Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 16 martie 2009

Avem echipa! S-avem valoare!

Un numar record de comentarii. Luari de pozitie din cele mai diverse si mai radicale. Teorii ale conspiratiei puse in slujba unor interese neclare. Amenintari. Denigrari. Mea culpa. Incercari de manipulare. De intimidare. ,,Ce mai freamat, ce mai zbucium...'' Nu ma asteptam ca un eveniment aparent banal, alegerea noului presedinte al federatiei, sa creeze asa o unda de soc.
 
Este o surpriza placuta faptul ca aceasta problema este urmarita de atata lume si chiar cu interes, dupa cum se observa din reactii. Nu am sa ma leg de comentarii. Le puteti citi pe Penitenciar. Pot doar sa remarc, din nou, ca anonimatul le confera multora un aplomb si un curaj iesite din comun. De remarcat atitudinea domnului Mogaldea care iese cumva din tipicul comentariilor.
 
Ce ma bucura este ca, in sfarsit, o actiune sindicala a reusit sa scoata oarecum din amorteala membrii federatiei, care de ceva timp lancezeau intr-o stare de asteptare de genul ,,ce va fi, va fi''. Indiferent cat de controversat este si va fi presedintele ales al federatiei, cred ca toti trebuie sa ne supunem votului majoritatii si sa-i acordam un termen rezonabil in care sa convinga de capacitatea si vointa de a lupta in partea noastra de baricada.
 
Faptul ca la un moment dat a fost in structura de conducere a A.N.P.-ului nu are prea mare relevanta. Inainte de asta a fost un agent care dormea in foisor. Apoi a fost un director adjunct care a comis-o. Mai tarziu a demisionat. Acum este lider de federatie sindicala. Poaea ca vreo data o sa fie director general. Care-i problema?
 
Care dintre noi nu ne urmarim interesele proprii? Cine nu doreste un salariu mai bun, o pozitie mai buna, un post mai caldut? Daca nu ne-am dori toate astea am fi ramas, probabil, absolventi de scoala generala, lati in umeri, bucurosi ca avem o paine si o sticla de vin seara cand ajungem acasa. Insa, privind in jur, constat ca numarul celor cu studii superioare este din ce in ce mai mare si lupta pentru posturile ,,caldute'' se duce cu tot arsenalul avut la indemana.
 
Nu ma pot pronunta asupra persoanei domnului Dumitrascu, pentru ca in intalnirile anterioare eram in tabere adverse. Stiu, insa, ca multi colegi il cunosc destul de bine. Stiu ca presedintele sindicatului din care fac parte s-a dus acolo sa aleaga ce-i mai bine pentru federatie. De ce sa cred ca atatia reprezentanti ai altor sindicate sunt atat de usor de manipulat incat sa voteze ceva impus? Trebuie sa fim constienti ca oricine ar fi iesit presedinte tot ar fi avut parte de contestatii si contestatari.
 
Nu cred ca exista cineva care sa intruneasca aprecieri in unanimitate. Tot asa cum nu cred ca unanimitatea este de folos cuiva. Cineva spunea intr-un comentariu ca la vremuri de criza se gasesc solutii de criza. Perfect adevarata afirmatia, mai ales ca, intr-adevar, federatia a trecut printr-o criza majora in ultimul timp.
 
O criza indusa nu neaparat de lipsa de resurse umane a federatiei, ci de posibilitatea, deloc de neglijat, ca pornindu-se o competitie interna de ocupare a functiei de presedinte, aceasta sa duca la dispute acerbe, care in cele din urma sa produca o ruptura in cadrul federatiei. Din acest motiv, aducerea unui ,,outsider'' mi se pare solutia potrivita in acest moment. Chiar daca exista in continuare riscul ca orgoliile unora sa creeze situatii tensionate, de genul anunturilor conform carora se vor retrage presedinti cu tot cu sindicate din federatie, astfel de situatii pot fi depasite cu putina diplomatie de care trebuie sa dea dovada noul presedinte al federatiei.
 
