Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 21 mai 2009

Avansare în corpul ofiţerilor – proba scrisa

  • Rezultatele pentru functia de analist programator
  • Rezultatele pentru functia de ofiter (sesizari si sinteza) 1 2
  • Rezultatele pentru functia de ofiţer (resurse umane)
  • Rezultatele pentru functia de ofiţer (metodică, planificare, învăţământ, bibliotecă) şi ofiţer formare profesională
  • Rezultatele pentru functia de ofiţer (informatii clasificate)
  • Rezultatele pentru functia de ofiţer (prevenirea criminalitatii)
  • Rezultatele pentru functia de ofiţer (secretariat)
  • Rezultatele pentru functia de ofiţer (organizarea muncii)
  • Rezultatele pentru functia de ofiţer (serviciul cooperare si programe)
  • Rezultatele pentru functia de ofiţer (managementul situaţiilor de urgenţă)
  • Rezultatele pentru functia de ofiţer (protecţia muncii, auto, prelucrarea lemnului)
  • Rezultatele pentru functia de ofiţer (inginer horticol)
  • Rezultatele pentru functia de ofiţer (asigurare tehnico-materială, aprovizionare, licitaţii, selecţii de ofertă, achiziţii)
  • Rezultatele pentru functia de ofiţer (psiholog)
  • Rezultatele pentru functia de ofiţer (asistent social)
  • Rezultatele pentru functia de ofiţer (educaţie, asistenţă psihosocială)
  • Rezultatele pentru functia de ofiţer (monitor sportiv)
  • Rezultatele pentru functia de ofiţer (sectorul operativ)
  • Rezultatele pentru functia de ofiţer (evidenţă persoane private de libertate)
  • 44 comentarii:

    Anonim spunea...

    Timisoaaaraaa, Timisoaraaa, ole, ole, ole... Iar suntem pe primul loc. Avem cei mai multi admisi. Tat Banatu-i fruncea.

    Anonim spunea...

    ce se aude fsanp preia snlp?

    Anonim spunea...

    Fratilor ce-a facut Ginel de-a fost eliminat din concurs ? Parca acest personaj se ocupa si de asamblarea dosarelor de candidat, nu ?

    Anonim spunea...

    Ca bine ar fi, mai ales acum. Din pacate inca mai sunt destule orgolii...

    Anonim spunea...

    Comisiile astea sunt constituite din angajati ai sistemului veniti din diverse unitati. Subiectele le-au facut dupa capul lor. Dar cine le-a verificat lor competentele? I-a instruit cineva sau au lasat diletantismul sa se lafaie in sistem si sa taie elanul sangelui tanar?

    Anonim spunea...

    Da, a mai trecut o etapa. Cea finala. si iata si scorul final: Varza sistemului penitenciar1 Iata varza de agenti ce vor sa devina ofiteri! proportia scazuta de admisi trebuie sa ridice mari SEMNE DE INTREBARE nu umai pentru candidati, ci mai ales pentru ofiterii care ii au in subordine! De la o varza de ofiteri s-a ales o varza de agenti ce vor sa devina ofiteri-varza!!!!!!

    Rusine! Mai bine stergeti de pe blog asemenea rezultate!

    Anonim spunea...

    Astia ne sunt agentii licentiati Spiru Haret. Pacat de numele marelui pedagog.

    Anonim spunea...

    Cine vorbeste. Ce note au luat la ultimele examene recentii ofiteri? Le-a trebuit nota 5 cu tot cu un punct din oficiu si acum se cred tari.

    Anonim spunea...

    SRL "Spiru Haret" scoate incompetenti pe banda rulanta si provoaca inflatie de licentiati care fac "poc" la primul examen serios.

    Anonim spunea...

    ...de ce sa stearga amice?...lasa postarile la locul lor, ca sa admiram sperantele ce vor muri talente...ca s-au umplut puscariile de oameni culti peste noapte...

    Anonim spunea...

    voi nu vedeti ca notele sunt suspect de mici , chiar nu vedeti ca nu se vrea promovarea oamenilor din sistem ,probabil se asteapta injectarea de sange proaspat de afara ,cu disponibilitate spre a da ..............

    Anonim spunea...

    DE UNDE E DIRECTORUL GENERAL???????????? DE LA TIMISOARA!!!!!!ASA INTELEGEM PROCENTUL MARE DE PROMOVABILITATE LA TIMISOARA!

    Anonim spunea...

    Sustin parerea antevorbitorul nostru...prea multi licentiati de carton, si parca toti sunt de la Spiru Haret....sa fie doar pura coincidenta sau mai mult decat atat...din pacate asta este valoarea unor angajati (evident licentiati cu 1, 2 sau 3 facultati + mastere la Spiru Haret) in sistemul ANP, care doresc sa ajung de asemenea evident sefi....Doamne ajuta...mare e gradina ta....

    vlad spunea...

