi!
Prima TV:priviti si faceti-va cruce!

Anonim spunea...

M-ai terminat barbate,mie mi-a trebuit 2 luni sa gandesc ca tine!(actualul primar al capitalei)
Copilul:eu am gandit in doua zile!
Bravo barbate(replica data de primar)
D-lor incotro mergem?
Copii spun lucruri traznite!
Hai sa ne inspiram din inocenta si clarviziunea copiilor inteligenti!
Cu noi,cum ramane?

Anonim spunea...

Total nefondat articolul legat de liderii de sindicat.Da,puteti cere desfiintarea org sindicale prin acordarea unui vot de neincredere.Nu-i nici o problema ,daca am fost platiti dati-ne pe mina parchetului,va stam la dispozitie.SE VEDE MINA SERVICIILOR SECRETE.FOSTA SECURITATE ERA MINCIUNA PE LINGA CEI DE ASTAZI. DACA NU ERA STEFAN ERAM DE MULT DESFIINTATI DE ANP. AVETI MARE GRIJA LA SUNETELE NECONTROLATE PE CARE LE SCOATETI. SA VA FIE SIPAREZILOR

Anonim spunea...

Cite structuri din siguranta nationala au dreptul la greva ,cum il avem noi.va spun eu nerusinatilor-NICI UNA.NU MAI VREM SINDICAT ATUNCI UN DA HOTARIT MUNCII FORTATE -ASTA MERITATI LINGAILOR DE SIPAREZI.TOATA ACTIVITATEA VOASTRA SE REZUMA LA TIFLAJ SI MINCIUNA.

Anonim spunea...

Este asa de usor sa dati vina pe SIPAREZI domnilor lideri corupti!!! Politica strutului. Ne-ati oprit din avantul nostru revolutionar pornit din nemultumirile de zi cu zi iar acum niciunul nu mai iesiti cu pieptul in fata pe blog. Ba mai mult,ne induiosati cu povesti romantice de adormit femeile singure pe care le insiruiti aici pe blog. Asta denota stilul vostru siret, asemenea unei femei lingusitoare dar profitoare in acelasi timp, care-si vede doar propriul interes. Oare de ce administratorii blogului sunt lideri de sindicat????
Om fi noi prosti, dar suntem multi...

Anonim spunea...

cineva care se pricepe sa spuna daca ,conform noii legi de salarizare ,nu salariul ci cistigul acolo unde scrie rest plata scade sau creste.dar cineva care se pricepe ca de dat cu parerea toti " e mesteri" .

Burebista_furios spunea...

De ce cenzurati comentariile nepublicandu-le domnilor admnisitratori? Sau am dat peste un administrator lider de sindicat!?

Anonim spunea...

Numai D-zeu poate sa-ti raspunda!

CRONICA CARCOTASILOR spunea...

Domnule Burlibasa de GALATI.rege al magistratilor din aceasta unitate,sindicatele carcotasilor va roaga sa nu influentati sindicatele din unitate, pentru ca cel mai mult ve-ti pierde dumneavoastra si nu cei care muncesc de fapt.Va rugam sa va definitivati statutul...ori magisrtat ,ori militar in unitatea noastra,ori ....Din ce ne aratati credem ca a=ti fi singurul care puteti renunta la 10 zile salarizare...Daca ar fi 30 zile am putea economisi mult mai mult...si apoi va incapatinati sa faceti reforma,vezi management pe surse rau voite bazate pe RAZBUNARE,repetam....RAZBUNARE...si nu calitatae a oamenilor studii..etc.E CRIZA...si trebuie sa intelegeti ca nu se poate micsora pensia unor batrani ca dumneavoastra sa castigati la fel....bafta...

Anonimul condescendent spunea...

Civilului fericit, că a rămas cu... poza,

1. - În ceea ce te priveşte, nu am fost nici mai mult, nici mai puţin... politicos decât „civiliile voastre”. Dacă nu ai observat, ti-am răspuns chiar şi la formula de... salut (sic!).

