Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 28 august 2009

Încetarea, doctorul și suplimentarea

ANP anunță prin adresa nr. 223784/28.08.2009 că s-a încetat suspendarea primelor de vacanță. Fără motiv fără explicații fără păreri de rău. S-a întâmplat că de vreo 2 zile a ajuns la ANP citația de la Parchet pentru autorii suspendării.

Tot ANP anunță că Ioan Băla este de 2 săptămâni doctor în științe juridice și că ar prefera ca adresele către domnia sa să aibă în vedere acest detaliu. Probabil că e important, cei de la resurse umane dau și un exemplu.


Cu suplimentarea bugetului stăm prost. Se pare că vor fi doar vreo 12 mil RON pentru ANP. Cam 10% din cât ar trebui în total. Dacă așa va fi sunt tare curios pe unde-și scoate madam Șerban cămeșa mai ales că s-a străduit destul de tare să zbiere că n-are nevoie de bani.

În slide show aveti documentele.

59 comentarii:

Anonim spunea...

Intrebati un specialist in grafologie ce inseamna semnaturile de 8 cm cu rotunjiri romantice.

MOTOC spunea...

DE CE NU ATI PUBLICAT DOMNILOR SCURTUL MEU ARTICOL PUBLICAT IERI 27.08.2009 ORELE 22.40-22.55?
AM DERANJAT CUMVA SCAUNELE DUMNEAVOASTRA CU INTREBARILE MELE REALE SAU CELE ALE CELOR DIN A.N P.????ORICUM O SA PARASESC ACEST SISTEM CAT DE CURAND IAR CARTILE LUI PAVEL CORUT VOR FI PISTOL CU APA PE LANGA CEA CARE O VOI SCRIE EU PERSONAL.
HAI PENSIE.
OROARE MUNCII

MOTOC spunea...

DE CE NU ATI PUBLICAT DOMNILOR SCURTUL MEU ARTICOL PUBLICAT IERI 27.08.2009 ORELE 22.40-22.55?
AM DERANJAT CUMVA SCAUNELE DUMNEAVOASTRA CU INTREBARILE MELE REALE SAU CELE ALE CELOR DIN A.N P.????ORICUM O SA PARASESC ACEST SISTEM CAT DE CURAND IAR CARTILE LUI PAVEL CORUT VOR FI PISTOL CU APA PE LANGA CEA CARE O VOI SCRIE EU PERSONAL.
HAI PENSIE.
OROARE MUNCII

Bobby Fischer spunea...

Motoc, prietene!

Decât să le scrii "tu personal" mai bine roagă pe altul; asta dacă vrei să aducă măcar a... praştie cu capse.

În rest... pensie lungă şi frumoasă.

Anonim spunea...

De ce nu dai domnule utilizator tot ce se scrie ?. Este bine sa ascultam parerea tuturor, asa s-ar spune in democratie.

Huginn spunea...

@ 28.08.2009 22:11:00

Poate trebuia sa incepeti cu parerea si dupa am fi discutat si despre democratie si despre ce 'dam' si ce nu.

Anonim spunea...

E greu sa se discute despre democratie cand nu se cunoastc regulile bunului simt!
Cereti prea mult din partea unor anonimi,din pacate sunt colegii nostri!

Anonim spunea...

agentii care au promovat ex pentru ofiteri, de la 1 sept: ag.= of. ?????,

Huginn spunea...

ANP asa a promis, a si facut dosarele si ordinele. Se pare insa ca a aparut o ordonanta in legatura cu Spiru Haret si asta mai amana ceva semnarea. Cei de la ANP zic ca nu va dura prea mult. Om trai si om vedea.

Anonim spunea...

Cei 12 mil. alocati ANP vor fi cheltuiti pentru apa si gazul detinutilor sau ni se vor plati restantele la echipament?

Anonim spunea...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Anonim spunea...

Sa inteleg ca primele de vacanta se reiau? De cand? Astept sa vedem pusa in practica masura si penitenciarul sa-mi trimita banii in cont!

Anonim spunea...

