Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 16 februarie 2009

Droguri la Penitenciarul Iași

Un gardian de la Penitenciarul Iaşi a fost prins, duminică, cu un plic cu droguri ascuns în încălţăminte, informează Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

În data de 15.02.2009, Sîngepanu Costel Claudiu, agent şef adjunct în Penitenciarul Iaşi, a fost supus controlului cu aparatul cu raze X, ocazie cu care s-a descoperit asupra sa un plic cu droguri, ascuns în încălţăminte" se arată într-un comunicat de presă.

Agentul şef adjunct Sîngepanu era repartizat să execute serviciul de supraveghere în cadrul Secţiei a VII-a de deţinere de maximă siguranţă şi era în atenţia lucrătorilor Biroului pentru Prevenirea Criminalităţii şi Terorismului din Penitenciarul Iaşi, ca urmare a suspiciunilor legate de natura relaţiilor întreţinute cu anumite persoane condamnate la pedepse privative de libertate.

Agentul şef adjunct Costel Claudiu Sîngepanu a fost reţinut pentru 24 de ore, de către procurorul din cadrul DIICOT Iaşi, urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentat judecătorului cu propunerea de arestare preventivă, mai informează ANP.

Sursa: NewsIn, ANP 16.02.2009

11 comentarii:

Anonim spunea...

In sfarsit se pare ca cei de acolo isi fac treaba. Bravo domnule Mocanu...omul facea si el un ban, ca este criza...

Semnat. Tarabostes

Anonim spunea...

Bravo ba human inteligens ai ajuns ca aia de ii pazeai,esti multumit de beneficii(hrana asigurata,ani in care sa nu faci nimic,iubire din partea tuturor colegilor)o sa ai timp de reflectie ani de zile,ce bine te vad vecinii acum,sotia este foarte multumita,copii se mandresc cu tine,te-ai gandit numai la tine iuda.Acum lumea o sa ne scoata ochii si o sa ne rastigneasca ca pe isus.

Anonim spunea...

la puscarie !
maximul prevazut de lege sa-i dea!
plus spor.

Anonim spunea...

pregateste-te sa stai aplecat cu spatele la cei pe care i-ai servit. sigur erai unul din cei care au ceva de comentat permanent da nu se gandesc la viitorul propriilor copii.

Anonim spunea...

la Gherla doua agente mama si fica sunt cercetate pt ca directorul nu le suporta,altfel doua fiinte nevinovate,colege admirabile care nu au facut rau la nimeni in viata lor.

Anonim spunea...

vai de ce lasa in urma lui,parinti sotie,copi,ce trauma pt.familie.

Anonim spunea...

pt:16.02.2009 20:37:00
Deci la mintea ta creata toti cei care comenteaza sunt posibili infractori,bravo "tovarase" probabil ca tu faci parte din cei ce nu comenteaza dar stau aplecati cu spatele la cei pe care ii servesti acum...
Fapta colegului nostru e reprobabila si sa nu intelegi ca ii iau apararea dar vezi sa nu te trezesti cu un pliculet suspect in buzunar de care nu stiai(ai auzit de inscenari?)

Anonim spunea...

mai 20.37.00 Esti o persoana cu creierul mai neted ca suprafata unui geam.De ce vrb asa despre altii?Ai vazut prea multe filme la mall.Daca te nimereai sa fi coleg cu el pe sectie, si in timp ce isi vindea marfa va surprindeau aia de la dicot? Lasa-ne pentru dumnezeu cu ,,fapte reprobabile" ca ala era un traficant cu acte in regula!

Anonim spunea...

Asta se intampla cand te combini cu hotul si uite asa se pune eticheta pe sistemul penitenciar ca este corupt si vorba aceea intre tigani traiesti tigan te faci!!??!!

Anonim spunea...

pt:16.02.2009 21:57:00
vezi colegule poate te trezesti cu pliculete bagate in tocurile de la pantofi si nu stii de ele sau ti le gaseste cineva in sandvisuri si iarasi nu stii de ele dar cu pachetelul in buzunar te apuci sa injuri ca nu intra al treispelea ca nici de ala nu stii nimic da stii ca dupa programul asta naspa te asteapta printre vecini ranchiuna si invidia ca esti militian de puscarie- un fel de nenea in lumea ta mica, josnica si redusa la ragaitul de multumire dupa masa si afirmatia gratuita fata de oameni ca servesti patria. sa iti fie rusine.

Anonim spunea...

MAI FRATILOR, CHIAR NU SE STIE CA DACA TE COMBINI CU HOTUL, INTR-O ZI ACESTA TE DA IN PRIMIRE?

Pacat de familia lui, pacat, mare pacat!