2. – Ce fericit ai fi fost tu dacă ai fi fost „obligat” prin lege să... ajungi la strugurii acri (acolo sus, chiar şi în foişoare). Nu scăpa din atenţie că legea iţi oferă o vocaţie şi nu un drept (prin posibilitatea solicitării, nu-ţi garanta nimeni şi obţinerea), „fericitule”... bucuros. Probabil că nu ai să spui nimănui de câte ori... ai fi putut, dacă s-ar fi... aprobat (te-au văzut extrem de fericit şi nu au vrut să-ţi ştirbească din... extaz). Dar, dacă-ţi place să te minţi frumos... alimentându-ţi astfel „extazul” (prin filtrul vanităţii)... centrilor nervoşi....

3. - Mă bucur, încă o dată în plus, că „fericirea” ta are şi un... dos.

Râzi tu, râzi, dar nu-i râsul tău, pentru că, dând deoparte orice glumă, îţi înţeleg amărăciunea.

Civilul gentilom spunea...

Ordinul de avansare al agentilor a ajuns la Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti. Pentru 97 de agenti lucrurile sunt clare , ramane sa se decida si pentru cei cinci agenti care nu au obtinut autorizatie ORNISS. Nu au fost probleme cu absolventii de la Spiru Haret.

Anonim spunea...

Pt. civilul gentilom. De unde ai preluat stirea ?

Anonim spunea...

Numai persoanele rau intentionate sa instigatorii pot spune ca sindicatele nu s-au zbatut si se zbat pentru ei . Cu privire la realizarile unora este de apreciat faptul ca desi deranjeaza foarte mult prin activitatea sindicala au reusit sa se impuna si in plan profesional.

Civilul fericit ca nu are sapca spunea...

@anonimul condescendent
Te felicit pentru satisfactiile pe care le ai privindu-te in oglinda in timp ce stai cu boneta data pe spate, iti urez la multi ani cu sanatate, cred ca daca s-ar propune maine sa te transformi in "jandarm penitenciar" ai fi primul, dar crede , daca poti, ca exista multi oameni ca mine in sistem, fericiti in acest moment. Se pare ca nu cunosti noutatile legislative si criteriile care se vor aplica prin Ordin al MJLC. Repetam , asadar...SUNTEM FERICITI CA NU AM FOST OBLIGATI PRIN LEGE SA facem cerere de sapca (vezi ultimul articol din legea promulgata anul acesta, care aduce modificari la 293). S-ar putea sa ai niste revelatii cand iti voi spune si cine a avut o contributie covarsitoare la elaborarea acestor modificari, poate cand vei iesi la pensie, insa...S-ar putea, daca esti baiat de treaba, asa cum demonstrezi ca esti, de fapt, sa iti facem rost si de un paragraf cu o anexa in care sa ti se deseneze un alt model de cozoroc...Daca tu esti fericit asa, te inteleg. Si tu esti al nostru, te vom ocroti, ce sa facem, oricum pleci inaintea noastra...S-ar putea sa respiram un alt aer peste vreo 5 ani in sistemul asta. hahahaha

Civilul gentilom spunea...

@Pentru 01.09.2009 23:01:00
De la Giurgiu. Nu am adaugat nimic.

Anonim spunea...

S-a mai intrebat cineva in ultimul timp cine conduce sindicatele? Mi se pare doar mie sau sunt din ce in ce mai multi lideri din afara sistemului penitenciar?!

Anonim spunea...

Domnilor din cite se pare salariile noastre vor scadea semnificativ iar astazi nu am vazut nici un protest sau comunicat de presa din partea sindicatelor noastre in care sa se ia atitudine inpotriva acestei propuneri care este clar jignitoare si in defavoarea noastra.vreau sa cred ca liderii nostri ofiteri nu se vor speria ca li se vor misca scaunele iar cei care mai sint inca agenti nu vor folosi sindicatele pe post de trambulina de lansare in corpul ofiterilor,domnilor cred ca trebuie sa luati atitudine pentru ca toti dar absolut toti lucreaza in sistem pentru salariu ,iar cu un salariu de mizerie sistemul se va duce de ripa.apropo magistratii sint din nou in greva cu totii pentru aceasta lege unica.va multumesc .

Campanie pentru civili spunea...

Mă gândesc, doar aşa, într-o doară, că e posibil ca vouă, civililor, să nu vă fi dat şapcă pentru simplu fapt că vă lipseşte... suportul, adică cap... acitatea de a o purta.