Nu vedeţi care e treaba cu primele de vacanţă? Se dau din şi în limita banilor obţinuţi din venituri proprii... Aşa că, de muncim cu hoţii avem, de nu, canci... Şi cum nu au de lucru oamenii liberi, vă daţi seama că producţie o să scoatem cu hoţii. Plus că trebuie achitate o spinare de facturi pentru fiece penitenciar în parte... că dacă nu, taie apa, taie gaz, taie curent, taie păpică, taie tot.
Groapa de gunoi a societăţii, deşi era împuţită rău de tot, acum va începe să fiarbă şi va da pe afară. Şi gunoierii care o deservesc, trebuie să se mulţumească cu ce au, de parcă e vina mea că au ajuns scursorile astea acolo şi eu trebuie să muncesc degeaba ca să se poată plimba madama Udrea cu calul şi să se dea în bărci şi să fie liniştiţi şi în siguranţă toţi nemernicii cu conturi grase.

Militar mindru spunea...

Si gunoieri, si cu banii luati. Asa imi trebuie daca am venit in sistemul asta de doi bani, cu gunoieri crescuti la scoala de militie penitenciara.

fancy spunea...

Mie mi se pare penibil Bala cu doctoratul lui. Stim cu totii ca nu i se scurgea materia cenusie pe dinafara de multa ce era. Eu cred ca doar un om plin de el poate cere sa i se spuna doctor. Doar a facut doctoratul pentru noi, nu?
Stim cu totii cum se fac studiile in ziua de azi, pile si bani sa ai, ca e totul aranjat.
Cu disperare imi doresc sa cunosc un om modest si sanatos la cap. Ca ne ia valul, mon cher!

Anonim spunea...

Vi se pare corect , ca anumite persoane sa ia prima de vacanta (cei care au stiut ca se suspenda acest drept ) si alti sa nu beneficieze de prima de vacanta , decat daca sunt venituri ???

Anonim spunea...

Ca sa-ti dai seama ca se va suspenda prima de vacanta cu era nevoie de informatii suplimentare, ci doar de putin creier.

Militia penitenciara spunea...

Du-te la ostire si pentru spaga (de doi bani) mori!
Ti-oi pune pe mormantu-ti un "p.p.l." din flori.
Fuuuuugi....Militardeamoaca, run Forest,run!
Te rog sa ramai in continuare la fel de inutil si ineficiant la fel ca la Gl.

Anonim spunea...

Nimeni n-a stiut cand s-au suspendat(eventual tichete) dupa cum nimeni n-a stiut ca se vor da,doar din venituri proprii!

Anonim spunea...

DOMNULE BALA faceti ceva si pentru noi...!!!!!!!!! ati promis reformarea sistemului penitenciar !!! va rog sa incepeti prin reabilitarea imaginii lucratorului de penitenciar!! POLITIA PENITENCIARA !!!

Anonim spunea...

MALACUL MALACILOR DUTU MAMULOS MAI STIE OARE CIND SE COMBINA CU CALDARARU CU CARTELE ORANGE? BODYGUARDU LU MARGASOIU SI MELESCANU INTRA CA SHME CU CARTELA IN BUZUNAR SI TOT ASA O SI SCOTEA LA DOMNUL DETINUT DE SE MIRA ALA CE CURAJOS E DON PUIU!CREDE CA NOI SUNTEM PROSTI SI NU STIM NIMICA NIMICA?DA DE ALCOOLUL IN BIDONUL DE APA PLATA -LUNA IUNIE-ISI MAI ADUCE AMINTE CEVA? CA LA PROSTII DIN PC 2 LE ESTE FRICA SA DESFACA DOPU LU DOM PUIU!A MAI INTRAT CU BIDONU SI PE TURA LU MESERIASU PESTE.

Anonim spunea...

Mare e grădina lui Dumnezeu şi mulţi proşti fuduli sunt în ea... Ce contează că-mi zice poliţist de penitenciar dacă lumea mă ştie de paznic de hoţi. Ce dacă-mi fac ăştia o uniformă roşie, galbenă, verde, albastră dacă hoţul mă scuipă pe secţie şi eu nu pot face nimic. Ce contează că îmi dă o legitimaţie cu zorzoane şi o şapcă cu fireturi dacă îmi dă banii din ani în paşti...
Treziţi-vă voi proşti fudui care vreţi tichii de mărgăritar şi voi n-aveţi pantaloni în cur...