Probabil ca stingerea acestor ,,focuri mocnite''va fi una din incercarile la care va fi supus noul presedinte, de rezolvarea acestui aspect depinzand atat unitatea si stabilitatea federatiei cat si asigurarea respectului si recunoasterea calitatii de lider din partea celor care-l contesta in acest moment. Contestat sau acceptat, dorit sau nu, acesta trebuie sa intre in joc foarte repede, intrucat semnele nu sunt deloc bune in ce priveste viitorul. Si spun asta prin prisma discursului dl.ministru si dl. director general la bilantul A.N.P. Ca de obicei, un lucru care ar fi trebuit sa constituie doar ,,un exercitiu de democratie'' s-a transformat intr-o telenovela cu priza la public, motiv de barfe si de acuzatii aruncate la intamplare.

In toate alegerile din Romania cei care pierd striga ,,hotii !'' In toate alegerile de pana acum ale federatiei la urma s-a strigat,,frauda''. Chiar suntem o tara de hoti? Chiar starea noastra de baza este suspiciunea? Atunci la ce bun sa ne mai adunam sa alegem cate ceva. Ca oricum nu iese ce ne dorim si deci am fost furati!S per sa se termine repede circul pentru ca federatia sa faca ceea ce trebuie sa faca: sa se lupte pentru oamenii din care este compusa, pentru ca in spatele celor de la Bran sunt miile de membri de sindicat care asteapta rezultate. Indiferent cine le obtine...

48 comentarii:

NADRAG( DE LA NADRAGI) spunea...

E cea mai buna gluma pe care am auzit o pe ziua de azi, dragii mei, respectiv aceea ca in locul lui Spaiuc va fi adus Dinca de la Pontiu Euxin. Asta cred ca drept recompensa ca a reusit sa aduca in tara Insula Serpilor, ca altfel nu pot pricepe cum un om ca Dinca, cu cele mai multe evadari din sistem,cu cataraturi de detinuti prin copaci, cu cele mai multe neintoarceri din invoiri, cu revolte in unitate etc. etc, etc.poate ajunge director general adjunct la ANP.Oameni buni, pe asta nu l ajuta nici macar fizicul,iarta ma Doamne...Sunt curios daca si el va lasa loc gol la rubrica CV , cum inca face Acadel, ca sincer, nu vad ce ar putea scrie...Daca tot l ati dat jos pe Spaiuc, aduceti cel putin in locul lui un OM, nu un crustaceu de la Marea cea Mare...E de groaza, dragi colegi, credeti ma pe cuvant.Veti spune sa l lasam sa vedem ce poate, sa i dam o sansa, dar v am spus, sa ma ierte Domnul, pe Dinca nu l ajuta nici fizicul...A, si inca ceva: se aude ca Dinca a cotizat baban la Ragea pentru aceasta functie si ca i9nclusiv Mazare a calcat pe independenta ministrului de la justitie, impunindu si om si aici, in acest sistem batut de soarta.Sincer sa va spun, cu Dinca acolo sus ma faceti ca de aici de jos, unde ma aflu, sa l regret pe Spaiuc....Da Catalin Bejan ce zice oare??? Pe el nu Dinca l a dat jos acum citiva ani in urma???

Anonim spunea...

Comentariul e bun dar nu mi se pare intreg si sa va spun de ce?Nici-odata un fost director sau director in mintea mea nu poate fi compatibil pt. un lider de sindicat,pt. ca exista proverbul ca "lupul isi schimba parul dar naravul ba".Atunci cand D-l Dumitrascu era Director se impotrivea cu desavarsire doleantelor liderilor de sindicat iar acum si-a schimbat atitudinea ii pasa de membrii?sau poate e manat doar de interesul personal.Aceste timpuri sunt timpuri grele pt. sindicatele din sistem in special pt.FSANP,tot nu inteleg compatibilitatea dar ii urez succes si la mai mare.

Anonim spunea...