    Aici teaba e cam asa:

    1. 53%(!) dintre candidati sunt insuficient pregatiti
    2. 3% dintre candidati sunt buni si foarte buni (cu note peste 8)
    3. restul sunt mediocri

    Asta denota slaba pregatire profesionala a intregului personal SAU modul idiot, incompetent sau rauvoitor in care se organizeaza examenele si se concep subiectele.

    Alte explicatii nu exista

    Anonim spunea...

    Pentru acela cu "sangele tanar" si "sangele proaspat": lasaaa-ne! Ia lama si te taie, dar lasa-ne in pace!

    Anonim spunea...

    Tabus Stefan Marcel - un nume care ar trebui retinut si nu ar trebui trecut prin emotiile unei nereusite. Daca este sa calculam procentajul reusitelor, acesr Marcel se incadreaza in cei 3% foarte bine pregatiti teoretic si este un potential nereusit. La fel cu peroana care a reusit un procentaj de 0.36 la nu stiu ce specialitate (nici nu conteaza!). Consider ca este o datorie de onoare a conducerii ANP sa foloseasca acest om. Galati este aproape de Tulcea. La Tulcea nu s-au completat locurile. Acest om merita un loc. Haideti sa lasam litera legii si sa inviem spiritul ei! Sper!

    Anonim spunea...

    Au luat oameni care trebuiau sa ia. Fiecare din cei ce a luat are o mica sau mai mare sustinere la nivel de unitate, sistem, ANP, minister, sau guvern. Uitati-va la fiecare dintre ei in parte si veti vedea legaturile. Examenul nu a fost decat o selectie cat se poate de reala a celor cu relatii, ceea ce explica si diferenta extraordinara intre ei si urmatorii clasati pe liste cu note foarte mici. Sa ne gandim ca s-au purtat discutii intre ei pe seama celor scrise la examen, au consultat impreuna baremele de corectare, au invatat impreuna si au aparut in cele din urma diferente inexplicabile pe care nici cei care au luat nu au stiut cum sa si le explice. Asta e caracatita ANP.

    Anonim spunea...

    Sunt o proaspata promovata in urma examenului. Imi pare foarte rau de colegii cu care m-am inteles asa de bine dar care nu au reusit sa ia ca si mine. Pot doar sa le spun ca s-au facut aranjamente. Eu una recunosc acest lucru, am fost ajutata, dar credeam ca vor lua mai multi. Imi pare rau si va doresc succes data viitoare.

    Anonim spunea...

    Un articol interesant...

    http://www.ziaruldeiasi.ro/regional/vaslui/sporurile-mai-mari-decat-salariile-batalie-pe-uniforme%7Eni5fif

    Anonim spunea...

    Felicitari pentru toti colegii subofiteri care au promovat si bafta la examenele viitoare pentru cei care nu au avut de aceasta data sansa.

    Anonim spunea...

    pt 23.55
    esti o proasta promovata. tine/o tot asa si spune/ne si cine te/a ajutat, hai fii sincera tarancuto.

    Anonim spunea...

    Stai sa vedem si examenul de directori

    Anonim spunea...

    nu ar trebui să blamaţi comisiile de examen sau complexitatea subiectelor. ar trebui să vă întrebaţi dacă cei care au candidat au depus eforturile necesare pentru promovarea acestui examen. din câte se pare au crezut că sunt la examenul pentru tezele unice din clasa a opta. oricum, pe cei pe care îi cunosc din unitatea unde lucrez nu cred că merita vreunul să promoveze....

    Anonim spunea...

    "Sunt o proaspata promovata in urma examenului. Imi pare foarte rau de colegii cu care m-am inteles asa de bine dar care nu au reusit sa ia ca si mine. Pot doar sa le spun ca s-au facut aranjamente. Eu una recunosc acest lucru, am fost ajutata, dar credeam ca vor lua mai multi. Imi pare rau si va doresc succes data viitoare."

    Daca tot iti pare asa de rau, in ziua numirii pe functie poti sa-ti dai demisia de onoare!

    Ar fi chiar indicat pentru a pastra macar o bruma de onestitate in acest sistem.

    Anonim spunea...

    Pentru cei care cred ca toti cei care au sustinut examenul au terminat facultatea la Spiru_Haret, ganditi-va ca sunt oameni si cu facultati la zi terminate, nu vedeti anomalia din sistem, sau va credeti prea destepti. Uni din candidati stiau anumite subiecte si tot au luat 3,dar ptr cei care au invatat cu adevarat si au scris ca din carte, dupa baremul de corectare propriu si taiat la sange apare o nota de trecere, cand vezi rez. surprize, au intrat cum zice domnisoara numai cei care au avut relatii. Dragi colegi haide-ti sa ne razbunam si sa cerem boicotarea examneului, sa vedem cine trece.