Anonim spunea...

Offff unde esti tu TATA TARICEANU,tu cel care ne-ai marit coeficientii in 2007,plata orelor suplimentare si prime grase de craciun si petru si pavel?? astia nu-s in stare nici 30% sa faca ce facut pnl-ul pt sistemul penitenciar.....

Anonim spunea...

Si Codlea vrea politie penitenciara!

Anonim spunea...

Craiova (PMS) vrea politie penitenciara.

Anonim spunea...

Draga Hugin , titlul de doctor si-l asuma tot mai multi functionari de penitenciare. Singurele motive sunt: grandomania si sporul acordat. In ceea ce priveste competenta este mult de discutat. Cu titlul de doctor, luat de catre domnul Bala , sistemul penitenciar se va adanci in durere. Din ultimele experiente s-a dovedit ca acesta opereaza fara anestezie. In ceea ce priveste prima de concediu pot spune ca o tampenie ca cea din mai se diminueaza cu alta tampenie din august. Asta este rezultatul gandirii complexe al doctorilor.

Anonim spunea...

1.Dl. in cauza ar trebui sa se semneze cu "DOCROR IN DREPT" ca altfel s-ar intelege ca este doctor - posibil ginecolog- ce stiu eu.
2.Politia penitenciara este o prostie. Inteleg ca exista la italieni dar numai pentru o anumita categorie, nu pentru toti. Si o politie paralela cu alte structuri de ordine publica nu este tocmai un lucru intelept. As admite ca si la noi sa fie o asemenea structura numai pentru transporturile de detinuti cand competenta se extinde in afara penitenciarului. De altfel trebuie si o lege speciala privind asemenea transporturi, fiind transporturi speciale, ele nefiind prevazute in actuala reglementare decat superficial in OGU 195.

Anonim spunea...

Doctorul a spus:hai sa aruncam mata in ograda managerilor de penitenciare!
S-a spus de catre cei din A.N.P. ca furnizorii neachitati pana la iulie 2009(DUPA PRIMIREA SUBVENTIEI) se achita tot din venituri proprii!
Care este prioritatea?Utilitatile,primele de vacanta ale colegilor sau ceea ce avem alocat pe investitii, prin buget?
Grea intrebare pentru cei care conduc penitenciarele!
Dar poate ne va raspunde un paznic,pardon ,unul care face parte din politia penitenciara!

Anonim spunea...

Dom' doctor, vrem politia penitenciara!

Anonim spunea...

sa facem o petitie online pe penifest si s-o trimitem DOMNULUI PREDOIU sa ne schimban numele in POLITIA PENITENCIARA !!! BACAUL VOTEAZA !!!

POLITIA PENITENCIARA spunea...

cam toata lumea vrea politia penitenciara afara de vreo 2-3 colegi care se chinuie din rasputeri sa ia bacul ca altfel vor fi pensionati fortat :))))
e si logic,dar si legic sa ne numin astfel....ce tot atata discriminare intre noi si restul lumii??? avem dreptul sa ne alegem singuri uniforma si titulatura!!! noi ducem greul nu sefii de la bucuresti!! ar trebui sa se faca niste tricouri sport pt sezonul de vara,sapca sport,niste veste,etc ca se plange lumea ca am ramas comunisti!! pai datorita uniformei am ramas,suntem singurii cu cuc de metal la cascheta si la boneta aia de marinar !! pai rade ppl-ul cand ma vede cu aia in cap. haideti sa sutinem modernizarea sistemului penitenciar prin lucruri simple dar eficiente!!

Anonim spunea...

sa ne unim ca degetele unei maini stranse intr-un pumn si sa ne decidem singuri viitorul!!! politia penitenciara nu este un lucru rau + uniforme decente!!! nu este ceva imposibil,avem sindicate,este dreptul nostru....p buna dreptate nici societatea nu prea stie ce-i cu noi-politisti,paznici,gardieni,MAI sau MAN,functionar sau nu,agentie sau garda, e confuz....

