Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 20 mai 2009

De ce plângi fată? Ce-ai păţit?

MJLC - nu plateste onorarii avocati din oficiu Din ce în ce mai măiastru, Ministerul Justiţiei s-a lovit iar la Libertăţile Cetăţeneşti. Nici măcar avocaţii din oficiu nu poate să-i plătească. Cătălin Predoiu a cerut avocaţilor “să aibă răbdare şi încredere că în câteva săptămâni onorariile pentru plata asistenţei din oficiu vor fi achitate”. (MJLC, 19.05.2009)

Ministrul justiţiei speră explică, şi cam atât. Iar, încă o dată, acelaşi. Cu bugetul MJLC nu se descurcă, codurile nu răzbesc, raportul de ţară o să fie – după cum singur recunoaşte – unul negativ.

Din acest motiv, trist să recunoaştem, vă propun stimaţi cititori să fim alături de cel care ar fi putut fi o speranţă pentru justiţia româneacă. Să plângem şi noi alături de el. Să-i înţelegem zbuciumul! Să ne doară fraţilor!

Sau…!? Sau să facem ceva ce dumnealui nici măcar nu-i trece prin cap! Să ne ducem domnilor la Boc! Să cerem fraţilor bani pentru bugetul justiţiei! Sau, mai bine… mai bine, să aducem noi de acasă ca să-i curmăm chinul!

Haideţi fraţilor! La luptă! Plângeţi şi voi de plânsul ministrului! Să fim uniţi! Să nu-l lăsăm la greu! Să ne facem cu toţii miniştri şi să plângem! Să ne facem o ţară de bocitoare ministeriale! Şi să ne doară! Să ne doară cum l-a durut pe domnul ministru vederea justiţiei ăsteia jigărite.

9 comentarii:

Tora ! Tora ! Tora ! spunea...

Avem o ograda cu animale si pasari imbolnavite,lent,in timp!
Sa punem mana de la mana,s-o transformam intr-o ferma rentabila!
S-o ingradim si s-o aparam!
Ne infricosem,acestea sunt vremurile,dar sa nu traim infricosati!
Suntem ceea ce suntem.
Nu ceva,ci cineva!
Speranta moare ultima!

salariu de baza spunea...

In unele unitati se pare ca a murit si speranta. La Vaslui de ex. Ai spus bine, 00.13, sintem ceea e sintem si nimic mai mult. Muncim ca niste slugi, gandim ca niste slugi si sintem tratati ca niste slugi. Si sintem condusi si sufocati de niste rebuturi . Ne meritam soarta.

Anonim spunea...

Pentru postul de ofiter implementare programe de la ANP exista un loc si doi admisi. Cum se poate?

Anonim spunea...

Uite vrajeala de senator in stirile locale:

"Senatorul PD-L de Iasi Mihaela Popa a cerut Ministerului Justitiei sprijinirea investitiei de la Penitenciarul Iasi. Inca din 2005, la Penitenciarul Iasi a fost demarat un proiect de investitie pentru un Pavilion multifunctional. Investitia este estimata la 6 milioane de lei, din care constructia si montajul presupun alocarea unei sume de 5,6 milioane de lei. Finantarea pentru anul 2009 este de 525.000 lei, din care 250.000 de lei ar trebui obtinuti din venituri proprii.

„In condițiile crizei economice, finantarea din veniturile proprii, care se poate realiza doar din munca detinutilor, este foarte dificila din cauza lipsei locurilor de munca. Consider ca se impune finantarea acestei investitii inclusiv prin suport financiar de la autoritatile centrale, pentru o mai buna reintegrare in societate a persoanelor aflate in detentie intr-o societate pe care ne-o dorim sa devina, cu adevarat, o societate incluziva”, a declarat senatorul Mihaela Popa"

Aricolul da bine in presa si e postat pe site-ul ANP.

Anonim spunea...

Pentru anonimul de la ora !5:57
Ai dreptate ca la Vaslui, TU GANDESTI ca o sluga, dar pentru munca pe care o prestezi primesti un salariu destul de frumusel(apropo de ce nu mergi sa lucrezi cu ziua)si pentru ca esti tratat (poate numai tu)ca o sluga denota ca nu ai coloana vertebrala.Cat despre rebuturi, de ce nu te-ai inscris la concursul pentru functia de director? Poate asa vedeam si noi cine este viteazul care scrie sub anonimat.Pentru ca esti pus sa executi serviciul dupa fisa postului inseamna ca esti tratat ca o sluga???Iti place sa arunci cu noroi in munca colegilor, de asta societatea ne respinge sau poate ...aruncand venin in stanga sau dreapta ai orgasm...

Anonim spunea...

17:39-din ce secta esti frate?cred ca nu ai coborat de pe muntele lui VENUS dar, te zbati ca un baiat de
URANUS!du-te la joaca in curte,esti cel mai mare si deci da-ti drumul la aere.ce ai tu cu meteahna omului?

Croitorasul cel viteaz spunea...

Anonimule de la 17.39, esti tot asa viteaz ca si ala de la 15.57 din moment ce postezi si tu la fel de voiniceste sub anonimat. Amandoi exagerati. Speranta nu a murit de tot , nu suntem toti slugi(dar unii chiar ca se poarta ca niste sclavi) cum , tot asa de adevarat, nu suntem condusi numai de rebuturi. Dar nu putem nega ca sunt printre noi si colegi care, incurajati de una ca tine care vede peste tot numai orgasme, isi fac de cap in continuare sfidand orice norma de bun simt. Apropo de orgasm, cred ca ori duci lipsa de orgasm ori ajungi la orgasm de cate ori il lingusesti pe directorul tau actual, ca prea ai sarit ca arsa sa ii iei apararea. Uite, de-aia ne respinge societatea, din cauza unora ca tine care raspund la venin to cu venin si care invoca orgasmul cand se enerveaza. La Vaslui numai lucruri interesante, ca de obicei.

Anonim spunea...

Pentru 17.49 mesajul - De ce te superi fată, ce-ai păţit?

Anonim spunea...

daca la vaslui ar fi dat drumul la toti care voiau sa dea examen pentru director acum lui conu vasea iar fi tremurat izmenele. da ce sa faci, trebui sa ai vechime ca sef, asa se cere.