Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 8 aprilie 2009

ANP – concurs de admitere

ANP anunţă scoaterea la concurs a unui număr de 552 de funcţii vacante de ofiţeri şi agenţi, funcţii de execuţie, în Aparatul Central şi unităţile subordonate. Mai jos aveţi anunţul.

Anunt concursuri ANP 08.04.2009

Link-util:

16 comentarii:

Anonim spunea...

din cele 552 posturi scoase la concurs, numai 6 (!!!) sunt de ofiteri (si asta in cadrul Aparatului Central) ...restul sunt numai pentru agenti... o sa mai urmeze vreo noua sarja de concurs pt posturile de ofiter? Sau... multumiti-va si cu astia ca alte angajari nu se vor mai face / vor fi blocate de viitoarea ordonanta?

Anonim spunea...

Ma desteptule, asta ce este?..."Administratia Natională a Penitenciarelor organizează concurs de trecere a
agentilor în corpul ofiterilor pentru ocuparea a 354 posturi vacante de ofiteri de
executie în Administratia Natională a Penitenciarelor si unitătile subordonate."...nu concurs pt. functiile de oriter? daca se ocupa toate, aia de termina scoala la toamna unde d...u intra???

Anonim spunea...

sunt multe posturi de ofiter ramase neocupate dupa inscrierea agentilor pe respectivele posturi (avansarea in grad) ...multe din ele au caracter specific si unic si nu pot fi preluate de ofiterii care vin de la Academie... mai vrei si detalii? sunt convins ca te`ai lamurit deja ;) Zi buna

Anonim spunea...

mai uitati-va si in jur. pe la altii nu este nimic.

nicoleta spunea...

bun, am inteles, anuntul acesta este pentru surse interne, dar ce se aude cu inscrierea candidatilor pentru concursul de admitere la Academia de Politie? la unele unitati a inceput inscrierea, altele spun ca asteapta sa apara si metodologia (nu inteleg de ce)...stiti cumva ceva mai precis?

Anonim spunea...

ce frumos va sade in AUDI [directorul general ], ca de fabrica de la caragiale a cumparat acea masina [ audi ] , si am inteles ca urmeaza si jeepul , o seara placuta .

Anonim spunea...

ANP-ul scoate numai 6 posturi de ofiţeri iar la FINANCIAR LA PPA, sunt trei funcţii de comisar şef la patru lucrători. Şef serviciu, contabil şef, contabil I.
Este în ordine, este moral?

Anonim spunea...

Chiar asa mai draga, urmeaza si jeepul: un bmw daca nu te superi...si daca nu te ofensezi!

Anonim spunea...

De ce nu participă şi magistraţii la concurs? Am văzut că au locuri rezervate şi imoral retribuite. Salarii de peste sută de milioane, diurnă de aproximativ 50 mil şi chirie de 800 euro. Domnul Boc ştie dle ministru?
Doamna Dobrescu puteţi economisi mieii pt dl Stan Gheorghe. I l-au dat alţii înainte pentru serviciile speciale şi merite deosebite. Nu mai este la MJ începînd cu 01.04.09. să poată să facă trafic de influienţă, să la ANP, la resurse umane, la Control, la Comisia de disciplină sau unde mai dispuneau doamna Dobrescu şi Sarchis. Îi găsise oala cu cocoşei lu Selea în parcare.
Ăla chiar are patru copii şi 10% reţinere din salariu vă va aduce noroc tuturor celor care va-ţi răzbunat.
Felicitări dlui Ministru pentru măsură şi Paşte fericit!

Anonim spunea...

Da... intr-adevar, paste foarte fericit, dar pe campiile ministerului.

Anonim spunea...

nu suparati directorul general pentru niste mizere de masini,ca puscariile au ambulantele din 1980 bine ca te opresti la 2 km sa se raceasca motorul.d-le BALA daca aveti si un tricou cu FREE GIGI totul este OH MAI LUAT SI CRUCIULITA DE LA CAMATARI,UN CD CU GUTA SI PUTETI PLECA IN CONTROL!VA FELICIT CA AVETI TUPEUL ASTA,NUMAI SA NU UITATI DE INTREBARE PUSA DE FMI CUM JUSTIFICATI 1.800 LEI PE CAP DE PPL CA EI NU SIMT CRIZA NUMAI NOI AGENTII NU PUTEM PRIMII BANI PE ORELE SUPLIMENTARE CAT DESPRE CADRE SI ANGAJARI,VA TRANSMIT CU EROARE DE 2% CA IN CEL MULT3 ANI NU VETI MAI FI DIRECTORUL NIMANUI POATE AL PPL SI SCOLARILOR DE LA TG.OCNA.SA SARBATORITI PASTELE ALATURI DE CEI DRAGI(directori incopetenti ce inlesnesc regimul de detentie cu buna stiinta si cu ppl-ei din toate sistemele)

Anonim spunea...

Nea Selea ,sa spunem adevarul! De unde bre ,4 copii?!
Razbunare ? Decizia comisiei de disciplina ,cu "finul" Movila??
La cite gropi ai sapat cind erai in "corpu de control" ,ai scapat cu santu.Ciurucar mic ce esti!

Anonim spunea...

DOMNULE BALA TOT AFUMATI LUMEA CU ROTIREA CADRELOR!!!PAI ATUNCI ROTIREA DIRECTORILOR CAND O FACETI?SI DE CE FACETI ROTIREA ?SA CREADA LUMEA CA SUNTEM MAI MULTI?CU ROTIREA IMPUTERNICITILOR DE DIRECTORI CAND TERMINATI,CA DEJA S-AU PLICTISIT EI DE CAT DE PUTERNICI AU DEVENIT CU CATE 6-7 IMPUTERNICIRI CAND LEGAL TREBUIESC DOAR 2?DUMNEAVOASTRA CAND O SA VA INVARTITI?

Anonim spunea...

Mai madam Greaca,
vezi-ti dracu de treaba ta si nu mai manca cac-t de Stan. Da un telefon pe la minister si vezi ca raspunde tot pe acolo. Nu vezi ce scr...a esti sa vorbesti in asa hal la adresa unui om de o probitate morala de care tu habar n-ai. Noi am inteles, va deranjat ca nu a discutat cu voi, nu a acceptat sa cadeti la o intelegere. Multumim din suflet domnului Stan si colegului pentru controlul temeinic pe care l-a efectuat la unitatea noastra. De ce imbibi creierele doctoritelor la raport cu prostii de Stan si cu faptul ca nu poti sa suporti administrativul? Si cu dusul cum ramane? GREACA, nu mai pacalesti pe nimeni, nici macar pe noi. Iti versi ura si furia pe Dobreasca la noi, crezand ca noi nu stim care este realitatea. Te-ai ofticat pe fetele care au avut curaj sa dea declaratii? Degeaba... Nu mai ai ce face!

Anonim spunea...

Tov Nadrag de ce ai fost dat afara de la Academia Navala?
Te a cules de pe drumuri Stroescu si ai muscat mina stapinului.Bis cu vila din Ovidiu ,pe mina ciurucarului de Selea.Pentru tratament ,in caz de criza iti dam voie sa intri in PSPA ..cind e de garda doftoroaia .

Anonim spunea...

Doctor in economie?! Halal prostie salvat de baietii care au lucrat 2 ani la lucrarea de doctorat ,pe sampanie roz moldoveneasca si "bombonele" cu licheur pe la minister.Si promisiuni de sef birou si masterate,aranjari de examene la Spiru Haret ....vorba matale"prietenii stiu unde si de ce".