STEINHARDT spunea...

Şi Bucureştiul ar vrea "Poliţia penitenciară", dar oare nu se vor trezi unii dintre noi să creadă că au alte atribuţii, se vor da în stambă şi ne vor face de baftă, (doar avem deja pistolari printre noi)?! Oricum atâta vreme cât suntem ca şi statut şi scop apropiaţi de poliţiştii din MAI – suntem tot funcţionari publici cu statut special pe de o parte şi apărăm societatea de aceeaşi răufăcători pe de altă parte, sperăm să se realizeze problema cu denumirea.
Nu înţeleg însă ce aveţi cu uniformele, de nu vă plac!!! Ce are toată lumea cu dunga aceea galbenă, fosforescentă?
Ştiu că avem printre noi "specimene" care ar vrea să fie confundate cu colegii de la MAI, care se laudă pe la bloc ce gabori mari sunt ei, dar mi-e ruşine cu colegii cărora le este ruşine că lucrează la penitenciar. I-aţi întâlnit cu siguranţă cu gradele de poliţie lipite în piept sau mai nou puse pe umeri…
Recunosc că uniformele au minusurile lor: calitatea proastă a materialelor ce le face să fie ca din plastic sau faptul că nu corespund mărimilor marcate pe etichete, etc. Dar acestea ar putea fi rezolvate prin gestionarea mai bună a achiziţiilor, verificarea contractelor atât la încheiere cât şi la predarea mărfii.
Ca şi aspect sunt foarte ok din punctul meu de vedere.

Anonim spunea...

Şi Bucureştiul ar vrea "Poliţia penitenciară", dar oare nu se vor trezi unii dintre noi să creadă că au alte atribuţii, se vor da în stambă şi ne vor face de baftă, (doar avem deja pistolari printre noi)?! Oricum atâta vreme cât suntem ca şi statut şi scop apropiaţi de poliţiştii din MAI – suntem tot funcţionari publici cu statut special pe de o parte şi apărăm societatea de aceeaşi răufăcători pe de altă parte, sperăm să se realizeze problema cu denumirea.
Nu înţeleg însă ce aveţi cu uniformele, de nu vă plac!!! Ce are toată lumea cu dunga aceea galbenă, fosforescentă?
Ştiu că avem printre noi "specimene" care ar vrea să fie confundate cu colegii de la MAI, care se laudă pe la bloc ce gabori mari sunt ei, dar mi-e ruşine cu colegii cărora le este ruşine că lucrează la penitenciar. I-aţi întâlnit cu siguranţă cu gradele de poliţie lipite în piept sau mai nou puse pe umeri…
Recunosc că uniformele au minusurile lor: calitatea proastă a materialelor ce le face să fie ca din plastic sau faptul că nu corespund mărimilor marcate pe etichete, etc. Dar acestea ar putea fi rezolvate prin gestionarea mai bună a achiziţiilor, verificarea contractelor atât la încheiere cât şi la predarea mărfii.
Ca şi aspect sunt foarte ok din punctul meu de vedere.

Anonim spunea...

pentru 22.04-asta ar mai lipsi acuma sa faca parte MAMULOS din "politia penitenciara" sa vezi ce indoaie capul la vecini si colegi! Bacaul...Bacaul e plin de sclerozati carora le sunt trecute cu vederea toate mizeriile-UNUL BATE SI INJURA JURISTUL, ALTUL BATE SI INJURA POLITIA COMUNIATARA, ALTUL BEA SI FACE PRAF MASINA LA VOLAN, ALTUL BEA SI FACE PRAF REEDUCAREA LA SERVICIU...PFFFF...

Anonim spunea...

Referitor la solicitarile de schimbare a titulaturii cred ca asta ar fi posibil doar daca am trece in subordinea M.I.! Ar fi similar cu fostii Graniceri care acum se numesc Politia de Frontiera ! Daca am trece acum la MI, nu am mai avea multe din drepturile pe care le avem acum si iar nu ar fi bine ! Dar in mod sigur l-am considera pe Bala vinovat, nu-i asa ?

Un Civil fara casketa spunea...