    Anonim spunea...

    agenti incompetenti din Oradea care deja se vedeau mari ofiteri.HA!HA!HA! AU MAI INCERCAT DE VREO 3-4 ORI SI TOT NU AU REUSIT. Îşi merită soarta de SUB-ordonati.Unii aveau deja fumuri în cap .Ofiterii tot ofiteri sunt,spre invidia unora,care din incompetenta nu au reusit sa ajunga la acest nivel.

    Anonim spunea...

    multumesc anonimului de la 23:27

    Anonim spunea...

    cu diplome de licenta obtinute la SALONTA,MARGHITA SAU LA SPIRU HARET nu vor reusi niciodata la vreun concurs serios.Dar nereusita lor nu si-o asuma ci gasesc tot felul de motive (ca s-a dat mita,ca nu e transparenţă ,etc).Plus,sunt f.multi agenti care vor sa-i coboare pe ofiteri la nivelul lor redus(majoritatea agentilor).Ba,unii dintre ei au program de gravide sfidându-i pe ofiteri (de exemplu caseritele care se plimba in timpul programului de lucru şi câştigă prea mult pt.serviciul ei de 1-2 ore).

    Anonim spunea...

    eu am candidat ,si recunosc ca ma pregatesc de doi ani .Si sunt sigur ca nu au fost aranjamente.Eu nu am fost dorit de conducerea unitatii si totusi am reusit.

    Anonim spunea...

    Domnule Anonim de la Galati vad ca faceti lobby pentru unii agenti pe aici. Frumos dar ineficient...Asta este soarta unora...sa ia note mari si sa nu reuseasca... Eterne regrete...Litera legii s-o lasam mai moale..pai atunci hai sa abrogam Codul Penal...ne inarmam si traim ca-n Vestul salbatic...Cat ai luat pentru publicitate?...te cheama Mastercard?
    TARABOSTES

    Anonim spunea...

    Fratilor, subiectele au fost formulate din Legea de executare, care ar trebui sa fie Biblia lucratorului de penitenciar. Cat este de cunoscuta de catre angajati se vede in practica si la examene date pe bune! La evaluarile de sfarsit de an toata lumea are "foarte bine" dar, din pacate, asta e nivelul de pregatire profesionala al lucratorilor din sistem! Noroc cu organizarea, din cand in cand, a acestor examene de promovare, pentru ca ne dau prilejul sa vedem realitatea. Asa ca nu mai blamati subiectele, pentru ca nici alea si nici comisiile nu au fost de vina. De vina sunt sefii vostri care fac formal evaluarile periodice, ca si modul in care se face formarea profesionala la noi. Daca ati fi avut nevoie anual de cate un "minim 7", luat pe bune, ca sa va mai pastrati postul, ati fi fluierat la examenul asta!

    Anonim spunea...

    pt TARABOSTES AM LUAT 7,20 OFTICATULE

    Anonim spunea...

    mai usor de atit nu se putea

    Anonim spunea...

    TARABOSTES daca faci parte din sistem da-ti demisia esti varza

    Anonim spunea...

    vreau sa-i felicit pe toti cei care si-au incercat norocul.in viata nu poti sa ai doar reusite,toate la timpul lor,poate vrem sa devenim prea repede mai buni.sincer imi pare rau pentru cei respinsi dar,va veni si apa la moara lor,trebuie doar sa creada in asta.nu este deloc important ce facultate ai absolvit,nu a dat nimeni examen din subiectele de licienta, 275-constitutie-alte dispozitii,se pare ca ne sunt straine ca si continut dar,ce este mai grav ca aici pe blog criticam si injosim sefi care cei drept au luat maxim-3,14(4,30)si toti suntem extraordinar de buni dar,cand suntem pusi in situatii de concretizare derapam.fantastic!spre uimirea voastra sunt un agent care la randu-i fac ce fac si ceilalti agenti,nimic in plus,acum insa regret dar,nu tot.dupa cum bine stiti sau inca nu,noi cei buni in toate nu vom mai fi platiti 100% ANP-ul nu mai are fonduri de salarizare nu se stie pentru cat timp,incertitudine clara in acordarea drepturilor de luna viitoare.OARE SI PPL-ei SUNT IN ACEASI SITUATIE DOMNULE CEL MARE?DOMNUL RAGEA ESTE PE VAL FACE PLAJA CU BILL GATES SI SUSTINE VEHEMENT CA SUNT FONDURI!EI ACUM FRATI AGENTI CE VOM FACE?astept cuvintele voastre contraceptive!va salut!cum va fi legea salarizarii-pensiei unice?

    Anonim spunea...

    Se pare ca proba scrisa nu prea este agreata in sistemul penitenciar.