Avem echipa! Si n-avem valoare!
Cu BECHEANU in scaunul cel mare!
Ole Ole Ole Ola!!!
Sa traiasca mecanica!!!
Ole Ole Ole Ola!!!
Se alege praful de puscaria mea!!!

CRAIOVA

Anonim spunea...

...lasati-l mai pe saracutul crustaceu SD sa manince si el o paine...mititelul a stat pitit numai printre stinci, si a scormonit prin nisipul malos batut de valuri...eeee...acum isi ascute clestisorii lui micuti, isi intareste carapacea chitinoasa si o sa iasa la...ciugulit...sau ma rog,el nu prea stie sa ciugule, rupe tot ce prinde ca un veritabil pradator de elita...ce paradox mi-a fost dat sa traiesc: dupa ce crustaceul a rupte pielea de pe unii care erau saracii vai de ei, acuma vine sa faca muschi tot pe spinarea lor...si atentie, nu-i plac lesurile, te jupoaie de viu!

Anonim spunea...

Da, avem echipa la Craiova!!!
D-ul Becheanu este un profesionist bun , dar si mai bun era Plesa din ANP PT FCT DE DIRECTOR iar pt dir adj Calota Marin.Asta era echipa care ar fi putut aduce Penit Craiova acolo unde îi este locul, adica în frunte.
NE PUTEAM DESCURCA SI FARA POPESCU ALIN...

Anonim spunea...

Pt Nadrag: In viata trebuie sa te ajute capul nu neaparat fizicul.
Poate tu vrei luptatori de sumo la conducerea ANP.

Anonim spunea...

In ceea ce priveste Plesa sau Calota Marin toata stima dar sa fim seriosi Becheanu Adrian este un biet inginer,incapabil sa conduca un penitenciar,un p......st incurabil.
Am trait sa vad si asta un inginer in fruntea unei puscarii.
HALAL

Anonim spunea...

straturi si substraturi,polite si politete,asta va face Dumitrascu acum.ma bucur ca este el chiar daca o parte ii vedem doar defectele,altceva sunteti convinsi ca nu are?are dar nu era cazul sa foloseasca si mai bine a plecat cum a plecat din sistem.

Anonim spunea...

Inlegatura cu Gelu Danut Dinca...
cred ca visa la postul acesta de pe vremea cand era electrician la fabrica, si Ailincai de cand era asistent medical

Anonim spunea...

Pt.15.14.
Baftă Dănuţu! Cea mai bună echipă la conducerea ANP este cea de acum. Asta este şansa sistemului, numai directorii generali să fie fermi, să nu se lase intimidaţi. În ce-l priveşte pe dl Dincă, nu este o glumă decît pentru Dobreasca, dar şi o surpriză (a aflat prea târziu.
Locul lui era sigur în această echipă .Poate şi are o experienţă pe care creatura asta ce mânjeşte totul în jurul ei, cu adevărat bolnavă psihic, nu o va avea niciodată. Plecarea lui v-a lăsa un gol greu de suplinit.
Ne întrebăm cine-l cunoaşte pe Dincă şi s-ar putea autointitula Nădrag (ghici ciupercă cine?, decât psihopata aia de la PSPA. Ai lovit doi iepuri...?!
Nădrag a plecat de un an şi încă te mai bântuie ... madame penetenceare...! Oare unde l-o fi durând pe el de tine? Zice merci că nu te mai vede umflată cât clădirea.

Anonim spunea...

Anonimul Z. În opinia mea mult prea multă zarva pentru ce anume?? pentru cine?? ...;domnilor, pe plan local în sindicatul din care sunteţi, fiţi uniţi şi ajutaţi-vă uni pe alţii...,fiţi o mare familie astfel există riscul să vă urâţi unii pe alţii...., păcat, nu aceasta este idealul şi scopul unei organizaţii, fie mare sau fie mică acea organizaţie. Cât despre titlul acestei teme....,aveţi echipă....dar valoare!!!... hai să fim serioşi, ce a făcut această echipă!!...;urmează să facă ceva..., sper că în interesul membrilor de sindicat . Cât despre lideri, ei vin şi pleacă, dar noi rămânem.sănătate cititorule

Anonim spunea...