Bai, baieti...Eu nu vreau politie penitenciara. Sa fie clar. Si daca eu nu vreau, nici nu va fi asa ceva....Nu voi sta, in schimb, sa va explic ce ditamai tampenia e scorneala asta de doi bani cu nu stiu ce politie aveti voi in cap....Chiar v-ati pierdut uzul ratiunii sau aveti buzunarele pline cu euroi si va trebuie ghete rosii si tichii de margaritar cu stea in frunte ?...Sistemul asta nenorocit nu se va scutura de oameni de paie decat dupa 2-3 generatii si stiti de ce ?Pentru ca si noi suntem infestati cu virusul ala de dinainte....Se vede si din respiratia voastra pe blog, sa nu mai zic din comportamentul de zi cu zi, de la doctorii in drept pana la cei din foisor...Hai, cu succesuri pe ramura....

Anonim spunea...

Titulatura POLITIE PENITENCIARA cred ca este cea mai potrivita.
Referitor la calitatea si utilitatea uniformei sa stiti ca nu sunt puse in aplicare ultimele notificari di februarie 2009, in care sunt stipulate si portul gradelor pe umar cat si alte accesorii foarte utile care nu stiu de ce au fost adaugate doar pe hartie si nu se pun in practica.Bineinteles calitatea materialelor lasa de dorit.

Anonim spunea...

Aveti grija, ca se supara Militia Penitenciara pe voi!

Anonim spunea...

putem fi POLITIA PENITENCIARA in subordinea MJ, nu trebuie sa trecem neaparat la MAI,asta e o idiotenie.
e normal ca toata lumea sa vrea ce e mai bine pentru noi,ar fi timpul sa spalam rusinea lasata se comunisti pt ca au trecut 20 de ani... gata cu uniformele comuniste de 2 lei si denumirea de paznic.e timpul pt o schimbare.schimbarea incepe cu imaginea din societate.da,avem si uscaturi in sistem,asa cum sunt peste tot insa nu trebuie sa ne lasam catalogati dupa ei.BUCURESTIUL VREA POLITIE PENITENCIARA

noua generatie spunea...

eu cred ca si Imparatul Bala vrea sa fie sef al POLITIEI PENITENCIARE.....!!
Domnue Bala haideti sa reformam sistemul asa cum ati promis,ati vazut cum ne denigreaza astia pe la tv!!!!

Anonim spunea...

domnule administrator de ce nu ati publicat replica mea data CIVILULUI FARA CAKETA??? am deranjat pe careva? am spus doar purul adevar....faptul ca este un incompetent si un alcoolist notoriu!!

întunericitul spunea...

sunte-ţi penibili "poliţiştilor penitenciari".
sunt atâtea probleme nerezolvate în puşcării şi vouă vă arde de prostii. aveţi răbdare şi să vedem dacă şi ce salarii vom primi prin ianuarie, februarie 2010 şi apoi să vedem dacă vă mai arde de denumiri şi alte tâmpenii.
p.s.
cei mai ardenţi susţinători ai acestei idei sunt şi cei mai neîngrijiţi şi dezordonaţi lucrători din puşcării.

Anonim spunea...

inca un militian care toata ziua viseaza bani bani si iar bani !!! puneti banii mai presus de imagine.normal,sa aveti burtile pline, ca restu e CANCAN !!!

Anonim spunea...

personal auxiliar al MJ -asimilat magistratilor nu va suna bine?\Cu toate drepturile si obligatiile ce decurg din acest statut.Doar suntem parte integranta a procesului penal.Cucul si gradele politistilor va dau putere ?dar puterea si respectul auxiliarilor din MJ nu sunt mai la locul lor pentru un functionar care doreste respectul si puterea "unei puteri"?Probabil ca tare "inculti"au fost cei din politia judiciara cind au luptat sa fie asimilati...

Anonim spunea...

Da si personal auxiliar asimilat magistratilor suna frumos ,insa pe V.M. il poti asimila cu Bradeanu,Craita sau siparezi.Cit ne-am stradui noi,nu-l putem asimila cu nimeni.Am propus asimilarea lui cu Blajovan adica o supraveghere continua. DE LA ALCATRAZ IN DEVENIRE

Anonim spunea...

da,personal auxiliar asimilat magistratilor suna foarte bine !!!! CE GLUMA BUNA!!! va trebui o emblema imensa pe umar ca sa ne incapa aceasta titulatura!!!
mda personal auxiliar adica tot paznic....