    Concluzie/ doar oral!

    Anonim spunea...

    Bai varza esti tu ala care nu stii sa scrii mai mult de 10 cuvinte intr-o fraza. Ar trebui sa treceti inapoi la clasa a-iv-a unde se invata acest lucru. Dar stiu ca sunteti pregatiti pentru a fi ofiteri. Va felicit. Culcat. Drepti. Ar trebui sa fac instructie cu unii dintre voi...
    TARABOSTES

    Anonim spunea...

    am dat si eu examen pt. ofiteri si cred ca a fost destul de usor. subiecte arhicunoscute de catre lucratorul de penitenciare.

    Anonim spunea...

    Chiar ne luati de prosti trebuie sa va aduceti oamenii de la M.Ap.N.de la care pot lua fara probleme dijma.Dupa ce a-ti avansat ofiteri cu fac.(agricultura,management etc)acum o da-ti in concursuri pe care le manevrati cum vreti.D-le Bala chiar nu aveti nimic de spus?????

    Anonim spunea...

    PENTRU CEI CARE AU INVATAT, nu au fost deloc grele subiectele,IAR DACA AU MAI AVUT SI PUTINA EXPERIENTA, CATIVA ANI DE MUNCA IN DOMENIU, NICI ATAT! AU FOST " pe bune aceste concursuri" Ceea ce a fost mai rau a fost ca trebuia "memorat" altfel degeaba...Iar despre cei cu SPIRU HARET, care mai fac si 2, 3 ani intr-un an, sa le fie "lesne" de intles : niciodata nu vor face nota 7 la un examen in sistem ! Asta nu e scoala, mi-ar fi rusine sa spun ca am terminat 2 ani intr-un an la SPIRU HARET. degeaba faceti aceasta faculta fratilor ! cand cineva vede in CV..ce ai terminat, stie cu cine are de-a face ! Interesant totusi faptul ca acesti oameni chiar nu invata si promoveaza toate examenele cu noata 10, iar in practica demonstreaza "multa prostie" si "ingramadeala" - nu sunt instare nici macar sa-si scrie corect numele, dar sa mai invete legi, specifice muncii lui...Imi pare rau pentru cei care nu au luat la ofiteri, dar nu s-au pregatit suficient asta e !

    Anonim spunea...

    Mai visati de vreti sa fiti /Fericiti cu capu-n perna,/Feriti epoca moderna/De rigizi si scofalciti.

    Anonim spunea...

    Pt. anonim 23.05.2009 21:09:00
    Nu inteleg pentru ce va adresati domnului(daca se poate numi asa)BALĂ, atata timp cat "domnia"sa a dat dispozitie sa nu se ocupe mai mult de 15% din posturile scoase la concurs.Domnul BALĂ, nu vreti sa spuneti nimic referitor la "dispozitia"anterior mentionata, mare grija telefoanele sunt ascultate, sau nu stiti? AAA, am inteles domnia voasra nu intrati pe blog, ce pacat!?!?

    Anonim spunea...

    Pt anonim 23.05.2009 21:59:00
    Stimate coleg, spuneti-mi ce relevanta are Univ.Sp.Haret cu concursurile de trecere a agentilor in corpul ofiterilor, chiar nu inteleg?

    Anonim spunea...

    Buna seara tutror!!!
    Am citit cu mare interes toate comentariile si in ultima saptamana am auzit numai cuvinte pline de ura incarcate de o rautate exagerata din partea celor picati: ca numai pile, ca numai relatii ca numai si numai aranjamaente....si apoi ceilalti probabil ofiteri deja ca agentii care au terminat Spiru si Petre Andrei sunt nimicuri si ca nu vor fi capabili sa promoveze niciodata in corpul ofiterilor...
    Ma uit cu uimire si nu inteleg cine suntem noi sa judecam si sa blamam pe ceilalti cand adevarul este simplu cei care au picat cu note de 1,2,3,4 este mai mult decat evident ca nu s-au pregatit sau s-au blocat, ceilalti care au luat note de pana in nota 7 s-au pregatit dar nu atat cat trebuia sau pur si simplu "nu au picat pe subiect" iar cei care au promovat fie au tocit litera cu litera sau au fost ajutati....Este simplu si usor de inteles si vreau sa va spun ca sunt o absolventa de Petre Andrei, actualmente studenta la Spiru Haret care a invat de i-a picat parul din cap si a intrat in sistem fara nici o pila si fara nici un ajutor si sunt mandra de acest lucru....deci nu mai manjati pe nimeni si nu mai judecati pe ceilalti din perspectiva interpretarilor personale, pentru ca ADEVARUL ABSOLUT E DINCOLO DE NOI si e in zadar sa ne concentram in descoperirea lui.
    Va urez tot binele din lume si bafta in tot ceea ce faceti....