Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 6 mai 2009

www.fsanp.ro

www.fsanp.ro Site-ul Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) relanseaza forumul care prin 2005 – 2006 ţinea loc de Penifest. Deocamdata e in lucru. Administratorii asteapta sugestii si inscrieri.

Pe acelaşi site găsiţi informări in timp real despre activitatea ANP şi alte subiecte de interes. Twitter se ocupă de treaba asta pe scurt şi fără prea multe poveşti. Zilnic apare câte ceva nou: concursuri, documente utile, articole de presă.

Postările de prima pagina nu sunt prea multe si ar putea fi scrise mai cu nerv. Interesantă secţiunea de jurisprudenţă, şi aici mai e de lucru. Dar , toate au un inceput…

Dacă folosiţi un agregator de feeduri  site-ul are opţiunea RSS.

11 comentarii:

THEO spunea...

Doresc sa va felicit pentru fair play-ul de care dati dovada cu totii PENIFEST,FSANP,SNLP si sindicate din penitenciare care au pagini web/sait-uri pe net;observ cu bucurie ca ati reusit cu totii sa va detasati de proverbul romanesc care vorbeste despre capra vecinului.Sunt constient ca sindicatele din ANP au o istorie scurta si din acest motiv au fost nevoiti sa invete din mers,stiu ca si Dumnezeu a facut lumea intr-o saptamana si deci nu se poate obtine toul in acest moment,ca trebuie sa se decida ce este primordial si ce anume trebuie temporizat ;ma bucur foarte mult ca toti cei implicati in luarea deciziilor, atat la nivel de sindicate, cat si la nivelul acestui blog au inteles ca impreuna vom avea rezultate cat mai bune.Faptul ca noi lucratorii din penitenciaele tarii va citim pe toti:blog ,site de sindicat (de la toate sindicatele ,nu doar de la cel la care suntem membrii),vedem ca suntem la randul nostru cititi cand postam comentarii pe blog si pe forumuri,ne ajuta sa devenim mai uniti si mai maturi.Am observat ca desi s-au imputinat comentariile in ultimul timp ,a crescut calitatea acestora,mai putine acuzatii la persoana,mai coerent exprimate si puncte de vedere mai pertinente,va felicit pe toti.

Anonim spunea...

Saracie mare...lume ocupata!Nimic despre "candidaturile la posturile de directori???

Anonim spunea...

Ce candidaturi vere... E toate aranjate, se ştie... Cine a dat banul are postul, cine nu, are jumatea lui 5...

Huginn spunea...

Nimic special pe la concursuri. Etapa de selectie a dosarelor la cel de avansare in categorie. Vesnicele discutii despre diplomele de studii.

Anonim spunea...

Ce au diplomele de studii Huggin? Chiar nu-mi pot da seama ce discutii ar putea genera ele.

Huginn spunea...

Au ca unele nu sunt pe specialitatea de care trebuie, sunt si cazuri cand sunt eliberate de universitati care n-au fost vreodata acreditate sa sustina examen de licenta. :)

Anonim spunea...

Vor aparea surprize daca va verifica cineva si diplomele de licenta ale ofiterilor care au fost promovati la concursurile anterioare.

Anonim spunea...

Vai!...sa inteleg ca, daca au trecut la verificarea atenta a diplomelor si a facultatilor care le-au emis (acreditate/neacreditate, conform Ministerul Educaţiei şi Cercetării) examele sunt pe bune?...se va respecta cu strictete si specialitatea ceruta initial ptr. post?...oare intram in normalitate??? ...ori este doar o furtuna intr-un pahar cu apa!!! Ramane de vazut...

Anonim spunea...

La Craiova situatia sta cam asa:

a) Becheanu, actualul director imputernicit nu indeplineste conditiile prevazute de Ordinul MJ 679 din 25.02.2009 - d) să aibă vechime de cel puţin 5 ani în specialitatea studiilor absolvite, necesare exercitării funcţiei de conducere pentru care candidează - ar trebui sa i se respinga dosarul.

b) Visanu, actual Sef Serviciu Regim - propulsat de Cerga acolo, datorita faptului ca tatal sau i-a facut proiectul la casa magistratului. Sustinut de Cerga, procuror DNA.

c) Popescu Constantin, actual comandant sectie. Monstru sacru, cu mentalitate asemanatoare la fel ca si Cranta. Sustinut de Ion Prioteasa, sef CJD. Sustine ca deja a ajuns la Ragea.

d) Plesa Cristian, actual sef serviciu SCIP in ANP. Dus acolo de Dumitrascu, s-a descurcat bine. Tamponat deja de 2 ori de ANP: la concursul de director general adjunct, si la inlocuirea lui Savescu de la Craiova. Prea bun sa fie lasat sa se intoarca in provincie, cea mai buna varianta insa.

Vom vedea ce va fi, pilosii sau odata in viata va triumfa si capacitatea.

shelley spunea...

pentru anonimul de la 18.33
S-ar părea că deţii adevărul absolut şi eşti cunoscătorul tuturor oamenilor, căci altfel nu-mi dau seama de cele ce-ai spus...de unde? Aveţi bunul simţ şi nu mai atacaţi oamenii înainte de examene sau faceţi-o cu argumente. Vă e frică de Becheanu că vă pune la muncă? E singurul cu experienţă şi capabil să conducă cloaca aia. Nu contează numai teoria în conducerea unui penitenciar. O fi Pleşa bun la programe, dar aici lucrezi cu realitatea...

Anonim spunea...

07.05.2009 18:33:00
poate cel care a scris asta o fi tocmai SIPA-istul din unitate .....