Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 16 februarie 2009

Despre blog si blog-eri

Paul | 2/16/2009

2533818236_b26e4bfae5 In ultima vreme, contrar cursului evenimentelor, care au inceput sa se precipite, constat ca interesul pentru obiectivitate si corectitudine este din ce in ce mai scazut. Si spun asta din postura celui care-si semneaza postarile.

Stiu ca sunt situatii in care persoane care au aceleasi convingeri si care cred, ca si mine, ca se pot schimba multe in sistem prin puterea cuvantului, nu pot posta sau comenta la postari in nume propriu din cauza ca pozitia pe care o ocupa in cadrul sistemului nu le permite acest lucru. Inteleg si respect acest lucru si recunosc ca si eu as proceda la fel.

Postarile acestora se inscriu, de regula, in limitele bunului simt si al fair play-ului. Deranjante sunt postarile celor care folosesc acest spatiu pentru a-si refula sentimentele reprimate cu greu in viata cotidiana. Se observa de multe ori accente de furie indreptate impotriva personajelor principale ale postarilor sau a semnatarilor acestora, de multe ori razbat frustrari sexuale sau misoginism, nu mai vorbim de folosirea de expresii care au rolul de a rani, folosite cu buna stiinta.

Dilema administratorului este urmatoarea: daca cenzurez comentariile care contin expresii obscene, limitez libera exprimare a celui care scrie dar ma fac partas la mizeriile pe care le arunca, daca nu cenzurez si apar comentariile asa cum sunt, pot fi acuzat de catre cei atacati de lipsa de implicare in civilizarea dialogului pe blog, care cade in grija administratorului.

In consecinta singurul lucru pe care pot sa-l fac eu si ceilalti administratori este sa scoatem comentariile care depasesc limitele de jos ale bunului simt (si in felul acesta sa ne atragem criticile si suspiciunile celor comenteaza la postarile noastre) dar totodata sa continuam linia critica pe care am inceput, pentru a nu cadea in extrema cealalta de,, avocati ai diavolului", care din bun simt iau partea celor atacati, chiar daca acestia sunt subiectul unei postari personale.

Continuarea: pvaslui.blogspot.com Despre blog si blogeri

4 comentarii:

Anonim spunea...

Corect, publicati numai ceia ce doriti sa va vada ochii.
Despre ce frustrari e vorba?
Noapte buna natiune

Anonim spunea...

cind se da sal 13?

Anonim spunea...

cam putine comentarii.Oare de ce?

Anonim spunea...

acum cateva zile,s-a intamplat cea mai mare MAGARIE,care a existat in sistemul penitenciar:unii salariati civili din sist au dat examen ptr a fi trecuti in randul,ofiterilor.examenul a fost un simulacru ,s-a dat pe plan local(ceea ce subofiterii,nu au avut aceeasi sansa)adica fiecare in unitatea lui:un exemplu:in comisia de examinare a fost chiar un sef de-al lor,care bineinteles stia toate subiectele,va dati seama,la fel toti au fost admisi.Si acum intrb eu ce facem cu atatia ofiteri,cand noi aveam nevoie de subof(palmasi),iar intreb cum facem economie,cand la acestia,li se vor ridica valoarea salariului,si mai intreb ce facem cu acestia ptr ca habar nu au de paza,de puscarie in general,ptr ca ei,au fost majoritatea profesori simai intreb de ce nu au avut acelasi tratament si subofiterii cu state vechi prin puscarii,care au pierdut nopti langa detinuti.NU ESTE CORECT DIN PARTEA DV DL DR BALA,SINDICATELE CE FACETI,UNDE SUNTETI,DE CE NU LUATI ATITUDINE,ce sa intimplat acum este o mare golanie,nedreptate,dar cred ca sus acolo,la anp,sunt INTERESE,meschine.PACAT.