Dar sunt doar nişte gânduri sub... şapcă.

Adevărul este că nu ar fi rău să vă echipeze şi pe voi, civilii, cu ţinută... echivalentă. Astfel, de exemplu, şapca ar putea avea un corespondent în... bască - un articol vestimentar... elegant, adecvat şi pe... măsură. Astfel, veţi putea să fredonaţi uşor, în paşi de... dans (asta pentru că cei de defilare vă sunt străini): Am basca mea şi sunt... civil... Tra, la, la la, la... la, la, la...
Jos basca, domnule civil!

În rest... aşteptare plăcută până la pensie (oricum ai declarat "fericit" că "lungimea" nu contează).

Anonim spunea...

Externalizarea managementului sindicatelor , in cazul FSANP , a fost cel mai bun lucru care se putea intampla. La inceput m-am opus , luand chiar pozitii radicale , dar timpul m-a convins ca FSANP a facut cea mai buna alegere. S-a terminat cu presiuni pe lider , momeli cu imputerniciri , etc.Independenta liderilor de sindicat da putere organizatiei.

Unknown spunea...

mai oamenilor, hai sa incercam sa ne intelegem: in aceasta anexa sunt (dupa cum scrie in titlu)soldele corespunzatoare functiilor de baza , la care (teoretic) ar trebui sa adaugam solda de grad, gradatia, si ce mai avem pe acolo. poate gresesc eu, dar daca e cineva competent sa ne lumineze, il rog sa o faca. cu toata consideratia, gykutz

Civilul spunea...

@Pentru 02.09.2009 02:12:00
Nu doresc sa banuiesc cine ai putea fi desi as putea sa incerc. Ai pus un mare punct pe i. Viitorul apropiat va demonstra ca ai dreptate. Cel putin, asa cred...Felicitari pentru perceptia corecta a realitatii mult prea incorecte...

Anonim spunea...

Doamne!Doamne!
Nu pot să cred!
Citesc comentariile şi rămân siderată.Atâta aciditate şi atâta răutate nici că am întâlnit.
Nu mă refer numai la comentariile de azi.
Plus pseudonumele celor care comentează.
Auzi,civilul fericit,ofiţer indezirabil,cronica cârcotaşilor....
Cronica cârcotaşilor mai si scrie ve-ţi pierde.
În acest caz veţi este particula de la viitor şi se scrie împreunat.
Când cratima nu se poate înlocui cu î,se scrie împreunat.
Nu am vrut ă fiu răutăciosă.
Şi revenind la ce am început,vreau să vă spun că în viată totul te reprezintă:cum te îmbraci,mănânci ,exprimi şi chiar cum conduci dacă vreţi.
Asta apropo la aceste pseudonume.
Ce frumos sună theo,edy.....
Eu,spre exemplu ,recunosc destul de uşor articolele lui Hugin,pentru că îl reprezintă.
Sunt concentrate şi au miez.
La el cred că funcţionează principiul :esenţele tari se ţin în sticluţe mici.

Sting spunea...

Pentru comentariul Civilului de la 07:49.
Am puterea sa recunosc unde si cand m-am inselat sau am exagerat . Nu incerc sa gasesc nici scuze si nici sa-mi justific atitudinile. Lucrurile intamplate au locul lor in sfera vietii. Important este sa constientizam ca dupa fiecare punct urmeaza o noua fraza.Ca are sau nu legatura cu trecutul este mai putin important.Important este ca avem posibilitatea sa o scriem altfel. Cred ca saptamana viitoare ne intalnim. Sau am inteles ggresit?

BACARAT spunea...

Vorbitzi de salarii... Ce salariu ar trebui sa ia Puscas care nu gandeste cu propriul cap, ci cu al lui Tomitza, mare fost siparez(renegat pana si de acestia)??? Maine... continuarea!!!
Sper sa publici, admin.

H Z spunea...

Brânzane toata lumea știe că te-ai vrut director,dar pentru asta trebuie sa iei lecții de la Freud și să nu mai plângi pe la ANP.
Îți dorești funcția de director doar pentru salariu, dar cap nu ai ca să coordonezi o unitate; asta e diferența dintre tine și un director.

Anonim spunea...

daca dispare si salariul ca motivatie, s-a dus pe copca sistemul nostru.