Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

duminică, 10 mai 2009

Cotidianul - Magistrat de-o vară, privilegii pe viaţă

Chiuariu - Andreea IureaCotidianul continuă să scrie despre perioada Q a justiţiei româneşti. Tovarăşii lui Q au fost preluaţi cu mărinimie şi ţinuţi prin posturi de Independentul care i-a urmat.

Pentru cine încă nu ştie sau n-are alte motive de mirare Q are şi acum şofer personal de la ANP. În articolul din Cotidianul o duduie se angajă aproape magistrat şi, după ce-şi rezolvă problema cu salarizarea, se întoarse acasă – la Iaşi, la Prefectură.

O fostă consilieră personală a ministrului Tudor Chiuariu a lucrat o vară în Ministerul Justiţiei pe post de consilier juridic asimilat magistraţilor, după care a s-a întors la Prefectura Iaşi, păstrându-şi privilegiile de magistrat.

După ce a ajuns ministrul justiţiei, Tudor Chiuariu şi-a adus de la Iaşi pe 4 iunie 2007, pe post de consiliere personale, câteva concitadine, printre care şi Andreea Iurea. Acestea au participat, după două luni de la angajare, la un concurs pentru obţinerea statutului de consilier juridic asimilat magistraţilor.

Pe 27 august 2007, în urma câştigării concursului, Andreea Iurea a fost numită în funcţia de consilier juridic asimilat magistraţilor la Direcţia analiză şi avizare acte normative. După doar trei luni, ea a fost detaşată pentru o perioadă de un an la Agenţia Naţională de Integritate. După numai două luni, pe 3 martie 2008, Andreea Iurea a fost detaşată la Prefectura judeţului Iaşi, pe post de consilier juridic, unde lucrează şi în prezent.

(continuarea aici)

4 comentarii:

Anonim spunea...

Emisiune la Nasul pe B1 TV cu Monica Macovei. Mama mea ce mai zice! Inclusiv de baeatu` asta. Daca injur nu mi se publica articolul. Asa ca ii doresc multa multa caldura si restul. Lui qariu. Si celor care l-au votat si celor care l-au pus pe liste.O tara de kko!

Anonim spunea...

Sper ca nu este vorba de d-l.
DUMITRASCU?.
La penit. a fost singurul copil al doamnei MACOVEI>
Acum astept sa se scrie ca sunt comunist, depasit , obosit, CI-ST RETARDAT, DAAT AFARA DE S.D.,,..ETC.

Anonim spunea...

Nu mai, esti un baiat destept care vorbesti in cifru. Citeste si tu articolul nu incerca sa pari mai abisal decat abisul.

Anonim spunea...

De ce, te simti?