Bai parintele vad ca te pricepi al dracului de bine cam la toate,de ce nu te bagi mai in conducerea penitenciarului,ca de fraieri ca tine chiar este nevoie ,ce aveti mai cu BECHEANU si cu POPESCU,caci chiar fac echipa buna ,in ce-l priveste pe CALOTA ,mai lasati-l ca-i ajunge e destul ca la facut OFITER, acum vrea si DIRECTOR mai lasati-o darcu de INIMA BUNA

Anonim spunea...

PENTRU IZMANA DE LA 20.15
HAZNAUA E PLINA CU ALDE DE VOI.LASATI O IN PACE PE DOAMNA.IN PARANOIA VOASTRA NE MURDARITI PE TOTI.

Anonim spunea...

Nici Popescu nici Becheanu nu pot fi comparati cu Calota Marin care este un tip foarte echilibrat ,demn care comunica foarte bine cu subordonatii .
Calota Marin a ajuns ofiter in urma unui concurs ,Becheanu nici macar nu indeplineste conditiile sa fie ofiter el a avut noroc cu regimurile trecute care faceau absolventii de agronomie si mecanica ofiteri pe banda rulanta.

Becheanu putea sa fie ofiter la centrala termica cu mecanica lui dar in nici un caz Director.
Din cate stiu Calota Marin nu s-a bagat niciodata in seama pt a obtine vreo functie ,asta este la noi in sistem cine nu se baga in seama nu este cunoscut in schimb p....... sunt bagati.

Anonim spunea...

Trebuie mentionat ca ORCINE.... dar ORCINE ar ajunge director la Craiova, ca este Becheanu, ca este Plesa sau Popescu, ideea este sa lase oamenii sa-si faca treaba si sa nu bage teroare in oameni cum de regula se practica la schimbarea sefilor... ca deh... sunt sefi !!!
Dar totusi...parca sunt destui ofiteri carora le-ar sta mult mai bine ca director decat cei sus mentionati... spre exemplu Cruceru, Deaconescu, Mazilu si lista poate continua... astia ce au? Poate ca prea isi vad de treaba lor si d-aia...
Isi vad lungu nasului !!! Oameni de bun simt...
Succes in activitate.

ano spunea...

nimeni nu credea ca o nul..ate cum e BECHEANU va ajunge director la o unitate cum e Craiova. Dar ce sa faci lasa ca acum e asa poate maine altfel; abia a invatat sa stie sa intre pe poarta unui penitenciar, ce sa mai vorbim de documente. Dar ca el sunt multi in sistem si se observa ca sunt apreciati de conducere. Nu e nici o problema lasa-tii sa vedem ce pot. Nu o luna doua fiindca in o perioada asa de scurta un penitenciar merge din inertie ci mai mult. Vorbim pe urma. nOROCUL LUI E CA ARE LA EVIDENTA SPRIJIN SI UN MESERIASI PE INTERIOR CA ALTFEL....dar om rau nu e. E inginer, e clar se vede hai sa urmarim rentabilitatea, e salb pregatit profesional lasati-l sa conduca , ca sa convinga celalalte vin de la sine. Victime colaterale. Dar nu conteaza. SUCCESURI DEPLINE CRAIOVA !!!

Anonim spunea...

Este regretabil ca oricine, dar oricine...( ca sa-l citez pe "antevorbitorul"...daca paote fi numit astfel) posteaza pe bloguri tot felul de ...chestii.

Fie ca este blog, fie ca este forum( al FSANP, al SNLP, al Publisind sai SNFP, ori altul) multi, foarte multi fac greseli, dar multe greseli, de cele mai multe ori GRAMATICALE.

Ca nu numai blogul nostru suporta... aproape orice ( NU ORCE, si nu pe ORCINE... ca "antevorbitorul", puteti vizita si alte bloguri, spre exemplu, blogurile cu numele Elenei Basescu au evoluat de la greseli gramaticale la consideratii despre tehnici de manipulare.