Anonim spunea...

Nea Jiji iati doctorul si te du ca ati umplut sistemul de singe

BACARAT spunea...

admin, de ce nu publici? Tzii cu d-na Puscas? Sau nu vrei sa afle Florian ca a pus ochii pe un barbat pe care apoi l-a propulsat la Ploiesti, ca nu a picat in plasa sau... nu a corespuns... D-na Puscas se lauda peste tot ca are putere si tot ce-si pune in cap reuseste!!! Asa timoreaza toata unitatea si tot asa proceda si cand era la ANP. De ce nu sunt demascati astfel de oameni care se folosesc de functziile pe care le au si de oameni pe care-i cunosc numai pt. a face rau. Acestia cum or fi trecut testele psihologice?(intrebare retorica).

Anonim spunea...

D-lor de la PLOIESTI,CUM VA ASTERNETI ASA DORMITI!
SA AUZIM SI DE BINE!
Lasa-ti barfele,si ganditi cel putin ca si copii de la lucruri traznite!
Aveti ce invata!
Si....poate veti si castiga!

Anonim spunea...

daca ati studiat atent noul omj privind echiparea ati vazut cu ce idioenii de epoleti galbeni vor sa ne echipezee exact ca si la suflatorii de la fanfara

mario spunea...

as vrea sa postez un comentariu despre mult trambitata solidaritate a guvernului poc ,pardon boc.Poate dansul ne ofera ca exemplu solidaritatea cu Monica sau cu Elena Udrea insa eu cred in solidaritatea tuturor sindicatelor din toate domeniile pentru a contracara JAFUL ;solidar'' al actualului guvern .

Anonim spunea...

baccarat-branzan te umpli de penibil. ti-ai pierdut si ultima urma de demnitate daca ai ajuns la d-astea.

Anonim spunea...

bai istetule, omul propulsat la ploiesti a fost trimis sa salveze fundul sefului. norocu nostru ca a fost el si nu sefu lui cu nevasta lui cu tot. ca era unu din aia cu programul de 8 ore

Anonim spunea...

PT CRAIOVA, CODLEA, BACAU ETC. E IMPORTANT CUM NE NUMIM SAU CINE SUNTEM?

Anonim spunea...

bacarat, fii barbat! in afara de tine nu se simte nimeni terorizat.
astept sa scrii sub mai multe nume ca sa ne convingi. parca zilele trecute ne amenintai ca ne dai afara

Bobby Fischer spunea...

De la Craiova, Codlea, Bacău, etc., pentru 01.09.2009 23:01:00, precipitatul trezit... adormit.

S-a discutat îndelung şi s-a admis că nici... formă fără fond şi... viceversa. Adicătelea, cum s-ar spune, ambele... amândouă (n.b. - pleonasm de... întărire).

Hai, nu-i nimic grav, culcă-te la loc, a fost doar un mic coşmar (intervenţia ta pentru noi, dar ce mai contează).

Anonim spunea...

SI TG./JIUL VREA POPLITIE PENITENCIARA CHIR DACA UNITATEA ESTE PIVATA SI PATRON ESTE NASUL.....

Doctorul pârât. spunea...

Daca mai sta mult in capitala, provincialul domn Bala Ion isi va pierde si ultimul dram de onoare. Se vede treaba ca nu-i totuna sef peste o puscarie de provincie relativ mica cu sef peste ditamai sistemul penitenciar. Trebuie ceva anvergura si chestia asta, anvergura, adica, n-o putem gasi la fitecine, fie el fost director de puscarie , doctor in drept. Raman, in continuare, adeptul managerilor de meserie care sa investeasca in valorile adevarate. Magistratii, cu mici exceptii, m-au convins. Militienii scoliti la Baneasa pe vremea raposatului nu mi-au inspirat niciodata incredere si timpul a demonstrat , din pacate,ca am avut dreptate. Prietenii stiu la ce ma refer.