Primul blog cu numele Elenei Basescu inregistreaza patru greseli de scriere in sase randuri.

Al doilea, in schimb, are un limbaj academic. Un „Bine vam gasit!”, scris cu litere rosii (in loc de „Bine v-am gasit!”).
Asa se deschide primul blog cu numele Elenei Basescu, elenabasescu.wordpress.com, aparut in luna decembrie. "Dupa cum a-ti vazut, publicul ma ales pe locul doi la „10 Pentru Romania”, sectiunea „Cei mai buni tineri politicieni”, se spune in continuare pe blog. Numai ca „a-ti vazut” se scrie corect „ati vazut” iar „ma ales” trebuia scris „m-a ales”.
Mesajul se incheie cu multumiri adresate „tuturor celor care m-ati votat si pe care o sa incerc sa nu-i dezamagesc nicicum” (corect: celor care m-au votat). Blogul, care contine numai cateva randuri, este configurat foarte simplu si nu contine alte postari sau comentarii.

Ce sa credem , frati penitenciaristi, diagnoza sistemului nu cumva trebuia sa spuna nu numai ca sunt multumiti, ca sunt marginalizati, insingurati sau nesociabili penitenciaristii, ci ca AU SI PROBLEME CU GRAMATICA LIMBII ROMANE?

Deci, penitenciaristi, incotro?

Anonim spunea...

Mai stimabililor din punctul meu de vedere becheanu este un bun profesionist care apreciaza competenta si numai competenta,nu prea are deloc rude in sistem si nu agreaza deloc nepotismul si zgiriatul usilor asa cum ati fost obisnuiti uni dintre voi,din punctul meu de vedere cu vasta experienta pe care o are este omul potrivit la locul potrivit.deci felicitari domnule becheanu si la mai mare.CRAIOVA

Anonim spunea...

La scoala, la Arad ca Pascoi a pregatit vreo 15 directori actuali si fosti.

Anonim spunea...

DA AVEM DIRECTOR AVEM VALOARE...CRED CA BECHEANU ESTE OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT,ARE EXPERIENTA,CUNOASTE FOARTE BINE PENITENCIARUL SI LUCRATORII.ESTE COMPETENT SI IUBESTE NUMAI COMPETENTA.DECI FELICITARI DOMNULE BECHEANU SI LA MAI MARE.CRAIOVA

Anonim spunea...

Becheanu, pentru cine nu stie, a terminat facultatea de mecanica atunci cand erau 17 candidati pe un loc, nu ca acum de termini facultatea si habar nu ai exact cum se numeste dar ai pretentii sa ajungi director.
Nu ii iau apararea dar nu se poate compara cu ceilalti, este genul caruia ii place sa se implice in ceea ce face.
Sper ca macar el sa nu faca ce au facut celilalti (gen -la mine este usa deschisa, dar in realitate cu greu ajungeai la ei) si sa comunice cu subordonatii.
In rest, bafta

Anonim spunea...

Mazilu, Deaconecu ... dir la Craiova , hai ca asta chiar e o gluma buna!!
Da, Cruceru este un om de calitate!
Dar si Becheanu este destul de bun are experienta, si ii place competenta,asta e fff bine!!!
Bravo, Adi!!.....dar tot mai bun este Mărin al nostru:::::::....

Anonim spunea...

Hai sa fim oameni,ce sa faca mai MAZILU sau DEACONECU asta de zici tu,caci nu il cheama asa,iar in privinta lui MARIN al tau este mare diferenta intre el si BECHEANU ,nu se compara unul cu celalalt,BECHEANU a mai lucrat in fct. de DIRECTOR si chiar a facut echipa buna cu BALA la SEVERIN,MARIN al tau in afara de LST sau ST a mai fost pe undeva, lasa-l acolo unde este,ca nu merita nici atat.Iar despre CRUCERU nu poti spune nimic,este un om deosebit.PS.Felicitari domnului BECHEANU,poate faceti echipa din nou cu domnul BALA C-TIN ,SPERAM.

Anonim spunea...

speram sa faceti lucruri bune la Craiova domnule Becheanu,cum ati mai facut si prin alta parte,FELICITARI si dumnevoastra si domnului Popescu ,chiar si dumnealui poate face multe daca este lasat in pace.

Anonim spunea...

Cea mai buna echipa ar fi fost ,Calota -dir.Becheanu LPR si totul ar fi fost perfect .Dar e bine si asa .SUCCES D-LE BECHEANU

Anonim spunea...

Mult succes domnule Popescu si Becheanu ,Craiova va sustine,sunteti tineri ,cu putere de munca si alte idei,felicitari ,speram sa faceti oechipa buna.

Anonim spunea...

Ii tot dati zor cu un MARIN CALOTA voi nu vedeti ca nu a auzit nimeni de el, cine este ,ce functie are,nu aveti pe Becheanu si Popescu ce va mai trebuie, sunt oameni din sistem ,cunoscuti si cu experienta in domeniu,lasat-ii sa isi faca treaba.

Anonim spunea...

Am o intrebare: cine Becheanu?

Anonim spunea...

Calota e cel mai potrivit si mai bun pentru functia de director adjunct la PMS Craiova.

Anonim spunea...

Eu l-as pune pe Gaspar sef serviciu siguranta exterioara.

Anonim spunea...

Atit d-l Dinca cit si Ailincai sunt doi profesionisti,cu experienta in munca cu detinutii,cred ca toti am pornit de undeva( de la gradinita -poate; unii au ani de facultate altii au fost muncitori initial dar ce este mai important este sa fii om! Iar daca cei doi au ajuns acum unde unii"nepoti" si "puturosi" nici nu au visat este pentru "ca merita" Ei chiar se pricep la ceea ce fac,poate si pentru ca o fac de peste 20 de ani,sunt cu adevarat ofiteri de penitenciare si nu"ofiterasi de context", si stiu sa fie si colegi si sefi.Felicitari!

Anonim spunea...

pentru anonimul de la 14:08.Cei de la Craiova il cunosc pe Marian Calota .Este omul care a facut de toate in PMS Craiova,de la paza perimetru ,sectie ,PL,Sef schimb,poarta,instanta ,LST ,ST,etc si stie cum se face servicui in penitenciar.Asa ca nu-i mai minimaliza tu valoarea acestui coleg daca nu-l cunosti.

Anonim spunea...

crpentru anonimul de la 14:08.Cei de la Craiova il cunosc pe Marian Calota .Este omul care a facut de toate in PMS Craiova,de la paza perimetru ,sectie ,PL,Sef schimb,poarta,instanta ,LST ,ST,etc si stie cum se face servicui in penitenciar.Asa ca nu-i mai minimaliza tu valoarea acestui coleg daca nu-l cunosti.

Anonim spunea...

Saptamana trecuta am vorbit cu Alin si a spus si el ca Marin Calota este singurul pe care l-ar recomanda, daca cineva i-ar cere parerea, pentru aceasta functie.

Anonim spunea...

nu cumva acest Calota a fost facut ofiter cand era lider de sindicat,nu stiu sigur te intreb drag coleg.

Anonim spunea...

Pentru Craioveni, cine este Calota Marian? Daca este cel pe care il stiu din scoala militara(Campina)ar fi un mare castig pentru functia de director.
Nu aceeasi parere o am despre Ailincai(cel de la Poarta Alba, cat a fost director (cateva luni)la Vaslui, a crezut ca l-a apucat pe Dumnezeu de picior.A fost prea increzut,prea distant, nu a stiut sa lucreze cu oamenii.Am impresia ca demiterea din functia de director i s-a tras pentru ca a lovit un detinut.

Anonim spunea...

CITAT anonimul de la ora 07.03 minute care eu consider ca este insusi BECHEANU din urmatoarele considerente.
1.Putin probabil sa fi stiut cineva cati au fost pe loc cand BECHEANU a intrat la facultate.
2.La ora 07.03 cand comentariul a fost postat BECHEANU se afla in birou.
"Becheanu, pentru cine nu stie, a terminat facultatea de mecanica atunci cand erau 17 candidati pe un loc, nu ca acum de termini facultatea si habar nu ai exact cum se numeste dar ai pretentii sa ajungi director".

Pai ce conteaza cati erau pe loc specialitatea este tot inginer deci intr-un cuvant nu indeplineste conditiile de a ocupa o functie de conducere si cu asta basta .
El indeplineste conditiile de ofiter la centrala termica ca sa citez alt anonim .

Un alt anonim spunea "BECHEANU a mai lucrat in fct. de DIRECTOR "
Da intradevar asa este si de aici aflam cum sau ocupat si cum se ocupa unele functii in acest sistem.
UNDE ESTE EGALITATEA SANSELOR,IMPARTIALITATEA,CUM ESTE POSIBIL CA UN FUCNTIONAR CARE NU INDEPLINESTE CONDITIILE DE STUDII SA AJUNGA DIRECTOR.

MAI MULTA ATENTIE BECHI TE DAI DE GOL CA FACI LOBBY.

Anonim spunea...

se cunoaste "drag coleg "ca faci parte din aceia care nu stiu ce inseamna valoarea .Esti din aceia care nu pot ,si invidios pe cei care au singe in intalatie.Esti mic si in gindire si in toate.ch

Anonim spunea...

mse cunoaste "drag coleg "ca faci parte din aceia care nu stiu ce inseamna valoarea .Esti din aceia care nu pot ,si invidios pe cei care au singe in intalatie.Esti mic si in gindire si in toate.

Anonim spunea...

PTanonimul 17.27,te-am intrebat ceva mai devreme atotstiutorule nu cumva eziti sa raspunzi.Cand a fost facut ofiter CALOTA ,era in SINDICAT ,ce era atunci.Ce stie el sa faca sunt mai multi la CRAIOVA ,nu vreau sa afisez acum,nu cumva esti un catelus al lui care tremura daca strigi la el.

Anonim spunea...

Da eu cred ca pentru sef serviciu siguranta exterioara chiar ar fi foarte bun INSPECTORUL PRINCIPAL GASPAR.Ar fi o propunere buna.

Anonim spunea...

Mazilu si Deaconescu in nici un caz ,dar sa ma ierte d-zeu nici Cruceru.
Tin minte cu cativa ani in urma, Cruceru chema pe sestache anumiti subofiterii sa-i avanseze in functie ,iar fraierii daca aveau de gand sa avanseze sustineau concurs sau examen.

Anonim spunea...

pentru anonimul de la 17.08
La 7.03, Becheanu era cu schimbul la sala. Eram si eu acolo.

Anonim spunea...

Vai de caopul nostru ce valoare si ce echipa avem,eu plec din acest cerc al valorii care nu are nici-o legatura cu principiile sindicale,ma mut in cealalta tabara,adica in SNLP si plec cu un gust amar in urma ultimelor alegeri si evenimente,succes fosti colegi din FSANP.

Anonim spunea...

La Craiova sunt multi ofiteri de valoare , cu mult bun simt (Becheanu , Mazilu , Cruceru , Deaconescu si tinerii cu Academie ) care nu mai au loc de functionarii publici cu statut special (vezi agentii facuti ofieri ) care se bat cu pumnul in piept ca pot fi directori . Adevarul este ca majoritate sunt analfabeti nu pot nici sa vorbeasca dar sa scrie si acest lucru se va vedea la concursuri . Succes echipei noi si nu va da-ti batuti ....

Anonim spunea...

DOAMNE AJUTA TOATA LUMEA,DAR AJUTANE SI PE NOI.

Anonim spunea...

Halal echipa la FSANP suntem terminati.

Anonim spunea...

da ma, si noi suntem prosti. ai fost tu la fsanp cum am fost eu la nasa. plimba ursu...